Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
osobno ja nemam nista protiv perasa...lik je iskoristio sto mu se pruzilo 'narod' ga je izabrao 'narod' neka sada ne kuka..a ja sam lijepo govorio kad netko upadne sa gajbe jeftinog piva na profinjeno vino taj se vise ne vraca na gajbu piva pa da ga sajlom vuces...peras se brendirao i sad s aove pozicije ima razne mogucnost..radi pametno ne zeli se zamjeriti jacim igracima uglavnom se ne exponira previse mudro kupi vrhnje za sebe i sigurno da mozda nakon ove pozicije u NO Hajduka nece sigurno vratit se na staro...prije ce se lansirati u politiku...i tu garditi karijeru ili ce se ubaciti na neko izdasnije uhljebnciko mjesto i cackat ce uho..sa parolom 'ja bi za hajduka zivot da'...dok ce naivni mulci pusit njegovu pricu on ce fino piti birana vina i piva a ovi drugi ce klatariti s ena zidicu sa jeftinim pivom iz lidla...i pusti idealisticke parole mastajuci mozda ce i meni jednog dana se posreciti
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Hahahahha, gasi ovo smrdljivo govno od teme. Jel vam opet kriv mamić, kromanjonci?
Guest- Guest
A tko drugi nego Mamić, kaj bi bili krivi ovi drugorazredni igrači i drugorazredna uprava. Ovo je bilo samo pitanje trenutka kad će se dogoditi i iskreno se nadam da sad i najveći idiot u Splitu zna da ulica ne može voditi nogometni klub. Duboko sam uvjeren da su čak i dalmatinske forumske konačno došle k sebi i da konačno vide malo dalje od Brbljićeve guzice i definitivno propalog projekta Naš Hajduk. Ovo je sramota nad sramotama i nevjerojatno će biti ako većinski vlasnik Hajduka Grad Split neće reagirati nakon ovoga i postaviti ljude koji znaju, a ne da ih bira ulica. Treba pod hitno odjebati ove "naše hajdučiće" od kluba, jer to je jedini spas za hajdučić, koji je od nekad velikog kluba postao ruglo sa kojim se čak i ribari sa Malte sprdaju.Serbia Strong wrote:Hahahahha, gasi ovo smrdljivo govno od teme. Jel vam opet kriv mamić, kromanjonci?
Zeko-
2015-08-26
K'o da sam znao.Zeko wrote:Čim imaju "United" u imenu kluba mogli bi biti jako zajebani za hajdučić šrd.
Zeko-
2015-08-26
Čestitke momcima s Malte.kingkong7 wrote:kingkong7 wrote:
Dok su se zadnjih mjesec ipo dana u Hajduku svi bavili s manje bitnim stvarima, umisto s onim kojim su trebali, vrijedni momci s Malte su siguran sam vrijedno trenirali.
Da je trener mislio samo na nogomet i na teren, a ne se bavio s time jeli njegov frend kriv ili ne, siguran sam da bi mu igrači uvalili 5 komada danas. Ovako, jebiga...
U Hajduku i oko Hajduka se moraju mijenjati ljudi, posebno oni oko Hajduka.. I dok se okolina oko Hajduka ne promini, teško će klub ići naprid, Bez obzira tko ga vodio, tko birao i tko odlučivao. Ljudi se trebaju mijenjati i prestati s prozivanjem zbog svake riječi, svakog koraka i svake jebene kave...
Guest- Guest
hajduk je mrtav.
naš hajduk živi vječno.
(ili dok bude love za mažnjavat)
naš hajduk živi vječno.
(ili dok bude love za mažnjavat)
sitting_bull-
2015-09-28
Za ovu blamažu je najviše kriv Dinamo. Trebali su i morali pustiti utakmicu Gorici, pa ovi budalaši ne bi Europu ni vidli, a Gorica bi ovima uvalila 5 komada. I sad, radi tih kretena, opet ćemo najvjerojatnije izgubiti 5 klubova u Europi, jer hajdučić je svim hrvatskim klubovima koji igraju Europu samo teret. Svi bodovi koje naši klubovi osvoje dijele se sa 4 kluba, a hajdučić opet nije osvojio ništa. Onda takvi imaju obraza postavljati HNS-u nekakve ultimatume, a ovi idioti iz HNS-a još i sastanče s njima, umjesto da ih potjeraju u 3 pičke materine.
Zeko-
2015-08-26
pomozi sirotu na svoju sramotu.Zeko wrote:Za ovu blamažu je najviše kriv Dinamo. Trebali su i morali pustiti utakmicu Gorici, pa ovi budalaši ne bi Europu ni vidli, a Gorica bi ovima uvalila 5 komada. I sad, radi tih kretena, opet ćemo najvjerojatnije izgubiti 5 klubova u Europi, jer hajdučić je svim hrvatskim klubovima koji igraju Europu samo teret. Svi bodovi koje naši klubovi osvoje dijele se sa 4 kluba, a hajdučić opet nije osvojio ništa. Onda takvi imaju obraza postavljati HNS-u nekakve ultimatume, a ovi idioti iz HNS-a još i sastanče s njima, umjesto da ih potjeraju u 3 pičke materine.
jedino što bi moglo biti pozitivna posljedica ove sramote je da još jedan dio zaluđenih tovara progleda i konačno shvati kako njihovi problemi nastaju u njihovom dvorištu i da ih se tamo mora riješiti.
manipulacija s pričama kako je kriv mamić, kriv HNS, krivi suci, kriva uefa, kriva fifa kojima se mazalo oči tovarima su ovim katastrofalnim debaklom skroz razotkrivene.
pitanje je ima li među tovarima kritična masa pameti kako bi se moglo krenuti ispočetka, jer ovo je gotovo dno.
gotovo dno, velim, jer i ovo s Maltežanima nikome nije bilo na kraj pameti pa se dogodilo tako da se ne zna hoće li se, ili neće ponoviti.
sitting_bull-
2015-09-28
HNL će svakako izgubit 5 klubova i da prvak izravno ide u ligu prvaka. Ne zbog Hajduka, nego jer je to nerealno za HNL. Sasvim normalno da će to potrajat jednu sezonu, maksimalno dvije (što je već upitno).Zeko wrote:Za ovu blamažu je najviše kriv Dinamo. Trebali su i morali pustiti utakmicu Gorici, pa ovi budalaši ne bi Europu ni vidli, a Gorica bi ovima uvalila 5 komada. I sad, radi tih kretena, opet ćemo najvjerojatnije izgubiti 5 klubova u Europi, jer hajdučić je svim hrvatskim klubovima koji igraju Europu samo teret. Svi bodovi koje naši klubovi osvoje dijele se sa 4 kluba, a hajdučić opet nije osvojio ništa. Onda takvi imaju obraza postavljati HNS-u nekakve ultimatume, a ovi idioti iz HNS-a još i sastanče s njima, umjesto da ih potjeraju u 3 pičke materine.
Država se ionako raspada po šavovima, nogomet više-manje...pitanje je da li uopće postoje kapaciteti u ovoj državi za vođenje ičega pa tako i nekog nogometnog kluba. Redom probisvjeti ama baš svi... Nekonzistentnost, nesposobnost i nerad dolaze na naplatu... s kamatama...
darth_vader-
2014-04-17
svakako.jasambrend wrote:Država se ionako raspada po šavovima, nogomet više-manje...pitanje je da li uopće postoje kapaciteti u ovoj državi za vođenje ičega pa tako i nekog nogometnog kluba. Redom probisvjeti ama baš svi... Nekonzistentnost, nesposobnost i nerad dolaze na naplatu... s kamatama...
i za aktualno vodstvo države ste vi, tovari, dali najveći doprinos (pogledaj tko je izabrao kolindu i hdz) pa ste onda preko našeg hajduka sjebali hajduk i onda neka sad sve ide u krasni kurac jer ništa što ima vašu podršku ne funkcionira u realnom svijetu, osim kriminala na državnoj i lokalnoj razini.
sami ste više puta birali ljude koji će voditi hajduk i sami ste usrali motku svojim izborom pa ste tu gdje jeste - predmet sprdnje i sramoćenja.
na vašoj regionalnoj i lokalnoj razini ste imali šansu preko hajduka pokazati i sposobnost i rad i konzistentnost.
rezultat se vidi kroz hajduk.
zato ne seri i ne razbacuj se isprikama umotanim u celofan, nego priznaj da ste najveće ovce u državi koje vodi par čobana u i iza našeg hajduka i priznaj kako ste si za to sami krivi.
ovako bi opet krivnju svalio na neke probisvjete kako vaši splitski i dalmatinski lopovi i uništavatelji hajduka ne bi bili usamljeni, nego su, eto, dio cjeline koja uništava državu pa je kao i uništila hajduk.
kako onda nisu uništeni rijeka, Osijek, gorica, slaven, dinamo?
kako to?
kako to?
sitting_bull-
2015-09-28
Ne da mi se uopće odgovarati na svakoji kurac koji si ovdi nabrojia. Aj plesni se...
darth_vader-
2014-04-17
jah.jasambrend wrote:Ne da mi se uopće odgovarati na svakoji kurac koji si ovdi nabrojia. Aj plesni se...
gurni glavu dublje u pijesak i uživaj.
sitting_bull-
2015-09-28
Ovaj Brbljić nije normalan, Isusa mi. On i dalje laprda o kvalifikacijama za Ligu prvaka nakon ove sezone ili, kako je rekao, osvajanje PRVOG ili DRUGOG mjesta u HNL-u. Pa gdje taj živi? U Bijafri? U HNL-u ima minimum 4-5 klubova koji su jači od hajduka i to osjetno jači, a ovaj United sa Malte izbacili bi SVI hrvatski prvoligaši. A Brbljić laprda li ga laprda i ostane živ.
Zeko-
2015-08-26
Zdravko Reić kao i uvijek konkretan i gađa u bit problema, jedan od rijetkih pametnih dalmatinaca koji krivnju za stanje u Hajduku ne pripisuje Mamiću, Šukeru, HNS-u, kurcu, palcu :
O stanju u Hajduku u ovim prošlim, pa i nedavnim vremenima nitko ne želi govoriti usred navijačke strahovlade pa se svatko, tko se usudi prozboriti ma i najmanju kritiku, izlaže istinskom teroru. Tako ispada da jedino o Hajduku smiju lamentirati članovi vodstva navijača, oni koji se prave nedužni za tu katastrofu koja je srušila splitski klub, jer kažu, brane se time da oni jedino organiziraju izbor članova Nadzornog odbora, a sve drugo je u rukama Uprave. Malo morgen, to su priče za neuke ili zaslijepljene...
Kako naći izlaz iz ovog košmara? Nikako, ima samo jedna formula, a to je prisilna uprava. Naravno, kad bi se netko htio uhvatiti u koštac s nemanima koje svojataju "bijele".
O stanju u Hajduku u ovim prošlim, pa i nedavnim vremenima nitko ne želi govoriti usred navijačke strahovlade pa se svatko, tko se usudi prozboriti ma i najmanju kritiku, izlaže istinskom teroru. Tako ispada da jedino o Hajduku smiju lamentirati članovi vodstva navijača, oni koji se prave nedužni za tu katastrofu koja je srušila splitski klub, jer kažu, brane se time da oni jedino organiziraju izbor članova Nadzornog odbora, a sve drugo je u rukama Uprave. Malo morgen, to su priče za neuke ili zaslijepljene...
Kako naći izlaz iz ovog košmara? Nikako, ima samo jedna formula, a to je prisilna uprava. Naravno, kad bi se netko htio uhvatiti u koštac s nemanima koje svojataju "bijele".
Zeko-
2015-08-26
Ovaj model, Hajdukov model je odličan i funkcionirao bi u nekim drugim, sređenijim sredinama (zapravo i funkcionira).jasambrend wrote:Država se ionako raspada po šavovima, nogomet više-manje...pitanje je da li uopće postoje kapaciteti u ovoj državi za vođenje ičega pa tako i nekog nogometnog kluba. Redom probisvjeti ama baš svi... Nekonzistentnost, nesposobnost i nerad dolaze na naplatu... s kamatama...
Od toliko hajdukovaca od rođenje koji bi sve dali za bilu boju,koliko mi imamo članova i preplatnika? Mi trebamo imati minimalno 100 tisuća članova i 20 tisuća preplatnika, onda bi model imao smisla.
Kod nas su ljudi jedini problem, ljudi, nitko i ništa drugo. I to ne ljudi u klubu, nego čitavo društvo u cjelini. Uključujući i članove Hajduka. Dakle, ljude koji podržavaju cijeli model. Dovoljno ti je ući na službeni forum i čitati bljuvotine istih, gdje se djele na brbićevce i gojunovce, gdje neki ne mogu prihvatiti odlazak jednog čovjeka (za njih časnog i poštenog, koji eto pukim slučajem u dva navrata bio zaposlenik odbjeglog kriminalca iz Međugorja, ali nije bidan vidija nikakve nepravilnosti) do te mjere da se jednog Brbića stavlja u isti kontekst s tim odbjeglim kriminalcem, a jednog Bena u isti kontekst s ni manje ni više nego Sanaderom? I kako ćeš ti naprid s tim ljudima i takvim razmišljanjem?
Neki nikako da shvate da Hajduk nije ni Brbić ni Gojun (i zaboli me k tko će sutra napustiti klub), već danima tupe po svom. Dok Hajduk stoji na mistu i stagnira, financijski stabilan, ali zakočen. Ljudi, društvo, bolesna sredina i bolesna država su razlog zašto se ne može naprid. A to se neće prominiti tek tako brzo i lako...
Guest- Guest
Evo, tek sam sad pročita članak najboljeg sportskog novinara u hrvatskoj povijesti, Bernarda Jurišića koji je opet, po zna koji put pogodija točno u sridu...
Možda Hrvati stvarno nisu stvoreni za demokraciju? Možda smo stvarno rođeni da budemo konjušari i ovce? Kojima trebaju gazde i čobani. Možda smo stvarno nesposobni upravljati svojom državom i svojim klubovima. Ako se vama lako s time pomiriti, svaka čast. Meni nije.
Jer jebiga, uz sve mane koje demokracija nosi, koja je alternativa? Da se vratimo u komunizam? U diktaturu? Da kao psići čekamo keksić od nekoga gazde koji će nas ostatak dana mlatiti nogom u guzicu? Ili da tu demokraciju pokušamo razumjeti i primjeniti na način na koji je zamišljena. Kao sustav koji ti daje prava, ali samo ako si spreman prihvatiti i odgovornost.
Jer u Hrvatskoj i Hajduku su mnogi, na svim razinama, odgovornost zamijenili demagogijom.
A mi ćemo se opet, naravno, iscrpljivati pričama o modelu. Nije model problem. Nije demokracija problem. Model je ispravan. I u državi i u klubu.
Problem su ljudi. Ljudi su ti koji su pokvarljivi, ograničeni i pohlepni.
Ljudi su ti koji su zbog svog ega i svoje koristi sposobni pokvariti i najbolje zamišljen model.
https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/hrvati-i-demokracija/?fbclid=IwAR1n4QzjmLIJpDn_3mL4SnYPCkH8gIdcWMJZ8G5UEyRqYViwKBUUsa-XUdk
Naklon do poda, dok je takvih kao on još ima nade. Kakve-takve...
Hrvati i demokracija
Možda Hrvati stvarno nisu stvoreni za demokraciju? Možda smo stvarno rođeni da budemo konjušari i ovce? Kojima trebaju gazde i čobani. Možda smo stvarno nesposobni upravljati svojom državom i svojim klubovima. Ako se vama lako s time pomiriti, svaka čast. Meni nije.
Jer jebiga, uz sve mane koje demokracija nosi, koja je alternativa? Da se vratimo u komunizam? U diktaturu? Da kao psići čekamo keksić od nekoga gazde koji će nas ostatak dana mlatiti nogom u guzicu? Ili da tu demokraciju pokušamo razumjeti i primjeniti na način na koji je zamišljena. Kao sustav koji ti daje prava, ali samo ako si spreman prihvatiti i odgovornost.
Jer u Hrvatskoj i Hajduku su mnogi, na svim razinama, odgovornost zamijenili demagogijom.
A mi ćemo se opet, naravno, iscrpljivati pričama o modelu. Nije model problem. Nije demokracija problem. Model je ispravan. I u državi i u klubu.
Problem su ljudi. Ljudi su ti koji su pokvarljivi, ograničeni i pohlepni.
Ljudi su ti koji su zbog svog ega i svoje koristi sposobni pokvariti i najbolje zamišljen model.
https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/hrvati-i-demokracija/?fbclid=IwAR1n4QzjmLIJpDn_3mL4SnYPCkH8gIdcWMJZ8G5UEyRqYViwKBUUsa-XUdk
Naklon do poda, dok je takvih kao on još ima nade. Kakve-takve...
Guest- Guest
Bernard Y demagog ...
Ljudi su problem ? Jesu ,apsolutno se slažem .
Koji? Zašto ne prozove imenom ljude za ciji model kaže da je ispravan ,no ocito u krivim rukama?
Boji li se konjske glave jer je to uhodani modus operandi?
Za stanje u Hajduku nije cjelokupno društvo krivo ,mene u slavoniji boli neka stvar za hajduka ,imamo ovdje vecih zivotnih nesreca i problema .
Ljudi su problem ? Jesu ,apsolutno se slažem .
Koji? Zašto ne prozove imenom ljude za ciji model kaže da je ispravan ,no ocito u krivim rukama?
Boji li se konjske glave jer je to uhodani modus operandi?
Za stanje u Hajduku nije cjelokupno društvo krivo ,mene u slavoniji boli neka stvar za hajduka ,imamo ovdje vecih zivotnih nesreca i problema .
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50