Šef udruge ugostitelja: "Nema ljudi da odrade sezonu, otišli su"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Šef udruge ugostitelja: "Nema ljudi da odrade sezonu, otišli su"
AssadNaPodmornici wrote:nemogu sada, moran se i prijaviti za lito, nema druge opcije.. ali nema frke minimalno love ide državikaya wrote:Ma nisi, slucajno sam te spomenula jer si prije pisao da potkopavas cardak, samo zato.AssadNaPodmornici wrote:nisam na birou, zašto sam svaka druga tema ja
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja stalno razmisljam kako ih prevariti, zao mi je svake kune sto njima ode. Rade bi ju bacila u Savu..
2015-08-15
Asad jesi cuo za gejmere i obuku
Na obuci primaju placu, za start posl. proj. dobivaju oko 100 tis kn
Slicno za druge projekte pri hzz-u
immortal-
2014-04-16
na stranicukaya wrote:Ma nije, ti si doslamortal wrote:Pas se posrokaya wrote:Ma ima radnika, momci iz torcide na primjer, pa onda penzioneri, i ova skupina s biroa koja bi u tri mjeseca rada mjesec godisnjeg, 14 000 kuna, saborske povlastice i neradni vikend a ne znaju govoriti - dobar dan, kolika je placa, a ne zna dve salice donjeti.
Yoda nije u toj skupini on je birou iskljucivo jer unistava cardak , to je drugo :)
A tvoj peso kaka u tvom stanu
Idi kupi!
immortal-
2014-04-16
Tebi ce 200 000 dati ja mislim. I slobodan vikend.mortal wrote:Asad jesi cuo za gejmere i obuku
2015-08-15
Sta te jebe kayokaya wrote:Tebi ce 200 000 dati ja mislim. I slobodan vikend.mortal wrote:Asad jesi cuo za gejmere i obuku
Ne bavim se izradom igrica ali je zivot gejming..
immortal-
2014-04-16
Pri hzzu 200000 moze dobiti ekipa od 5 ljudi... mislim
Za zajednicki projekt
Naravno... Bolje ici samostalno. Nitko te ne tlaci, nema nesuglasica
Za zajednicki projekt
Naravno... Bolje ici samostalno. Nitko te ne tlaci, nema nesuglasica
immortal-
2014-04-16
Ja san spava do četiri i po popodne , popija dvi kave , izija i iša se kupat. On bi da mu ljudi rade za 5500 kuna cili misec bez vikenda po ovin vrućinama. Zato in i fali ljudi jer neće nitko da radi za kikiriki ode.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja san popila bar 5-6 kava danas, zadnju jos ispijam, prva bila oko 6RayMabus wrote:Ja san spava do četiri i po popodne , popija dvi kave , izija i iša se kupat. On bi da mu ljudi rade za 5500 kuna cili misec bez vikenda po ovin vrućinama. Zato in i fali ljudi jer neće nitko da radi za kikiriki ode.
Ja sam radila za 5 i pol bez smjestaja i hrane
Ima kretena koji misle da je marenda obrok za cijeli dan i da se ni kupat ne trebamo...samo triba platiti sve
Placa je po ugovoru bila za 40- satno tjedno radno vrijeme a visak jedva izvukla
Sudstvo se pravi blesavo kao i politicari
Nadam se da ce prave zasluge za takav teror tek pobrati
immortal-
2014-04-16
kaya wrote:Strasno da moze nesto takvo sto izvaliti. Ono netko sa 75 ce biti na nogama deset sati i leti po stolovima.Gnječ wrote:kaya wrote:Ima penzionera kaze ministar, oni su taman za sezonski rad na plus 50 s kardiovaskularnim bolestima.crvenkasti wrote:Srbi su prvi otišli, a poslije, jebiga. Odoše svi.
sa plaže na groblje.
projekt republika hrvatska polako se urušava.
Guest- Guest
mortal wrote:Ja san popila bar 5-6 kava danas, zadnju jos ispijam, prva bila oko 6RayMabus wrote:Ja san spava do četiri i po popodne , popija dvi kave , izija i iša se kupat. On bi da mu ljudi rade za 5500 kuna cili misec bez vikenda po ovin vrućinama. Zato in i fali ljudi jer neće nitko da radi za kikiriki ode.
Ima kretena koji misle da je marenda obrok za cijeli dan i da se ni kupat ne trebamo...samo triba platiti sve
Placa je po ugovoru bila za 40- satno tjedno radno vrijeme a visak jedva izvukla
kad sljedeci put budes glasovala obvezno za nase , jesi cula nemoj 2x da ti govorim
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Neurušava se ništa. Jednostavno na onako loš natalitet iselilo nam je pola miljona mladih i idućih pola stoljeća nema tko radit.Gnječ wrote:kaya wrote:Strasno da moze nesto takvo sto izvaliti. Ono netko sa 75 ce biti na nogama deset sati i leti po stolovima.Gnječ wrote:kaya wrote:Ima penzionera kaze ministar, oni su taman za sezonski rad na plus 50 s kardiovaskularnim bolestima.crvenkasti wrote:Srbi su prvi otišli, a poslije, jebiga. Odoše svi.
sa plaže na groblje.
Evo ja sad bija na kupanju i vidin na mulu piše nešto Srbe na vrbe i slovo U
Diže se desnica u nas kako su ovi pustili Srbe u Hrvatsku da dolaze masovno radit i snižavat cijenu rada i uzimat radna mjesta.
Zato će Plenky ispušit izbore za godinu i po dana. Hr ima 4 miljona stanovnika a fali joj sto tisuća radnika. Njemačka ima 82 miljona a fali joj pola miliona radnika godišnje.
Kad bi ovo preslikali po omjerima ispada da smo mi u situaciji kao da bi Njemačkoj falilo miljon radnika godišnje. To je ipak preveliki udarac na društvo da se isto ne bi pobunilo protiv masovne trpačine posebno Srba.
2014-04-11
RayMabus wrote:Neurušava se ništa. Jednostavno na onako loš natalitet iselilo nam je pola miljona mladih i idućih pola stoljeća nema tko radit.Gnječ wrote:kaya wrote:Strasno da moze nesto takvo sto izvaliti. Ono netko sa 75 ce biti na nogama deset sati i leti po stolovima.Gnječ wrote:kaya wrote:
Ima penzionera kaze ministar, oni su taman za sezonski rad na plus 50 s kardiovaskularnim bolestima.
sa plaže na groblje.
Diže se desnica u nas kako su ovi pustili Srbe u Hrvatsku da dolaze masovno radit i snižavat cijenu rada i uzimat radna mjesta.
Zato će Plenky ispušit izbore za godinu i po dana. Hr ima 4 miljona stanovnika a fali joj sto tisuća radnika. Njemačka ima 82 miljona a fali joj pola miliona radnika godišnje.
Kad bi ovo preslikali po omjerima ispada da smo mi u situaciji kao da bi Njemačkoj falilo miljon radnika godišnje. To je ipak preveliki udarac na društvo da se isto ne bi pobunilo protiv masovne trpačine posebno Srba.
jebali vas srbi u vaše uznojeno rvacko prkno da vas jebali.
Guest- Guest
Amo se igrat matematike ; Njemačka 82 miljona stanovnika triba in pola miljona radnika godišnje , Hrvatska 4 miljona stanovnika triba joj sto tisuća radnika godišnje.
Dakle Njemačka je 20 puta veća od Hrvatske a triba in pet puta više radne snage nego nama. Koliko je to omjer onda ? Ajmo to izračunat.
82/500.000 = 4/ 100.000
82 = 4 *500.000/ 100.000
82 = 4* 5
82 = 20
Četri puta veći omjer
To znači da smo mi u situaciji kao da Njemačkoj triba 2 miljona ( dva miljona ) radnika godišnje.
I to još Srbe i mujage.
Jel van sad jasno zašto se diže desnica u nas ?
Dakle Njemačka je 20 puta veća od Hrvatske a triba in pet puta više radne snage nego nama. Koliko je to omjer onda ? Ajmo to izračunat.
82/500.000 = 4/ 100.000
82 = 4 *500.000/ 100.000
82 = 4* 5
82 = 20
Četri puta veći omjer
To znači da smo mi u situaciji kao da Njemačkoj triba 2 miljona ( dva miljona ) radnika godišnje.
I to još Srbe i mujage.
Jel van sad jasno zašto se diže desnica u nas ?
2014-04-11
te brojke su nebitne budemo doveli arape i obojene a kao zadnji na izboru dobijemo olosRayMabus wrote:Neurušava se ništa. Jednostavno na onako loš natalitet iselilo nam je pola miljona mladih i idućih pola stoljeća nema tko radit.Gnječ wrote:kaya wrote:Strasno da moze nesto takvo sto izvaliti. Ono netko sa 75 ce biti na nogama deset sati i leti po stolovima.Gnječ wrote:kaya wrote:
Ima penzionera kaze ministar, oni su taman za sezonski rad na plus 50 s kardiovaskularnim bolestima.
sa plaže na groblje.
i ta olos kao takva popravi krvnu sliku HR... toliko smo u kurcu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa ti Arapi će doć sami. Neće puno proć da ovi kapitalisti ode ne kažu Pa vidi ima u Bosni imigranata , mogli bi njih uvest u Hrvatsku.debotoijusto wrote:te brojke su nebitne budemo doveli arape i obojene a kao zadnji na izboru dobijemo olosRayMabus wrote:Neurušava se ništa. Jednostavno na onako loš natalitet iselilo nam je pola miljona mladih i idućih pola stoljeća nema tko radit.Gnječ wrote:kaya wrote:Strasno da moze nesto takvo sto izvaliti. Ono netko sa 75 ce biti na nogama deset sati i leti po stolovima.Gnječ wrote:
sa plaže na groblje.
i ta olos kao takva popravi krvnu sliku HR... toliko smo u kurcu
Činjenica je da smo mi idućih pola stoljeća ostali bez radne snage a ostali smo upravo zbog te politike da se radnika iskorištava a cijene u državi su njemačke a plaće su albanske....i eto krah sistema.
2014-04-11
da to je to. zajeba ju neki domoljub, katolik, hrvat, HDZovac, a onda će ona opet sutra glasovati za recimo njegovog zeta kada bude na listi, i otvarati će teme, da RH državu uništavaju neki srbi ili tko većdebotoijusto wrote:mortal wrote:Ja san popila bar 5-6 kava danas, zadnju jos ispijam, prva bila oko 6RayMabus wrote:Ja san spava do četiri i po popodne , popija dvi kave , izija i iša se kupat. On bi da mu ljudi rade za 5500 kuna cili misec bez vikenda po ovin vrućinama. Zato in i fali ljudi jer neće nitko da radi za kikiriki ode.
kad sljedeci put budes glasovala obvezno za nase , jesi cula nemoj 2x da ti govorim
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa Plenkovic je u roku dvije godine diga radne dozvole sa 7000 na 65 tisuća. Jasno je ko trpa Hrvatsku Srbima , mujagama i ostalim sranjima i nedozvoljava rast plaća.
Zato će po uzoru na zapadnu Europu i ode doć do pojave ekstremne desnice koja će imat oko 10% glasova a te glasove će uzet prvenstveno HDZu. Uostalom to se već vidilo na ovim eu parlamentarnim izborima a na hrvatskim parlamentarnima koji su za godinu i pol će to još biti vidljivije i onda Plenkovixu ostaje jedino velika koalicija s SDPom ako oni to oće a nekako mislin da neće pa ćemo na ponovne izbore jer neće nitko imat većinu da sastavi vladu.
Zato će po uzoru na zapadnu Europu i ode doć do pojave ekstremne desnice koja će imat oko 10% glasova a te glasove će uzet prvenstveno HDZu. Uostalom to se već vidilo na ovim eu parlamentarnim izborima a na hrvatskim parlamentarnima koji su za godinu i pol će to još biti vidljivije i onda Plenkovixu ostaje jedino velika koalicija s SDPom ako oni to oće a nekako mislin da neće pa ćemo na ponovne izbore jer neće nitko imat većinu da sastavi vladu.
2014-04-11
moguće da je upravo radi reakcije javnosti odjeba poslodavce...
jer pazi lik je potpisao marakeški sporazum, prima imigrante, instambulska konvenkcija, rodni-spolni odgoj, ponaša se kao da je još lijevije od lijevog centra.. što je za ove I2b HDzovce ipak malo previše pa je dobia samo 200 000glasova.
jer pazi lik je potpisao marakeški sporazum, prima imigrante, instambulska konvenkcija, rodni-spolni odgoj, ponaša se kao da je još lijevije od lijevog centra.. što je za ove I2b HDzovce ipak malo previše pa je dobia samo 200 000glasova.
Imam za tebe sok vijest. Od jeseni ce ih potpuno ukinuti, po uzoru na njemacku.RayMabus wrote:Pa Plenkovic je u roku dvije godine diga radne dozvole sa 7000 na 65 tisuća.
2015-08-15
Pa meni to nije šok vijest jer znam s kime iman posla = nehumani kapitalizam.kaya wrote:Imam za tebe sok vijest. Od jeseni ce ih potpuno ukinuti, po uzoru na njemacku.RayMabus wrote:Pa Plenkovic je u roku dvije godine diga radne dozvole sa 7000 na 65 tisuća.
To može dovesti samo do jačanja krajnje desnice u Hrvatskoj a ljudi će odavde svi iselit i natalitet propast i to je onda kraj igre zvana Hrvatska.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto na licima švicarskih konobara i ugostitelja nema umora ni zabrinutosti?
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Vučić : Sve nam je đabe ako nema ljudi
» ljudi, ne dolazite, nema vise pravac kuci !
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
» Domaći majstori otišli na Zapad, a sad nam nema tko raditi: traži se 12 tisuća stranih radnika!
» Vučić : Sve nam je đabe ako nema ljudi
» ljudi, ne dolazite, nema vise pravac kuci !
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
Page 2 of 5