nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
Page 1 of 1
nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
https://www.jutarnji.hr/life/seks-i-veze/svicarski-znanstvenici-obavili-dosad-najsveobuhvatniju-studiju-vagina-izmjerili-smo-ih-sve-i-shvatili-da-na-ovom-svijetu-nema-normalne-vagine/7553124/
2014-04-14
Re: nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
Jedan kultni: Kada je Hasi u Sarajevu 93' geler raznio usne doktori mu nisu mogli napraviti rekonstrukciju, a na lageru od doniranih organa nisu imali ništa osim jedne stare pizde iz Belgije koja je došla kao donacija ratom zahvaćenoj BiH. I zbog hitnosti situacije zašiju oni njemu to što imaju umjesto usana.
Dođe haso na kontrolu kod kirurga koji ga pita kako funkcioniraju nove usne, može li se hraniti, smijati,... a veli mu Haso sve je to OK moj doktore samo kad idem pišati počnem raditi grimase s ustima :)
Dođe haso na kontrolu kod kirurga koji ga pita kako funkcioniraju nove usne, može li se hraniti, smijati,... a veli mu Haso sve je to OK moj doktore samo kad idem pišati počnem raditi grimase s ustima :)
Re: nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
Čudna šuma
A i ovi Švicarci se svakakvin pizdarijama bave
A i ovi Švicarci se svakakvin pizdarijama bave
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Similar topics
» Telegonija - znanstveni dokaz važnosti djevičanstva i bračne vjernosti
» "Znanstveni i teološki dokazi: Torinsko platno dokaz je Isusova uskrsnuća"
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» Plenki: Nijedna slavenska zemlja nije osudila Mađarsku, nismo ni mi!
» Paladina kaže da se nijedna druga država nije toliko uključila u obnovu. Zato će i trajati desetljećima
» "Znanstveni i teološki dokazi: Torinsko platno dokaz je Isusova uskrsnuća"
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» Plenki: Nijedna slavenska zemlja nije osudila Mađarsku, nismo ni mi!
» Paladina kaže da se nijedna druga država nije toliko uključila u obnovu. Zato će i trajati desetljećima
Page 1 of 1