Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
to cak ni dr,phill ne moze sve rijesiti,evo cujem da je dao otkaz
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
A inaće ovo vam je matrijaharna imperija : žena koja postaje gazda i nasilno preodgaja svog muža i djecu.RayMabus wrote:Dakle nasilni preodgoj
Roditelj koji nasilno preodgaja djecu , bračni partner koji nasilno preodgaja drugog bračnog partnera
To ti je antikreacija a ako postoji nešto šta Thethan mrzi a Thethan je scietološka riječ za osobu samu onda je to :
Antikreacija
Razlog zašto je tome tako jer je sam Thethan krecija.
Doslovno mu napadaš bit.
Posli je dica naravno mrze jer Thethan ne voli da ga se antikreira a ni s mužem nije na ti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
michaellcmacha wrote:ček malo kajo zašto bi on bio debil, čovjek odlazi, u jednom trenutku se obraća djetetu, poprati i taj trenutak, on je pokupio svoje stvari i pokušava otići u čemu ga dotična neuravnoteženim histeričnim ispadima pokuišava spriječiti...što je ona trebala to je tvoja projekcija, a to nije bitno, u konkretnom slučaju jer ona to po svemu sudeći i ne radi.... ja sam imao u obitelji slučaj teškog zklostavljanja od strane ženske osobe, i dan danas mi nije jasno kako se to mojim bližnjima uspjelo dogoditi, tj jasno mi je kad ti dijete znači više od života, onda si spreman svakaqkva sranja podnijeti.... ali dvije godine su oni tajili sve ucjene, sva fiozička maltretiranja i na kraju ih popljačkalo, odvelo dijete kojim i dan danas ucjenjuje i izvlači lovu, ali džaba joj sve... klinac nazove zadnji dan škole i kaže dolazite po mene, ja idem k vama i ostajem do početka škole... eto jedino štzo starci rospiji iscoltaju lovu za tih 2 i pol mjeseca da ne dosađuje i ne maltretira prek telefona... o gle čuda kad joj se pošalje lova ni glasa od nje ni da nazove da pita kako je dijete...kaya wrote:Ja sam upratila. Lik je nabildani debil koji ocito odlazi, ova to pokusava zaustaviti tako mu sjedi u autu i histerizira i trazi da se vrati u kucu. Psihopat to snima i uziva u tom ponizavanju. Na kraju ode i ona ga telefonski moli da se vrati a on pusta taj poziv.michaellcmacha wrote:Pa dobro jel ikoja od vas dvije upratila, o čemu se konkretno radi... Što je taj čovjek naumio, čije su stvari u automobilu i što ko kretno dotična želi i na čemu inzistira... Aj za šojku znamo da je pjana od ranog jutra, ali kafd si se ti mortarka počela pucati i s čime...
Bijedno.
Umjesto da mu je bacila stvari kroz prozor i dovela drugog u kucu. I snimila kako ih kupi.
Al eto...
oprosti što sam se opet registrirao milicionerčino tulava ali morao sam čisto da tebi i drugim TULAVCIMA na ovoj temi objasnim o čemu se radi.
dakle, jedino Mortalka, Sora i Kaya su skužile o čemu se radi. nitko od vas muškaraca i jedne žena (žalosno Meggi jebeno žalosno) niste skužili što lik radi. SRAM VAS BILO JEBEM VAM MAJKU I OCA DA VAM JEBEM KAKO VAM NIJE NEUGODNO? KAKO VAMA KRKANIMA NIJE NEUGODNO??? I TI MILICIONERČINO ŠUGAVAC KRME USTAŠKO TI SI ŠUPAK A NE MILICIONER AKO NA PRVI POGLED NISI SKUŽIO SITUACIJU TREBA TI ODUZETI MIROVINU!!!!
dakle lik na videu nije crnac ili tamnoput nego je BIJELAC!!!! psihopata koji namjerno ponižava ženu koji je tu ženu doveo do stanja rastrojstva i koja ga moli da ju ne snima neka ju ostavi na miru i da želi otići. Znači ona želi otići a ne taj krkan psihopata koji ju snima.
eto milicijoneru ajd sad ti pa da ti nastavim odgovor.
Guest- Guest
pa nije on tu da rjesava tude problemeUnimatrix_Zero wrote:to cak ni dr,phill ne moze sve rijesiti,evo cujem da je dao otkaz
nego da rjesi debljinu svog bankovnog racuna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
moguce da mu ne da da ide pa usla u auto pa snima da ima dokaz da nije bio nasilan
ali opet nije trbo stavljat na yt
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa baš triba stavit na yt. Očito mu je puna kapa nje da je mora i ovako dat joj do znanja da je kraj.prckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
moguce da mu ne da da ide pa usla u auto pa snima da ima dokaz da nije bio nasilan
2014-04-11
ma ko zeli otic budaletino tulavaGnječ wrote:michaellcmacha wrote:ček malo kajo zašto bi on bio debil, čovjek odlazi, u jednom trenutku se obraća djetetu, poprati i taj trenutak, on je pokupio svoje stvari i pokušava otići u čemu ga dotična neuravnoteženim histeričnim ispadima pokuišava spriječiti...što je ona trebala to je tvoja projekcija, a to nije bitno, u konkretnom slučaju jer ona to po svemu sudeći i ne radi.... ja sam imao u obitelji slučaj teškog zklostavljanja od strane ženske osobe, i dan danas mi nije jasno kako se to mojim bližnjima uspjelo dogoditi, tj jasno mi je kad ti dijete znači više od života, onda si spreman svakaqkva sranja podnijeti.... ali dvije godine su oni tajili sve ucjene, sva fiozička maltretiranja i na kraju ih popljačkalo, odvelo dijete kojim i dan danas ucjenjuje i izvlači lovu, ali džaba joj sve... klinac nazove zadnji dan škole i kaže dolazite po mene, ja idem k vama i ostajem do početka škole... eto jedino štzo starci rospiji iscoltaju lovu za tih 2 i pol mjeseca da ne dosađuje i ne maltretira prek telefona... o gle čuda kad joj se pošalje lova ni glasa od nje ni da nazove da pita kako je dijete...kaya wrote:Ja sam upratila. Lik je nabildani debil koji ocito odlazi, ova to pokusava zaustaviti tako mu sjedi u autu i histerizira i trazi da se vrati u kucu. Psihopat to snima i uziva u tom ponizavanju. Na kraju ode i ona ga telefonski moli da se vrati a on pusta taj poziv.michaellcmacha wrote:Pa dobro jel ikoja od vas dvije upratila, o čemu se konkretno radi... Što je taj čovjek naumio, čije su stvari u automobilu i što ko kretno dotična želi i na čemu inzistira... Aj za šojku znamo da je pjana od ranog jutra, ali kafd si se ti mortarka počela pucati i s čime...
Bijedno.
Umjesto da mu je bacila stvari kroz prozor i dovela drugog u kucu. I snimila kako ih kupi.
Al eto...
oprosti što sam se opet registrirao milicionerčino tulava ali morao sam čisto da tebi i drugim TULAVCIMA na ovoj temi objasnim o čemu se radi.
dakle, jedino Mortalka, Sora i Kaya su skužile o čemu se radi. nitko od vas muškaraca i jedne žena (žalosno Meggi jebeno žalosno) niste skužili što lik radi. SRAM VAS BILO JEBEM VAM MAJKU I OCA DA VAM JEBEM KAKO VAM NIJE NEUGODNO? KAKO VAMA KRKANIMA NIJE NEUGODNO??? I TI MILICIONERČINO ŠUGAVAC KRME USTAŠKO TI SI ŠUPAK A NE MILICIONER AKO NA PRVI POGLED NISI SKUŽIO SITUACIJU TREBA TI ODUZETI MIROVINU!!!!
dakle lik na videu nije crnac ili tamnoput nego je BIJELAC!!!! psihopata koji namjerno ponižava ženu koji je tu ženu doveo do stanja rastrojstva i koja ga moli da ju ne snima neka ju ostavi na miru i da želi otići. Znači ona želi otići a ne taj krkan psihopata koji ju snima.
eto milicijoneru ajd sad ti pa da ti nastavim odgovor.
sto ce joj njegov mobile ako zeli otic
ko joj smeta
2014-04-19
pa dobro,to mu je usput,nemogu sve pare onoj Opri vinfri,mora nesto i doktoru filuprckov wrote:pa nije on tu da rjesava tude problemeUnimatrix_Zero wrote:to cak ni dr,phill ne moze sve rijesiti,evo cujem da je dao otkaz
nego da rjesi debljinu svog bankovnog racuna
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
prckov wrote:
ma ko zeli otic budaletino tulava
ko joj smeta
you motherfucker from bosna you are a walking tombstone.
Guest- Guest
ne znam kako bi to nazvala, osim morbidno.prckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
Maggie19 wrote:ne znam kako bi to nazvala, osim morbidno.prckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
pa nazovi pravim imenom: nasilje nad ženom.
Guest- Guest
sta je bilo majmunceGnječ wrote:prckov wrote:
ma ko zeli otic budaletino tulava
ko joj smeta
you motherfucker from bosna you are a walking tombstone.
sta sizis
jesi to I ti histericna pizda pa se prepozno i sazalio nad sobom
2014-04-19
Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
Zena ima odredjene poremecaje, to je jasno.
Inace se ne bi ovako ponasala.
Zasto on to snima i sto namjerava s tim, drugi je dio price.
Pa nije ju nitko nagovara da se histerično izvija na zadnjem sjedištu da ovi ne može otić bez nje.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:ne znam kako bi to nazvala, osim morbidno.prckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
2014-04-11
onako se ne ponasa zdravo I zrelo celjadeMaggie19 wrote:ne znam kako bi to nazvala, osim morbidno.prckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
ono je djeciji napad histerije
2014-04-19
nije nasilje, to je sigurno.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:ne znam kako bi to nazvala, osim morbidno.prckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
Odnosno, ako to nazivas nasiljem, onda je svakako obostrano.
Ljudi se moraju kontrolirat.
probleme ima, to je sasvim jasno.prckov wrote:onako se ne ponasa zdravo I zrelo celjadeMaggie19 wrote:ne znam kako bi to nazvala, osim morbidno.prckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
ono je djeciji napad histerije
Maggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
ma ne seri glupačo. svatko te može dovesti do stanja rastrojstva pa čak i vlastito dijetea kako neće psihopata ali izgleda da si ti poglupa za skužiti. no ovaj psihopatski šupak na videu to radi namjerno i sa ciljem. ja nisam registriran na YT ali da jesam već bi ga prijavio 1000 posto sigurno.
Guest- Guest
u jednom momentu joj tip kaze da izade iz auta da moze icMaggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
poslije ga zove da se vrati
samo ova histericna srpska budaletina gnjec fantazira nesto o nekom nasilju jer je I sam bolesnik
2014-04-19
ocito se svi poistovjecuju u ovom videu sa osobama/dogadjanjima iz svog osobnog iskustva.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
ma ne seri glupačo. svatko te može dovesti do stanja rastrojstva pa čak i vlastito dijetea kako neće psihopata ali izgleda da si ti poglupa za skužiti. no ovaj psihopatski šupak na videu to radi namjerno i sa ciljem. ja nisam registriran na YT ali da jesam već bi ga prijavio 1000 posto sigurno.
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Tipična engleska sarana
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 5 of 18