ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre - Page 2 Empty Re: Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre

Post by RayMabus 8/6/2019, 14:46

Uopće ne pratim ove vježbe jer mi nisu zanimljive. Očito poruka Srbiji i Putinu jer nema kome drugom s obzirom kako su rasporedili vojsku.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre - Page 2 Empty Re: Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre

Post by RayMabus 8/6/2019, 15:12

Više mi je zanimljiv F 35 i sistem Patriot ovdje nego ovi bombarderi klasika od prije pola stoljeća. F 35 , imaju ga i Italijani , očito Mig 29 tu ne može ništa. Patriot u Sloveniji = tako može i u Hrvatskoj , Albaniji i Cg da ga stave.

Italijani su uzeli F 35 A i B no ono šema eto imaju avion pete generacije al ovisni o Americi po tom pogledu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 8/6/2019, 17:12

Serbinho-3 wrote:
Eroo wrote:
Serbinho-3 wrote:Prdenonne je blizu tu bivse Juge, nisam ni znao.

Generalno su ovi nasi glupi, mogli su oni to daleko efikasnije i mudrije da rese.

To je ono sto uvek govorim, svi se guraju i svi sve znaju a kada se desi nesto, mudrije bi resili problem sibicari iz buvare.
Iščašenost društva se ne rješava naprasito, dug je to proces.
Kad je u pitanju Srbija to mi izgleda nemoguća misija.
Eto i tebe na Zapadu, a da je po Irineju i srpskoj politici bio bi negdje u Sibiru.
To se ne liječi od danas do sutra.

Ovde gde sam, jesam jer se desilo a ne sto sam trazio.

Generalno nemam veze sa ostatkom, niti me interesuje da imam, ja sam solo igrac, imam ime i prezime.
Pa dobro, pogriješio sam kad sam tebe kao pojedinca naveo kao primjer.
Mislio sam prije svega na one milijune Srba koji žive na zapadu, a kao
napeta puška ih čeka još stotine tisuća, usmjereni na Zapad i ne na Istok.
Srbi kao narod su neusklađeni s crkvom i politikom.
Iščašenost se vidi na izborima, kad biraju rusofile, a u mislima im Zapad. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 8/6/2019, 19:27

Imas Srbe koji odu u Ameriku i glume Amere, nakon neku godinu.

Ovi po Evropi su umereni, mirni, imaju kontakt sa realnoscu.

Americki Srbi, glume neke Srbe a jos vece Amere.

Ja ih ismejavam, realno za nesto vise i nisu.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Eroo 9/6/2019, 08:12

Serbinho-3 wrote:Imas Srbe koji odu u Ameriku i glume Amere, nakon neku godinu.

Ovi po Evropi su umereni, mirni, imaju kontakt sa realnoscu.

Americki Srbi, glume neke Srbe a jos vece Amere.

Ja ih ismejavam, realno za nesto vise i nisu.
Koliko ih je u Rusiji i šta tamo "glume"?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/6/2019, 14:06

Eroo wrote:GRDOSIJA IZNAD PULE
[VIDEO] Pogledajte kako najdugovječniji američki strateški bombarder nadlijeće Pulu i Brijune

• Autor: Vanja Majetić
  • Zadnja izmjena 07.06.2019 23:19
  • Objavljeno 07.06.2019 u 23:19

Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre - Page 2 1005624

Strateški bombarder B-52 u pratnji aviona F-35 i F-16

Izvor: U.S. Air Forces in Europe and Air Forces Africa / Autor: Staff Sgt. Joshua R. M. Dewberry

Tijekom multinacionalne vježbe Astral Knight 19, koja se ovog tjedna održavala u zračnom prostoru Hrvatske, Slovenije, Italije i Njemačke, pored naših MiG-ova 21 sudjelovao je strateški bombarder B-52 Stratofortress, koji je prvog dana vježbe u pratnji lovaca tipa F-35 i F-16 nadletio Pulu i Istru

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/video-pogledajte-kako-najdugovjecniji-americki-strateski-bombarder-nadlijece-pulu-i-brijune-20190607

nema rvata ni u tragovima. jel ti to nije sumljivo a ustaško hercegovance?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics