Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:Ovaj model, Hajdukov model je odličan i funkcionirao bi u nekim drugim, sređenijim sredinama (zapravo i funkcionira).
u kojim to sredinama funkcionira "hajdukov model", idiote?
niti u jednoj jer takav model ima samo hajduk.
svi drugi klubovi koji imaju razrađene modele prilagođene nogometnom klubu.
konkretno, Barcelona: model upravljanja fc Barcelonom sastoji se od balansa između demokracije i prava članova, komercijalne strategije, društvene korporativne odgovornosti i sporta.
hajduk od toga ima samo pravo članova da odlučuju apsolutno o svemu, bez ikakve odgovornosti za posljedice njihovog odlučivanja.
gdje je komercijalna strategija? ima samo lista želja, strategije nema.
hajduk je dioničko društvo, a njime upravlja neprofitna udruga građana?! odgovornosti ni u tragovima, a neprofitna organizacija iskazuje dobit od 40-tak milijuna kuna dok hajduk jedva sastavlja kraj s krajem!!!
sportski rezultati za klub koji je nekada bio kompetitivan na svim razinama su katastrofalni i izravna su posljedica "odličnog hajdukovog modela upravljanja".
Andreas Goldberger wrote:Od toliko hajdukovaca od rođenje koji bi sve dali za bilu boju,koliko mi imamo članova i preplatnika? Mi trebamo imati minimalno 100 tisuća članova i 20 tisuća preplatnika, onda bi model imao smisla.
pričaš gluposti. split je grad sa 180.000 stanovnika, a ti lupetaš o 100.000 članova.
fc Barcelona ima između 150 tisuća i 200.000 članova, a samo grad Barcelona sa okolicom ima oko 3.000.000 stanovnika pri čemu broj članova raste i opada ovisno o rezultatima kluba.
zapravo si priznao kako je model koji se koristi apsolutno neadekvatan za klub kakav je hajduk i da ovaj model umjesto napretka pridonosi devastaciji hajduka.
Andreas Goldberger wrote:Kod nas su ljudi jedini problem, ljudi, nitko i ništa drugo. I to ne ljudi u klubu, nego čitavo društvo u cjelini. Uključujući i članove Hajduka. Dakle, ljude koji podržavaju cijeli model. Dovoljno ti je ući na službeni forum i čitati bljuvotine istih, gdje se djele na brbićevce i gojunovce, gdje neki ne mogu prihvatiti odlazak jednog čovjeka (za njih časnog i poštenog, koji eto pukim slučajem u dva navrata bio zaposlenik odbjeglog kriminalca iz Međugorja, ali nije bidan vidija nikakve nepravilnosti) do te mjere da se jednog Brbića stavlja u isti kontekst s tim odbjeglim kriminalcem, a jednog Bena u isti kontekst s ni manje ni više nego Sanaderom? I kako ćeš ti naprid s tim ljudima i takvim razmišljanjem?
točno. problem su ljudi koji žele prisvojiti hajduk, a širokoj masi navijača prodaju muda pod bubrege podvalom koja se zove naš hajduk.
sve prisutne podjele proizlaze iz toga što je postalo razvidno kako se idealistički model zloupotrebljava za osobne probitke pa se oni koji imaju korist opiru onima koji na to ukazuju.
model se izrodio u alat kojim određena interesna skupina manipulira ostalim članovima kako bi i dalje zadržala status u kojem se njihovi osobni interesi podmiruju.
lupetanje o kriminalcu iz Međugorja koji je kao opljačkao klub pada već na činjenici kako je hajduk u par zadnjih godina isplatio više od 22.000.000 kuna posrednicima kod transfera svojih igrača (što je kao po zakonu), a inkriminiranih 130.000.000 kuna koje se stavljaju mamiću na teret se ne priznaju na isti način za transfere u dinamu koji su 20 puta veći od onih za koje je hajduk isplatio 22.000.000 kuna.
naravno, okrenimo ploču i skrenimo pozornost sa onoga što hajduk radi (a sudski je dokazano kako je hajduk ostao dužan novce za podmićivanje sudaca) kako se ne bi ugrozili interesi ekipe koja sada upravlja hajdukom.
Andreas Goldberger wrote:Neki nikako da shvate da Hajduk nije ni Brbić ni Gojun (i zaboli me k tko će sutra napustiti klub), već danima tupe po svom. Dok Hajduk stoji na mistu i stagnira, financijski stabilan, ali zakočen. Ljudi, društvo, bolesna sredina i bolesna država su razlog zašto se ne može naprid. A to se neće prominiti tek tako brzo i lako...
opet lupetaš. hajduk ne bi trebao biti brbljić i gojun, ali jeste saša bjelanović, ekipa u vrhu našeg hajduka i još nekoliko sivih eminencija u sjeni.
nije točno da hajduk stoji na mjestu i stagnira i da je financijski stabilan.
hajduk se svake godine sve više urušava i propada i financijski i lošim sportskim rezultatima.
prodali ste sve što vrijedi neke značajnije novce kako bi preživjeli ovu sezonu, očekivani prihod od europskih nastupa ste prokockali i još vas čeka žestoka uefa kazna zabog nereda na utakmici s Maltežanima, a pitanje je kako će uefa prosuditi transparent na engleskom.
nisu krivi ni ljudi ni društvo ni država što hajduk propada jer bi onda propadali i Osijek i rijeka i dinamo i gorica i slaven i lokomotiva, klubovi u kojima se zna tko je onaj koji odlučuje i klubovi koji imaju svoju strategiju poslovanja.
problem hajduka je nesposobnost i stihijsko upravljanje bez plana i programa što dokazuje i ponovni dolazak damira burića, istog onoga kojeg je jedna od uprava hajduka otjerala čime je dokazano kako su zadnje tri godine potrošene uzalud budući da ste i direktora nogometne akademije koji je započeo dobar posao sa akademijom otjerali.
sitting_bull-
2015-09-28
Sad juuriš na titulu... pametna strategija, jebeš trećerazredna natjecanja...
darth_vader-
2014-04-17
Prvi bold. Ako pogledaš pravocrtno onda to tako i djeluje. Ako malo širu sliku pogledaš, krivo je društvo i država u cjelini. Hajduk je izabrao jedan drugi i drugačiji put od svih ostalih nogometnih klubove. Kako rade drugi? Svaka čast Miškoviću na to što je doveo ulagača i podigao Rijeku na puno veću razinu, ali isto tako na koji još način je došao do toga? Znao je točno kome i kako se treba uvući u guzicu, slično radi i Osijek, a i svi ostali će pokupiti mrvice i biti zadovoljni s njima. Ovaj model i ova priča oko Hajduka je sasvim drugačija i u nekoj drugoj, zdravijoj sredini (uz sav brend i povijest koju klub ima) bila bi osuđena na uspjeh. Tu u ovom društvu je, ajde neću reći osuđena na neuspjeh ali će jako teško do uspjeha doći.Dybala wrote:Bernard Y demagog ...
Ljudi su problem ? Jesu ,apsolutno se slažem .
Koji? Zašto ne prozove imenom ljude za ciji model kaže da je ispravan ,no ocito u krivim rukama?
Boji li se konjske glave jer je to uhodani modus operandi?
Za stanje u Hajduku nije cjelokupno društvo krivo ,mene u slavoniji boli neka stvar za hajduka ,imamo ovdje vecih zivotnih nesreca i problema .
Drugi bold, slažem se za to, no mi tu pričamo o nogometu,i priču oko Hajduka možeš primijeniti u nekim drugim granama gdje su neki pokušali pošteno,transparentno, po zakonu, pa nisu uspjeli u državi gdje profitiraju i uspijevaju kriminalci.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote: Ako pogledaš pravocrtno onda to tako i djeluje. Ako malo širu sliku pogledaš, krivo je društvo i država u cjelini. Hajduk je izabrao jedan drugi i drugačiji put od svih ostalih nogometnih klubove. Kako rade drugi? Svaka čast Miškoviću na to što je doveo ulagača i podigao Rijeku na puno veću razinu, ali isto tako na koji još način je došao do toga? Znao je točno kome i kako se treba uvući u guzicu, slično radi i Osijek, a i svi ostali će pokupiti mrvice i biti zadovoljni s njima. Ovaj model i ova priča oko Hajduka je sasvim drugačija i u nekoj drugoj, zdravijoj sredini (uz sav brend i povijest koju klub ima) bila bi osuđena na uspjeh. Tu u ovom društvu je, ajde neću reći osuđena na neuspjeh ali će jako teško do uspjeha doći.
Drugi bold, slažem se za to, no mi tu pričamo o nogometu,i priču oko Hajduka možeš primijeniti u nekim drugim granama gdje su neki pokušali pošteno,transparentno, po zakonu, pa nisu uspjeli u državi gdje profitiraju i uspijevaju kriminalci.
ne, druže idiote, nisi u pravu, jer da jesi u pravu onda bi u državi gdje profitiraju i uspijevaju kriminalci hajduk redovno bio u vrhu.
kaj se rezultata tiče on se treba ostvariti na terenu i rijeci je to uspjelo jer joj se posložilo da i trener i ekipa imaju kvalitetu za vrhunski rezultat.
sad je dinamo opet napravio iskorak koji nitko u hrvatskoj ne može ozbiljno pratiti, ali ne treba isključiti mogućnost da se nekome opet poklope karte i da bude ozbiljan suparnik u borbi za vrh.
što se hajduka tiče primjenjuje se pravilo da se od govana ne može napraviti pita.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:Prvi bold. Ako pogledaš pravocrtno onda to tako i djeluje. Ako malo širu sliku pogledaš, krivo je društvo i država u cjelini. Hajduk je izabrao jedan drugi i drugačiji put od svih ostalih nogometnih klubove. Kako rade drugi? Svaka čast Miškoviću na to što je doveo ulagača i podigao Rijeku na puno veću razinu, ali isto tako na koji još način je došao do toga? Znao je točno kome i kako se treba uvući u guzicu, slično radi i Osijek, a i svi ostali će pokupiti mrvice i biti zadovoljni s njima. Ovaj model i ova priča oko Hajduka je sasvim drugačija i u nekoj drugoj, zdravijoj sredini (uz sav brend i povijest koju klub ima) bila bi osuđena na uspjeh. Tu u ovom društvu je, ajde neću reći osuđena na neuspjeh ali će jako teško do uspjeha doći.Dybala wrote:Bernard Y demagog ...
Ljudi su problem ? Jesu ,apsolutno se slažem .
Koji? Zašto ne prozove imenom ljude za ciji model kaže da je ispravan ,no ocito u krivim rukama?
Boji li se konjske glave jer je to uhodani modus operandi?
Za stanje u Hajduku nije cjelokupno društvo krivo ,mene u slavoniji boli neka stvar za hajduka ,imamo ovdje vecih zivotnih nesreca i problema .
Ma sve zo stoji, ali Sale? Pa jebem mu mater ima barem u Splitu takvih jebivjetara na lopate, ne moraju se još zadarski Srbi uvoziti... doduše i Brkljača ... od cilog cirkusa s izborima, odborima, ćakula, kuraca, palaca, ne mogu se nikako ta dva uhljeba rješiti... opet je ispao trom, inertan sustav...a smjena trenera mi sliči na klasično tankiranje bez obzira što je onaj baluba bolje pogodija, nego Thuram 1998...Jer dati gelipterima s Malte uopće, barem triput doći do šesnaesterca je po meni teško tankiranje za neki tobož profi klub... puno mi tog smrdi. Opet...
darth_vader-
2014-04-17
Bjelanović je napravija previše grešaka,uz sve to čovjek još ne zna komunicirati. Ja ne znam kako je on položio sve te ispite i dobio licencu u Italiji. Da se mene pita,nakon ovog prijelaznog roka bi postao bivši i tražilo bi se novo rješenje.jasambrend wrote:
Ma sve zo stoji, ali Sale? Pa jebem mu mater ima barem u Splitu takvih jebivjetara na lopate, ne moraju se još zadarski Srbi uvoziti... doduše i Brkljača ... od cilog cirkusa s izborima, odborima, ćakula, kuraca, palaca, ne mogu se nikako ta dva uhljeba rješiti... opet je ispao trom, inertan sustav...a smjena trenera mi sliči na klasično tankiranje bez obzira što je onaj baluba bolje pogodija, nego Thuram 1998...Jer dati gelipterima s Malte uopće, barem triput doći do šesnaesterca je po meni teško tankiranje za neki tobož profi klub... puno mi tog smrdi. Opet...
Isto tako, veliko je pitanje koga dovesti. Probali smo zadnjih godinadva puta strancima, prvi se brzo pokupio kad je vidio gdje je došao, a drugi je glumio profesionalca, a skupa s predsjednikom je radio amaterski. Najbolji su primjeri potpisi novih ugovora s potencijalima i igračima gdje su imali praksu da ugovor nude kad igrač uđe u zadnjih 6 mjeseci što je rezulatiralo time da smo u jednom prijelaznom roku ostali bez sva tri golmana, a i morali prodati Ohandzu u sred sezone jer bi inače za par mjeseci bio slobodan igrač. Takav amaterizam nisi vidio ni kod ovog nesposobnog Bjelanovića.
A trener, njemu se isto dogodilo kao i Kopiću. Stručan, zna nogomet,moderan mladi trener koji koristi tehnologiju, prati moderne trendove. Čak im je rezultat pošao za rukom jedan period. No Hajduk nije običan nogometni klub, događaju se svakakve situacije s kojima se neki ne znaju nositi, onda se raspadnu oni sami skupa s momčadi. To se dogodilo Kopiću i Siniši. Zato, po meni, Hajduk treba iskusnog stranca koji je prošao sve i svašta u trenerskom poslu,profesionalca na kojeg ništa neće utjecati, nešto kao Reja prije 10 godina. Poznavanje nogometa, taktike, i sam dio vezan za teren nije dovoljno za biti trener Hajduka.
Guest- Guest
Lažeš ka pas, pa ove GNK debilčine kažu da smo sekta u kojoj vlada jednoumljeAndreas Goldberger wrote:Ovaj model, Hajdukov model je odličan i funkcionirao bi u nekim drugim, sređenijim sredinama (zapravo i funkcionira).jasambrend wrote:Država se ionako raspada po šavovima, nogomet više-manje...pitanje je da li uopće postoje kapaciteti u ovoj državi za vođenje ičega pa tako i nekog nogometnog kluba. Redom probisvjeti ama baš svi... Nekonzistentnost, nesposobnost i nerad dolaze na naplatu... s kamatama...
Od toliko hajdukovaca od rođenje koji bi sve dali za bilu boju,koliko mi imamo članova i preplatnika? Mi trebamo imati minimalno 100 tisuća članova i 20 tisuća preplatnika, onda bi model imao smisla.
Kod nas su ljudi jedini problem, ljudi, nitko i ništa drugo. I to ne ljudi u klubu, nego čitavo društvo u cjelini. Uključujući i članove Hajduka. Dakle, ljude koji podržavaju cijeli model. Dovoljno ti je ući na službeni forum i čitati bljuvotine istih, gdje se djele na brbićevce i gojunovce gdje neki ne mogu prihvatiti odlazak jednog čovjeka (za njih časnog i poštenog, koji eto pukim slučajem u dva navrata bio zaposlenik odbjeglog kriminalca iz Međugorja, ali nije bidan vidija nikakve nepravilnosti) do te mjere da se jednog Brbića stavlja u isti kontekst s tim odbjeglim kriminalcem, a jednog Bena u isti kontekst s ni manje ni više nego Sanaderom? I kako ćeš ti naprid s tim ljudima i takvim razmišljanjem?
Neki nikako da shvate da Hajduk nije ni Brbić ni Gojun (i zaboli me k tko će sutra napustiti klub), već danima tupe po svom. Dok Hajduk stoji na mistu i stagnira, financijski stabilan, ali zakočen. Ljudi, društvo, bolesna sredina i bolesna država su razlog zašto se ne može naprid. A to se neće prominiti tek tako brzo i lako...
Vidin tebe tamo žigosalo ka brbićevca, dobro se ti i vudu častite
Njega znan osobno, upoznali smo se jednom na tribini, momak skroz na mistu. Tebe ne znan, ali bi da ruku u vatru i za tebe jer vidin da si fanatik. Obojica ste daleko od Splita, svaka vam je utakmica gostovanje i samim time vridite u mojim očima 10 puta više od svake pičke materine sa Skalica i Spinuta kojima je stadion isprid portuna a nać će 101 razlog zašto neće doć na njega.
I zato lipo se dogovorite i na Siku prije utakmice uz par pivi raspravite u 4 oka sva otvorena pitanja koja opterećuju vaše bilateralne odnose
Isproba u nekoliko navrata sa svojim neistomišljenicima i dokazano funkcionira, sad se izgrlimo svaki put kad se vidimo
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Bome ja vidin da smo mi u ovih misec dana prijelaznog roka na odštete i plaće spizdili već 4 milijuna eurajasambrend wrote:Sad juuriš na titulu... pametna strategija, jebeš trećerazredna natjecanja...
Teški all in, prvaci ili mrtvaci!
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Dobro prijatelju pa nećemo valjda sad onu sramotu opravdavat teorijama zavjere kad bi pola ekipa s Torcida kupa dobilo one jazavcejasambrend wrote:
Iako je cili grad prije utakmice zna da je Six bivši. Ako je zna cili grad znali su onda i igrači i sam Six. Jednostavno lešo mol iz Tučepa je u osvetničkoj misiji i miče sve one koje su doveli oni šta su njega smjenili i vraća nazad one s kojima je tada surađiva. Jbg, ego je zajebana stvar.
Sama utakmica je bila teški oni Dundlek od prije 5 godina. Ista ona užasna smrdljiva umjetna trava u prvoj, isti rezultat (Mijo i Niksi za 0-2), u uzvratu isto rano vodstvo (Kouassi) i isti meltdown u drugom poluvremenu za konačnih 1-2 nakon drž-ne daj panike u samoj završnici i dvomeč s onim mamlazima iz Karagandyja koji je opet priča sama za sebe
Pa pogledaj ti samo oni njihov treći gol btj. Znači od našeg auta na njihovoj polovici, di Bašo prvo utapa Stanka, onda oni klokan Kalik u nastavku gubi balun, oni nama u 4 dodavanja dolaze prid gol po desnoj strani koju je ispraznija Bašo kad je iša izvest aut, di mi 4 puta imamo priliku napravit faul i dobit žuti/crveni, koga boli kurac 90+5 je. Za to vrime mi potpuno obrambeno otvoreni jer 5 naših retarda je na njihovoj polovici, ka da nama triba gol za prolaz, jer in još retardiranija publika jebe mater zadnjih po ure na svaki dodir s balunon i tira ih da napadaju ka muve bez glave. I onda ona kmica od 31 godinu, s brat bratu 10 kila viška, nakon škarica još ubija pauka u 90 i svemir se ponovo vraća u ravnotežu jer mi smo Hajduk iz Splita, pa mi ispadamo golovima s centra btj.
Da igramo s njima sad još 100 puta, 99 bi dobili i jednu igrali x, ali isto tako ovi naši horori u nadoknadi više nisu slučajni, prošle godine isto tako oni crni bizon u Bukureštu za 2-1. A di su još Machado, Soudani i ostali iz plejade onih GNK govana, i to uvik na Poljudu i uvik na sjevernu branku
2017-04-24
Baka, daleko sam ja zadnje 3 godine, predaleko. Dođem doli na 2 tjedna (ove godine sam bija zadnja 2 tjedna u 6-om misecu, a hajduci su bili u Sloveniji). Lani sam bija iza Uskrsa, još je Kopić bija trener, dobili smo 1:0 a da me jebeš ne znam ni s kim smo igrali (kad sretneš staru ekipu, stvari se omaknu kontroli ).Verbal Kint wrote:
Lažeš ka pas, pa ove GNK debilčine kažu da smo sekta u kojoj vlada jednoumlje
Vidin tebe tamo žigosalo ka brbićevca, dobro se ti i vudu častite
Njega znan osobno, upoznali smo se jednom na tribini, momak skroz na mistu. Tebe ne znan, ali bi da ruku u vatru i za tebe jer vidin da si fanatik. Obojica ste daleko od Splita, svaka vam je utakmica gostovanje i samim time vridite u mojim očima 10 puta više od svake pičke materine sa Skalica i Spinuta kojima je stadion isprid portuna a nać će 101 razlog zašto neće doć na njega.
I zato lipo se dogovorite i na Siku prije utakmice uz par pivi raspravite u 4 oka sva otvorena pitanja koja opterećuju vaše bilateralne odnose
Isproba u nekoliko navrata sa svojim neistomišljenicima i dokazano funkcionira, sad se izgrlimo svaki put kad se vidimo
Vudu? Nema nikakva šanse da se nađem s njim, nikad i nigdi. Hajdukovac i fanatik je, to se vidii. No,tip samo pravocrtno gleda, nije u stanju pogledati niti livo niti desno, ne znam kako taj prelazi cestu uopće...
No nije zbog toga, u dva navrata me na brutalan način optužio da lažem, da sam lažljivac, etiketira me ko da sam brbićevac, a još prije mi je napisao da mrzim sve purgere u klubu, ničim izazvan. Zadnje što je bilo kad sam ja napisao da Jastog tjera Brbića iz kluba (u kontekstu da se nećemo valjda hvatati za to što neprijatelji kluba govore i pišu) a on meni da ja lažem, da sam lažljivac, da Jastog podržava Brbića i još ispisa svega. Onda je dobija screenshot gdje sam pokaza da ništa ne lažem nego pišem činjenicu (a ustvari je on taj koji je laga), ali od njega niti isprike, nastavio u istom tonu. Tu je moja komunikacija s njim završila.
Kod takvih stvari ja završavam priču i sa ljudima koje poznajem pola života, a gdje neću s onima koje ne poznajem.
Guest- Guest
Greška lešo mol iz Tučepa ( ) je što Six-a nije potjera onog trenutka kad je izašao s onim priopćenjem. Trener sebi to ne smije dopustiti, a Brbić muda nikad nije ima, to je jebiga činjenica.Verbal Kint wrote:
Dobro prijatelju pa nećemo valjda sad onu sramotu opravdavat teorijama zavjere kad bi pola ekipa s Torcida kupa dobilo one jazavce
Iako je cili grad prije utakmice zna da je Six bivši. Ako je zna cili grad znali su onda i igrači i sam Six. Jednostavno lešo mol iz Tučepa je u osvetničkoj misiji i miče sve one koje su doveli oni šta su njega smjenili i vraća nazad one s kojima je tada surađiva. Jbg, ego je zajebana stvar.
Sama utakmica je bila teški oni Dundlek od prije 5 godina. Ista ona užasna smrdljiva umjetna trava u prvoj, isti rezultat (Mijo i Niksi za 0-2), u uzvratu isto rano vodstvo (Kouassi) i isti meltdown u drugom poluvremenu za konačnih 1-2 nakon drž-ne daj panike u samoj završnici i dvomeč s onim mamlazima iz Karagandyja koji je opet priča sama za sebe
Pa pogledaj ti samo oni njihov treći gol btj. Znači od našeg auta na njihovoj polovici, di Bašo prvo utapa Stanka, onda oni klokan Kalik u nastavku gubi balun, oni nama u 4 dodavanja dolaze prid gol po desnoj strani koju je ispraznija Bašo kad je iša izvest aut, di mi 4 puta imamo priliku napravit faul i dobit žuti/crveni, koga boli kurac 90+5 je. Za to vrime mi potpuno obrambeno otvoreni jer 5 naših retarda je na njihovoj polovici, ka da nama triba gol za prolaz, jer in još retardiranija publika jebe mater zadnjih po ure na svaki dodir s balunon i tira ih da napadaju ka muve bez glave. I onda ona kmica od 31 godinu, s brat bratu 10 kila viška, nakon škarica još ubija pauka u 90 i svemir se ponovo vraća u ravnotežu jer mi smo Hajduk iz Splita, pa mi ispadamo golovima s centra btj.
Da igramo s njima sad još 100 puta, 99 bi dobili i jednu igrali x, ali isto tako ovi naši horori u nadoknadi više nisu slučajni, prošle godine isto tako oni crni bizon u Bukureštu za 2-1. A di su još Machado, Soudani i ostali iz plejade onih GNK govana, i to uvik na Poljudu i uvik na sjevernu branku
Isto tako, ne slažem se da je htio potjerati sve ljude, pa svim trenerima od Akademije do trenera prve momčadi je ponudio nove ugovore. A njega, jebiga, nisu respektirali ni Gojun ni Six, a pošto je bilo onih i u prvom mandatu koji ga nisu respektirali, možda je problem i u njemu samom a ne samo u njima. Samo veliko je pitanje možemo li mi naći bolje čovjeka od Brbića, pronaći, privući. Prethodnik je zalutao u nogomet, a osječki manekenčić je lošiji od Brbića koji nema muda i koji nema stav. Da ima ne bi mu Mišo Krstičević "skidao" bližu i dalju robinu, a ni Six se izderavao na njega u njegovom uredu da koji k... mu dovodi Srnu, na što Brbić umisto da ga izbaci iz ureda, kune se djecom da nema veze s istinom... I nije imalo veze, btw...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Greška lešo mol iz Tučepa ( ) je što Six-a nije potjera onog trenutka kad je izašao s onim priopćenjem. Trener sebi to ne smije dopustiti, a Brbić muda nikad nije ima, to je jebiga činjenica.Verbal Kint wrote:
Dobro prijatelju pa nećemo valjda sad onu sramotu opravdavat teorijama zavjere kad bi pola ekipa s Torcida kupa dobilo one jazavce
Isto tako, ne slažem se da je htio potjerati sve ljude, pa svim trenerima od Akademije do trenera prve momčadi je ponudio nove ugovore. A njega, jebiga, nisu respektirali ni Gojun ni Six, a pošto je bilo onih i u prvom mandatu koji ga nisu respektirali, možda je problem i u njemu samom a ne samo u njima. Samo veliko je pitanje možemo li mi naći bolje čovjeka od Brbića, pronaći, privući. Prethodnik je zalutao u nogomet, a osječki manekenčić je lošiji od Brbića koji nema muda i koji nema stav. Da ima ne bi mu Mišo Krstičević "skidao" bližu i dalju robinu, a ni Six se izderavao na njega u njegovom uredu da koji k... mu dovodi Srnu, na što Brbić umisto da ga izbaci iz ureda, kune se djecom da nema veze s istinom... I nije imalo veze, btw...
Po ovome klub ima ogromnih problema u komunikaciji, a jebat ga, ali od komunikacije sve i kreće... čim je na takvoj razini i loša onda je teško očekivati rezultate na duži rok. Zar baš svi moraju biti kod nas na nekom jebenom ego-tripu i umjesto da se svatko bavi svojim poslom, svi se petljaju gdje im nije misto... tipičan hrvatski sindrom... model upravljanja je možda dobar, ali kod nas očigledno ljudi nemaju kapaciteta za apsolvirati i apsorbirati demokraciju i njezine mehanizme. Svi jednostavno kao da su navikli na batinu i čvrstu ruku jer za konstruktivni dijalog treba imati ljude sa integritetom, a što je kod nas rjeđa pojava, nego sresti jetija u Kongu... jednostavno, a i politički sustavi su to nebrojeno puta dokazali, za nas nije, nego čvrsta čizma i da stenjemo pod njom. Sve drugo smo u stanju isprostituirati i izigrati... Hrvatu najbolje leži kad se može nekom silniku uvlačiti u šupak. Tu smo svoji na svome. Sve drugo, ajme majko...
darth_vader-
2014-04-17
Potpis na sve, posebno na ovo boldano.jasambrend wrote:
Po ovome klub ima ogromnih problema u komunikaciji, a jebat ga, ali od komunikacije sve i kreće... čim je na takvoj razini i loša onda je teško očekivati rezultate na duži rok. Zar baš svi moraju biti kod nas na nekom jebenom ego-tripu i umjesto da se svatko bavi svojim poslom, svi se petljaju gdje im nije misto... tipičan hrvatski sindrom... model upravljanja je možda dobar, ali kod nas očigledno ljudi nemaju kapaciteta za apsolvirati i apsorbirati demokraciju i njezine mehanizme. Svi jednostavno kao da su navikli na batinu i čvrstu ruku jer za konstruktivni dijalog treba imati ljude sa integritetom, a što je kod nas rjeđa pojava, nego sresti jetija u Kongu... jednostavno, a i politički sustavi su to nebrojeno puta dokazali, za nas nije, nego čvrsta čizma i da stenjemo pod njom. Sve drugo smo u stanju isprostituirati i izigrati... Hrvatu najbolje leži kad se može nekom silniku uvlačiti u šupak. Tu smo svoji na svome. Sve drugo, ajme majko...
Guest- Guest
...sto kokosiju kilavo jaje stara poslovica...drugo problem je hajduka sto grad split kao vecinski vlasnik kluba uopce u nicemu ne participira niti izgleda nije ih ni briga...brbic hoce vratiti u klub vecinom dalmatinski stih sto je u redu ali koliko dosita imamo ljudi koji su kvalitetan kadar za hajduk...mislim iz dalmacije koji bi se prihvatili posla jer dobro poznaju mentalitet...konacno da se slozim sa brandom doista nam treba cvrsta ruka jer drugacije ne funkcionira...netko treba otpasti i pomiriti se tim..jasambrend wrote:Andreas Goldberger wrote:Greška lešo mol iz Tučepa ( ) je što Six-a nije potjera onog trenutka kad je izašao s onim priopćenjem. Trener sebi to ne smije dopustiti, a Brbić muda nikad nije ima, to je jebiga činjenica.Verbal Kint wrote:
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
uostalom brbic je dosao na celo kluba i nasljedio ljude iz prethodne uprave..dakle nije doveo svoje..a upao je u međufrakcijske borbe koji se jos vuku od huljaja a koji je najbljeđi hajdukov predsjednik ikad...drugo...brbicu bi bio veliki plus i stimulans ako ga posluze dobri rezultati hajduka u prvenstvu na pocetku...i samim time vec izborom burica bio bi u plusu a to bi mu dalo vjetar u leđa da moze svoje ljude kadrovirati u klubu...u suprotnom ni brbic nece dugo biti predsjednik
2015-09-08
Brbić će biti predsjednik toliko dugo, koliko to hoće naš hajduk. Sve dok se Brbljić bude njima uvlačio u guzicu bit' će predsjednik, a ako uđe u otvorenu borbu sa sektašima iz našeg hajduka, on je bivši. Brbljić bi mogao dugo izdržati i to zato jer je dupelizac,a to se najbolje vidi što je kao najavio neku borbu protiv uličara prije 2 tjedna i onda naglo o tome zašutio.
Zeko-
2015-08-26
nije zasutio...prije koji dan je rekao...da svatko tko se misli petljati u rad uprave i kluba a nije za to ovlasten nije dobrodosao i da ce se to rjesiti...dakle istina nije direktno imenovao ali svatko pametan zna kome je poruka upucena...Zeko wrote:Brbić će biti predsjednik toliko dugo, koliko to hoće naš hajduk. Sve dok se Brbljić bude njima uvlačio u guzicu bit' će predsjednik, a ako uđe u otvorenu borbu sa sektašima iz našeg hajduka, on je bivši. Brbljić bi mogao dugo izdržati i to zato jer je dupelizac,a to se najbolje vidi što je kao najavio neku borbu protiv uličara prije 2 tjedna i onda naglo o tome zašutio.
2015-09-08
Hanza Media uplatila udruzi Naš Hajduk 41 tisuću kuna, sud je utvrdio da je tekst Zdravka Reića klevetnički
Predmet spora je bio članak u kojem je novinar tvrdio da su izbori za Nadzorni odbor namješteni
Udruga Naš Hajduk je u četvrtak ujutro objavila da je pravomoćnom sudskom presudom dokazano da ih je novinar Zdravko Reić klevetao.
- Prema pravomoćnoj presudi Županijskog suda u Zagrebu Hanza Media d.o.o. je jučer na račun udruge Naš Hajduk uplatila iznos od 41.223,03 kuna (glavnica i kamate). Udruga Naš Hajduk je tužbu podnijela 30.07.2015. godine zbog članka autora Zdravka Reića od 31. svibnja 2015. godine u kojem se među ostalim spominje 'da će bez obzira na tvrdnje o demokratskim izborima ipak odluka pasti u navijačkom laboratoriju, kako je to bilo i prošli put.' Predmetnim člankom autor je de facto govorio o tome da je demokracija samo tvrdnja i da su izbori za Nadzorni odbor HNK Hajduk š.d.d. koje je 2011. godine provela udruga Naš Hajduk namješteni i da će biti namješteni i izbori koji su se organizirali 2015. godine. Sud je utvrdio da je to bezočna laž.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/hanza-media-uplatila-udruzi-nas-hajduk-41-tisucu-kuna--sud-je-utvrdio-da-je-tekst-zdravka-reica-klevetnicki/48873
Nakon 4 jebene godine. Hrvatsko sudstvo. Žalosno što je to jedan od stotine klevetničkih i lažljivih članaka u hr medijima na račun udruge NH,i nijedan novac ne može pomesti štetu koju isti rade na računu udruga, ali i samog Hajduka (jer ovakvi klevetnički članci itekako utječu na podršku klubu,modelu i broju članova koji isti ima).
Guest- Guest
Ti nisi normalan, pa bio u Irskoj ili onoj vukojebini od kud jesi. Opet velim, ti nisi normalan, ti si budala nad budaletinama i idiot nad idiotima.
Zeko-
2015-08-26
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50