Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
Eto vidiš zašto je simpatičan.Starhemberg wrote:Šta se ti javljaš, otkad si ti Yodaneoliberalni_placenik wrote:a pola foruma je opsjednuto sa menom, a druga polovica za marcom :DStarhemberg wrote:Više si ti opsjednut Yodom nego on tobom, čini se.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Robotska revolucija : 'U manje od 20 godina pola čovječanstva ostat će bez posla!'
kada me svi brkaju sa tim yodom, pa kada kažu yoda onda misle na mene.. mogao bi i promjeniti nick u yoda :DStarhemberg wrote:Šta se ti javljaš, otkad si ti Yodaneoliberalni_placenik wrote:a pola foruma je opsjednuto sa menom, a druga polovica za marcom :DStarhemberg wrote:Više si ti opsjednut Yodom nego on tobom, čini se.
Guest- Guest
U nick - @Aben...hahahahahahahahaha...A možda i u još neki...hahahahahahahahahahahaneoliberalni_placenik wrote:kada me svi brkaju sa tim yodom, pa kada kažu yoda onda misle na mene.. mogao bi i promjeniti nick u yoda :DStarhemberg wrote:Šta se ti javljaš, otkad si ti Yodaneoliberalni_placenik wrote:a pola foruma je opsjednuto sa menom, a druga polovica za marcom :DStarhemberg wrote:Više si ti opsjednut Yodom nego on tobom, čini se.
Guest- Guest
Najviše promjena nickova imao je Janez od kriza. I Branko Kalanj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jel ideš sutra glasati...ahahahahahahahahahared wolf wrote:U nick - @Aben...hahahahahahahahaha...A možda i u još neki...hahahahahahahahahahahaneoliberalni_placenik wrote:kada me svi brkaju sa tim yodom, pa kada kažu yoda onda misle na mene.. mogao bi i promjeniti nick u yoda :DStarhemberg wrote:Šta se ti javljaš, otkad si ti Yodaneoliberalni_placenik wrote:a pola foruma je opsjednuto sa menom, a druga polovica za marcom :DStarhemberg wrote:Više si ti opsjednut Yodom nego on tobom, čini se.
Guest- Guest
Jel on stenjalica?jastreb wrote:I Branko Kalanj.
Guest- Guest
Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Jel ideš sutra glasati...ahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Nisam 100% siguran,ali po onim postovima u kojima spominje Srbe iz Zadra i Hrvate iz Benkovca,rekao bih da je.Starhemberg wrote:Jel on stenjalica?jastreb wrote:I Branko Kalanj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa i meni se učinio poznat taj stil...jastreb wrote:Nisam 100% siguran,ali po onim postovima u kojima spominje Srbe iz Zadra i Hrvate iz Benkovca,rekao bih da je.Starhemberg wrote:Jel on stenjalica?jastreb wrote:I Branko Kalanj.
Guest- Guest
Marcel je odmah uočio kako je riječ o bezbradici, tj. stenjalici.
Guest- Guest
Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Kojesta..ima poslova u autoindustriji koje roboti nikad nece moci obavljati,a bez tih poslova ce se roboti moci hebati..o ovome mogu trtljati samo oni koji ne poznaju materiju
Guest- Guest
Ali to neće promijeniti činjenicu da si ti budala, valjda si to već shvatio?...Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Ma bit je da će čovječanstvo biti '' oslobođeno '' rada...Živjeti će u utopiji...bogomdani wrote:Kojesta..ima poslova u autoindustriji koje roboti nikad nece moci obavljati,a bez tih poslova ce se roboti moci hebati..o ovome mogu trtljati samo oni koji ne poznaju materiju
Guest- Guest
Ma jašta, kao ti i medication.bogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Nije to stvar voljenja ili ne voljenja...Čovjeku kažem što je, a on se još i na to smije...hahahahahahahahabogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
jap...evo vec se do koljena brčkamo u njoj..... Ezek,za 4 dana mi dolazi jedna tvoja Hrvatica..ima da je zekzualno raskupusam..red wolf wrote:Ma bit je da će čovječanstvo biti '' oslobođeno '' rada...Živjeti će u utopiji...bogomdani wrote:Kojesta..ima poslova u autoindustriji koje roboti nikad nece moci obavljati,a bez tih poslova ce se roboti moci hebati..o ovome mogu trtljati samo oni koji ne poznaju materiju
Guest- Guest
ahahahahahaha...i još malo...hahahahaha... evo sad smo na istoj valnoj duljini.red wolf wrote:Nije to stvar voljenja ili ne voljenja...Čovjeku kažem što je, a on se još i na to smije...hahahahahahahahabogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Transhumanizam...Sad smo u jednoj prijelaznoj fazi...bogomdani wrote:jap...evo vec se do koljena brčkamo u njoj..... Ezek,za 4 dana mi dolazi jedna tvoja Hrvatica..ima da je zekzualno raskupusam..red wolf wrote:Ma bit je da će čovječanstvo biti '' oslobođeno '' rada...Živjeti će u utopiji...bogomdani wrote:Kojesta..ima poslova u autoindustriji koje roboti nikad nece moci obavljati,a bez tih poslova ce se roboti moci hebati..o ovome mogu trtljati samo oni koji ne poznaju materiju
Guest- Guest
Cura je nelosa,nemam negativnih fillinaga prema njoj,jedino je malo bezopleta i u nekoj svojoj trenutnoj napetosti,oborila se na moju malenkost...Da mi dopadne ruku,bila bi potpuno drugacija,rzala bi,njistala od srece i zadovoljstva...doista,nemam losih filinaga prema nikome..Starhemberg wrote:Ma jašta, kao ti i medication.bogomdani wrote:Opet se vas dvojica volite?Starhemberg wrote:Budala te jutros umila...a i sutra glasala.red wolf wrote:Ovo ti je cinizam na svoj račun? Majko mila koja si ti budala...Strašno.Starhemberg wrote:
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BiH će ostat bez pola stanovništva
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Bez posla je danas manje ljudi nego prije krize
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Bez posla je danas manje ljudi nego prije krize
» Ha ha ha propala pronatalitetna politika : U prvih pola godine rođeno 352 djece manje
» U Srbiji živi 6.690.887. ljudi, što ja za skoro pola miliona manje nego 2011.
Page 3 of 5