Dinamo se žalio zbog četničke zastave
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Dinamo se žalio zbog četničke zastave
zeza crveni..zna on bolje od nas :)Yehudi wrote:crvenkasti wrote:šta im je to nbgd jbt?
Pa Novi Beograd bre.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
One sa U.kaja_333 wrote:koja je to ustaška zastava znaš li?dzango wrote:
Onda okačite ustaške zastave pa kad vam UEFA opet odreže kaznu, vi im objasnite.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Što ste se onda stisli za zastave i pravite se da vam nije gušt da ih okačite. Budite ljudi bar jednom i ne budite pičke, pa okačite ustaške zastave da ih vidi ceo svet. Najbolje u nekoj prijateljskoj tekmi pred evropsko prvenstvo.Regoč wrote:Tko voli, nek izvoli. No, nikomu to više nije ćef, imamo mi svoju pobjedničku vojsku i njome se ponosimo. Te zastave rado ističemo.dzango wrote:Onda okačite ustaške zastave pa kad vam UEFA opet odreže kaznu, vi im objasnite.Regoč wrote:I ustaše su legitimna vojska. Časna vojska. Koja je isprašila četnike gdjegod Talijani nisu smetali.dzango wrote:Pa kad se već vređamo... Četnici su legitimni i ne mogu da se porede sa nacistima. Da si rekao ustaše, onda OK.Regoč wrote:Bizantinsko izvrtanje. Ja sam usporedio četnike i naciste, ti si ubacio Hrvate, dakle cieli narod. Što jasno ukazuje na tvoju zločinačku narav, na samu bit srbstva.dzango wrote:Jesam. Nisu četnici. Samo nacisti i Hrvati. Jebiga, prtvi si počeo.Regoč wrote:Zanimljiva je ta srbska tolerancija i otvorenost. Četnici i nacisti su mu u razini s Hrvatima. Stvarno si četnik.dzango wrote:Po toj logici i Srbe vređa da se neko naziva Hrvatom ili nešto hrvatsko i sad to treba ukinuti? O jebote. Ne možete drugima određivati kako će da se zovu. Sve dok vas ne nazivaju pogrdnim imenima i ne vređaju vas.Regoč wrote:Nas vrieđa da se išta zove četničkim, kao što židove vrieđa da se išta zove nacističkim. Sasvim sumnjam da bi prošla FIFA-ine nadzornike navijačka skupina NaziNord.dzango wrote:Pa ovi su sbe nazvali Četnici a ne vas. Vas može da vređa ako bi vas nazvali četnicima. Daj jebote uključite mozak malo.Regoč wrote:Ako treba i na to. Nas vrieđa naziv četnici zbog zločinah koji su počinili nad Hrvatima. Stoga se ne možete tako zvati. Eto ti sad!dzango wrote:Na šta? Navijačka grupa se zove Četnici Sever. Na šta se tačno žalite? Na ime grupe?Regoč wrote:Žaliti se treba. Ako ovdje stoka prosvjeduje zbog Zapamtite Vukovar, na ovo se mora reagirati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa sada, je li malo U na njoj ili nije nama svejedno. nije da nam fali ali niti ne smeta.dzango wrote:One sa U.kaja_333 wrote:koja je to ustaška zastava znaš li?dzango wrote:
Onda okačite ustaške zastave pa kad vam UEFA opet odreže kaznu, vi im objasnite.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ustaske su ove standardne sa sahovnicom..ne trebaju ustaskije..;-)
2014-04-12
A kakve su to točno cetnicke zastave ?
2015-08-15
Ja se ponosim što sam Hrvat, a istovremeno se sramim što sam ustaša.
crvenkasti-
2014-04-17
Konkretno ova na kojoj pise 'cetnici'..u svakom slucaju,cvilit treba..:P
2014-04-12
znam,crveni,razumijem te..jer su svi hrvati ustase..Θ_Θcrvenkasti wrote:Ja se ponosim što sam Hrvat, a istovremeno se sramim što sam ustaša.
2014-04-12
Pa dobro piše cetnici , moze pisat i klozet levo, ali koje su boje?
2015-08-15
maggie13 wrote:znam,crveni,razumijem te..jer su svi hrvati ustase..Θ_Θcrvenkasti wrote:Ja se ponosim što sam Hrvat, a istovremeno se sramim što sam ustaša.
Stvar je još kompliciranija jer sam prije bio četnik, ali sam se sramio, pa sam zato Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Sad kad vičem, ja sam Hrvat, to mi nije dovoljno jer mi možda ne vjeruju.
Zato vičem, ja sam ustaša.
A onda se sramim.
A onda se sramim.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ne kompliciraj, cetnik si ali ckomis jer te u Srbiji nisu htjeli a tu ipak imas stan .
2015-08-15
Koliko opicen u mozak moras biti da putuijes u Grcku da navijas protiv rvata???? Debilana deblja a i kompleksi tezi.
2014-04-14
sad ce ti crveni pojasnit..on je prije bio cetnik..:Dkaja_333 wrote:Pa dobro piše cetnici , moze pisat i klozet levo, ali koje su boje?
2014-04-12
Haha, mala čmarsrbija. Nešto kao i bitka s Albancima u dvije utakmice kvalifikacija, a preostalo šamaranje u rangu Farskih Otoka i Malte od prije 15-20 godina.abraham wrote:Koliko opicen u mozak moras biti da putuijes u Grcku da navijas protiv rvata???? Debilana deblja a i kompleksi tezi.
Guest- Guest
tebe stalno sram...ocito si ostao uvijek isti,sve navodne promjene nisu donijele novu kvalitetu..stedi grlo:Pcrvenkasti wrote:Sad kad vičem, ja sam Hrvat, to mi nije dovoljno jer mi možda ne vjeruju.
A onda se sramim.
2014-04-12
Neka dodju u Osijek kada igra Dinamo tamo i neka navijaju protiv. Neka razvuku bandrole kakove hoce. To bi znacilo da nedostatak mozga nadopunjavaju volovskim mudima. Medjutim niti mozga niti muda. Nista nova.
2014-04-14
kaja_333 wrote:Ma ne kompliciraj, cetnik si ali ckomis jer te u Srbiji nisu htjeli a tu ipak imas stan .
Ne vrijedi kad čkomim, onda misle da sam još uvijek četnik.
Zato vičem na sam glas da sam Hrvat.
A kad god imam priliku, vičem i da sam ustaša, to je još bolje nego Hrvat.
Kud bi ja sad da mi uzmu stan?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, pa koliko ja znam cetnicka zastava je crna sa mrtvačkom glavom i nekim trabunjarijama o kralju. Sto dokazuje da je obično govno koje sluzbeno ne postoji nigdje kao sto oni sluzbeno nisu bili nikada nikakva vojska nego skupina bandita. Hrvatska zastava je uvijek ista, moze imati u ili srp ili nista, ovisno o režimu ali je uvijek službena i ista.
2015-08-15
A kako to da ti ga nisu uzeli ?
2015-08-15
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dobio prijavu zbog četničke kape,pri pretresu mu pronašli veliku količinu oružja
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
» Miroslav Ilic nije smio nastupiti u Sarajevu zbog cetnicke pjesme ali smije u Zagrebu na Rujanfestu
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Privedena trojica zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
» Dodik zbog nepostavljene zastave RS-a napustio sastanak s delegacijom PIC-a u Predsjedništvu BiH
Page 6 of 7