Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Pa bravo..dobro da si naucio...cijenim da je ovo godiste koja bi ti mogla biti osoba koja te raaanila mlijekom u husranim balavim danima..red wolf wrote:Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
Re: Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Ajde, oprostit ću ti ovo...bogomdani wrote:Pa bravo..dobro da si naucio...cijenim da je ovo godiste koja bi ti mogla biti osoba koja te raaanila mlijekom u husranim balavim danima..red wolf wrote:Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
eto ga na..Starhi uzeo sliku i ukrao je...Sladogledja jedan...
Guest- Guest
To nije uvrijeda...zena koja bi ti mogla biti majka po godinama,a ti se okacio na njenu sisu kao uhljeb.. ako te time uvrijedih,moje isprike..red wolf wrote:Ajde, oprostit ću ti ovo...bogomdani wrote:Pa bravo..dobro da si naucio...cijenim da je ovo godiste koja bi ti mogla biti osoba koja te raaanila mlijekom u husranim balavim danima..red wolf wrote:Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
Ja nisam uhljeb...bogomdani wrote:To nije uvrijeda...zena koja bi ti mogla biti majka po godinama,a ti se okacio na njenu sisu kao uhljeb.. ako te time uvrijedih,moje isprike..red wolf wrote:Ajde, oprostit ću ti ovo...bogomdani wrote:Pa bravo..dobro da si naucio...cijenim da je ovo godiste koja bi ti mogla biti osoba koja te raaanila mlijekom u husranim balavim danima..red wolf wrote:Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
do daljnjeg jesi..branis drustveni sustav uguzivanja&uhljebljivanja..pizdis pa nes niti otkriti svoju bransu..i sto onda da se kaze??red wolf wrote:Ja nisam uhljeb...bogomdani wrote:To nije uvrijeda...zena koja bi ti mogla biti majka po godinama,a ti se okacio na njenu sisu kao uhljeb.. ako te time uvrijedih,moje isprike..red wolf wrote:Ajde, oprostit ću ti ovo...bogomdani wrote:Pa bravo..dobro da si naucio...cijenim da je ovo godiste koja bi ti mogla biti osoba koja te raaanila mlijekom u husranim balavim danima..red wolf wrote:Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
Ja?...Raspada ti se pred očima...hahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:do daljnjeg jesi..branis drustveni sustav uguzivanja&uhljebljivanja..pizdis pa nes niti otkriti svoju bransu..i sto onda da se kaze??red wolf wrote:Ja nisam uhljeb...bogomdani wrote:To nije uvrijeda...zena koja bi ti mogla biti majka po godinama,a ti se okacio na njenu sisu kao uhljeb.. ako te time uvrijedih,moje isprike..red wolf wrote:Ajde, oprostit ću ti ovo...bogomdani wrote:Pa bravo..dobro da si naucio...cijenim da je ovo godiste koja bi ti mogla biti osoba koja te raaanila mlijekom u husranim balavim danima..red wolf wrote:Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
Ja sam socijalist.
Guest- Guest
pa ti i epikur i asila pušete u isti rog, nije mi jasno zašto se ponekad mrzite. i oni su socijalisti.red wolf wrote:Ja sam socijalist.
Guest- Guest
Oni su socijalisti 20. stoljeća...Ja s njima nemam baš ništa...neoliberalni_placenik wrote:pa ti i epikur i asila pušete u isti rog, nije mi jasno zašto se ponekad mrzite. i oni su socijalisti.red wolf wrote:Ja sam socijalist.
Guest- Guest
sve je to pokaceno na neku Sisu,drzavnu ili neku drugu,ali okaceni su po Sisaju..neoliberalni_placenik wrote:pa ti i epikur i asila pušete u isti rog, nije mi jasno zašto se ponekad mrzite. i oni su socijalisti.red wolf wrote:Ja sam socijalist.
Guest- Guest
Neke ne može ova država zajebar,pojedini su već i više od 20 god. bez posla......hrvatska je napredna...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
To stoji. Sve što fizički šljaka će vrlo vjerojatno dobiti pedalu. E sad, jedino ako netko ne izađe sa inicijativom da se tobotima zabrani rad.RayMabus wrote:Mislim da si u pravu no pomest će tvornićare isto ko šta je kombajn pomeo seljake. Nema radnika : nema sindikta : nema socijalizma.gargamel0101 wrote:Lječnike neće sigurno u tak skoro vrijeme zamjeniti. A nisam niti siguran za radnike u turizmu. Jednostavno, razina ljudkse interakcije nije na nivo na kojem su ljudi i tu roboti padaju.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BiH će ostat bez pola stanovništva
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Bez posla je danas manje ljudi nego prije krize
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Bez posla je danas manje ljudi nego prije krize
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
Page 5 of 5