'''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Drzava je uredena kada treba naplatiti porez, iz nekoga razloga ocito je da ovima zmireMaggie19 wrote:sto neuredjenija drzava, to vece bezakonje.Serbia Strong wrote:Maggie19 wrote:pa, da..vidis i kod vas sve te prijetnje, prebijanja, cak i ubojstva...ta subkultura je svijet za sebe.Serbia Strong wrote:Maggie19 wrote:Ta subkultura je postala zivi uzas.
Poanta je da oni uopce ne znaju koga tuku i zadto, koga mrze i zasto te mrze li uopce koga ili su samo pijani i drogirani.
Kromanjonci. Oni su istukli prvotimce hajduka prošle godine u sred splita.
Šta misliš megice, zašto je to tako?
Dangube tuku radnike, turiste i prolaznike. Da postoji politicka volja posalali bi na njih specijalce da ih izvuku iz misjih rupa i ubiju boga u njima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
razbijate glavu a vrlo je jednostavno.Kazne su blage a pola ih korumpirano pravosuđe oslobodi pa ne dobe ni te male kazne,urigira tata domoljub.I onda se na vrhu blamiraju sa osudama a ne rade ništa da to promijene,samo kozmetika.
vili40-
2015-08-02
Kad vidin kako su se ljevičari i kapitalisti udružili protiv Torcide jer in neće nitko doć radit i meni došlo da prebijen kojeg Srbina sezonca.vili40 wrote:razbijate glavu a vrlo je jednostavno.Kazne su blage a pola ih korumpirano pravosuđe oslobodi pa ne dobe ni te male kazne,urigira tata domoljub.I onda se na vrhu blamiraju sa osudama a ne rade ništa da to promijene,samo kozmetika.
Malo mi fali.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da, ali ni traze ih nesto posebno. Jer da oni hoce stakore naci pa nades ih za dan. Jednog po jednog policija nade pa ih ubijas od batina dok sve ostale ne napise i nacrta jos kako izgledaju i kako se zovu. Onda ih pospremis 10 godina u zatvor i gotova prica.vili40 wrote:razbijate glavu a vrlo je jednostavno.Kazne su blage a pola ih korumpirano pravosuđe oslobodi pa ne dobe ni te male kazne,urigira tata domoljub.I onda se na vrhu blamiraju sa osudama a ne rade ništa da to promijene,samo kozmetika.
2015-08-15
Ma mogu mi popušit kurac sa tin prijavama. Fino u restoranu pljuneš radnika/radnicu iz Srbije u facu ispri svih gostiju i onda zoveš gazdu i kažeš mu Reci policiji da ga/ ju pljunila Torcidakaya wrote:Da, ali ni traze ih nesto posebno. Jer da oni hoce stakore naci pa nades ih za dan. Jednog po jednog policija nade pa ih ubijas od batina dok sve ostale ne napise i nacrta jos kako izgledaju i kako se zovu. Onda ih pospremis 10 godina u zatvor i gotova prica.vili40 wrote:razbijate glavu a vrlo je jednostavno.Kazne su blage a pola ih korumpirano pravosuđe oslobodi pa ne dobe ni te male kazne,urigira tata domoljub.I onda se na vrhu blamiraju sa osudama a ne rade ništa da to promijene,samo kozmetika.
Ma jeba van ja mater. Rugali se Švabama kako puštaju miljon kozojeba a ovi odma stali na stranu sezonaca i udri po Torcidi a čeri ure ujutro nakon diska , nigdi nogometa u blizini.
2014-04-11
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-splitu-osvanuo-uvredljiv-transparent-protiv-pokretaca-portala-index-hr/190612037RayMabus wrote:Ma mogu mi popušit kurac sa tin prijavama. Fino u restoranu pljuneš radnika/radnicu iz Srbije u facu ispri svih gostiju i onda zoveš gazdu i kažeš mu Reci policiji da ga/ ju pljunila Torcidakaya wrote:Da, ali ni traze ih nesto posebno. Jer da oni hoce stakore naci pa nades ih za dan. Jednog po jednog policija nade pa ih ubijas od batina dok sve ostale ne napise i nacrta jos kako izgledaju i kako se zovu. Onda ih pospremis 10 godina u zatvor i gotova prica.vili40 wrote:razbijate glavu a vrlo je jednostavno.Kazne su blage a pola ih korumpirano pravosuđe oslobodi pa ne dobe ni te male kazne,urigira tata domoljub.I onda se na vrhu blamiraju sa osudama a ne rade ništa da to promijene,samo kozmetika.
Ma jeba van ja mater. Rugali se Švabama kako puštaju miljon kozojeba a ovi odma stali na stranu sezonaca i udri po Torcidi a čeri ure ujutro nakon diska , nigdi nogometa u blizini.
2014-04-11
da,krivi su opet ljevičari i moja pokojna baba,nije valjda krivo ovo tatino cvijeće.I udri po srbima a ako ih nema lako se nađe zamjena jer bitangi tata nije kupio bubnjeve a on po nečem udarati mora.RayMabus wrote:Kad vidin kako su se ljevičari i kapitalisti udružili protiv Torcide jer in neće nitko doć radit i meni došlo da prebijen kojeg Srbina sezonca.vili40 wrote:razbijate glavu a vrlo je jednostavno.Kazne su blage a pola ih korumpirano pravosuđe oslobodi pa ne dobe ni te male kazne,urigira tata domoljub.I onda se na vrhu blamiraju sa osudama a ne rade ništa da to promijene,samo kozmetika.
Malo mi fali.
vili40-
2015-08-02
Pa.to su huligani , policija radi svoj posal. Šta ima kup Torcide na Braču s time i onaj potez one glupače iz SDPa ?vili40 wrote:da,krivi su opet ljevičari i moja pokojna baba,nije valjda krivo ovo tatino cvijeće.I udri po srbima a ako ih nema lako se nađe zamjena jer bitangi tata nije kupio bubnjeve a on po nečem udarati mora.RayMabus wrote:Kad vidin kako su se ljevičari i kapitalisti udružili protiv Torcide jer in neće nitko doć radit i meni došlo da prebijen kojeg Srbina sezonca.vili40 wrote:razbijate glavu a vrlo je jednostavno.Kazne su blage a pola ih korumpirano pravosuđe oslobodi pa ne dobe ni te male kazne,urigira tata domoljub.I onda se na vrhu blamiraju sa osudama a ne rade ništa da to promijene,samo kozmetika.
Malo mi fali.
To policija rješava. U čemu je problem i šta ima nogometni turnir s time ?
2014-04-11
Oni će sad dobit kaznenu prijavu , zločin iz mržnje i sve ok.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/608409/zlocin-iz-mrznje-dvojici-napadaca-iz-supetra-odreen-istrazni-zatvor-zbog-opasnosti-od-utjecaja-na-svjedoke
Sad me samo zanima šta ima nogometni turnir s time ?
Ruga se Švabama kako trpaju kozojebe a ode taklo neke sezonce u četiri ure iza ponoći , subota , fajront nakin diska i odma zabranit nogomet.
Znači radi vaših usranih sezonaca iz Srbije mi ne možemo igrat nogomet.
Jel to očeš reč ? Vi ćete nan diktirat pišat i srat. Sad će svi sezonci iz Srbije dobit barina igralo se il neigralo nešto.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/608409/zlocin-iz-mrznje-dvojici-napadaca-iz-supetra-odreen-istrazni-zatvor-zbog-opasnosti-od-utjecaja-na-svjedoke
Sad me samo zanima šta ima nogometni turnir s time ?
Ruga se Švabama kako trpaju kozojebe a ode taklo neke sezonce u četiri ure iza ponoći , subota , fajront nakin diska i odma zabranit nogomet.
Znači radi vaših usranih sezonaca iz Srbije mi ne možemo igrat nogomet.
Jel to očeš reč ? Vi ćete nan diktirat pišat i srat. Sad će svi sezonci iz Srbije dobit barina igralo se il neigralo nešto.
2014-04-11
Sad njima fali radne snage i sad će oni nama diktirat jel mi možemo igrat nogomet il nemožemo. Znači do tu smo došli ? Sad ćete nam kreirat život i kako ćemo pišat i srat jer vama nešto u turizmu paše il ne paše.
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/ugostitelji-ispucali-kvote-od-vlade-traze-novih-4500-stranih-radnika-u-turizmu/8998325/
Isprokidat ću vas sve. Pljunit ću van te sezoske radnike u sri bila dana u restoranu ispri ljidi pa ću ti reč Zovi policiju reci da te Torcida pljunila
Jebite mater , nije van ovo Njemačka
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/ugostitelji-ispucali-kvote-od-vlade-traze-novih-4500-stranih-radnika-u-turizmu/8998325/
Isprokidat ću vas sve. Pljunit ću van te sezoske radnike u sri bila dana u restoranu ispri ljidi pa ću ti reč Zovi policiju reci da te Torcida pljunila
Jebite mater , nije van ovo Njemačka
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad njima fali radne snage i sad će oni nama diktirat
Dobroćudni pošteni rvacki poslodavci suočeni s pokvarenom rvackom (ne)radničkom stokom koja ne želi raditi ni za zlato koje im se nudi
catabbath-
2015-08-22
Napadači na Srbe u Supetru idu u pritvor na mjesec dana
ponovno su uhićeni zbog prekvalifikacije kaznenog djela
Iz policije se neslužbeno doznaje da se napadačima sada stavlja na teret kazneno djelo zločina iz mržnje za koje je predviđena zatvorska kazna od osam godina.
Kršćanski je ljubiti neprijatelja.
Guest- Guest
inače to zločin iz mržnje je debilizam, kada nekoga mlatiš logično je da ga mrziš, sada bio on žut, bijel, ili crn, ili brat ili neprijatelj.,. taj tren dok ga mlatiš , mlatiš ga.
sa te strane represivni aparat je pretjera, cigani pljačkaju a čardak nesmi ništa, a ovdje mediji rade pritisak na pravosuđe
a opet sa druge strane oni krkani -punjetari-mulci iz torcide zadnje 2-3godine postali agresivni, doslovno klinci od 17-25godina šetaju u grupi od 10ljudi , i često vrebaju koga napasti i gdje isprovocirati tučnjavu.. meni su frenda tako napali, pa nas 4 se šetali, neki klinci nas gledali, provocirali iz čista mira.. ali kurac ne usude se kada nas je 4.. jer nas 4 bi pretukli njih 10.. da nas je bilo 2 onda bi se odvažili
sa te strane represivni aparat je pretjera, cigani pljačkaju a čardak nesmi ništa, a ovdje mediji rade pritisak na pravosuđe
a opet sa druge strane oni krkani -punjetari-mulci iz torcide zadnje 2-3godine postali agresivni, doslovno klinci od 17-25godina šetaju u grupi od 10ljudi , i često vrebaju koga napasti i gdje isprovocirati tučnjavu.. meni su frenda tako napali, pa nas 4 se šetali, neki klinci nas gledali, provocirali iz čista mira.. ali kurac ne usude se kada nas je 4.. jer nas 4 bi pretukli njih 10.. da nas je bilo 2 onda bi se odvažili
Ma stakori, vrebaju pojedince, eh sto bi htjela da krivo procjene jednom pa da im netko od 1,60 da metak u celo..AssadNaPodmornici wrote:inače to zločin iz mržnje je debilizam, kada nekoga mlatiš logično je da ga mrziš, sada bio on žut, bijel, ili crn, ili brat ili neprijatelj.,. taj tren dok ga mlatiš , mlatiš ga.
2015-08-15
pametni su oni..kaya wrote:Ma stakori, vrebaju pojedince, eh sto bi htjela da krivo procjene jednom pa da im netko od 1,60 da metak u celo..AssadNaPodmornici wrote:inače to zločin iz mržnje je debilizam, kada nekoga mlatiš logično je da ga mrziš, sada bio on žut, bijel, ili crn, ili brat ili neprijatelj.,. taj tren dok ga mlatiš , mlatiš ga.
napali mi frenda, na kraju ovaj sam uletio među njih 10, ostalih 8 sam se povuklo, dvojica se digla, i na kraju nisu ništa napravili..
a onda opet tako neki mulci nas bili gledali, mjerkali.. znaju da bi dobili batine samo takve.. nas 4 bi natuklo njih 10, nisam neki "extra hrabri rambo" "prosjek sam", ali oni su žestoke pičke, mojim frendovima nikada nebi napamet palo mlatiti 10na1, a to ovi rade, ali zato čim je 4na10 dobijaju odmah batine jer su pičke i bježe,
isto i kao i oni kozojebi muslimani po europi, mlate se 10na1, a čim ih napade malo jača grupica odmah se razbježe
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma da, stakori su najjaci kada ih je 10 a i tada gledaju da na drugoj strani bude 1, 2.AssadNaPodmornici wrote:pametni su oni..kaya wrote:Ma stakori, vrebaju pojedince, eh sto bi htjela da krivo procjene jednom pa da im netko od 1,60 da metak u celo..AssadNaPodmornici wrote:inače to zločin iz mržnje je debilizam, kada nekoga mlatiš logično je da ga mrziš, sada bio on žut, bijel, ili crn, ili brat ili neprijatelj.,. taj tren dok ga mlatiš , mlatiš ga.
napali mi frenda, na kraju ovaj sam uletio među njih 10, ostalih 8 sam se povuklo, dvojica se digla, i na kraju nisu ništa napravili..
a onda opet tako neki mulci nas bili gledali, mjerkali.. znaju da bi dobili batine samo takve.. nas 4 bi natuklo njih 10, nisam neki "extra hrabri rambo" "prosjek sam", ali oni su žestoke pičke, mojim frendovima nikada nebi napamet palo mlatiti 10na1, a to ovi rade, ali zato čim je 4na10 dobijaju odmah batine jer su pičke i bježe,
isto i kao i oni kozojebi muslimani po europi, mlate se 10na1, a čim ih napade malo jača grupica odmah se razbježe
Pa jedan od ovih je po Srbiji na benzinskoj krao smoki, kruha, ko pravi stakori , ulete na pumpu i pojedu . Prosle godine kada su ih pritvorili. Treba im otrova staviti gdje znaju da ce proci, na janjcu kada je tekma u zg. Zatvoris i kad vidis bus samo otvoris pumpu..
2015-08-15
Ali krade tuđe njive, jbt. Pa jel ih pod mišku nosi kući, jebo ti bog mater nepismenu...
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:inače to zločin iz mržnje je debilizam
da je debilizam ne bi ga uvodili, postat će praksa na ovakvim marginalnim primjerima sukoba navijača
sutra će se primjenivati na sve koji će biti protiv trpačine imigrantima iz afrike, pakistana itd.
Guest- Guest
Par idiota koji rade sranje , sad će dobit kaznenu prijavu i zločin iz mržnje , tko mu jebe mater
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/608443/jedan-od-napadaca-iz-supetra-lani-je-zaglavio-u-zatvoru-u-srbiji-zbog-divljanja-s-grupom-torcidasa-nakon-tucnjave-na-bracu-sumnjici-ga-se-za-dva-razlicita-kaznena-djela
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/608443/jedan-od-napadaca-iz-supetra-lani-je-zaglavio-u-zatvoru-u-srbiji-zbog-divljanja-s-grupom-torcidasa-nakon-tucnjave-na-bracu-sumnjici-ga-se-za-dva-razlicita-kaznena-djela
2014-04-11
inače boli me kurac, takav krkan i drugi bi sutra napucali mene na ulici gore nego srbina da im se nesvidi model patika koje nosim , neka se čeliče u zatvoru malo
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
Page 5 of 7