Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Page 15 of 18
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Svi više manje znaju sve pa ću šta kraće poantu : padovi u ljubavi i ljubavnim vezama su traume i bolna emocija , pa se onda toga skupi pa ti je puna kapa svega.
Sad ono kao to moš rješavat psihoterapijom međutim to je negativno iskustvo na analitičkoj razini i kad ga psihoterapijom prebaciš još više u analitički um ne postižeš ništa.
Zašto ?
Zato šta je negativno iskustvo negativno iskustvo i neće postat pozitivno jer je sad u analitičkom umu.
Ukratko psihoterapija ne pomaže.
Ne pretvara negativno iskustvo u pozitivno.
Sad ono kao to moš rješavat psihoterapijom međutim to je negativno iskustvo na analitičkoj razini i kad ga psihoterapijom prebaciš još više u analitički um ne postižeš ništa.
Zašto ?
Zato šta je negativno iskustvo negativno iskustvo i neće postat pozitivno jer je sad u analitičkom umu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I sad se svi grohotom nasmijaše jer je Kolumbo otkrio Ameriku i posra se po svin onim psihoterapeutima koji tvrde da se ljubavni problemi i probemi u ljubavnim vezama mogu rješiti psihoterapijom.RayMabus wrote:Svi više manje znaju sve pa ću šta kraće poantu : padovi u ljubavi i ljubavnim vezama su traume i bolna emocija , pa se onda toga skupi pa ti je puna kapa svega.
Zašto ?
Ne mogu.
Negativno iskustvo neće postat pozitivno ako ga pribaciš u analitički um.
2014-04-11
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Sad ide nagradno pitanje ; Ima li lijeka za ljubavne probleme ?
Nema.
Nema lijeka.
Nema.
Nema lijeka.
2014-04-11
I šta ćemo sad kad nema lijeka ?
A ništa , naučit ću vas šta je osobna ljubav dakle to bi u ovom slučaju bilo šta pričamo o ljubavi između muške i ženske osobe.
Osobna ljubav je 50% EGO a 50% želja da pomogneš toj osobi.
To su dvije komponente bitne za osobnu ljubav jer izvadit ću ti deset ženski i neće ti se svaka svidit dakle imaš ego i on bira šta se njemu sviđa i sad ti triba još želja da želiš da toj osobi bude ok i to ti je :
Osobna ljubav.
Eto ti terapija : JA.
A ništa , naučit ću vas šta je osobna ljubav dakle to bi u ovom slučaju bilo šta pričamo o ljubavi između muške i ženske osobe.
To su dvije komponente bitne za osobnu ljubav jer izvadit ću ti deset ženski i neće ti se svaka svidit dakle imaš ego i on bira šta se njemu sviđa i sad ti triba još želja da želiš da toj osobi bude ok i to ti je :
Osobna ljubav.
2014-04-11
Zato jer zapravo nisi imao love a golf trojka i nije nesto ludo dobar auto, osim toga si i cigan a ne neki frajer.frka wrote:Dok sam zivio u Zagrebu..bio mlad imao love ko blata dobar auto..ako ne jedan od najljepshih u gradu..shto je opet stvar ukusa..Takve pichke su se palile ko muve na govno..i nisam ih jebo pe posto..Zashto?
Eto zato.
Sad nastavi s ivicom i maricom ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ahahahafrka wrote:.Zato sam birao mjesta gdje me ljudi ne poznaju..pa svojim sharmom osvajao one skromne
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šta ti želiš ?RayMabus wrote:I šta ćemo sad kad nema lijeka ?
Osobna ljubav.
Podigni svoj ego.
2014-04-11
Moj ego ne želi ništa , super mu je i ovako a kako već 12 dana ležin na kauču jer san uganija stopalo onda jje moj ego zaključija da ako a oćeš nabavit nešto pod stare dane a žell da ta ženska ima vozački , svoj auto i svoj posal.
Kad me triba vodit u bolnici da nemoran zvat Hitnu ?
Moraš imat neku svrhu kod mene.
Osobna ljubav je 50% ego a 50% želja da toj osobi pomogneš.
Kad me triba vodit u bolnici da nemoran zvat Hitnu ?
Moraš imat neku svrhu kod mene.
Osobna ljubav je 50% ego a 50% želja da toj osobi pomogneš.
2014-04-11
Nek ona mene malo voza a ne ono gledat šta ja vozin i ne vozin.
Fino dođi po mene i odvedi me na piće i onda me vrati doma.
Aj moje emanicipirane , napravit ću listu šta će ona sve morat imat da je uopćd pogledan.
Aj moje emanicipirane , napravit ću listu šta će ona sve morat imat da je uopćd pogledan.
2014-04-11
previse kalkulacija,zena ovo zena ono,tako ja kad kupujem auto kalkluliran,jebiga longi zena nije auto
Nisu to kalkulacije nego popis.Unimatrix_Zero wrote:previse kalkulacija,zena ovo zena ono,tako ja kad kupujem auto kalkluliran,jebiga longi zena nije auto
2014-04-11
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
tvoj stan ???RayMabus wrote:Nek ona mene malo voza a ne ono gledat šta ja vozin i ne vozin.
immortal-
2014-04-16
Longi gle i Franjevci su dali stan..
"
"
Franjevac Indexu priznao deal s Marićem: Mi njemu stan, on je nama sredio obnovu!"
Last edited by mortal on 4/7/2019, 21:01; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
imam nešto obaveza moram ća
2014-04-16
by kaya Yesterday at 11:47
@frka wrote:
Dok sam zivio u Zagrebu..bio mlad imao love ko blata dobar auto..ako ne jedan od najljepshih u gradu..shto je opet stvar ukusa..Takve pichke su se palile ko muve na govno..i nisam ih jebo pe posto..Zashto?
Zato jer zapravo nisi imao love a golf trojka i nije nesto ludo dobar auto, osim toga si i cigan a ne neki frajer.
Eto zato.
===================================================
Ima neshto u genima ,,iako su mi tvoji hrvati takozvani komunisti koji su pred kraj rata promijenili ustashku uniformu za partizansku opljachkali djeda uspjeshnog trgovca do kostiju ..Njegov unuk je sa 12 godina zaradio prvu lovu ..a nikad oteo zajebo ili ukrao tudje.To je razlika izmedj mene cigana i vas hrvata..Sa 25 vozio Mercedes osmaka.350 SEL..w116 Imao ga ja i Centralni komitet partije ..pa su idioti mislili da sam ja neki kurac u partiji..Uvijek su mushki lovili razne fufice (sada ih zovu starlete a ja oduvijek zvao ih spermushe) na tu foru jer su milile ako daju pichke i ako dobro popushe da ce se udati za bogatog ..A nikada nisu razmishljale da onaj koji zna zaraditi lovu (ne ukrasti i oteti kao vecina hrvata) sigurno nije glup da ce mu neka spermusha to pozobati..Pa eto zivi primjer je Mabus da se od onda nishta nije promijenilo..A ti mi parish da si jedna od tih pa ti zato rajcam mashtu..zamisli na Sljemeu prohladno pa te neki cigo stavi na haubu i izjebe ko zadnju prasicu..a ti poslije sama kao iz onog vica skachesh u kolica..Ima jedna ona,,,tko ikada vozi MB taj vishe nikada ne mijenja drugu marku auta..Kada bi ti napisao shto sada vozim,,,pukla bi od ljubomore.Jebo te..kako netko moze biti ljubomoran na tudje..ajde josh razumijem da je poljubomoran na ukradeno..ali ako je chovjek zaradio i platio porez,,voala majstore.Otuda valjda ona ..uf da zarati pa da mu otmemo to..hrvatski mentalni sklop...fol ishli u rat da oslobadjaju zemlju ...moj kurac ishli da se napljachkaju kao i sve horde shto su radile prije tisucu godina..Zbog vasheg jala ste osudjeni na propast jer ono malo shto je bilo mashtovito i kreativno je otishlo...a od onih koji su ostali slab je genetski materijal koji bi neshto stvarao osim lopovluka i kriminala svih vrsta..Ako te interesira kako sam lovu zaradio..na hrvatskim pichkama spermushitze....hahahhahahahhahahhahahahahhahahahahhahah..Oni koji me znaju a ovo chitaju znaju shto sam zelio reci,,,a ti tumachi i dalje kako zelish,,krmachice::::))))
@frka wrote:
Dok sam zivio u Zagrebu..bio mlad imao love ko blata dobar auto..ako ne jedan od najljepshih u gradu..shto je opet stvar ukusa..Takve pichke su se palile ko muve na govno..i nisam ih jebo pe posto..Zashto?
Zato jer zapravo nisi imao love a golf trojka i nije nesto ludo dobar auto, osim toga si i cigan a ne neki frajer.
Eto zato.
Ima neshto u genima ,,iako su mi tvoji hrvati takozvani komunisti koji su pred kraj rata promijenili ustashku uniformu za partizansku opljachkali djeda uspjeshnog trgovca do kostiju ..Njegov unuk je sa 12 godina zaradio prvu lovu ..a nikad oteo zajebo ili ukrao tudje.To je razlika izmedj mene cigana i vas hrvata..Sa 25 vozio Mercedes osmaka.350 SEL..w116 Imao ga ja i Centralni komitet partije ..pa su idioti mislili da sam ja neki kurac u partiji..Uvijek su mushki lovili razne fufice (sada ih zovu starlete a ja oduvijek zvao ih spermushe) na tu foru jer su milile ako daju pichke i ako dobro popushe da ce se udati za bogatog ..A nikada nisu razmishljale da onaj koji zna zaraditi lovu (ne ukrasti i oteti kao vecina hrvata) sigurno nije glup da ce mu neka spermusha to pozobati..Pa eto zivi primjer je Mabus da se od onda nishta nije promijenilo..A ti mi parish da si jedna od tih pa ti zato rajcam mashtu..zamisli na Sljemeu prohladno pa te neki cigo stavi na haubu i izjebe ko zadnju prasicu..a ti poslije sama kao iz onog vica skachesh u kolica..Ima jedna ona,,,tko ikada vozi MB taj vishe nikada ne mijenja drugu marku auta..Kada bi ti napisao shto sada vozim,,,pukla bi od ljubomore.Jebo te..kako netko moze biti ljubomoran na tudje..ajde josh razumijem da je poljubomoran na ukradeno..ali ako je chovjek zaradio i platio porez,,voala majstore.Otuda valjda ona ..uf da zarati pa da mu otmemo to..hrvatski mentalni sklop...fol ishli u rat da oslobadjaju zemlju ...moj kurac ishli da se napljachkaju kao i sve horde shto su radile prije tisucu godina..Zbog vasheg jala ste osudjeni na propast jer ono malo shto je bilo mashtovito i kreativno je otishlo...a od onih koji su ostali slab je genetski materijal koji bi neshto stvarao osim lopovluka i kriminala svih vrsta..Ako te interesira kako sam lovu zaradio..na hrvatskim pichkama spermushitze....hahahhahahahhahahhahahahahhahahahahhahah..Oni koji me znaju a ovo chitaju znaju shto sam zelio reci,,,a ti tumachi i dalje kako zelish,,krmachice::::))))
Guest- Guest
Sada ce hrvatica Mortalka skociti da brani ovu Kujicu..Zene su chudo...kad ih malo bocnesh tamo gdje ne ochekuju odma skachu ko chopor kuja i brane jedna drugu bez obzira shto je neka od njih dama a druga obichna kujetina..koja drzi stisnuti rep na pichki i daje samo onome koji ima lovu..Kako takve zene mogu braniti one zene koje imaju visoku vrijednosnu ljestvicu u sebi...mozda iz sazaljenja::))
Guest- Guest
smrdo prdofrka wrote:by kaya Yesterday at 11:47
@frka wrote:
Eto zato.
ma.. ti je.. glupane glupi nehrvatski
ti bi je..
možda svoju neku glupaču
bit će da si potomak židica ili glumataš uspješnog srbina iz Hrvatske
nažalost ovo je čisti dokaz kako su sva ostala doseljenička nametnička bića organizirano podređivački gazila Hrvate u Hrvatskoj
ti si bio sposoban ??
ti si ku.. ovce ja..
čim nisi bio čistokrvni Hrvat katolik liku neosvješćeni... LJUBOMORNI, JUTARNJI HRAČKU OKORJELOG PIJANCA, šupku neoprani, put u napredak bio ti je zagarantiran
naše su ubijali u pojam, pljačkali ih, podređivali, krivo optuživali, onemogućavali bilo kakav napredak
zato su naši Hrvati od davnina iseljenici iz Hrvatske
ja tebi parim,
a mozak ti ispario davnih dana
primjećujem kako je ovaj tekst podigao interes i maštu
svi ste malo jače oglupi ako mislite da imate posla s nesituiranom osobom željom nekoga ili nečega
da željna ipak da... skidanja krivnje s Hrvatske skupine naroda koju ne prestajete gaziti od 45
moje dugogodišnje uvažavanje uglavnom prerasta u gađenje prema većini
a i glup si toliko da ne kužiš pravo uvaljivanje od zafrkancije ili to ne želiš
da je riječ o točnosti tvojih navoda davno bi to svi skupa a i šire znali
ne znam čemu takav ispad prljavštine prema meni s tvoje strane
na koncu ispada da si zaista malo jače ljubomoran
sad znaš sve što mislim
Last edited by mortal on 5/7/2019, 18:52; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Tipična engleska sarana
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 15 of 18