Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
Page 1 of 1
Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
https://www.maxportal.hr/sport/navijac-hajduka-pise-putinu-okani-se-pizdarija-hajduk-je-ove-godine-jebeno-dobar/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
..ovo ako ne zaustavi rat nece nista..livaja prijeti
2015-09-08
Re: Navijac Hajduka pise Putinu:'Okani se pizdarija.Hajduk je ove godine jebeno dobar'
Daj odi spavat. Dva dana se ne trezniš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..nemoj se pravdati preko mene..nije u redu kolegajastreb wrote:Daj odi spavat. Dva dana se ne trezniš.
2015-09-08
..eh..bas sad kad nam je krenulo..ovaj iskoci ratom ko da je sam mamicev placenik..
2015-09-08
ako se putin ne smiluje navijačima hajduka kako će ukrajincima ?
prosječni navijač hajduka je propatio, ako ne gore, onda sigurno duže, od prosječnog ukrajinca...
prosječni navijač hajduka je propatio, ako ne gore, onda sigurno duže, od prosječnog ukrajinca...
darth_vader likes this post
Similar topics
» Šok za vladajuće i udrugu 'Naš Hajduk':'Predsjednik NO Hajduka Ljubo Pavasović hvali Karamarka'
» Unuk Tita otkrio za koga je Tito navijao:'Ma kakav Hajduk ili Zvezda,deda je bio strastveni navijac Partizana'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
» BBC nakon 4 godine: Gadafi je bio dobar za Libiju
» Unuk Tita otkrio za koga je Tito navijao:'Ma kakav Hajduk ili Zvezda,deda je bio strastveni navijac Partizana'
» So na ranu: Ako je dobar Severnoj Koreji, dobar je i nama
» Predsjedniku Brbiću dozlogrdila i Torcida i udruga Naš Hajduk:Pustite te me da radim ili recite da odem iz Hajduka
» BBC nakon 4 godine: Gadafi je bio dobar za Libiju
Page 1 of 1