Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Cura je nelosa,nemam negativnih fillinaga prema njoj,jedino je malo bezopleta i u nekoj svojoj trenutnoj napetosti,oborila se na moju malenkost...Da mi dopadne ruku,bila bi potpuno drugacija,rzala bi,njistala od srece i zadovoljstva...doista,nemam losih filinaga prema nikome..Starhemberg wrote:Ma jašta, kao ti i medication.bogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Jel ideš sutra glasati...ahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Re: Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Transfekaliranje, ti si u toj fazi.
Guest- Guest
Jao, pogodio sam te u žicu...Znam da te boli što znam što si, ali ne mogu ti pomoći, hahahahahahahahahahahaStarhemberg wrote:Transfekaliranje, ti si u toj fazi.
Guest- Guest
Ne moraš mi tumačiti, vidio sam dovoljno na drugim temama.bogomdani wrote:Cura je nelosa,nemam negativnih fillinaga prema njoj,jedino je malo bezopleta i u nekoj svojoj trenutnoj napetosti,oborila se na moju malenkost...Da mi dopadne ruku,bila bi potpuno drugacija,rzala bi,njistala od srece i zadovoljstva...doista,nemam losih filinaga prema nikome..Starhemberg wrote:Ma jašta, kao ti i medication.bogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
red wolf wrote:Ma bit je da će čovječanstvo biti '' oslobođeno '' rada...Živjeti će u utopiji...bogomdani wrote:Kojesta..ima poslova u autoindustriji koje roboti nikad nece moci obavljati,a bez tih poslova ce se roboti moci hebati..o ovome mogu trtljati samo oni koji ne poznaju materiju
Tebe su oslobodili svakog umnog napora i razmišljanja.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
nema toga što robot neće obaviti.bogomdani wrote:Kojesta..ima poslova u autoindustriji koje roboti nikad nece moci obavljati,a bez tih poslova ce se roboti moci hebati..o ovome mogu trtljati samo oni koji ne poznaju materiju
no treba to znati isprogramirat.
poznajem materiju.
2014-12-30
Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ne moraš mi tumačiti, vidio sam dovoljno na drugim temama.
2014-12-30
Sve je misao...marcus-t wrote:red wolf wrote:Ma bit je da će čovječanstvo biti '' oslobođeno '' rada...Živjeti će u utopiji...bogomdani wrote:Kojesta..ima poslova u autoindustriji koje roboti nikad nece moci obavljati,a bez tih poslova ce se roboti moci hebati..o ovome mogu trtljati samo oni koji ne poznaju materiju
Tebe su oslobodili svakog umnog napora i razmišljanja.
Guest- Guest
Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
A cuj,sto ti znas sto je strasna zanesenost... .Starhemberg wrote:Ne moraš mi tumačiti, vidio sam dovoljno na drugim temama.bogomdani wrote:Cura je nelosa,nemam negativnih fillinaga prema njoj,jedino je malo bezopleta i u nekoj svojoj trenutnoj napetosti,oborila se na moju malenkost...Da mi dopadne ruku,bila bi potpuno drugacija,rzala bi,njistala od srece i zadovoljstva...doista,nemam losih filinaga prema nikome..Starhemberg wrote:Ma jašta, kao ti i medication.bogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
eno Khgozoepi ti je crpe,i oni ratni pemzijoneri,uhljebi i uguzi.,.,nis ja vise sa tvojom fukoebinom nemam...red wolf wrote:Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
To što sjediš u nekom državnom uredu na izmišljenom radnom mjestu kao SDP-ov uhljeb ne znači da bilo što financiraš. Što reče yoda, jadna zemlja koju bi ti financirao.red wolf wrote:Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
Kako nemaš?...Prestani pružati otpor novom svjetskom poretku...bogomdani wrote:eno Khgozoepi ti je crpe,i oni ratni pemzijoneri,uhljebi i uguzi.,.,nis ja vise sa tvojom fukoebinom nemam...red wolf wrote:Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
Znam.bogomdani wrote:A cuj,sto ti znas sto je strasna zanesenost... .Starhemberg wrote:Ne moraš mi tumačiti, vidio sam dovoljno na drugim temama.bogomdani wrote:Cura je nelosa,nemam negativnih fillinaga prema njoj,jedino je malo bezopleta i u nekoj svojoj trenutnoj napetosti,oborila se na moju malenkost...Da mi dopadne ruku,bila bi potpuno drugacija,rzala bi,njistala od srece i zadovoljstva...doista,nemam losih filinaga prema nikome..Starhemberg wrote:Ma jašta, kao ti i medication.bogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Nisam na državnoj sisi...Starhemberg wrote:To što sjediš u nekom državnom uredu na izmišljenom radnom mjestu kao SDP-ov uhljeb ne znači da bilo što financiraš. Što reče yoda, jadna zemlja koju bi ti financirao.red wolf wrote:Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
Pa na cijoj si Sisi?red wolf wrote:Nisam na državnoj sisi...Starhemberg wrote:To što sjediš u nekom državnom uredu na izmišljenom radnom mjestu kao SDP-ov uhljeb ne znači da bilo što financiraš. Što reče yoda, jadna zemlja koju bi ti financirao.red wolf wrote:Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
O dragi Bože...bogomdani wrote:Pa na cijoj si Sisi?red wolf wrote:Nisam na državnoj sisi...Starhemberg wrote:To što sjediš u nekom državnom uredu na izmišljenom radnom mjestu kao SDP-ov uhljeb ne znači da bilo što financiraš. Što reče yoda, jadna zemlja koju bi ti financirao.red wolf wrote:Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
Guest- Guest
hvala,hvala..samo njegov stićeni,Bogomdanired wolf wrote:O dragi Bože...bogomdani wrote:Pa na cijoj si Sisi?red wolf wrote:Nisam na državnoj sisi...Starhemberg wrote:To što sjediš u nekom državnom uredu na izmišljenom radnom mjestu kao SDP-ov uhljeb ne znači da bilo što financiraš. Što reče yoda, jadna zemlja koju bi ti financirao.red wolf wrote:Da. Što misliš tko ti financira socijalnu državu čiju blagodat uživaš?bogomdani wrote:Ezeku,jer radis krvavo jos?
na nekoj ovakoj??
Bez spamanja. S.
Guest- Guest
Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
Pa bravo..dobro da si naucio...cijenim da je ovo godiste koja bi ti mogla biti osoba koja te raaanila mlijekom u husranim balavim danima..red wolf wrote:Dobro, nije muškarac...
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BiH će ostat bez pola stanovništva
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Bez posla je danas manje ljudi nego prije krize
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Bez posla je danas manje ljudi nego prije krize
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
Page 4 of 5