Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
RayMabus wrote:Šta će ti te zapadne ženske ? Eto uzmi Njemačku no isto to moš primjenit i na VB , Ameriku , Australiju itd. Pa.šta će ti to ? To je umišljeno. Misle da su nezamjenjive. Uvezeš ženu iz Indije i osnuješ obitelj i to je to.
platiš carinu ili trošarinu i miran si...
ovako plaćaš doživotno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa normalno. Imaš 50% i 50% ženskih u društvu. One su umislile da su nezamljenjive pa dda mogu srat. Da šta ćeš.T. wrote:RayMabus wrote:Šta će ti te zapadne ženske ? Eto uzmi Njemačku no isto to moš primjenit i na VB , Ameriku , Australiju itd. Pa.šta će ti to ? To je umišljeno. Misle da su nezamjenjive. Uvezeš ženu iz Indije i osnuješ obitelj i to je to.
platiš carinu ili trošarinu i miran si...
ovako plaćaš doživotno...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koliko se rodi beba godišnje u Hrvatskoj ? 36 tisuša jel tako. Pola od toga su ženske dakle 18 tisuća.
E pa nije problem godišnje uvest 18 tisuća udavaća iz zemalja trećeg svijeta u Hrvatsku.
I rješen problem.
E pa nije problem godišnje uvest 18 tisuća udavaća iz zemalja trećeg svijeta u Hrvatsku.
I rješen problem.
2014-04-11
Čak ti ne triba ni 18 tisuća jer unatoč emanicipaciji 1/3 ženskih je i dalje normalna.
Znači 12 tisuća žena godišnje a populacija planete deset miljardi.
Nije to nikakvi problem svake godine uvozit 12 tisuća udavača a ove 2/3 emanicipiranih nek se same snalaze.
Znači 12 tisuća žena godišnje a populacija planete deset miljardi.
Nije to nikakvi problem svake godine uvozit 12 tisuća udavača a ove 2/3 emanicipiranih nek se same snalaze.
2014-04-11
Ja stalno tvrdim da u Hrvatsku triba uvozit udavače iz zemalja trečeg svijeta. Evo i sad kad slušam demografe nitko to ne spominje jer gledaju nacionalno tj nisu se odlipili od toga nego kao šema mora bit Hrvatica. Pa ne mora.
Jel ti fali žena ? Jesu ove u kurcu ? Jesu. Pa eto uvozi pa ćeš imat i brakove i manje razvoda i više dice.
U čemu je problem da je državna strategija uvoz udavača iz zemalja trečeg svijeta ?
A pa za koga će nam se onda kćerke udat ? Pa neće za nikoga , ionako su 2/3 u kurcu kako ste ih i odgojili.
Jel ti fali žena ? Jesu ove u kurcu ? Jesu. Pa eto uvozi pa ćeš imat i brakove i manje razvoda i više dice.
U čemu je problem da je državna strategija uvoz udavača iz zemalja trečeg svijeta ?
A pa za koga će nam se onda kćerke udat ? Pa neće za nikoga , ionako su 2/3 u kurcu kako ste ih i odgojili.
2014-04-11
Meni je sad 40 godina. Žene moja generacija su već sad van reproduktivnog ciklusa.Ako ja oženim mlađu uziman je nekom pajdi dakle žena za rađanje nema.
Ima više muških koji mogu imat djecu nego žena koje mogu imat djecu.
Doć će to na moje kad shvate da će morat uvozit udavače ako žele porast nataliteta.
Ima više muških koji mogu imat djecu nego žena koje mogu imat djecu.
Doć će to na moje kad shvate da će morat uvozit udavače ako žele porast nataliteta.
2014-04-11
ja samo vidim da je tip nasilan..RayMabus wrote:Iskreno rečeno uopće ne kužim video.
što je drugi u pitanju niti znam niti je objašnjeno
očito oni koji žele nešto drugo vidjeti to i vide
jedino opravdanje za njegovo ponašanje bilo bi da je riječ o krađi, da je žena pokušala otuđiti automobil i sve u njemu, ali i onda moraju postojati norme ponašanja
immortal-
2014-04-16
a da se sabereš malo i pripaziš na riječnikmichaellcmacha wrote:Pa dobro jel ikoja od vas dvije upratila, o čemu se konkretno radi... Što je taj čovjek naumio, čije su stvari u automobilu i što ko kretno dotična želi i na čemu inzistira... Aj za šojku znamo da je pjana od ranog jutra, ali kafd si se ti mortarka počela pucati i s čime...
pokušaj analizirati njegovo ponašanje
očito si napucan krivim stavom prema ženama od rođenja
immortal-
2014-04-16
je...i te stanovi višeRayMabus wrote:Ma u biti sam je kriv. Tko do sad nije shvatio ni neće : žene ne triba ženit jer onda ona postaje zakonski i nasljednik tvojih nekretnina pa umisli da je to sve njeno.
immortal-
2014-04-16
Pa nisan van ja kriv šta je vama to bitno. Same ste krive.mortal wrote:je...i te stanovi višeRayMabus wrote:Ma u biti sam je kriv. Tko do sad nije shvatio ni neće : žene ne triba ženit jer onda ona postaje zakonski i nasljednik tvojih nekretnina pa umisli da je to sve njeno.
2014-04-11
ti si kriv samome sebiRayMabus wrote:Pa nisan van ja kriv šta je vama to bitno. Same ste krive.mortal wrote:je...i te stanovi višeRayMabus wrote:Ma u biti sam je kriv. Tko do sad nije shvatio ni neće : žene ne triba ženit jer onda ona postaje zakonski i nasljednik tvojih nekretnina pa umisli da je to sve njeno.
immortal-
2014-04-16
Ne brini se ti za mene. Ja sam Galaktička federacija. Iman veliku pozadinu iza sebe. Pola svemira.mortal wrote:ti si kriv samome sebiRayMabus wrote:Pa nisan van ja kriv šta je vama to bitno. Same ste krive.mortal wrote:je...i te stanovi višeRayMabus wrote:Ma u biti sam je kriv. Tko do sad nije shvatio ni neće : žene ne triba ženit jer onda ona postaje zakonski i nasljednik tvojih nekretnina pa umisli da je to sve njeno.
I pobjeđujem.
Slomio san van sistem.
2014-04-11
I slomit ću van ga još. Još ću van ga slomit. Nemoćni ste.
2014-04-11
u pushioniRayMabus wrote:Ne brini se ti za mene. Ja sam Galaktička federacija. Iman veliku pozadinu iza sebe. Pola svemira.mortal wrote:ti si kriv samome sebiRayMabus wrote:Pa nisan van ja kriv šta je vama to bitno. Same ste krive.mortal wrote:je...i te stanovi višeRayMabus wrote:Ma u biti sam je kriv. Tko do sad nije shvatio ni neće : žene ne triba ženit jer onda ona postaje zakonski i nasljednik tvojih nekretnina pa umisli da je to sve njeno.
I pobjeđujem.
Slomio san van sistem.
najveći pushach
immortal-
2014-04-16
A vjerojatno zbog imovine.RayMabus wrote:Zašto se jednostavno ne rastave ? Nju nitko tu ne drži. Uopće ne kužin ni nju ni njega. Podneseš zahtjev za rastavom , traje koliko traje al si kasnije miran i ti i ta druga osoba.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Točno.Zato me se ne može pobjediti. Teorija dva ovna na brvnu. Želiš proći a ja skačem po brvnu i svaki moj skok to brvno je sve više tome da padne u provaliju.
Ne možeš me pobijedit.
Fino ćemo svi popušit i to je to.
Ne možeš me pobijedit.
Fino ćemo svi popušit i to je to.
Last edited by RayMabus on 2/7/2019, 12:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Ja sam upratila. Lik je nabildani debil koji ocito odlazi, ova to pokusava zaustaviti tako mu sjedi u autu i histerizira i trazi da se vrati u kucu. Psihopat to snima i uziva u tom ponizavanju. Na kraju ode i ona ga telefonski moli da se vrati a on pusta taj poziv.michaellcmacha wrote:Pa dobro jel ikoja od vas dvije upratila, o čemu se konkretno radi... Što je taj čovjek naumio, čije su stvari u automobilu i što ko kretno dotična želi i na čemu inzistira... Aj za šojku znamo da je pjana od ranog jutra, ali kafd si se ti mortarka počela pucati i s čime...
Bijedno.
Umjesto da mu je bacila stvari kroz prozor i dovela drugog u kucu. I snimila kako ih kupi.
Al eto...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa podili se imovina. Svak uzme svoje.melkior wrote:A vjerojatno zbog imovine.RayMabus wrote:Zašto se jednostavno ne rastave ? Nju nitko tu ne drži. Uopće ne kužin ni nju ni njega. Podneseš zahtjev za rastavom , traje koliko traje al si kasnije miran i ti i ta druga osoba.
2014-04-11
Meni je to najgluplja stvar ostajat u braku radi imovine ili djece. To je toliko glupo da ja uopće ne vidin smisla u tome.
2014-04-11
Ovdje ne može biti objektivnog mišljenja, samo navijačkih strasti Unaprijed beskorisna tema za nepotrebno crpljenje energije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
» Tipična engleska sarana
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 2 of 18