'''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Vikati KO JE OD VAS SRBIN i onda divljački napasti, šta je to ako nije posljedica neoustaškog brainwashinga koji truje generaciju za generacijom. Ovi napadači se u ratu nisu još ni rodili niti imaju ikakvih kontakata sa Srbima. Ali oni MRZE, a MRZE zato što ihe se tako uči i mentalno trenira. Ne znaju oni zašto mrze ali MRZE.vuksadinare wrote:Nisu iz cista m8ra..utvrdjeno je da je lik ipak bbbovac..a koliko je zadnjih 20-tak i vise godina studosa iz dalmacije u zg-u pretucenokaya wrote:u zagrebu su krvnički pretukli jednog dečka iz čista mira nedavno. torcida jel...
I ja to zovem pravim imenom. Jebi ga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: '''Urlali su 'tko je od vas Srbin', a onda je njih 20 cipelarilo nas četvoricu i jednu djevojku'''
Niko njih ne uci to je navijacki djir...jbg kad je torcida (bbb) u blizini opreza nikad dosta..Ringo10 wrote:Vikati KO JE OD VAS SRBIN i onda divljački napasti, šta je to ako nije posljedica neoustaškog brainwashinga koji truje generaciju za generacijom. Ovi napadači se u ratu nisu još ni rodili niti imaju ikakvih kontakata sa Srbima. Ali oni MRZE, a MRZE zato što ihe se tako uči i mentalno trenira. Ne znaju oni zašto mrze ali MRZE.vuksadinare wrote:Nisu iz cista m8ra..utvrdjeno je da je lik ipak bbbovac..a koliko je zadnjih 20-tak i vise godina studosa iz dalmacije u zg-u pretucenokaya wrote:u zagrebu su krvnički pretukli jednog dečka iz čista mira nedavno. torcida jel...
I ja to zovem pravim imenom. Jebi ga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote: šta je to ako nije posljedica neoustaškog brainwashinga koji truje generaciju za generacijom.
E ali to je bilo prije nego je radna snaga utekla vanka, vidiš po naslovima u medijima da je kreno preodgoj. Ironično, čini mi se da najviše sezonaca iz Srbije ima tamo po Dalmaciji, ja ovdje još nisam naletio niti na jednog, kod nas su navodno Filipinci mada ni njih nisan vidio.
catabbath-
2015-08-22
Kod vas najvise siptaracatabbath wrote:Ringo10 wrote: šta je to ako nije posljedica neoustaškog brainwashinga koji truje generaciju za generacijom.
E ali to je bilo prije nego je radna snaga utekla vanka, vidiš po naslovima u medijima da je kreno preodgoj. Ironično, čini mi se da najviše sezonaca iz Srbije ima tamo po Dalmaciji, ja ovdje još nisam naletio niti na jednog, kod nas su navodno Filipinci mada ni njih nisan vidio.
Uvalise mi u rovinju splacinu u salici s oznakom lavazza
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Kod vas najvise siptara
To je istina. I zanimljivo, kad ih vidiš svi su kao klonirani.
catabbath-
2015-08-22
da sam ih skuzio ne bih tu ni sjeocatabbath wrote:dijagram wrote:Kod vas najvise siptara
To je istina. I zanimljivo, kad ih vidiš svi su kao klonirani.
lijepa lokacija kad od smjera trznice udjes na trg odmah desno uz more
fini bijeli stolovi,stolice, puno ljudi pijucka, u blizini ona sisata snima scene filma pa i to privuklo masu svijeta:)
mene naravno logo lavazze, kad ono mucak
splacina gora nego na autobusnom kolodvoru u beliscu:)
jos pita kao sto niste popili kavu, pa kad ti je smece, nije vidilo lavazze
pa treebali ste se zaliti, ma kome kad nemas lavazzu, al on uporan, je to je lavazza
samo loš šanker;)
ma
dijagram-
2015-08-09
Šanker tek stigao s Kosova pa se nije stigao prilagoditi :)
Davnih dana, u Novigradu sljastičar viče "sljovenac dođi na sljadoljed".
Nisam ja slovenac, ja sam iz Pule.
Pula? A di je to?
Nisam ja slovenac, ja sam iz Pule.
Pula? A di je to?
To mu vjerujem, ali oni nigdje ne drze lavazzu, ali lopovski postave šalice s logomcatabbath wrote:Šanker tek stigao s Kosova pa se nije stigao prilagoditi :)
Talijani ce biti odusevljeni kad ih zajebu
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Talijani ce biti odusevljeni kad ih zajebu
Pa bune se ali onda ovi u čoporu prebiju turiste pa se pravdaju da se turist poskliznuo i pao na bokser.
Eko npr.
https://www.24sata.hr/news/pretukao-turista-i-slobodan-je-sada-nas-je-strah-izaci-van-377296
catabbath-
2015-08-22
Ovo možda nije lijepo za čuti, ali je razumljivo i opravdano zato jer su Srbi stoljećima maltretirali Hrvate.
crvenkasti-
2014-04-17
jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
2015-09-08
Uzvik "Ubij Srbina" nije, kako to mnogi pokušavaju insinuirati, zločinački poklič ili poziv na linč. Ne!
Riječ je o starom tradicionalnom hrvatskom pozdravu koji je u doba komunizma bio zatomljen i potisnut.
Riječ je o starom tradicionalnom hrvatskom pozdravu koji je u doba komunizma bio zatomljen i potisnut.
crvenkasti-
2014-04-17
Hahahahaha ... ma idi jebi se tamo ... baš me nasmijacrvenkasti wrote:Uzvik "Ubij Srbina" nije, kako to mnogi pokušavaju insinuirati, zločinački poklič ili poziv na linč. Ne!
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
koja budalacrvenkasti wrote:Uzvik "Ubij Srbina" nije, kako to mnogi pokušavaju insinuirati, zločinački poklič ili poziv na linč. Ne!
2015-09-08
gnjusna je objeda za taj poklič, nastao je kao odgovor na ono njihovo "do istrage naše ili vaše"
ali, s obzirom na našu mirnu narav, a mudrost tadašnjeg vodstva, poklič je zamijenjen politikom, iseliti ili pokrstiti
taj poklič danas korite provokatori, pogotovo srpske provenijencije, kad žele dobit više glasova na eu izborima
ali i njih smo doveli u nirvana narav, pred kraj kampanje uvijek nam se zahvale na sudjelovanju u šaranju po plakatima
sve za miroljubiovu koegzistenciju
ali, s obzirom na našu mirnu narav, a mudrost tadašnjeg vodstva, poklič je zamijenjen politikom, iseliti ili pokrstiti
taj poklič danas korite provokatori, pogotovo srpske provenijencije, kad žele dobit više glasova na eu izborima
ali i njih smo doveli u nirvana narav, pred kraj kampanje uvijek nam se zahvale na sudjelovanju u šaranju po plakatima
sve za miroljubiovu koegzistenciju
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Javio se dežurni pacijent i glupak...
Guest- Guest
lijepo da si se javio,
i što veliš, dežurni si?
neka, fino
i što veliš, dežurni si?
neka, fino
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
vuksadinare wrote:jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
Možda bi gore prošli da su iz npr. Zagreba :)
catabbath-
2015-08-22
svejedno..i ja sam od njih jendom bjezao a njihov sam..istina upao sam uneku guzvu nakon utakmice hajduk - dinamo u splitu prije desetak godina...a kretao sam se prema autu koji ej imao zg tablice...ekipa me 'snimila' ali vec urođeni instikt za prepoznavanje opasnosti nagnao me u trk..pa sam uletio u obliznji kafic..ekipa krenula prema kaficu ali u tom trenutku naisla dvojica poznatijih torcidasa koji me znaju i ja njih pa su ove zaustavili..inace bi jebo jeza...zato velim da s enjima jebe bitno ej da neko da nekog 'prozvakaju' pa onda pitaju koji jecatabbath wrote:vuksadinare wrote:jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
2015-09-08
vuksadinare wrote:svejedno..i ja sam od njih jendom bjezao a njihov sam..istina upao sam uneku guzvu nakon utakmice hajduk - dinamo u splitu prije desetak godina...a kretao sam se prema autu koji ej imao zg tablice...ekipa me 'snimila' ali vec urođeni instikt za prepoznavanje opasnosti nagnao me u trk..pa sam uletio u obliznji kafic..ekipa krenula prema kaficu ali u tom trenutku naisla dvojica poznatijih torcidasa koji me znaju i ja njih pa su ove zaustavili..inace bi jebo jeza...zato velim da s enjima jebe bitno ej da neko da nekog 'prozvakaju' pa onda pitaju koji jecatabbath wrote:vuksadinare wrote:jebe se torcidi...musterija se uvijek nađe..
Trčali za tobom i vikali 'ubi ubi srbina'?
Kako su te prepoznali?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenki kuka zbog svog stila:'Ako sam premiran,onda sam flah,ako sam drugačiji,onda sam nervozan
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
» Fašisti u Rimu i Milanu urlali na sav glas sve i svašta
» djevojku su pustili da obidje staru majku
» NJEMAČKA: Afganistanci silovali 16-godišnju djevojku na ulici
» Htio zadovoljiti djevojku pa dobio 4 i pol godine zatvora
Page 2 of 7