Šok za vladajuće i udrugu 'Naš Hajduk':'Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović hvali Karamarka'
Page 1 of 1
Šok za vladajuće i udrugu 'Naš Hajduk':'Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović hvali Karamarka'
http://www.direktno.hr/en/2014/sport/27723/Podrška-Drago-mi-je-da-je-Karamarko-prepoznao-hrvatski-identitet-Hajduka.htm
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šok za vladajuće i udrugu 'Naš Hajduk':'Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović hvali Karamarka'
..jbg..vlast ej vlast..a sa svakom vlasti moras biti dobar ako zelis biti nositelj nekih visokih funkcija...nije LJPV lud...lakse je odjebat ove komunce iz 'Naseg Hajduka' i polako odlazeceg Zokija nego se zamjerit HDZ-u I Karamarku...
2015-09-08
Re: Šok za vladajuće i udrugu 'Naš Hajduk':'Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović hvali Karamarka'
..a ionako vec ima dobrih problema sa mamicem i hns-omvuksadinare wrote:..jbg..vlast ej vlast..a sa svakom vlasti moras biti dobar ako zelis biti nositelj nekih visokih funkcija...nije LJPV lud...lakse je odjebat ove komunce iz 'Naseg Hajduka' i polako odlazeceg Zokija nego se zamjerit HDZ-u I Karamarku...
2015-09-08
I dupe za naslov.
Guest- Guest
A zašto bi se Hajduk uopće priklanjao ikojoj političkoj stranci?
Političare treba otjerati iz sporta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a cuj..mi nismo bogata drzava..a drugo gdje ces se najbolje uhljebit nego preko politike..e sad druga stvar da su klubovi privatizirani za sto se ja zalazem a i vecina mislimjastreb wrote:A zašto bi se Hajduk uopće priklanjao ikojoj političkoj stranci?
2015-09-08
jbg zg.predugo se ceka..a inacenje uvijek ima granica..neko mora popustit..obicno onaj slabiji jer jaci kvacizgdosada wrote:I dupe za naslov.
2015-09-08
Nije li ovo još jedan dokaz da je Karamarko udbaš i lažni tuđmanovac kad ga podržavaju jugosloveni?
Gdje ga točno podržava u tekstu?
Gospodo vi niste Hajduk, a bome ni Dinamo.
Mic po mic, vratit će se klubovi navijačima.
Gospodo vi niste Hajduk, a bome ni Dinamo.
Mic po mic, vratit će se klubovi navijačima.
Similar topics
» I ovaj predsjednik jedne drzave!Vucic radio nerede kao huligan i Delija na Maximiru i jos se hvali...
» Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
» Ljubo
» Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
» Maras hvali Karamarka da je bolji političar od Plenkovića(pila naopako ili...):'HDZOVCI će plakat za Karamarkom'
» Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
» Ljubo
» Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
» Maras hvali Karamarka da je bolji političar od Plenkovića(pila naopako ili...):'HDZOVCI će plakat za Karamarkom'
Page 1 of 1