Dinamo se žalio zbog četničke zastave
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dinamo se žalio zbog četničke zastave
Da sranje je kada živiš s četnicima u državi.dzango wrote:Jebiga, sad razumeš kako je nama.zgdosada wrote:dzango wrote:Ne bi. Odradiš par Hrvata i Šiptara i iskupuš se.zgdosada wrote:Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
Ne bi hvala imao sam doma žohare jedva sam ih se riješio netrebaju mi novi.
Guest- Guest
Nego brate vidio sam vođu delija na slici sa dinamovim dresom. Što onaj patuljak je vođa delija ? A da ga nahranite malo ?
Guest- Guest
Još teže sa žoharima, ovaj Hrvatima i Šiptarima. Stalno gaziš gaziš ali nikako da istrebiš. Vidim da razumeš problematiku.zgdosada wrote:Da sranje je kada živiš s četnicima u državi.dzango wrote:Jebiga, sad razumeš kako je nama.zgdosada wrote:dzango wrote:Ne bi. Odradiš par Hrvata i Šiptara i iskupuš se.zgdosada wrote:Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
Ne bi hvala imao sam doma žohare jedva sam ih se riješio netrebaju mi novi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neka se čeliče deca. A ne da kad porastu budu pičke kao ovi stariji. Treba da zahvale Ciganima.zgdosada wrote:Nije zbog maltne. Nego zbog Mamića. Svaka čast uspjeli se izudarti klince kojima je cijeli grad govorio nemojte ići tamo starije neće preko grane pustiti pobit će vas srbi tamo. Ali klinici su hrabri i svaka i čast. A za ubadanje nožem će vam naravno vratiti čim bude prilike. I isto tako nije bitno kome i kako.pizzon wrote:VIDEO Brutalna tuča u Atini: “Delije” napravile zasedu na aerodromu, hrvatski navijači završili u bolnici
Novosti online | 05. novembar 2015. 14:29 | Komentara: 2
Grčki portal je objavio snimak napravljen u blizini aerodroma na kome se vidi tuča navijača dva kluba koji su se očigledno vraćali kuci
Hrvatski mediji javljaju da je čak 15 navijača BBB završilo u bolnici sa lakšim i težim povredama
ja sam licno protiv ovog, i to zestoko. moguce da je ovo zbog malte, gde su hr navijaci napali nase.
to mora da se prekine, to mora da se resi na najvisem niovu, ili ce biti velikih problema.
milanovic, umesto da deluje primerom, samo je zapalio vatru.
2014-04-19
Ajde,malo smirite.ti,dzani,narocito..O.O
Treba se tuzit,svaki put kad ima razloga..ni vi nama ne biste oprostili..i niste,stalno se zalite.;-)
Treba se tuzit,svaki put kad ima razloga..ni vi nama ne biste oprostili..i niste,stalno se zalite.;-)
2014-04-12
dzango wrote:Neka se čeliče deca. A ne da kad porastu budu pičke kao ovi stariji. Treba da zahvale Ciganima.zgdosada wrote:Nije zbog maltne. Nego zbog Mamića. Svaka čast uspjeli se izudarti klince kojima je cijeli grad govorio nemojte ići tamo starije neće preko grane pustiti pobit će vas srbi tamo. Ali klinici su hrabri i svaka i čast. A za ubadanje nožem će vam naravno vratiti čim bude prilike. I isto tako nije bitno kome i kako.pizzon wrote:VIDEO Brutalna tuča u Atini: “Delije” napravile zasedu na aerodromu, hrvatski navijači završili u bolnici
Grčki portal je objavio snimak napravljen u blizini aerodroma na kome se vidi tuča navijača dva kluba koji su se očigledno vraćali kuci
Hrvatski mediji javljaju da je čak 15 navijača BBB završilo u bolnici sa lakšim i težim povredama
ja sam licno protiv ovog, i to zestoko. moguce da je ovo zbog malte, gde su hr navijaci napali nase.
to mora da se prekine, to mora da se resi na najvisem niovu, ili ce biti velikih problema.
Brate, kakav derbi zacelja...ciganske picke i bbb... :)
hrvati, ovi stariji, moraju da upozore svoje klince. da se ne kace sa srbima
iz srbije. nije isto srbin u hrvatskoj i srbin iz srbije, postoje bitne razlike
u samom odnosu prema hrvatima. reakcije nam nisu iste, dozive neocekivano.
zestok otpor i " nejebavanje "- to pod 1.
iz srbije. nije isto srbin u hrvatskoj i srbin iz srbije, postoje bitne razlike
u samom odnosu prema hrvatima. reakcije nam nisu iste, dozive neocekivano.
zestok otpor i " nejebavanje "- to pod 1.
Guest- Guest
Je stariji su pičke zato i imamo zvezda sampion transtaprent u kvartu i godinama vas čekamo da dođete vidjeti ga kako gori. Zato što su vam pičke skinutle transparent sa sredine tribine. A da ti ne govorim da ste koliko sam ja čuo prebili Mamičeve plačenike. Nije još provjereno ali prema pričama napravili ste svim uslugu.dzango wrote:Neka se čeliče deca. A ne da kad porastu budu pičke kao ovi stariji. Treba da zahvale Ciganima.zgdosada wrote:Nije zbog maltne. Nego zbog Mamića. Svaka čast uspjeli se izudarti klince kojima je cijeli grad govorio nemojte ići tamo starije neće preko grane pustiti pobit će vas srbi tamo. Ali klinici su hrabri i svaka i čast. A za ubadanje nožem će vam naravno vratiti čim bude prilike. I isto tako nije bitno kome i kako.pizzon wrote:VIDEO Brutalna tuča u Atini: “Delije” napravile zasedu na aerodromu, hrvatski navijači završili u bolnici
Guest- Guest
Uglavnom ako vam je to pobjeda čestitam. Ja ti klincima obično platim pivu kada ih vidim jer znam da su djeca da ne rade i nema para pa eto.
Guest- Guest
HRVATI BESNI NA GRKE U Pireju je bilo kao na slavi u Šumadiji!
Poraz zagrebačkog Dinama u poslednjim sekundama meča protiv Olimpijakosa teško je pao hrvatskim medijima. Međutim, čini se da im je još teže pala atmosfera u Pireju koja je u potpunosti bila u znaku Crvene zvezde i Olimpijakosa.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/282575/HRVATI-BESNI-NA-GRKE-U-Pireju-je-bilo-kao-na-slavi-u-Sumadiji
Poraz zagrebačkog Dinama u poslednjim sekundama meča protiv Olimpijakosa teško je pao hrvatskim medijima. Međutim, čini se da im je još teže pala atmosfera u Pireju koja je u potpunosti bila u znaku Crvene zvezde i Olimpijakosa.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/282575/HRVATI-BESNI-NA-GRKE-U-Pireju-je-bilo-kao-na-slavi-u-Sumadiji
Guest- Guest
Ako treba i na to. Nas vrieđa naziv četnici zbog zločinah koji su počinili nad Hrvatima. Stoga se ne možete tako zvati. Eto ti sad!dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
U Pireju je bilo kao na slavi u Šumadiji!
a sta njega boli q. solidano navijanje i skandiranje nije zabranjeno.
a sta njega boli q. solidano navijanje i skandiranje nije zabranjeno.
Guest- Guest
Mi palimo srbske zastave radi ćefa bivšega ministra. A smetaju nam "četnici".pizzon wrote:pazi koje su pičke. oni pale srpske zastave i kad igraju sa tanganjikom )
a sad im smeta srpska zastava )
Ljudsko dostojanstvo brani. Tko ga ima, jasno.dzango wrote:Zašto ne? Ko tebi na primer može da zabrani da budeš četnik?zgdosada wrote:dzango wrote:Ne zovu se nego ih zovu. Oni sebe zovu Delije.zgdosada wrote:dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Ne navijačka grupa se zove Cigani. Da se ne lažemo. Podgrupa se zove Četnici Sever možda.
Pa kako su od cigana nastali četnici ?
Ja tebi nikako.maggie13 wrote:..ni vi nama ne biste oprostili..
2014-04-19
Udario brat na brata.Stanojko wrote:dzango wrote:Neka se čeliče deca. A ne da kad porastu budu pičke kao ovi stariji. Treba da zahvale Ciganima.zgdosada wrote:Nije zbog maltne. Nego zbog Mamića. Svaka čast uspjeli se izudarti klince kojima je cijeli grad govorio nemojte ići tamo starije neće preko grane pustiti pobit će vas srbi tamo. Ali klinici su hrabri i svaka i čast. A za ubadanje nožem će vam naravno vratiti čim bude prilike. I isto tako nije bitno kome i kako.pizzon wrote:VIDEO Brutalna tuča u Atini: “Delije” napravile zasedu na aerodromu, hrvatski navijači završili u bolnici
Brate, kakav derbi zacelja...ciganske picke i bbb... :)
2014-04-19
Pa bili vam Cigani u Zaprešiću i ništa. Jebote, došli vam na noge. Prc.zgdosada wrote:Je stariji su pičke zato i imamo zvezda sampion transtaprent u kvartu i godinama vas čekamo da dođete vidjeti ga kako gori. Zato što su vam pičke skinutle transparent sa sredine tribine. A da ti ne govorim da ste koliko sam ja čuo prebili Mamičeve plačenike. Nije još provjereno ali prema pričama napravili ste svim uslugu.dzango wrote:Neka se čeliče deca. A ne da kad porastu budu pičke kao ovi stariji. Treba da zahvale Ciganima.zgdosada wrote:Nije zbog maltne. Nego zbog Mamića. Svaka čast uspjeli se izudarti klince kojima je cijeli grad govorio nemojte ići tamo starije neće preko grane pustiti pobit će vas srbi tamo. Ali klinici su hrabri i svaka i čast. A za ubadanje nožem će vam naravno vratiti čim bude prilike. I isto tako nije bitno kome i kako.pizzon wrote:VIDEO Brutalna tuča u Atini: “Delije” napravile zasedu na aerodromu, hrvatski navijači završili u bolnici
2014-04-19
Pa ovi su sbe nazvali Četnici a ne vas. Vas može da vređa ako bi vas nazvali četnicima. Daj jebote uključite mozak malo.Regoč wrote:Ako treba i na to. Nas vrieđa naziv četnici zbog zločinah koji su počinili nad Hrvatima. Stoga se ne možete tako zvati. Eto ti sad!dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
2014-04-19
Jaki se našli da pričaju o moralu. Ko o čemu...Regoč wrote:Ljudsko dostojanstvo brani. Tko ga ima, jasno.dzango wrote:Zašto ne? Ko tebi na primer može da zabrani da budeš četnik?zgdosada wrote:dzango wrote:Ne zovu se nego ih zovu. Oni sebe zovu Delije.zgdosada wrote:dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Ne navijačka grupa se zove Cigani. Da se ne lažemo. Podgrupa se zove Četnici Sever možda.
Pa kako su od cigana nastali četnici ?
2014-04-19
budalo, kraljevina jugoslavija je kapitulirala 1941. četnici su bili paravojska razbojnika i koljača čije vodstvo postaju seljaci s vilama i bradom i nožem i pokoji časnik poražene vojske kraljevine jugoslavije zbog čega naravno oni ne mogu postati nikakva regularna vojska. ako npr. bivši časnik HV preuzme vodstvo skupine bandita u šumi koja kolje seljake nije zato ta skupina regularna. a ako ćemo baš ni u kraljevini jugoslaviji nisu bili regularna vojska već je to bila vojska jugoslavije. i tamo su bili neki poluregularni pomoćni odred, za klanje pretpostavljam i teror.stenjalica wrote:Četnici su legitimna vojska kraljevine Jugoslavije za vrijeme ww2 u kojoj je bilo oko 20.000 Hrvata a podržavala ju je vlada iz Londona u kojoj je bilo 5 Hrvata
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
glavno da sam ja dobra,pa mi ne treba oprastat..:Ddzango wrote:Ja tebi nikako.maggie13 wrote:..ni vi nama ne biste oprostili..
Sto se za tebe ne bi moglo nekad reci..:-o
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dobio prijavu zbog četničke kape,pri pretresu mu pronašli veliku količinu oružja
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
Page 4 of 7