Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
michaellcmacha wrote:Ja samo znam kad sretnem gnječa da će dečec šmrklje s lijeve plećke brisati... Bude viko "miha miha de stan malo sam da se malo odmorim" ...
gle prijatelju to se riješava artiljerijom. jel ti stvarno misliš da ćeš ti mene tući a ja ću mirno stajati? pa sve ampule iz pištolja ću ruknut u tebe budaletino arogantna bahata. e i vrati se na temu ako imaš šta samnom izvoli ti i onaj bosanski kurvin sin otvorit temu naslovite ju im memoriam Gnječ. a sad razguli pička ti materina debeloprsti.
Guest- Guest
dobro, vidim došli trolovi i zatrolali temu admin ne reagira. ajd zdravo.
Guest- Guest
No dobro zapad i njegova feministička agenda a i uostalom ova je histerična luda.
Pa meni je jedna pritila plinskim pištoljem i onda ona mene na kraju prijavila policiji za uznemiravanje.
Mislim da nisan na svojoj koži to osjetio ne bi ni ja virova.
Žena s videa je histerična manipulatorica i to je sve.
Pa meni je jedna pritila plinskim pištoljem i onda ona mene na kraju prijavila policiji za uznemiravanje.
Mislim da nisan na svojoj koži to osjetio ne bi ni ja virova.
Žena s videa je histerična manipulatorica i to je sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bas me zanima kakva ce ti bit prica uzivo gehudineGnječ wrote:michaellcmacha wrote:Ja samo znam kad sretnem gnječa da će dečec šmrklje s lijeve plećke brisati... Bude viko "miha miha de stan malo sam da se malo odmorim" ...
gle prijatelju to se riješava artiljerijom. jel ti stvarno misliš da ćeš ti mene tući a ja ću mirno stajati? pa sve ampule iz pištolja ću ruknut u tebe budaletino arogantna bahata. e i vrati se na temu ako imaš šta samnom izvoli ti i onaj bosanski kurvin sin otvorit temu naslovite ju im memoriam Gnječ. a sad razguli pička ti materina debeloprsti.
to ce bit spektakl
2014-04-19
cekaj majmunceGnječ wrote:dobro, vidim došli trolovi i zatrolali temu admin ne reagira. ajd zdravo.
di ces
taman smo se razahatejisali
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Muško ženski odnosi nikad nisu a niti će bit jednostavni no ajmo ovako : Zašto postoji hodanje ? Pa eto da bolje upoznaš nekoga. Ona počme kvocat prekidaj vezu pajdo.
2014-04-11
Jos nije naslov promijenjen :-S
ima svegaUnimatrix_Zero wrote:da,tako nekako ima li kod tebe vrucine i komaraca?mortal wrote:koliko od sebe da toliko i primi :-DUnimatrix_Zero wrote:mozes je nadmudriti longi,ako se budes ikad zenio,pripemis ugovor na kome pise da u slucaju rastave ne djelite tvoju imovinu nego sve tvoje ostaje tvoje i pitas je da to potpise,nije bas romanticno ali rade to ljudiRayMabus wrote:Pa podili se imovina. Svak uzme svoje.melkior wrote:
A vjerojatno zbog imovine.
posla u neograničenim količinama
nikad kraja i odmora
immortal-
2014-04-16
drugim riječima želim da svi vide kako sam brisao pod s njomMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
kako sam moćan pred svijetom dok ponižavam ženu s kojom sam
bolestan um
ali to očito mnogi ne vide ili ne žele vidjeti
immortal-
2014-04-16
nema veze što je moguće po običaju izluđuje samo eto jadan nije trebao stavljati na javnoprckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
moguce da mu ne da da ide pa usla u auto pa snima da ima dokaz da nije bio nasilan
ali opet nije trbo stavljat na yt
.. metak u čelo !!
glupa je svaka ona koja si dozvoli vezu bez obaveza
od njih bolje prođu i prostitutke.. one bar odmah naplate
ostale ostanu iskorištene i odbačene
ostane praznina i bol
nije Bog za džabe uveo bračnu obavezu
poznaje ih bolje od nas očito
svaki koji odpusti ženu.. nije mu nazdravlje
immortal-
2014-04-16
tvoje frustracije dovode te već do abnormalnih zaključakaRayMabus wrote:Uglavnom rezime : jebač je ostavlja i ona je histerična jer neće imat šta pušit po noći
immortal-
2014-04-16
Ha ha ha šalim semortal wrote:tvoje frustracije dovode te već do abnormalnih zaključakaRayMabus wrote:Uglavnom rezime : jebač je ostavlja i ona je histerična jer neće imat šta pušit po noći
2014-04-11
nekad mi stvarno izazoveš neugodan osjećajMaggie19 wrote:kontrola je kljucna rijec.prckov wrote:u jednom momentu joj tip kaze da izade iz auta da moze icMaggie19 wrote:Gnjec, nitko te ne moze dovesti do stanja rastrojstva, osim ako te fizicki ne ogranicava/prisiljava.
Zena ima odredjene poremecaje, to je jasno.
Inace se ne bi ovako ponasala.
Zasto on to snima i sto namjerava s tim, drugi je dio price.
poslije ga zove da se vrati
samo ova histericna srpska budaletina gnjec fantazira nesto o nekom nasilju jer je I sam bolesnik
Izostanak iste je simptomatican.
ma jesi li ti uvijek programirana bez nekontroliranih, neisplaniranih, spontanih reakcija sreće, radosti, ljutnje, iznenađenja, tuge
ako zaista jesi ti si nula od osobe, čovjeka, žene
pa dalje pričaj što želiš
ako imaš osjećaje valjda si svjesna da nisu svi istog inteziteta
ne izazivaju iste pojave istu reakciju
ako ti ovdje primjećuješ veću prisutnost simptomatičnosti kod žene nego kod ovog muškarca nisi ni ti u ni malo boljem stanju
2014-04-16
Zašto bi muškarac mora ostat s nekom ako mu ne paše ?mortal wrote:nema veze što je moguće po običaju izluđuje samo eto jadan nije trebao stavljati na javnoprckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
moguce da mu ne da da ide pa usla u auto pa snima da ima dokaz da nije bio nasilan
.. metak u čelo !!
ostane praznina i bol
Ljudsko je pravo da nakon pet godina veze prekineš vezu bez objašnjenja ako to želiš.
Zato i služi hodanje.
2014-04-11
šta sve konzumiraš dok hodaš??RayMabus wrote:Zašto bi muškarac mora ostat s nekom ako mu ne paše ?mortal wrote:nema veze što je moguće po običaju izluđuje samo eto jadan nije trebao stavljati na javnoprckov wrote:nesto takoMaggie19 wrote:ili mu treba za neki.dokaz protiv nje ili jednostavno morbidna bolest danasnjice, zvana "zelim da svi vide sve u vezi mene, a narocito lose stvari".prckov wrote:mada ne znam koji mu kurac treba da je snima
.. metak u čelo !!
ostane praznina i bol
Ljudsko je pravo da nakon pet godina veze prekineš vezu bez objašnjenja ako to želiš.
Zato i služi hodanje.
ni metak nije strana stvar
dešava se svakodnevno
ne bez razloga
immortal-
2014-04-16
Nemoš nekoga prisilit na brak zato šta su hodali godinama. Mislin šta to znači uopće. Ja sad odan s nekon , uživamo i nakon pet godina jednostavno joj se prekinem javljat na telefon i gotovo.
Šta ja iman objašnjavat zašto san prekinija. Ne da mi se više gotovo.
Šta ja iman objašnjavat zašto san prekinija. Ne da mi se više gotovo.
2014-04-11
longi i morti sta kazete na ovaj video
Ja iman curu i odamo pet godina i ona nađe boljeg , on je napumpa i uda se za njega.
Pa šta ću ja mortal tu , pa ne mogu ja nju prisilit na brak s menom.
Pričaš gluposti. Nemoš prisilit nikoga na brak samo zato jer hodate par godina. Pa zato i služi hodanje jer može nešto bit....a i ne mora.
Pa šta ću ja mortal tu , pa ne mogu ja nju prisilit na brak s menom.
Pričaš gluposti. Nemoš prisilit nikoga na brak samo zato jer hodate par godina. Pa zato i služi hodanje jer može nešto bit....a i ne mora.
2014-04-11
ljudi različito reagiraju, ne prihvaćaju svi isto različite stvariUnimatrix_Zero wrote:longi i morti sta kazete na ovaj video
po mom ovdje je kriv organizator koji ih nije pripremio na detalje događanja
ako pak ovo njeno ponašanje nije dio isplanirane režije lik joj je pokazao da to ne može sa svakim
bio je kratak i jasan
immortal-
2014-04-16
amerikanci su npr uglavnom bili na strani zene,a video su isjekli na taj jedan mali komadic,ja sma pogledao video i prije ovoga,i tu je ova zenska gnjavila ne samo ovog tipa nego i druge i muske i zenske,znaci nije on nju mlatnuo zbog ovog nekog trlj brlj sa stiklicom poteza,nego se toga nakupilo oho ho od ranije
kužim.. meni je bilo dovoljno i ovoUnimatrix_Zero wrote:amerikanci su npr uglavnom bili na strani zene,a video su isjekli na taj jedan mali komadic,ja sma pogledao video i prije ovoga,i tu je ova zenska gnjavila ne samo ovog tipa nego i druge i muske i zenske,znaci nije on nju mlatnuo zbog ovog nekog trlj brlj sa stiklicom poteza,nego se toga nakupilo oho ho od ranije
što i tko je ona da se plazi i maše obućom sa svoje smrdljive noge nekom ispred nosa
podredila ga je kao osobu, muškarca
nisu svi spremni na blud niti predati se ponuđenom u sexualnom odnosu
lik je očito domena, drži do sebe
kako je ona pretjerala svojim postupkom tako i on
Amerika i Rusija su dva različita svijeta po pravilima bračne zajednice , odnosa muškarca i žene
immortal-
2014-04-16
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Tipična engleska sarana
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 9 of 18