Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre
GRDOSIJA IZNAD PULE
[VIDEO] Pogledajte kako najdugovječniji američki strateški bombarder nadlijeće Pulu i Brijune
Strateški bombarder B-52 u pratnji aviona F-35 i F-16
Izvor: U.S. Air Forces in Europe and Air Forces Africa / Autor: Staff Sgt. Joshua R. M. Dewberry
Tijekom multinacionalne vježbe Astral Knight 19, koja se ovog tjedna održavala u zračnom prostoru Hrvatske, Slovenije, Italije i Njemačke, pored naših MiG-ova 21 sudjelovao je strateški bombarder B-52 Stratofortress, koji je prvog dana vježbe u pratnji lovaca tipa F-35 i F-16 nadletio Pulu i Istru
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/video-pogledajte-kako-najdugovjecniji-americki-strateski-bombarder-nadlijece-pulu-i-brijune-20190607
[VIDEO] Pogledajte kako najdugovječniji američki strateški bombarder nadlijeće Pulu i Brijune
- Autor: Vanja Majetić
- Zadnja izmjena 07.06.2019 23:19
- Objavljeno 07.06.2019 u 23:19
Strateški bombarder B-52 u pratnji aviona F-35 i F-16
Izvor: U.S. Air Forces in Europe and Air Forces Africa / Autor: Staff Sgt. Joshua R. M. Dewberry
Tijekom multinacionalne vježbe Astral Knight 19, koja se ovog tjedna održavala u zračnom prostoru Hrvatske, Slovenije, Italije i Njemačke, pored naših MiG-ova 21 sudjelovao je strateški bombarder B-52 Stratofortress, koji je prvog dana vježbe u pratnji lovaca tipa F-35 i F-16 nadletio Pulu i Istru
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/video-pogledajte-kako-najdugovjecniji-americki-strateski-bombarder-nadlijece-pulu-i-brijune-20190607
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Re: Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre
Pa lete cesto iznad Italije, nista novo
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
To je na putu za Aviano jer je Aviano tu odma priko puta.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Province_of_Pordenone
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Province_of_Pordenone
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U biti je to poruka vama i Putinu dole vezano uz Kosovo i Cg. Nekakvo pokazivanje mišića mada ovo se baš i ne koristi tako često. Mislim da nije korišten ni u bombardiranju Srbije. To je više nešto kao Eto mi imamo.Serbinho-3 wrote:Pa lete cesto iznad Italije, nista novo
2014-04-11
2014-08-25
To da sam ja bio, poslao bih Italijanke da polegaju po pisti iz humanitarnih razloga.
Neverovatno da ovi nasi nisu imali neke ideje.
Neverovatno da ovi nasi nisu imali neke ideje.
2014-08-25
Inace sam mislio da su negde oko Vicence, ali generalno mi puca ona stvar za njih, kao i vecini Italijana.
Tu i tamo poneki Bosanac iz SLO i ona izbeglaja sa prasnjavim natikacama ga bacaju na te dripcine.
Tu i tamo poneki Bosanac iz SLO i ona izbeglaja sa prasnjavim natikacama ga bacaju na te dripcine.
2014-08-25
Ok ipak jesu dole po Kosovu. Nisan bija siguran , znan da po BiH to nije rokalo.Serbinho-3 wrote:
2014-04-11
Nije nego Pordenone. To je još od bivše Jugoslavije NATO baza.Serbinho-3 wrote:Inace sam mislio da su negde oko Vicence, ali generalno mi puca ona stvar za njih, kao i vecini Italijana.
2014-04-11
Prdenonne je blizu tu bivse Juge, nisam ni znao.
Generalno su ovi nasi glupi, mogli su oni to daleko efikasnije i mudrije da rese.
To je ono sto uvek govorim, svi se guraju i svi sve znaju a kada se desi nesto, mudrije bi resili problem sibicari iz buvare.
Generalno su ovi nasi glupi, mogli su oni to daleko efikasnije i mudrije da rese.
To je ono sto uvek govorim, svi se guraju i svi sve znaju a kada se desi nesto, mudrije bi resili problem sibicari iz buvare.
2014-08-25
Da je babi kurac ne bi bila baba. Sad i ovako nije bitno jer je i Albanija i Hrvatska u NATO pa imaju još više i još bližih aerodroma.Serbinho-3 wrote:Prdenonne je blizu tu bivse Juge, nisam ni znao.
2014-04-11
Iščašenost društva se ne rješava naprasito, dug je to proces.Serbinho-3 wrote:Prdenonne je blizu tu bivse Juge, nisam ni znao.
Kad je u pitanju Srbija to mi izgleda nemoguća misija.
Eto i tebe na Zapadu, a da je po Irineju i srpskoj politici bio bi negdje u Sibiru.
To se ne liječi od danas do sutra.
2016-07-22
Danas ti aerodromi mogu postati beskorisni.
Parkiram ti Organizacije za ljudska prava, polezu po pisti, blokiraju ulaze, ne mozes nista.
Mudrost je najjace oruzje, samo je pitanje, koliko je ko ima.
Parkiram ti Organizacije za ljudska prava, polezu po pisti, blokiraju ulaze, ne mozes nista.
2014-08-25
Eroo wrote:Iščašenost društva se ne rješava naprasito, dug je to proces.Serbinho-3 wrote:Prdenonne je blizu tu bivse Juge, nisam ni znao.
Eto i tebe na Zapadu, a da je po Irineju i srpskoj politici bio bi negdje u Sibiru.
Vi ste poslednji koji bi trebalo nekome sa govorite o iščašenosti društva...
Guest- Guest
Prošla baba s kolačima. Čisto sumnjam da ima potrebe više za takvim bombardiranjem. Srbija je ekonomski ovisna o zapadu , samo vam udru sankcije.Serbinho-3 wrote:Danas ti aerodromi mogu postati beskorisni.
2014-04-11
12 aviona F 35
https://tangosix.rs/2019/07/06/medjunarodna-vojna-vezba-astral-knight-2019-provera-sposobnosti-nato-za-protivvazduhoplovnu-i-protivraketnu-odbranu/
Sistem Patriot u Sloveniji
https://tangosix.rs/2019/07/06/medjunarodna-vojna-vezba-astral-knight-2019-provera-sposobnosti-nato-za-protivvazduhoplovnu-i-protivraketnu-odbranu/
Sistem Patriot u Sloveniji
2014-04-11
Zašto? Mi se držimo Zapada i od toga nismo nikad odustali.Serbia Strong wrote:Eroo wrote:Iščašenost društva se ne rješava naprasito, dug je to proces.Serbinho-3 wrote:Prdenonne je blizu tu bivse Juge, nisam ni znao.
Vi ste poslednji koji bi trebalo nekome sa govorite o iščašenosti društva...
Srbi /raja/ su u 99,8% slučajeva mentalno i fizički na zapadu,
dok vam je politika i crkva okrenuta istoku. Neviđena iščašenost.
Nisam takvo što primijetio ni kod jednog naroda osim kod Srba.
2016-07-22
Eroo wrote:Iščašenost društva se ne rješava naprasito, dug je to proces.Serbinho-3 wrote:Prdenonne je blizu tu bivse Juge, nisam ni znao.
Ovde gde sam, jesam jer se desilo a ne sto sam trazio.
Generalno nemam veze sa ostatkom, niti me interesuje da imam, ja sam solo igrac, imam ime i prezime.
Drustvo da funkcionise, ne funkcionise.
Obicnom coveku ako kazes da je Italija clanica G8, nasmeju se, jer znaju da je nerealno.
Nije ni u USA bilo drugacije, tamo funkcionise i sve je cool, ako si van iste.
Ljudima tamo, daleko da cvetaju ruze.
Trava je uvek zelenija kod komsije, tj. na Zapadu.
Istok je bio zatvoren, daleko da ga neko hvali.
2014-08-25
Uopće ne pratim ove vježbe jer mi nisu zanimljive. Očito poruka Srbiji i Putinu jer nema kome drugom s obzirom kako su rasporedili vojsku.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» A IZNAD NEW YORKA? Šefik tvrdi da njegovi vojnici nikad nisu bili iznad Beograda
» Srušio se ruski bombarder Tu-22M
» Srušio se američki teški bombarder
» Američki bombarder B-52 srušio se u Guamu
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Srušio se ruski bombarder Tu-22M
» Srušio se američki teški bombarder
» Američki bombarder B-52 srušio se u Guamu
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
Page 1 of 2