Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Ti nisi normalan, pa bio u Irskoj ili onoj vukojebini od kud jesi. Opet velim, ti nisi normalan, ti si budala nad budaletinama i idiot nad idiotima.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
jebote, više ne smiješ lopovu reći da je lopov, varalici da je varalica, prodavačima magle da su prodavači magle.
naš hajduk kao etalon poštenja.
recimo.
za to vrijeme hnk hajduk š.d.d. umire.
polako i neumitno, ma koliko se god šutjelo o tome.
naš hajduk kao etalon poštenja.
recimo.
za to vrijeme hnk hajduk š.d.d. umire.
polako i neumitno, ma koliko se god šutjelo o tome.
sitting_bull-
2015-09-28
Btw. zaboravija sam napomenuti. Više od 41 000 kuna je vrijedno da se ime Zdravka (zdravi i veseli bili) Reića upiše u Tematski park.
Hvala Reiću...
Spavaš li mirno, Jastože?
Hvala Reiću...
Spavaš li mirno, Jastože?
Guest- Guest
"Vršajević i ja izbačeni smo iz prve u drugu momčad. Nismo išli na pripreme. Potom je Tudor dva dana prije utakmice s Rijekom dao ostavku, trener je postao Stanko Poklepović i vratio me u prvi plan. Tudor je na televiziji rekao: “Tko bi se riješio dva takva igrača kao što su Vršajević i Jozinović, to je bila odluka Uprave.” Pa sad znajte..."
2015. godina.
naš hajduk je već u hajduku.
onaj naš hajduk koji samo organizira izbore za no.
i ništa više.
recimo.
2015. godina.
naš hajduk je već u hajduku.
onaj naš hajduk koji samo organizira izbore za no.
i ništa više.
recimo.
sitting_bull-
2015-09-28
Ventspils (Latvija) - moćna Gzira United (Malta) 4 : 0
sitting_bull-
2015-09-28
Izgleda da Jastog ipak mirno spava:
Lako je Reju utužiti, a kad se namiriš na Jastoga koji tuče imenima.
Zdravku (zdravi i veseli bili) je Hanza platila sve, a ko će bidnom Jastogu? Neće valjda Nataša?
Lako je Reju utužiti, a kad se namiriš na Jastoga koji tuče imenima.
Zdravku (zdravi i veseli bili) je Hanza platila sve, a ko će bidnom Jastogu? Neće valjda Nataša?
Guest- Guest
transparentni naš hajduk dobio 40-tak tisuća kuna i sad svi naši hajduci likuju.
nema transparentnog uvida kako su se brbić i vlašić dogovorili oko novca iz evertona.
vjerojatno je vlašiću isplaćeno što je tražio, a za medije se pušta priča kako je riješeno dogovorom!
ono, sve ćemo ti platiti, samo šuti.
nema transparentnog uvida kako su se brbić i vlašić dogovorili oko novca iz evertona.
vjerojatno je vlašiću isplaćeno što je tražio, a za medije se pušta priča kako je riješeno dogovorom!
ono, sve ćemo ti platiti, samo šuti.
sitting_bull-
2015-09-28
odgovor je jednostavan-kvalitet treba platiti..a ne dovoditi igrace po sistemu 'svi smo mi hajduk'..to ej moglo funkcionirati tamom do osamdesetih..kad je velika lova usla u nogomet igrac prvo pita koliko šoldi nudis pa ond amozemo razgovarat o ljubavi...Andreas Goldberger wrote:Bjelanović je napravija previše grešaka,uz sve to čovjek još ne zna komunicirati. Ja ne znam kako je on položio sve te ispite i dobio licencu u Italiji. Da se mene pita,nakon ovog prijelaznog roka bi postao bivši i tražilo bi se novo rješenje.jasambrend wrote:
Ma sve zo stoji, ali Sale? Pa jebem mu mater ima barem u Splitu takvih jebivjetara na lopate, ne moraju se još zadarski Srbi uvoziti... doduše i Brkljača ... od cilog cirkusa s izborima, odborima, ćakula, kuraca, palaca, ne mogu se nikako ta dva uhljeba rješiti... opet je ispao trom, inertan sustav...a smjena trenera mi sliči na klasično tankiranje bez obzira što je onaj baluba bolje pogodija, nego Thuram 1998...Jer dati gelipterima s Malte uopće, barem triput doći do šesnaesterca je po meni teško tankiranje za neki tobož profi klub... puno mi tog smrdi. Opet...
Isto tako, veliko je pitanje koga dovesti. Probali smo zadnjih godinadva puta strancima, prvi se brzo pokupio kad je vidio gdje je došao, a drugi je glumio profesionalca, a skupa s predsjednikom je radio amaterski. Najbolji su primjeri potpisi novih ugovora s potencijalima i igračima gdje su imali praksu da ugovor nude kad igrač uđe u zadnjih 6 mjeseci što je rezulatiralo time da smo u jednom prijelaznom roku ostali bez sva tri golmana, a i morali prodati Ohandzu u sred sezone jer bi inače za par mjeseci bio slobodan igrač. Takav amaterizam nisi vidio ni kod ovog nesposobnog Bjelanovića.
A trener, njemu se isto dogodilo kao i Kopiću. Stručan, zna nogomet,moderan mladi trener koji koristi tehnologiju, prati moderne trendove. Čak im je rezultat pošao za rukom jedan period. No Hajduk nije običan nogometni klub, događaju se svakakve situacije s kojima se neki ne znaju nositi, onda se raspadnu oni sami skupa s momčadi. To se dogodilo Kopiću i Siniši. Zato, po meni, Hajduk treba iskusnog stranca koji je prošao sve i svašta u trenerskom poslu,profesionalca na kojeg ništa neće utjecati, nešto kao Reja prije 10 godina. Poznavanje nogometa, taktike, i sam dio vezan za teren nije dovoljno za biti trener Hajduka.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
..isto i ovi drugi menađeri,predsjednici...mozda ces od tisucu naci jednog sposobnog entuzijasta kojemu je ljubav preca od novca ali ga treba naci...a i taj zeli da dođe u koliko toliko sređenu situaciju da bi mogao bez podmetanaj klipova mirno raditivuksadinare wrote:odgovor je jednostavan-kvalitet treba platiti..a ne dovoditi igrace po sistemu 'svi smo mi hajduk'..to ej moglo funkcionirati tamom do osamdesetih..kad je velika lova usla u nogomet igrac prvo pita koliko šoldi nudis pa ond amozemo razgovarat o ljubavi...Andreas Goldberger wrote:Bjelanović je napravija previše grešaka,uz sve to čovjek još ne zna komunicirati. Ja ne znam kako je on položio sve te ispite i dobio licencu u Italiji. Da se mene pita,nakon ovog prijelaznog roka bi postao bivši i tražilo bi se novo rješenje.jasambrend wrote:
Ma sve zo stoji, ali Sale? Pa jebem mu mater ima barem u Splitu takvih jebivjetara na lopate, ne moraju se još zadarski Srbi uvoziti... doduše i Brkljača ... od cilog cirkusa s izborima, odborima, ćakula, kuraca, palaca, ne mogu se nikako ta dva uhljeba rješiti... opet je ispao trom, inertan sustav...a smjena trenera mi sliči na klasično tankiranje bez obzira što je onaj baluba bolje pogodija, nego Thuram 1998...Jer dati gelipterima s Malte uopće, barem triput doći do šesnaesterca je po meni teško tankiranje za neki tobož profi klub... puno mi tog smrdi. Opet...
Isto tako, veliko je pitanje koga dovesti. Probali smo zadnjih godinadva puta strancima, prvi se brzo pokupio kad je vidio gdje je došao, a drugi je glumio profesionalca, a skupa s predsjednikom je radio amaterski. Najbolji su primjeri potpisi novih ugovora s potencijalima i igračima gdje su imali praksu da ugovor nude kad igrač uđe u zadnjih 6 mjeseci što je rezulatiralo time da smo u jednom prijelaznom roku ostali bez sva tri golmana, a i morali prodati Ohandzu u sred sezone jer bi inače za par mjeseci bio slobodan igrač. Takav amaterizam nisi vidio ni kod ovog nesposobnog Bjelanovića.
A trener, njemu se isto dogodilo kao i Kopiću. Stručan, zna nogomet,moderan mladi trener koji koristi tehnologiju, prati moderne trendove. Čak im je rezultat pošao za rukom jedan period. No Hajduk nije običan nogometni klub, događaju se svakakve situacije s kojima se neki ne znaju nositi, onda se raspadnu oni sami skupa s momčadi. To se dogodilo Kopiću i Siniši. Zato, po meni, Hajduk treba iskusnog stranca koji je prošao sve i svašta u trenerskom poslu,profesionalca na kojeg ništa neće utjecati, nešto kao Reja prije 10 godina. Poznavanje nogometa, taktike, i sam dio vezan za teren nije dovoljno za biti trener Hajduka.
2015-09-08
meni izgleda d au hajduku jos nije doslo do svijesti ona parola..'novac diktira sve'...
2015-09-08
...lako je palamuditi i slati parole o dispetu,ljubavi ili novac niej sve dok ne pocnes zarađivati novac za zivot i dok zivis na racun drugih...e a kad okusis stvarni zivot,rad za lovu,odricanja prica se mjenja..zato ako hoces kvalitet plati...niko vise ne pada na lijepe price
2015-09-08
PALERMO SVE SVOJE IGRAČE PUSTIO BESPLATNO JEDINO NAIVNOME HAJDUKU ZA POSAVCA UZEO 700 000 EURA.
BRAVO BJELANOVIĆU!
BRAVO BJELANOVIĆU!
Zeko-
2015-08-26
Pep je na brzinu naučija malo hrvatskog da može pročakulati s svojim idolom...jasambrend wrote:Nadam se da nisu engleski pričali...
Guest- Guest
ovo ej komedija..izgleda da se udruga NH raspada na dvije a mozda vise frakcija..jedan dio udruge ili zadruge Nh zeli organizirati referendum za rusenje perasovica i kompletnog NO..izgleda d atek pocinje prava tarapana...ni dobar start u prvenstvu kluba nije smirio strasti...po svemu sudeci podjela zadruge NH na vise frakcija znaci i raspad te udruge..obicno tako to biva ili ce odmetnuta porazena frakcija osnovati neku svoju opet udrugu ili zadrugu
2015-09-08
https://www.vecernji.hr/sport/nema-mira-u-hajduku-nadzorni-odbor-bi-opet-mogao-pasti-1335841
2015-09-08
I ćorava kokoš zrno pogodi. Tako je Saša Bjelanović, da ni sam ne zna kako, pogodija s Samuelom.
Čovjek totalno fizički nespreman, a prolazi pored igrača Varaždina i Lokomotive kao da su čunjevi. Još kad se spremi. Definitivno zalutao u HNL...
Guest- Guest
Kad se spremi, otići će mu meniskus, ali tko ga jebe... dok dur, dur... na tom primjeru se vidi da se pojačanje za HNL može naći i u kineskom dućanu i da je u Hajduku skauting odavno rak-rana...
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50