'''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
vuksadinare wrote:svejedno..i ja sam od njih jendom bjezao a njihov sam..istina upao sam uneku guzvu nakon utakmice hajduk - dinamo u splitu prije desetak godina...a kretao sam se prema autu koji ej imao zg tablice...ekipa me 'snimila' ali vec urođeni instikt za prepoznavanje opasnosti nagnao me u trk..pa sam uletio u obliznji kafic..ekipa krenula prema kaficu ali u tom trenutku naisla dvojica poznatijih torcidasa koji me znaju i ja njih pa su ove zaustavili..inace bi jebo jeza...zato velim da s enjima jebe bitno ej da neko da nekog 'prozvakaju' pa onda pitaju koji jecatabbath wrote:vuksadinare wrote:jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
Možda bi gore prošli da su iz npr. Zagreba :)
Trčali za tobom i vikali 'ubi ubi srbina'?
Kako su te prepoznali?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
kako si glup..tebe treba lopatom...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:svejedno..i ja sam od njih jendom bjezao a njihov sam..istina upao sam uneku guzvu nakon utakmice hajduk - dinamo u splitu prije desetak godina...a kretao sam se prema autu koji ej imao zg tablice...ekipa me 'snimila' ali vec urođeni instikt za prepoznavanje opasnosti nagnao me u trk..pa sam uletio u obliznji kafic..ekipa krenula prema kaficu ali u tom trenutku naisla dvojica poznatijih torcidasa koji me znaju i ja njih pa su ove zaustavili..inace bi jebo jeza...zato velim da s enjima jebe bitno ej da neko da nekog 'prozvakaju' pa onda pitaju koji jecatabbath wrote:vuksadinare wrote:jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
Kako su te prepoznali?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahahahahaha..ajd u kuratz....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:svejedno..i ja sam od njih jendom bjezao a njihov sam..istina upao sam uneku guzvu nakon utakmice hajduk - dinamo u splitu prije desetak godina...a kretao sam se prema autu koji ej imao zg tablice...ekipa me 'snimila' ali vec urođeni instikt za prepoznavanje opasnosti nagnao me u trk..pa sam uletio u obliznji kafic..ekipa krenula prema kaficu ali u tom trenutku naisla dvojica poznatijih torcidasa koji me znaju i ja njih pa su ove zaustavili..inace bi jebo jeza...zato velim da s enjima jebe bitno ej da neko da nekog 'prozvakaju' pa onda pitaju koji jecatabbath wrote:vuksadinare wrote:jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
Kako su te prepoznali?
Guest- Guest
Vučko, kad si gladan nisi sav svoj-zgrabi
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ovo možda nije lijepo za čuti, ali je razumljivo i opravdano zato jer su Srbi stoljećima maltretirali Hrvate.
Od svih Srba, najgori su Hrvati
Hahaha, dobar ti i ovaj vic ...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:svejedno..i ja sam od njih jendom bjezao a njihov sam..istina upao sam uneku guzvu nakon utakmice hajduk - dinamo u splitu prije desetak godina...a kretao sam se prema autu koji ej imao zg tablice...ekipa me 'snimila' ali vec urođeni instikt za prepoznavanje opasnosti nagnao me u trk..pa sam uletio u obliznji kafic..ekipa krenula prema kaficu ali u tom trenutku naisla dvojica poznatijih torcidasa koji me znaju i ja njih pa su ove zaustavili..inace bi jebo jeza...zato velim da s enjima jebe bitno ej da neko da nekog 'prozvakaju' pa onda pitaju koji jecatabbath wrote:vuksadinare wrote:jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
Kako su te prepoznali?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To nije vic
pizzon wrote:sta bi bilo da se nesto sl.
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
https://www.index.hr/sport/clanak/Hrvatske-navijace-u-Srbiji-napali-nozem-i-sjekirom!-Kamenovani-im-auti-zapaljen-kombi/595541.aspx
Hrvatske navijače u Srbiji napali nožem i sjekirom! Kamenovani im auti, zapaljen kombi
objasnio nam je da su to naši državljani u vojvodinimarcellus wrote:pizzon wrote:sta bi bilo da se nesto sl.
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
https://www.index.hr/sport/clanak/Hrvatske-navijace-u-Srbiji-napali-nozem-i-sjekirom!-Kamenovani-im-auti-zapaljen-kombi/595541.aspx
Hrvatske navijače u Srbiji napali nožem i sjekirom! Kamenovani im auti, zapaljen kombi
ne znam samo što se onda čudi što smo ih poslali njima kada su već tako dražesni
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
NA ovom Balkanu ne zna se ko je od koga ludji ...
2015-09-24
Zvonko Alač25.1.2012.
8
Zvonko Alač25.1.2012.
8
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Vrti tekst od pre 7 i po godina, pravdajuci ubistvo...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A to tekst iz 2012te.
E jebi ga ...
E jebi ga ...
2015-09-24
I onda znači došli i urlali KO JE OVDJE SRBIN i onda junački napali ...
E neoustaška država je dužna odmah osigurati mirovine herojima.
E neoustaška država je dužna odmah osigurati mirovine herojima.
2015-09-24
Plenkovic je rekao da ce upotrijebiti sve mehanizme drzave u borbi protiv ovoga a to su u stvarnosti ovi mehanizmi:
ODO za njega nije zatražilo istražni zatvor, niti je mladić ispitian kod suca istrage, već su mu određene mjere opreza. Konkretno, zabranjeno mu je približavanje oštećeniku na manje od 150 metara, kao i bilo kakav kontakt s njim.
ODO za njega nije zatražilo istražni zatvor, niti je mladić ispitian kod suca istrage, već su mu određene mjere opreza. Konkretno, zabranjeno mu je približavanje oštećeniku na manje od 150 metara, kao i bilo kakav kontakt s njim.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:Vrti tekst od pre 7 i po godina, pravdajuci ubistvo...
ne seri, odgovaram pižonu koji je ustvrdio da je to u srbiji nemoguće... i ne radi se o ubojstvu nego batinama
ono u rijeci treba vidjet jel to nacionalno ili šta
Biti Srbijanac je ok. Ali biti Srbin, to je danas izgleda teško breme. Pobigneš u neko malo misto da se odmoriš, ali i tam te to breme snađe.
ekipa iz okolice vukovara, kad dižu tri prsta i viču ovo je srbija, to spada pod mladenački nestašluk
kad ih mladi dalmoši dokvače na braču, to spada u ratno opsadno stanje za hrvate, bokte
kad ih mladi dalmoši dokvače na braču, to spada u ratno opsadno stanje za hrvate, bokte
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ZBOG učestalih incidenata i napada na Srbe u Hrvatskoj, sve je više onih koji se boje doći raditi u našu zemlju. To je Indexu potvrdio i Petar Dragičević iz Novog Sada koji je već 10 godina vlasnik agencije za zapošljavanje Agava te posreduje pri zapošljavanju Srba u Hrvatskoj.
U razgovoru za Index rekao je da se dosta njegovih radnika boji doći raditi u hotele i restorane na području Dalmacije, posebno na području Splita, Šibenika i Makarske.
srbi out
arapi in
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tolko se boje da već 10 godina raste broj prijava
nego, cipelarilo se srbe iz okolice vukovara, reklo bi se unutarnje pitanje hr građana, ne
nego, cipelarilo se srbe iz okolice vukovara, reklo bi se unutarnje pitanje hr građana, ne
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:ekipa iz okolice vukovara, kad dižu tri prsta i viču ovo je srbija, to spada pod mladenački nestašluk
Brate, bolje ti je da ne pišeš više. Baš se ono blamiraš...
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
Page 3 of 7