Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
Page 1 of 1
Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
http://www.index.hr/sport/clanak/brbic-torcidi-i-nasem-hajduku-pustite-me-da-radim-ili-recite-da-odem-iz-hajduka/2096420
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
bravo brbicu.. ...tako treba...pun kurac je vise tih jebivjetara koji sole pamet drugima a nista bolji nisu...zapravo gori su...bila je anketa i debela vecina je da igra reprezentacija..jedno su igraci a drugo hns,mamic...glavom kroz uzzid torcide i udruge NH plus nasilne metode dozlogrdile su vecini naroda...niti mudrosti niti pameti niti taktike..da imali su taktiku ali definitivno pogresnu sto im se obilo o glavu i okrenulo debelu vecinu navijaca protiv njih
2015-09-08
Re: Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2096420
2015-09-08
Similar topics
» Šok za vladajuće i udrugu 'Naš Hajduk':'Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović hvali Karamarka'
» Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
» Radim
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
» Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
» Radim
» Ivica Kostelić:Manjina u Torcidi kao i među navijačima Hajduka maltertira i onu normalnu većinu navijača hajduka koja se boji glasno prosvjedovati bijeći se za svoju sigurnost
» braćo srbi,,,recite nam di je arkan
Page 1 of 1