Dinamo se žalio zbog četničke zastave
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dinamo se žalio zbog četničke zastave
uhvati se zene poslije tekme i stvar rijesena..8-)dzango wrote:Mene više provocira sisata Portugalka. Kako večeras da gledam tekmu? Samo ću da zevam za onom sisatom.maggie13 wrote:Na zastavu s cetnicima od cetnika..a,ti na napredne zene..:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Najebala je.maggie13 wrote:uhvati se zene poslije tekme i stvar rijesena..8-)dzango wrote:Mene više provocira sisata Portugalka. Kako večeras da gledam tekmu? Samo ću da zevam za onom sisatom.maggie13 wrote:Na zastavu s cetnicima od cetnika..a,ti na napredne zene..:D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Ne navijačka grupa se zove Cigani. Da se ne lažemo. Podgrupa se zove Četnici Sever možda.
Guest- Guest
Ne zovu se nego ih zovu. Oni sebe zovu Delije.zgdosada wrote:dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Ne navijačka grupa se zove Cigani. Da se ne lažemo. Podgrupa se zove Četnici Sever možda.
2014-04-19
dzango wrote:Ne zovu se nego ih zovu. Oni sebe zovu Delije.zgdosada wrote:dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Pa kako su od cigana nastali četnici ?
Guest- Guest
Zašto ne? Ko tebi na primer može da zabrani da budeš četnik?zgdosada wrote:dzango wrote:Ne zovu se nego ih zovu. Oni sebe zovu Delije.zgdosada wrote:dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
Pa kako su od cigana nastali četnici ?
2014-04-19
Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
Guest- Guest
bogtejebo nasto smo spali..ceteresprve bi jedan petar brzica uskocio medju te cigojnere i odradio ih dok bi reko-korner...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Na što smo spali ? A na što se cigani spali. Na slikanje u 3 ujutro sa plahtom nekom kilometar od stadiona. I onda se time hvale koda su osvojili grad.
Guest- Guest
zgdosada wrote:Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
Keljmendi?
Nema veze ali vjeruj mi da ste dužni mojoj obitelji puno puno grobova.
Guest- Guest
ma jebo cigane..zna se kako snjima..sa maljem ne manjim od deset kila...na nasu sramotu i kmecanje se osvrcem..zgdosada wrote:Na što smo spali ? A na što se cigani spali. Na slikanje u 3 ujutro sa plahtom nekom kilometar od stadiona. I onda se time hvale koda su osvojili grad.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa nismo ti mi Topalovici...zgdosada wrote:Nema veze ali vjeruj mi da ste dužni mojoj obitelji puno puno grobova.
VIDEO Brutalna tuča u Atini: “Delije” napravile zasedu na aerodromu, hrvatski navijači završili u bolnici
Novosti online | 05. novembar 2015. 14:29 | Komentara: 2Grčki portal je objavio snimak napravljen u blizini aerodroma na kome se vidi tuča navijača dva kluba koji su se očigledno vraćali kuci
Hrvatski mediji javljaju da je čak 15 navijača BBB završilo u bolnici sa lakšim i težim povredama
ja sam licno protiv ovog, i to zestoko. moguce da je ovo zbog malte, gde su hr navijaci napali nase.
to mora da se prekine, to mora da se resi na najvisem nivou, ili ce biti velikih problema.
milanovic, umesto da deluje primerom, samo je zapalio vatru.
Last edited by pizzon on 5/11/2015, 15:28; edited 2 times in total
Guest- Guest
Stanojko wrote:Pa nismo ti mi Topalovici...zgdosada wrote:Nema veze ali vjeruj mi da ste dužni mojoj obitelji puno puno grobova.
Znam da niste oni su katolici. A vi ste turci. Znači musliči i njihovi robovi pravoslavni.
Guest- Guest
Ne bi. Odradiš par Hrvata i Šiptara i iskupuš se.zgdosada wrote:Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
2014-04-19
dzango wrote:Ne bi. Odradiš par Hrvata i Šiptara i iskupuš se.zgdosada wrote:Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
Ne bi hvala imao sam doma žohare jedva sam ih se riješio netrebaju mi novi.
Guest- Guest
Manje, više, jesmo.Stanojko wrote:Pa nismo ti mi Topalovici...zgdosada wrote:Nema veze ali vjeruj mi da ste dužni mojoj obitelji puno puno grobova.
2014-04-19
Jebiga, sad razumeš kako je nama.zgdosada wrote:dzango wrote:Ne bi. Odradiš par Hrvata i Šiptara i iskupuš se.zgdosada wrote:Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
2014-04-19
Nije zbog maltne. Nego zbog Mamića. Svaka čast uspjeli se izudarti klince kojima je cijeli grad govorio nemojte ići tamo starije neće preko grane pustiti pobit će vas srbi tamo. Ali klinici su hrabri i svaka i čast. A za ubadanje nožem će vam naravno vratiti čim bude prilike. I isto tako nije bitno kome i kako.pizzon wrote:VIDEO Brutalna tuča u Atini: “Delije” napravile zasedu na aerodromu, hrvatski navijači završili u bolnici
Novosti online | 05. novembar 2015. 14:29 | Komentara: 2
Grčki portal je objavio snimak napravljen u blizini aerodroma na kome se vidi tuča navijača dva kluba koji su se očigledno vraćali kuci
Hrvatski mediji javljaju da je čak 15 navijača BBB završilo u bolnici sa lakšim i težim povredama
ja sam licno protiv ovog, i to zestoko. moguce da je ovo zbog malte, gde su hr navijaci napali nase.
to mora da se prekine, to mora da se resi na najvisem niovu, ili ce biti velikih problema.
milanovic, umesto da deluje primerom, samo je zapalio vatru.
Guest- Guest
Da sranje je kada živiš s četnicima u državi.dzango wrote:Jebiga, sad razumeš kako je nama.zgdosada wrote:dzango wrote:Ne bi. Odradiš par Hrvata i Šiptara i iskupuš se.zgdosada wrote:Pa svi četnici koji postoje na svijetu. Na moje prezime četnicima se kosa diže. Ako znaju malo povijesti ubili bi me na prvom skupu samo zbog prezimena .
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dobio prijavu zbog četničke kape,pri pretresu mu pronašli veliku količinu oružja
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
Page 3 of 7