Šef udruge ugostitelja: "Nema ljudi da odrade sezonu, otišli su"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šef udruge ugostitelja: "Nema ljudi da odrade sezonu, otišli su"
Pa meni to nije šok vijest jer znam s kime iman posla = nehumani kapitalizam.kaya wrote:Imam za tebe sok vijest. Od jeseni ce ih potpuno ukinuti, po uzoru na njemacku.RayMabus wrote:Pa Plenkovic je u roku dvije godine diga radne dozvole sa 7000 na 65 tisuća.
To može dovesti samo do jačanja krajnje desnice u Hrvatskoj a ljudi će odavde svi iselit i natalitet propast i to je onda kraj igre zvana Hrvatska.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šok vijest bi bila da mi kažeš nešto šta ne piše u Nostradamusu. Nije to meni šok vijest.Šok vijest bi mi bila da je drukčije. Sad će vas preplavit Arapi. Jeftina radna snaga iz susedstva koja je tu zapela a radna su snaga.
Iman ja šok vijest za tebe : Francuzi će se zakačit s Iranom jer su Francuzi zaštitinici UAE ( imaju vojnu bazu tamo ) , Alžir i Tunis će stat na stranu Irana a imaju ogromnu manjinu u Francuskoj i počima treći svijetski građanski rat.
To će ti bit šok i tebi i svima ostalima.
Iman ja šok vijest za tebe : Francuzi će se zakačit s Iranom jer su Francuzi zaštitinici UAE ( imaju vojnu bazu tamo ) , Alžir i Tunis će stat na stranu Irana a imaju ogromnu manjinu u Francuskoj i počima treći svijetski građanski rat.
To će ti bit šok i tebi i svima ostalima.
Last edited by RayMabus on Sat 15 Jun - 21:16; edited 1 time in total
2014-04-11
Je vjerojatno . Ali jasno je da penzioneri ne mogu raditi u sezoni pa ce ih morati potpuno ukinuti i nece postojati ogranicenja jer ce u proracunu imati manjak inace a kako nahraniti uhljebe . Znaci mora raditi sto i njemacka..bez obzira sto se ovima nece dopasti.AssadNaPodmornici wrote:moguće da je upravo radi reakcije javnosti odjeba poslodavce...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa vjerojatno i oni.RayMabus wrote:Šok vijest bi bila da mi kažeš nešto šta ne piše u Nostradamusu. Nije to meni šok vijest.Šok vijest bi mi bila da je drukčije. Sad će vas preplavit Arapi. Jeftina radna snaga iz susedstva koja je tu zapela a radna su snaga.
2015-08-15
zato jer si poželjan objem spolu.AssadNaPodmornici wrote:nisam na birou, zašto sam svaka druga tema ja
2014-12-30
Oće ne brini se. Tako piše u Nostradamusu.kaya wrote:Pa vjerojatno i oni.RayMabus wrote:Šok vijest bi bila da mi kažeš nešto šta ne piše u Nostradamusu. Nije to meni šok vijest.Šok vijest bi mi bila da je drukčije. Sad će vas preplavit Arapi. Jeftina radna snaga iz susedstva koja je tu zapela a radna su snaga.
2014-04-11
pa to ti je balanas.. sa jedne strane imaš gladne HDZove uhljebe kojima su dobri i srbi i arapi ako će ih hranitikaya wrote:Je vjerojatno . Ali jasno je da penzioneri ne mogu raditi u sezoni pa ce ih morati potpuno ukinuti i nece postojati ogranicenja jer ce u proracunu imati manjak inace a kako nahraniti uhljebe . Znaci mora raditi sto i njemacka..bez obzira sto se ovima nece dopasti.AssadNaPodmornici wrote:moguće da je upravo radi reakcije javnosti odjeba poslodavce...
sa druge strane imaš javnost koja je protiv tih dozvola jer prvi put nakon što je ova država samostalna obični radnici osjećaju kako se poboljšala situacija na tržištu rada, da mogu birati uvjete, da rastu plaće.. naravno dosta ojebina se koristi takvim situacijama..
rješenje bi bilo sljedeće ----
1)rezanje poreza na rad brutalno, ali i ostalih poreza u turizmu pa i ostalih poreza drugdje.
2)otpuštanje par desetaka tisuća ljudi sa državne sise - eto radne snage- ponuditi im besplatnu prekvalifiaciju
3)promjeniti zakon o radu, da ide lakše opuštanje i zapošljavanje, kako umirovljenika tako studenata, i druge stvari..
a onda kada se riješi 1,2,3 možda bi se moglo pričati o uvoznim kvotama.. ovakve stvari su se trebale rješavati prije 10godina kada je udrila kriza, ili najkasnije 2014.. naši naravno neće niti sada
Nema otpuštanja s državne sise , uselit ćemo imigrante da rade u realnom sektoru. Ništa otpuštanje s državne sise. Bolje propast nego da nam uhljebi izgube sigurna i dobro plaćena izmišljena radna mjesta.
Trpaj Arape , Srbe , Čečene ..... vanzemaljace , ne bitno koga.
2014-04-11
deniken je zakon.RayMabus wrote:Oće ne brini se. Tako piše u Nostradamusu.kaya wrote:Pa vjerojatno i oni.RayMabus wrote:Šok vijest bi bila da mi kažeš nešto šta ne piše u Nostradamusu. Nije to meni šok vijest.Šok vijest bi mi bila da je drukčije. Sad će vas preplavit Arapi. Jeftina radna snaga iz susedstva koja je tu zapela a radna su snaga.
2014-12-30
Uhljebistan pokušava preživit na sve moguće načine. Nije Plenkovic ovo blokira trenutno jer želi , da se njih pita pustili bi sve ko oće ovamo nego jer je na eu izborima vidio kako su ljudi glasali i ako pusti još onda nema nikakve šanse na idućim parlamentarnim izborima.
Cilj uhljeba je vlast.
Cilj uhljeba je vlast.
2014-04-11
ha?!veber wrote:zato jer si poželjan objem spolu.AssadNaPodmornici wrote:nisam na birou, zašto sam svaka druga tema ja
Brzo traceve, veberu..koji se to muskic pali na yodu naseg ;-@
EmančipačijaRayMabus wrote:Nema otpuštanja s državne sise , uselit ćemo imigrante da rade u realnom sektoru. Ništa otpuštanje s državne sise. Bolje propast nego da nam uhljebi izgube sigurna i dobro plaćena izmišljena radna mjesta.
umjesto da jebe, on drka...
2014-12-30
mortal wrote:Ne samo poslodavci nego i drzavne sluzbe u koordinaciji sa njima. Sve mogucnosti zastite radnika cak i pravosuđem su sprijecili. Ljudima dozlogrdilo. Na kraju su dobili ovo. Nije moglo bolje. Njihovi ih potkradaju maximalno. Neka ih i dalje uvazavaju.RayMabus wrote:Pa nek digne plaću tisuću kuna pa će mu dolazit i Slovaci konobarit na Jadran. Ti poslodavci su obična mafija.
Ooooo,draga Morty,bute vi jos Titu i Jugoslaviju u snovima prizivali da se vrate,sto vas jos ceka u nadirucem ekonomskom modelu koji dolazi ,a vi zaglavili u socijalistickom menthalitetu...
Guest- Guest
Znas da uhljebe nece otpustiti, poreze nece spustiti, a ovu kvotu ce morati ukinuti jer ce propasti. Oni koji su otišli i tako su otisli, koji hoce raditi mogu naci solidan posao a ovi ko mortalka , oni nikom ni trebaju, to moze netko iz ocaja zaposliti i molit boga da dode jesen da ju vise ne vidi.AssadNaPodmornici wrote:pa to ti je balanas.. sa jedne strane imaš gladne HDZove uhljebe kojima su dobri i srbi i arapi ako će ih hranitikaya wrote:Je vjerojatno . Ali jasno je da penzioneri ne mogu raditi u sezoni pa ce ih morati potpuno ukinuti i nece postojati ogranicenja jer ce u proracunu imati manjak inace a kako nahraniti uhljebe . Znaci mora raditi sto i njemacka..bez obzira sto se ovima nece dopasti.AssadNaPodmornici wrote:moguće da je upravo radi reakcije javnosti odjeba poslodavce...
sa druge strane imaš javnost koja je protiv tih dozvola jer prvi put nakon što je ova država samostalna obični radnici osjećaju kako se poboljšala situacija na tržištu rada, da mogu birati uvjete, da rastu plaće.. naravno dosta ojebina se koristi takvim situacijama..
rješenje bi bilo sljedeće ----
1)rezanje poreza na rad brutalno, ali i ostalih poreza u turizmu pa i ostalih poreza drugdje.
2)otpuštanje par desetaka tisuća ljudi sa državne sise - eto radne snage- ponuditi im besplatnu prekvalifiaciju
3)promjeniti zakon o radu, da ide lakše opuštanje i zapošljavanje, kako umirovljenika tako studenata, i druge stvari..
a onda kada se riješi 1,2,3 možda bi se moglo pričati o uvoznim kvotama.. ovakve stvari su se trebale rješavati prije 10godina kada je udrila kriza, ili najkasnije 2014.. naši naravno neće niti sada
2015-08-15
Pa samoposluživanje. Zašto bi mi netko prodavao nešto šta mogu i sam ? Nevidljiva ruka ekonomije.veber wrote:EmančipačijaRayMabus wrote:Nema otpuštanja s državne sise , uselit ćemo imigrante da rade u realnom sektoru. Ništa otpuštanje s državne sise. Bolje propast nego da nam uhljebi izgube sigurna i dobro plaćena izmišljena radna mjesta.
Last edited by RayMabus on Sat 15 Jun - 21:35; edited 1 time in total
2014-04-11
paaa ne bum ti rekao.Maggie19 wrote:ha?!veber wrote:zato jer si poželjan objem spolu.AssadNaPodmornici wrote:nisam na birou, zašto sam svaka druga tema ja
ali yoda se profilirao, poslovno. sada će to zvučat svakak, ali ima zanimljiv posao, ako će sam pisat o tome ok. ako neće ne bum niti ja.
inače vidim pederčine mi pjacu okupirale, pa koji kurac ne paradiraju na rivi.
2014-12-30
longi, nije to samposluživanje. tu je drkanje. nateže žlundru.RayMabus wrote:Pa samoposluživanje. Zašto bi mi netko prodavao nešto šta mogu i sam ? Nevidljiv ruka ekonomije.veber wrote:EmančipačijaRayMabus wrote:Nema otpuštanja s državne sise , uselit ćemo imigrante da rade u realnom sektoru. Ništa otpuštanje s državne sise. Bolje propast nego da nam uhljebi izgube sigurna i dobro plaćena izmišljena radna mjesta.
a postoji interakcija između ljudi, ne mora biti nužno različitih spolova.
nije sve u drkanju, duvanu i loewenbreu za 11kn u konzumu na akciji.
2014-12-30
Ok. Ne zanimaju me žene. Prije da al otkako san otkrija matrijaharnu imperiju više ne. Ukratko ne zanimaju me žene a šta san stariji sve me manje zanima išta. Najviše me zanima moj mačak , kavica , duvan , internet , tv i ležanje na kauču i ne radit ništa i za nikoga a to san osigura sa nekretninama.veber wrote:longi, nije to samposluživanje. tu je drkanje. nateže žlundru.RayMabus wrote:Pa samoposluživanje. Zašto bi mi netko prodavao nešto šta mogu i sam ? Nevidljiv ruka ekonomije.veber wrote:EmančipačijaRayMabus wrote:Nema otpuštanja s državne sise , uselit ćemo imigrante da rade u realnom sektoru. Ništa otpuštanje s državne sise. Bolje propast nego da nam uhljebi izgube sigurna i dobro plaćena izmišljena radna mjesta.
a postoji interakcija između ljudi, ne mora biti nužno različitih spolova.
nije sve u drkanju, duvanu i loewenbreu za 11kn u konzumu na akciji.
Moć jednostavnosti. Ne vidin šta tu nekome nije jasno ? U čemu je problem ?
2014-04-11
od udruge poslodavaca do pederskog sex u 3 stranice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:od udruge poslodavaca do pederskog sex u 3 stranice
Svak se ćese gdje ga svrbi...
Guest- Guest
aj, bas si neki ;-Dveber wrote:paaa ne bum ti rekao.Maggie19 wrote:ha?!veber wrote:zato jer si poželjan objem spolu.AssadNaPodmornici wrote:nisam na birou, zašto sam svaka druga tema ja
ali yoda se profilirao, poslovno. sada će to zvučat svakak, ali ima zanimljiv posao, ako će sam pisat o tome ok. ako neće ne bum niti ja.
inače vidim pederčine mi pjacu okupirale, pa koji kurac ne paradiraju na rivi.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto na licima švicarskih konobara i ugostitelja nema umora ni zabrinutosti?
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Vučić : Sve nam je đabe ako nema ljudi
» ljudi, ne dolazite, nema vise pravac kuci !
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Vučić : Sve nam je đabe ako nema ljudi
» ljudi, ne dolazite, nema vise pravac kuci !
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
Page 3 of 5