Radim
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Radim u:
Re: Radim
a gradske firme?...to ne postoji...?..recimo djecji vrtic...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja ne radim, kradem Bogu dane :D
2014-04-12
ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
2015-09-08
Radio do prije deset dana ( u privatnika ) , deset godina u komadu ....danas bio u firmi , šef se izborio da nedobijem krivicnu prijavu šta bi bila zahebancija i oderalo bi me , dobit cu prekršajnu od temeljne policije za remecenje javnog reda i mira ...oko 700 kn al ok to cu platit ....sad opet idem u firmu jer moram još nešto riješit tamo cilo popodne do navecer da sutra šef to može proknjižit itd itd itd.
Last edited by RayMabus on 14/2/2017, 14:36; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
mae ali zivis od proracuna koji građani obavezno uplaćuju..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
placam i ja..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
2015-09-08
Tko radi u državnim i javnim službama slobodno se javite na temu, evo osnivam forumski sindikat.
2015-08-06
vuksadinare wrote:placam i ja..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
svi plaćaju ali samo neki dobivaju plaću od proračuna, gradskog ili državnog.
2015-08-06
pisi propalo..ako ces nas braniti kao dodu..najebasmo..epikur37 wrote:Tko radi u državnim i javnim službama slobodno se javite na temu, evo osnivam forumski sindikat.
2015-09-08
koji se financira otkud?vuksadinare wrote:ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
Trinity-
2014-04-17
vuksadinare wrote:pisi propalo..ako ces nas braniti kao dodu..najebasmo..epikur37 wrote:Tko radi u državnim i javnim službama slobodno se javite na temu, evo osnivam forumski sindikat.
dodo je sve jači zato pazi, popiši pristupnicu samo 1 % će ići plaće sindikatu
2015-08-06
To je ona fora daju ti, pa ti kao onda plaćaš nešto .vuksadinare wrote:placam i ja..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:koji se financira otkud?vuksadinare wrote:ne bi rekao..ja sam an gradskom proracunu ne na drzavnom..Triny wrote:gradske spadaju pod državne
Triny, napiši gore samo proračun, nema veze jel gradski ili državni.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» "Više ne radim za vas. Sad sam s njima"
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
» Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Znam da se nekome čini puno, radim 30 godina
» S 4 fakulteta poslala sam 30 molbi za posao, ali i dalje ne radim
» Radim 20 godina, nemam kredita, umjerena sam u svemu...
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
Page 1 of 4