Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Page 13 of 18
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: Današnja tipična, prosječna, normalna žena...
Jebe se meni šta ona misli u svojoj glavi. Kurac nema oči. Iden dalje a to prekrižin.
Ne zanimaju me te ženske koje bi sad pola godine vagale oće mi dat ili neće pičke. Neman ja volje za to a i na kraju krajeva ne želin se na kraju ni seksat s time. Nek te jebe netko drugi. Netko očajni jer samo taki pristaju na tu igru.
Ne zanimaju me te ženske koje bi sad pola godine vagale oće mi dat ili neće pičke. Neman ja volje za to a i na kraju krajeva ne želin se na kraju ni seksat s time. Nek te jebe netko drugi. Netko očajni jer samo taki pristaju na tu igru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako u roku mjesec dana najviše dva od mog prvog uleta ne da pičke ja san taj koji prekida igru.
Razlog ?
Za igru je potrebno je dvoje. I ja odlučujem.
Razlog ?
2014-04-11
I onda im kažen šta su propistile pa počnen nabrajat stanove po Kaštelima i Splitu i vikendicu na Braču.RayMabus wrote:Ako u roku mjesec dana najviše dva od mog prvog uleta ne da pičke ja san taj koji prekida igru.
Razlog ?
To napravin namjerno jer kad to kažen znan da je gotovo jer neželin sponzorušu i drugi razlog nek se grize jer je matematička vjerovatnost da će joj ovakvi ponovo upast u životu ravna nula.
I to je to.
2014-04-11
MGTOWRayMabus wrote:I onda im kažen šta su propistile pa počnen nabrajat stanove po Kaštelima i Splitu i vikendicu na Braču.RayMabus wrote:Ako u roku mjesec dana najviše dva od mog prvog uleta ne da pičke ja san taj koji prekida igru.
Razlog ?
To napravin namjerno jer kad to kažen znan da je gotovo jer neželin sponzorušu i drugi razlog nek se grize jer je matematička vjerovatnost da će joj ovakvi ponovo upast u životu ravna nula.
I to je to.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Men_Going_Their_Own_Way
Muškarci idu svojim putem.
Taj sam.
2014-04-11
sta je Nostradamus rekao za ove stvari?
Ništa. On se bavi drugim temama , povijesnim događajima.Unimatrix_Zero wrote:sta je Nostradamus rekao za ove stvari?
Život je kratak a danas je vruće a kako san uganija stopalo samo ležin na kauču , ne da ne mogu na more nego ni pod tuš pa san nadrkan.
Evo otac mi taman donija sladoled u trenutku pisanja ovog teksta. Pojist ću ga s gušton.
2014-04-11
kako i uganuo stopalo nesreco? meci leda
A eto svađa sa starin pa sam sebe sjeba podsvijesno da ne krenem na njega. Pa zva policiju pa sad čekan da mi dođe kazna.Unimatrix_Zero wrote:kako i uganuo stopalo nesreco? meci leda
Fino staroga zamolija da me ne drka zbog svojih financijskih problema i on nije moga izdržat pa onda kad je tako onda san napravija sranje pa eto sad kaznena prijava obadvojici i novčane kazne.
Sjeba mi lito a mogli smo guštat i ja i on al kad ne može izdržat deset dana do prvoga u misecu jer nema sto kuna u đepu pa mene ide činit nervoznin a ja iman miljon razloga da buden nervozan pa kad me još netko tako ciljano jebe onda puknen ko kokica.
2014-04-11
Jebo te kako je lagano manipulirati ljudima.A danas se skoro svi sluze time..Toliko se ta bolest rashirila da se vishe ne zna tko koga jebe u mozak u dupe ili pichku..Pa ljudi (ako ste) zar nije jednostavno za shvatiti da se danas svakakvo smece snima da bi se klikalo i zaradilo shtogod na YT.Ljudi snimaju po dogovoru svakakve bedastoce samo da bi privukli kretene da ih slijede ,,klik..klik...klik.njima lova curi a vi se pjente..Kada shvatite da nema dva ista mushkarca niti dvije iste zene niti dva ista srbina ili hrvata..Kada shvatite da na polju od sto milijuna hektara trave nema dvije iste travke onda se necete stavljati na stranu vasheg spola ..vjere ili nacije nego na stranu istine i pravde..Postoje chasne zene ali postoje i kurve..i kad chitam kako neke brane kurve ne mogu se oteti dojmu da su i one takve..zato je valjda sve manje chasnih i normalnih zena a i mushkaraca,,Ne treba braniti zenu samo zato shto je zena nego ono shto ona predstavlja ..treba braniti ,,moral ...etiku u njoj a ne samo zato shto je zena,,,,to vazi i za mushkarce,Koji ce idiot braniti mushkarca koji maltretira svoju zenu bez razloga i povoda...pa samo idiot...Jebote ulovite se za sitnicu i onda to cheshete do besvijesti genralizirajuci..Zar nije zena prvo ljudsko bice pa tek onda zena,,zar srbin ..musliman..shipac ili hrvat (namjerno malim slovima) nisu prvo ljudi pa tek onda neshto drugo..Kako mozete dozvoliti sebi da razmishljate mozgom chopora??Meni je to ne shvatljivo..I onda se neki pitaju zashto sam tako brutalan sa rijechima..A kako vam drugachije mogu doci do mozga..neke osnovne stvari..Ja nikad nisam imao problema sa zenama jer kujama nikad nisam dozvolio da mi se previshe priblize..tako i mushkima koji misle da su jaki ako razbiju neku zenu i onda se time hvale,,Pa ima jedna obichna formula...ako se ne moze zajedno onda se mora razdvojeno..Logika jebo te...fali vam logike...zato masa njih imaju kuje kuci koje ih jebu u zdrav mozak pa dolaze ovdje isfuravati svoje frustracije...
Guest- Guest
Ma kog brige više za žene. Ja sam umoran od njih i cile te priče šta bi one tile. Postale su zamorne skroz. Ma nula bodova.
2014-04-11
svidja mi se kako je dzoni stulic u jednom intervjuu opisao zene,novinarka ga je pitala boji i se zena a on joj je onda pricao najmanje pola sata,nasiroko i nadugacko,kako se on osjeca prema njima
Više vridi ovi moj mačak nego iti jedna žena na ovoj planeti. Kad ga vidin odma mi je drago a one su sve ono kvocanje u zdrav mozak , popne ti se na vrh glave pa ih nemoš na kraju ni nacrtane vidit.
2014-04-11
Ja ženske mogu vidit samo na televiziji. Evo sad igraju Nizozemska i Švedska , žensko SP u nogometu.
Neka Zacira Musović je u švedskoj reprezentaciji
Neka Zacira Musović je u švedskoj reprezentaciji
2014-04-11
ma gdje bi ti bio pristranfrka wrote:Jebo te kako je lagano manipulirati ljudima.A danas se skoro svi sluze time..Toliko se ta bolest rashirila da se vishe ne zna tko koga jebe u mozak u dupe ili pichku..Pa ljudi (ako ste) zar nije jednostavno za shvatiti da se danas svakakvo smece snima da bi se klikalo i zaradilo shtogod na YT.Ljudi snimaju po dogovoru svakakve bedastoce samo da bi privukli kretene da ih slijede ,,klik..klik...klik.njima lova curi a vi se pjente..Kada shvatite da nema dva ista mushkarca niti dvije iste zene niti dva ista srbina ili hrvata..Kada shvatite da na polju od sto milijuna hektara trave nema dvije iste travke onda se necete stavljati na stranu vasheg spola ..vjere ili nacije nego na stranu istine i pravde..Postoje chasne zene ali postoje i kurve..i kad chitam kako neke brane kurve ne mogu se oteti dojmu da su i one takve..zato je valjda sve manje chasnih i normalnih zena a i mushkaraca,,Ne treba braniti zenu samo zato shto je zena nego ono shto ona predstavlja ..treba braniti ,,moral ...etiku u njoj a ne samo zato shto je zena,,,,to vazi i za mushkarce,Koji ce idiot braniti mushkarca koji maltretira svoju zenu bez razloga i povoda...pa samo idiot...Jebote ulovite se za sitnicu i onda to cheshete do besvijesti genralizirajuci..Zar nije zena prvo ljudsko bice pa tek onda zena,,zar srbin ..musliman..shipac ili hrvat (namjerno malim slovima) nisu prvo ljudi pa tek onda neshto drugo..Kako mozete dozvoliti sebi da razmishljate mozgom chopora??Meni je to ne shvatljivo..I onda se neki pitaju zashto sam tako brutalan sa rijechima..A kako vam drugachije mogu doci do mozga..neke osnovne stvari..Ja nikad nisam imao problema sa zenama jer kujama nikad nisam dozvolio da mi se previshe priblize..tako i mushkima koji misle da su jaki ako razbiju neku zenu i onda se time hvale,,Pa ima jedna obichna formula...ako se ne moze zajedno onda se mora razdvojeno..Logika jebo te...fali vam logike...zato masa njih imaju kuje kuci koje ih jebu u zdrav mozak pa dolaze ovdje isfuravati svoje frustracije...
niti se dozvoliš zapaliti.... radi teme.. tj rasprave
ako su ti žene kuje kako si napisao znači i ti si bolesnik
immortal-
2014-04-16
žalosno jer si je dopustila da je "muško" dovede u to stanjecatabbath wrote:Ovo je strašno. Odrasla žena na emocionalnoj razini 5-godišnjakinje
immortal-
2014-04-16
uvijek ti tako općenitoRayMabus wrote:Najbolje se maknit od takvih jer to je odraslo na turskim i meksičkim sapunicama , uletilo joj je par likova pa odma misli da može birat šta god oće a u biti ima 50% muških i 50% ženskih i ako nećeš ti neka će već pokupit vrhnje.
Neka koja ne glumata neosvojivu.Makneš se ća i pustiš da vrime učini svoje jer šta je starija sve je manje ponuda i onih koji će se za njom okrećat.(poznajem i dosta mlađe od tebe)
moš se izist a ništa ne mo'š promjeniti
mo'š tako drobit.. drobi i dalje
ne smeta to.. samo pokazuješ da si počeo shvaćati bit
Last edited by mortal on 3/7/2019, 23:33; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
ti se ženi ili idi u popoveUnimatrix_Zero wrote:svidja mi se kako je dzoni stulic u jednom intervjuu opisao zene,novinarka ga je pitala boji i se zena a on joj je onda pricao najmanje pola sata,nasiroko i nadugacko,kako se on osjeca prema njima
ne kopiraj longija
ne piše ti se dobro
immortal-
2014-04-16
Ne shvaćan ja ništa već odavno tu jer šta san ima shvatit shvatija san i nije mi se svidila igra.mortal wrote:uvijek ti tako općenitoRayMabus wrote:Najbolje se maknit od takvih jer to je odraslo na turskim i meksičkim sapunicama , uletilo joj je par likova pa odma misli da može birat šta god oće a u biti ima 50% muških i 50% ženskih i ako nećeš ti neka će već pokupit vrhnje.
Neka koja ne glumata neosvojivu.Makneš se ća i pustiš da vrime učini svoje jer šta je starija sve je manje ponuda i onih koji će se za njom okrećat.(poznajem i dosta mlađe od tebe)
moš se izist a ništa ne mo'š promjeniti
mo'š tako drobit.. drobi i dalje
ne smeta to.. samo pokazuješ da si počeo shvaćati bit
Samac sam i bolje mi je tako nego s njima bit u vezi.
2014-04-11
Šta mjesec, šta najviše dva mjeseca.. A kru te neće pa ti si Longi malo žešći junfer... :))))RayMabus wrote:Ako u roku mjesec dana najviše dva od mog prvog uleta ne da pičke ja san taj koji prekida igru.
Razlog ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa od mog prvog uleta. Zapišen ja kad san joj se ponudija.michaellcmacha wrote:Šta mjesec, šta najviše dva mjeseca.. A kru te neće pa ti si Longi malo žešći junfer... :))))RayMabus wrote:Ako u roku mjesec dana najviše dva od mog prvog uleta ne da pičke ja san taj koji prekida igru.
Razlog ?
Ne trčin za njima , samo brojin vrijeme koliko je prošlo.
2014-04-11
Umoran san i to odavno od tih ženskih igrica i razmišljanja. One su tribale bit nadahnuće a u biti postale isisivaći muške energije. Zato san se i maka od njih a nadahnuće tražin u drugin stvarima. Nećemu šta me puni energijom.
2014-04-11
Page 13 of 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Similar topics
» Tipična engleska sarana
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» U kojem smjeru ide danasnja znanost i kako bi ju trebalo financirati?
» SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 13 of 18