Dinamo se žalio zbog četničke zastave
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dinamo se žalio zbog četničke zastave
di joj je grudnjak, saljačina
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Da je dupe,pomislila bih da je svetac..al'zar i ti,sine dzani..B-)
2014-04-12
Znam da su četnici bili kraljevska vojska i da nisu bili samo srbi. Ali nisam znao da ih je Churchil podržavao. Koliko ja znam baš Churchilov sin našao se s Titom na visu da mu pomogne oko organizacije partizana. I Churchil je baš njega gurao da bude predsjednik Jugoslavije. Ali da to je bilo prema kraju rata moguće da je na početku podržavao Dražu .stenjalica wrote:pa da do listopada 1943 Čerrčil je podržavao kralja i Dražu koji je imao oko 300.000 četnika od toga 20% nisu bili Srbizgdosada wrote:stenjalica wrote:Četnici su legitimna vojska kraljevine Jugoslavije za vrijeme ww2 u kojoj je bilo oko 20.000 Hrvata a podržavala ju je vlada iz Londona u kojoj je bilo 5 Hrvata
Vlada u Londonu ? Misliš Jugoslovenska vlada u Londonu ? Jer Churchil je podržavao Titu.
Samo u Dalmaciji je oko 6.000 Hrvata bilo u četničko-jugoslovenskim odredima od Gračaca do Trebinja
Guest- Guest
Pa ja rekoh da treba da se žalimo. Za muški deo foruma, na linku je video.maggie13 wrote:Da je dupe,pomislila bih da je svetac..al'zar i ti,sine dzani..B-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Otkad je Matića nisu više četnici već sudionici Domovinskoga rata.marcus-t wrote:Dragovoljac domovinskog rata? Kolika ti je mirovina?crvenkasti wrote:marcus-t wrote:Džango, jesi li ti četnik ko Crvenkasti?
Ja nisam više. Sad sam Hrvat.
Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
2014-04-19
zalite se..ispast cete derpe..;-)dzango wrote:Pa ja rekoh da treba da se žalimo. Za muški deo foruma, na linku je video.maggie13 wrote:Da je dupe,pomislila bih da je svetac..al'zar i ti,sine dzani..B-)
2014-04-12
Džengo ti si četnik s malim "č".dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
maggie13 wrote:zalite se..ispast cete derpe..;-)dzango wrote:Pa ja rekoh da treba da se žalimo. Za muški deo foruma, na linku je video.maggie13 wrote:Da je dupe,pomislila bih da je svetac..al'zar i ti,sine dzani..B-)
Misliiš, bili bi isti kao Dinamo?
2014-04-19
Ali velikim"K"marcus-t wrote:Džengo ti si četnik s malim "č".dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
2014-04-19
cetnici isti k'o zene s velikim grudima?!dzango wrote:maggie13 wrote:zalite se..ispast cete derpe..;-)dzango wrote:Pa ja rekoh da treba da se žalimo. Za muški deo foruma, na linku je video.maggie13 wrote:Da je dupe,pomislila bih da je svetac..al'zar i ti,sine dzani..B-)
A,dobro..B-)
2014-04-12
A jesi frajer, pravi četnik bre.dzango wrote:Ali velikim"K"marcus-t wrote:Džengo ti si četnik s malim "č".dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Oni se nisu žalili na četnike već na zastavu. Ja sam ipak za sisate Portugalke.maggie13 wrote:cetnici isti k'o zene s velikim grudima?!dzango wrote:maggie13 wrote:zalite se..ispast cete derpe..;-)dzango wrote:Pa ja rekoh da treba da se žalimo. Za muški deo foruma, na linku je video.maggie13 wrote:Da je dupe,pomislila bih da je svetac..al'zar i ti,sine dzani..B-)
A,dobro..B-)
2014-04-19
Uefa redovito podbaci. Mafijaška organizacija pa kako joj se svidi bira žrtve.
Rijekina zastava na tribinama je bila najveća blamaža u povijesti nogometa koju je čovjek mogao vidjeti dok se ista stvar prodavala na Uefa online shopu.
Rijekina zastava na tribinama je bila najveća blamaža u povijesti nogometa koju je čovjek mogao vidjeti dok se ista stvar prodavala na Uefa online shopu.
Guest- Guest
Staramo se koliko možemo.marcus-t wrote:A jesi frajer, pravi četnik bre.dzango wrote:Ali velikim"K"marcus-t wrote:Džengo ti si četnik s malim "č".dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Last edited by dzango on 5/11/2015, 14:25; edited 1 time in total
2014-04-19
Na zastavu s cetnicima od cetnika..a,ti na napredne zene..:D
2014-04-12
pazi koje su pičke. oni pale srpske zastave i kad igraju sa tanganjikom )
a sad im smeta srpska zastava )
a sad im smeta srpska zastava )
Guest- Guest
Mene više provocira sisata Portugalka. Kako večeras da gledam tekmu? Samo ću da zevam za onom sisatom.maggie13 wrote:Na zastavu s cetnicima od cetnika..a,ti na napredne zene..:D
2014-04-19
Baskijka golim grudima dočekala Partizan! (18+)
14:29:25
baskijka (španija )
baskijka (španija )
fudbaleri Partizana u četvrtak gostuju ekipi Atletik Bilbaoa u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope, a evo kako je vatrena navijačica Baskijaca pružila podršku svom timu pred okršaj sa crno-belima.
Guest- Guest
uhvati se zene poslije tekme i stvar rijesena..8-)dzango wrote:Mene više provocira sisata Portugalka. Kako večeras da gledam tekmu? Samo ću da zevam za onom sisatom.maggie13 wrote:Na zastavu s cetnicima od cetnika..a,ti na napredne zene..:D
2014-04-12
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dobio prijavu zbog četničke kape,pri pretresu mu pronašli veliku količinu oružja
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
Page 2 of 7