Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
bjelanovic je trebao otici kad je otisao huljaj..za brklajcu su navodno olic,niko kovac garantirali da radi 'dobar posao'...i zato me uopce ne bi cudilo da je ova dvojka mutila sa sibenikom a vjerojatno u svezi nekih svojih privatnih interesa ili 'trece strane'...gojun i orescanin su profesionalci a da gojun nije lagao govori da su i ovi iz ne bas sposobnog NO priznali 'da su i oni imali sumnji oko ovog sa sibenikom'...dakle netko tu laze debelo...ja brbica ne osuđujem toliko...zasto?..pa on zapravo nije ni okruzen svojim ljudima vec ih je nasljedio i upao u kasetu brokava...uglavnom u hajduku je kaos...i to je cinjenica...apo meni najveci krivac je NO koji nije radio svoj posao koji je trebao a to ej poslovanje i odnosi u hajduku..a ne u reprezentaciji i hns-u za to postoje drugi...uglavnom ja ovaj NO zovem 'gajba pive'Andreas Goldberger wrote:Pa Oreščanin je dobio novi, bolji ugovor na 3 godine.On i cijeli njegov stožer. Da mu nadređeni ne vjeruju, ne bi sigurno dobio takav ugovor.Dybala wrote:Eo i trener Orescanin je "izdao" hajduka
Steta, covjek je sa limitiranom momcadi izvukao maksimum.
Sada ce ga se diskreditirati na najodvratniji nacin
I koliko god je Oreščanin dobar trener i koliko je napravio dobre stvari, isto tako je malo lud u glavu i zna puknuti bez veze. Primjerice, pročita on u novinama da Hajduk dovodi Srnu, dođe do predsjednika i poludi,viće da odlazi, da mu rade iza leđa, i onda bidni predsjednik se mora kuniti s svojom djecom da nema veze s istinom. Pa ono, daj se malo smiri i daj malo povjerenja.
A sve ovo što se događa i što je Gojun zakuhao je stvar toga što je htio preuzeti cijeli sportski dio kluba. Htio je maknuti Bjelanovića, to je jasno. I sad, činjenica da je Gojun puno stručniji i kvalitetniji kadar nego što je Bjelanović,ali na onakav način nije u redu rješavati se bilo koga. Unio je nemir i rekao bi kaos u klub, a nema nikakve dokaze za svoje tvrdnje (jer da ima već bi ih pokazao). Čak i sam kaže da mu nitko nije rekao da mora pustiti utakmicu, NO je sastavio zapisnik gdje je pisalo da nikakvih nepravilnosti nema, ali odbio je potpisati i gurao svoje do kraja iako ga nitko nije htio potjerati. E pa pajdo, pretjerao si. I sad jebiga, Oreščanin i sva ostala ekipa trenera se drži zajedno s Gojunom oduvijek, ali budite jebeni profesionalnci i stavite klub ispred sveg ostalog iispred svog ega. Ili budite nečiji pijunčići vezani pupčanom vrpcom pa će te tako ostati cijeli svoj život.
Btw. Bjelanović i Brkljača ionako neće dugo ostati u Hajduku, ne zato jer ih je Gojun optužio, već će im presuditi njihov rad koji nije dobar, a posebno se to odnosi na Bjelanovića.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
pletikosa
srna neretljak maloca strinic
carevic rosso racunica rapaic
deranja bubalo
deranja bubalo
Guest- Guest
https://telesport.telegram.hr/kolumne/nogomet-narodu/hajduk-ne-moze-uspjeti/
nakon svog silnog dugogodišnjeg pljuvanja po dinamu i veličanja našeg hajduka aleksandar holiga polako dolazi pameti.
naravno, nije nounarska kukavica dopustila da mu se ostave komentari u mediju u kojem piše jer tako "dabogda sve izgubili" dečki osiguravaju da se njihovo piskaranje može vidjeti, a komentari ne mogu.
žao mi je što se hajduk urušava, ali mi je drago zbog likova kao holiga i inih idiota što konačno priznaju da vide kuda hajduk vodi utopijski projekt koji je k tome i nepošteno vođen od strane interesnih skupina maskiranih iza našeg hajduka.
nakon svog silnog dugogodišnjeg pljuvanja po dinamu i veličanja našeg hajduka aleksandar holiga polako dolazi pameti.
naravno, nije nounarska kukavica dopustila da mu se ostave komentari u mediju u kojem piše jer tako "dabogda sve izgubili" dečki osiguravaju da se njihovo piskaranje može vidjeti, a komentari ne mogu.
žao mi je što se hajduk urušava, ali mi je drago zbog likova kao holiga i inih idiota što konačno priznaju da vide kuda hajduk vodi utopijski projekt koji je k tome i nepošteno vođen od strane interesnih skupina maskiranih iza našeg hajduka.
sitting_bull-
2015-09-28
pa vjerojatno je poneko posten i htio posten klub ali poslovica kaze daj covjeku fotelju a ja bi dodao i moc odlucivanja pa ce se vidjeti tko je tko..uzgred njihov najveci problem je -nesposobnost i nesamostalnost odlucivanja..uvijek se bolje skrivati iza copora jer nemas hrabrost sam odluciti i smoci snage za teske odlukesitting_bull wrote:https://telesport.telegram.hr/kolumne/nogomet-narodu/hajduk-ne-moze-uspjeti/
2015-09-08
Nije baš da ne bi htio sam odlučiti, nego ne smije sam odlučiti, jer prvo mora saznati što čopor misli o njegovoj možebitnoj odluci. Ako odluči, a da nije čopor obaviješten i ako se čoporu ne sviđa njegova odluka, smijenit će ga. To ti je najveća mana toga modela upravljanja u kojem čopor ima zadnju riječ. A ruku na srce, čopor jedino što bi trebao raditi je navijanje na tribinama, jer o poslovanju jednog nogometnog kluba nema pojma.
Zeko-
2015-08-26
Mato i Maloča tribaju zaminiti mista, a i Carević je u Hajduku igra na livoj strani,dok Srna nije igra beka nego na toj poziciji di si Carevića stavija.kingkong7 wrote:pletikosa
deranja bubalo
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/hajdukova-financijska-direktorica-situacija-je-neodrziva-moramo-prodati-igrace/2098910.aspx
toliko o tome kamo vodi dok naš hajduk upravlja hajdukom, izravno, ili iz sjene.
toliko o tome kamo vodi dok naš hajduk upravlja hajdukom, izravno, ili iz sjene.
sitting_bull-
2015-09-28
Ma šta ova financijska direktorica laprda? Ona priča o prodaji igrača, a Brbljić je na skupštini dioničara obećao da Hajduk napada Ligu prvaka. Kako, ako mu ova rasproda ovaj kadar igrača s kojim će Brbljić napasti Ligu prvaka? Samo, bojim se da rasprodaju svih ovih 20 i nekoliko kol'ko imaju u prvoj ekipi, neće za njih dobiti ni za godinu dana preživljavanja kluba. A koga budu onda prodali? Brbljića i tu financijsku direktoricu?
Zeko-
2015-08-26
Čestitke hnk hajdučiću šrd na pobjedi nad moćnim Unitedom.
Zeko-
2015-08-26
Gospodine Perasović, vaš je zadatak upravu nadzirati, ne družiti se s njima
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/612887/gospodine-perasovic-vas-je-zadatak-upravu-nadzirati-ne-druziti-se-s-njima
Dakle,u državi gdje imamo klub koji je udruga građana, a s kojom upravlja osuđeni kriminalac u bijegu, nema nikih problema, ali zato se napada klub u kojem predsjednik NO putuje zajedno s PU kluba na europsko gostovanje, i onda se još usudi zajedno nešto popiti u kafiću.
Kako trula država na svim poljima.
Guest- Guest
naš hajduk je udruga građana.
udruga građana je, dakle, izabrala Perasovića i ostale članove nadzornog odbora.
hnk hajduk š.d.d. je dioničarsko društvo.
rad uprave dioničarskog društva nadzire nadzorni odbor imenovan od udruge građana!
amateri s ulice nadziru profesionalce u dioničkom društvu!
rezultate vidimo.
udruga građana je, dakle, izabrala Perasovića i ostale članove nadzornog odbora.
hnk hajduk š.d.d. je dioničarsko društvo.
rad uprave dioničarskog društva nadzire nadzorni odbor imenovan od udruge građana!
amateri s ulice nadziru profesionalce u dioničkom društvu!
rezultate vidimo.
sitting_bull-
2015-09-28
Nemreš ti to njemu objasniti. On je ipak samo jedna forumska .
Zeko-
2015-08-26
boli kiki perasa..nikad nije bio na ovako visokoj poziciji i ko zna kad ce opet..pa to iskoristi na najbolji moguci nacin naravno za sebe...stara poslovica kaze..daj covjeku fotelju pa ces vidjeti kakav je...covjek nikad nije bio u upravlajckim strukturama bar na ovakvom nivou..udruge ne racunam...u njima je uglavnom prodavanje zjaka i ladanje...bez neke odgovornosti i pers je dosao iz tog miljea i izgleda tako nastavio dalje...sto ga briga...odgulit ce svoje...nakon toga vraca se na svoj stari posao ili mozda u nekakvu politicku foteljicu jer je hajduk za takve obicno lansirna rampa i on je svioje napravio..ionako puno ne moze napraviti..politika kluba se ionako negdje drugdje kreira..a vec kad je upao na tu dobru poziciju izvuci za sebe sto vise mozes..kako rekoh tko zna kad ce opet biti u slicnoj poziciji
2015-09-08
..a vidio sam ga nekidan u zagrebu..lika za neprepoznat..fino odijelo..normalna zurka i koja kila viska...i naravno u drustvu na visem nivou...nema vise da se odazove svakom na pozdrav ono stil..'hm zaboravih ono tko si ti'...
2015-09-08
čovik iz naroda, ne?vuksadinare wrote:..a vidio sam ga nekidan u zagrebu..lika za neprepoznat..fino odijelo..normalna zurka i koja kila viska...i naravno u drustvu na visem nivou...nema vise da se odazove svakom na pozdrav ono stil..'hm zaboravih ono tko si ti'... :bball:
sitting_bull-
2015-09-28
jebe se njemu..prodao ej fore ovi kupili on profitirao a drugi popusili..sto ces zivot je takav nekom majka drugom macehasitting_bull wrote:čovik iz naroda, ne?vuksadinare wrote:..a vidio sam ga nekidan u zagrebu..lika za neprepoznat..fino odijelo..normalna zurka i koja kila viska...i naravno u drustvu na visem nivou...nema vise da se odazove svakom na pozdrav ono stil..'hm zaboravih ono tko si ti'...
2015-09-08
osobno ja nemam nista protiv perasa...lik je iskoristio sto mu se pruzilo 'narod' ga je izabrao 'narod' neka sada ne kuka..a ja sam lijepo govorio kad netko upadne sa gajbe jeftinog piva na profinjeno vino taj se vise ne vraca na gajbu piva pa da ga sajlom vuces...peras se brendirao i sad s aove pozicije ima razne mogucnost..radi pametno ne zeli se zamjeriti jacim igracima uglavnom se ne exponira previse mudro kupi vrhnje za sebe i sigurno da mozda nakon ove pozicije u NO Hajduka nece sigurno vratit se na staro...prije ce se lansirati u politiku...i tu garditi karijeru ili ce se ubaciti na neko izdasnije uhljebnciko mjesto i cackat ce uho..sa parolom 'ja bi za hajduka zivot da'...dok ce naivni mulci pusit njegovu pricu on ce fino piti birana vina i piva a ovi drugi ce klatariti s ena zidicu sa jeftinim pivom iz lidla...i pusti idealisticke parole mastajuci mozda ce i meni jednog dana se posreciti
2015-09-08
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50