'''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
'''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
https://www.vecernji.hr/vijesti/pretukli-5-sezonskih-radnika-me-u-njima-i-jedna-djevojka-1324921
Nacionalizam je bolest...
red wolf-
2016-02-10
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
red wolf wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/pretukli-5-sezonskih-radnika-me-u-njima-i-jedna-djevojka-1324921
Nije..Kretenizam je bolest,koji nacionalizam tumaci na ovaj nacin..da treba sveg i svakog,naravno malobrojnijeg prebiti..
Guest- Guest
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Bolest...No, dolazi lijek...pismejker wrote:red wolf wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/pretukli-5-sezonskih-radnika-me-u-njima-i-jedna-djevojka-1324921
Nije..Kretenizam je bolest,koji nacionalizam tumaci na ovaj nacin..da treba sveg i svakog,naravno malobrojnijeg prebiti..
red wolf-
2016-02-10
Sada će vučko doći sa nekim brilijantnim zaključkom, samo da pojede
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Sada će vučko doći sa nekim brilijantnim zaključkom, samo da pojede
Vuku se svašta može prigovoriti, ali ne i da je sendvičar. Da je, onda ne bi podržavao Karamarka na čelu vlade nego Plenkija.
Guest- Guest
sta bi bilo da se nesto sl.
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
Guest- Guest
Pa događa se u Vojvodini...I ružno je...pizzon wrote:sta bi bilo da se nesto sl.
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
red wolf-
2016-02-10
Najebaše sezonci ha ha ha. Ne da mi se ovo uopće komentirati ćin san vidija da je u četiri ure ujutro. Pijana posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A baš su našli di iči sezonariti.
U biti su baš našli di će se ić raspojasat do četiri ure ujutro. Ja u te diskoteke više i ne iden. Samo neke tuče tamo il sa zaštitarima il s pijanim budalama ka šta san i sam tamo. Izbjegavat te diskoteke na Jadranu maksimalno. To ti samo nered. Doduše ta na Braču diskoteka u Supetru tamo nisan ima nikad problema.catabbath wrote:A baš su našli di iči sezonariti.
2014-04-11
Krš i lom.
Ne da mi se to uopće komentirati , to da je u sri bila dana iz čista mira il u nekom kafiću na rivi do ponoć jedne ure aj nekako al ovo je ono diskoteka , četiri ure iza ponoći , pijana posla.
Ne da mi se to uopće komentirati , to da je u sri bila dana iz čista mira il u nekom kafiću na rivi do ponoć jedne ure aj nekako al ovo je ono diskoteka , četiri ure iza ponoći , pijana posla.
2014-04-11
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
u zagrebu su krvnički pretukli jednog dečka iz čista mira nedavno. torcida jel...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
je, osim što su onom prepolovili auto sjekirom dok je on sjediopizzon wrote:sta bi bilo da se nesto sl.
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:je, osim što su onom prepolovili auto sjekirom dok je on sjediopizzon wrote:sta bi bilo da se nesto sl.
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
Mora da su to neki gorštaci ili džinovi čim su to uspeli. Vi hrvati ste zaista vrane...
Guest- Guest
Nije to samo nacionalizam, to je ustaštvo koje se brižljivo uzgaja i odgaja u današnjoj neoustaškoj Hrvatskoj. Ustaštvo se njeguje, tetoši i uzdiže na pijedestal najveće hrvatske vrline i patriotizma.red wolf wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/pretukli-5-sezonskih-radnika-me-u-njima-i-jedna-djevojka-1324921
Protiv ustaštva riječi ne smiješ reći a da ne budeš histerično napadnut i popljuvan.
Hrvatsko društvo je bolesno, duboko bolesno i koliko ja vidim lijeka mu nema. I ektremni nacionalizam u vidu ustaštva uništava Hrvatsku kao metastazirani kancer, vrlo slično onome kako Banderizam uništava Ukrajinu.
Zato se hrvatske neoustaše i banderovci u Ukrajini tako dobro slažu, jer su na istim valnim dužinama.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nisu iz cista m8ra..utvrdjeno je da je lik ipak bbbovac..a koliko je zadnjih 20-tak i vise godina studosa iz dalmacije u zg-u pretucenokaya wrote:u zagrebu su krvnički pretukli jednog dečka iz čista mira nedavno. torcida jel...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Onda je torcida zbog ustastva krvnicki pretukla(i obratno) bbbovca zbog ustasluka a ovaj srbin ili cetnik je'lRingo10 wrote:Nije to samo nacionalizam, to je ustaštvo koje se brižljivo uzgaja i odgaja u današnjoj neoustaškoj Hrvatskoj. Ustaštvo se njeguje, tetoši i uzdiže na pijedestal najveće hrvatske vrline i patriotizma.red wolf wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/pretukli-5-sezonskih-radnika-me-u-njima-i-jedna-djevojka-1324921
Protiv ustaštva riječi ne smiješ reći a da ne budeš histerično napadnut i popljuvan.
Hrvatsko društvo je bolesno, duboko bolesno i koliko ja vidim lijeka mu nema. I ektremni nacionalizam u vidu ustaštva uništava Hrvatsku kao metastazirani kancer, vrlo slično onome kako Banderizam uništava Ukrajinu.
Zato se hrvatske neoustaše i banderovci u Ukrajini tako dobro slažu, jer su na istim valnim dužinama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
slusajkaya wrote:je, osim što su onom prepolovili auto sjekirom dok je on sjediopizzon wrote:sta bi bilo da se nesto sl.
dogodi u srbiji.
sustinski nezamislivo !
to su napravili vasi raniji gradjani
drugo,
to je bilo jednom povodom msm rukometa.
trece,
niko nije povredjen
cetvrto,
kod vas je to dnevni repertoar
da se srbima lome glave ili auto
Guest- Guest
Vikati KO JE OD VAS SRBIN i onda divljački napasti, šta je to ako nije posljedica neoustaškog brainwashinga koji truje generaciju za generacijom. Ovi napadači se u ratu nisu još ni rodili niti imaju ikakvih kontakata sa Srbima. Ali oni MRZE, a MRZE zato što ihe se tako uči i mentalno trenira. Ne znaju oni zašto mrze ali MRZE.vuksadinare wrote:Nisu iz cista m8ra..utvrdjeno je da je lik ipak bbbovac..a koliko je zadnjih 20-tak i vise godina studosa iz dalmacije u zg-u pretucenokaya wrote:u zagrebu su krvnički pretukli jednog dečka iz čista mira nedavno. torcida jel...
I ja to zovem pravim imenom. Jebi ga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
Page 1 of 7