Srušio se ruski bombarder Tu-22M
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srušio se ruski bombarder Tu-22M
Pri pokušaju slijetanja u Murmansku u artičkoj oblasti
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:772965-SRUSIO-SE-RUSKI-BOMBARDER-Raspao-se-prilikom-prinudnog-sletanja-ima-poginulih
Proizvedeni od : 1967 - 1997
Oko 500 komada
Ruske zračne snage ih imaju danas operativnih oko 60-ak
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tupolev_Tu-22M
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:772965-SRUSIO-SE-RUSKI-BOMBARDER-Raspao-se-prilikom-prinudnog-sletanja-ima-poginulih
Proizvedeni od : 1967 - 1997
Oko 500 komada
Ruske zračne snage ih imaju danas operativnih oko 60-ak
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tupolev_Tu-22M
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Srušio se ruski bombarder Tu-22M
ovima bu se citava avijacija srusila prije nego sto uopce nato intervenira
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u pentagonu mogu sjediti i jesti i gledati kako s erujama ruse zrakoplovi
2015-09-08
pogledaj godista..nish cudno..cudno jest sto se ruse najnoviji jemericki avijuni..
Guest- Guest
a sto drze stare zrakplove u operativi? ..a nama se predbacuje da nabavljamo stariji tip zrakolova a mocna rusija ih drzipismejker wrote:pogledaj godista..nish cudno..cudno jest sto se ruse najnoviji jemericki avijuni..
2015-09-08
Pa nemora bit da se srušio zbog tehničke greške , prvi je mjesec , ciča zima , Murmansk , artički krug , temperature debelo ispod nule , vidljivost nevidiš prst pred nosom a ovo se desilo dok su pokušavali sletit na pistu , znači nije u letu nego ovo je nešto vezano uz nevidi se prst pred nosom , pilot nevidi pistu
Kako ćeš sletit kad nevidiš pistu
2014-04-11
jbg..votka..zimaRayMabus wrote:Pa nemora bit da se srušio zbog tehničke greške , prvi je mjesec , ciča zima , Murmansk , artički krug , temperature debelo ispod nule , vidljivost nevidiš prst pred nosom a ovo se desilo dok su pokušavali sletit na pistu , znači nije u letu nego ovo je nešto vezano uz nevidi se prst pred nosom , pilot nevidi pistu
2015-09-08
u principu jako dobri avijuni..uz modernizaciju avijunike zasto ne? otkrivati toplu vodu basw i nema smisla..vuksadinare wrote:a sto drze stare zrakplove u operativi? ..a nama se predbacuje da nabavljamo stariji tip zrakolova a mocna rusija ih drzipismejker wrote:pogledaj godista..nish cudno..cudno jest sto se ruse najnoviji jemericki avijuni..
Israel maksimalno cijedi F-16 i jos je dobar..
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ovima bu se citava avijacija srusila prije nego sto uopce nato intervenira
lizaču američkih čmarova bila je ogromna mećava avion je proklizao na pisti i spizdio se. u takvim uvjetima avioni ne slijeću ni polijeću barem nne civilni. a ti tvoji nato bumbari bi u takvim uvijetima postali hrpa željeza i aluminija.
Guest- Guest
jel imas dokaz za to sto govoris da nato bumbari se srusili u vremenskim neprilikama poput mecave?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ovima bu se citava avijacija srusila prije nego sto uopce nato intervenira
lizaču američkih čmarova bila je ogromna mećava avion je proklizao na pisti i spizdio se. u takvim uvjetima avioni ne slijeću ni polijeću barem nne civilni. a ti tvoji nato bumbari bi u takvim uvijetima postali hrpa željeza i aluminija.
2015-09-08
Imaju oni Suhoj 34 no on je duplo manji i domet mu je u komadu 1100 km dok je ovome 2400 km
Su 34 :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-34
Drugim riječima Tu 22M nezamijenjiv je za Tihi i Atlanski ocean zbog dometa koji može preći u komadu ili ti ga svaki gubitak ovog prisiljava ih da one koje imaju u centralnoj Aziji ili na Kavkazu premjeste na frontu prema Tihom ili Atanskom oceanu
Su 34 :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-34
Drugim riječima Tu 22M nezamijenjiv je za Tihi i Atlanski ocean zbog dometa koji može preći u komadu ili ti ga svaki gubitak ovog prisiljava ih da one koje imaju u centralnoj Aziji ili na Kavkazu premjeste na frontu prema Tihom ili Atanskom oceanu
2014-04-11
vuksadinare wrote:jel imas dokaz za to sto govoris da nato bumbari se srusili u vremenskim neprilikama poput mecave?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ovima bu se citava avijacija srusila prije nego sto uopce nato intervenira
koje gluposti ti pitaš jebote.
Guest- Guest
pitam te od kad znas da bi se srusili?...znas nesto sto mi drugi ne znamo..prilozi dokaze toj tvojoj teziGnječ wrote:vuksadinare wrote:jel imas dokaz za to sto govoris da nato bumbari se srusili u vremenskim neprilikama poput mecave?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ovima bu se citava avijacija srusila prije nego sto uopce nato intervenira
2015-09-08
vuksadinare wrote:pitam te od kad znas da bi se srusili?...znas nesto sto mi drugi ne znamo..prilozi dokaze toj tvojoj teziGnječ wrote:vuksadinare wrote:jel imas dokaz za to sto govoris da nato bumbari se srusili u vremenskim neprilikama poput mecave?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ovima bu se citava avijacija srusila prije nego sto uopce nato intervenira
ma idi bre srči pesak!
Guest- Guest
znaci tvoji argumenti su 'ja mislim..'...kao sto bi clint estwood rekao..'misljenje je kao supak svatko ga ima i svatko misli da njegov najmanje smrdi'Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pitam te od kad znas da bi se srusili?...znas nesto sto mi drugi ne znamo..prilozi dokaze toj tvojoj teziGnječ wrote:vuksadinare wrote:jel imas dokaz za to sto govoris da nato bumbari se srusili u vremenskim neprilikama poput mecave?Gnječ wrote:
ma idi bre srči pesak!
2015-09-08
vuksadinare wrote:znaci tvoji argumenti su 'ja mislim..'...kao sto bi clint estwood rekao..'misljenje je kao supak svatko ga ima i svatko misli da njegov najmanje smrdi'Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pitam te od kad znas da bi se srusili?...znas nesto sto mi drugi ne znamo..prilozi dokaze toj tvojoj teziGnječ wrote:vuksadinare wrote:
jel imas dokaz za to sto govoris da nato bumbari se srusili u vremenskim neprilikama poput mecave?
ma idi bre srči pesak!
tovare ustaški trebao bi baš na taj aerodrom sletit što je za nato i njihove bumbare no fly zone tako da se to nemože nikada dokazati. ali ti znaš da se nato bumbar bumbar ne bi proklizio i spizdio ali ni ti ne daješ dokaze osim idiotskog priglupog etardiranog smješka.
ajd sad u pizdu materinu dok ti nisam krenuo jebat mater.
Guest- Guest
Bezveze se prepucavate ,...morate znati da svaki put kad izgube jedan ovakvi bombarder Sirija , Armenij , Alžir , Venezuela....pa čak i Srbija postaju vojno važnije jer je Suhoj 34 duplo manjeg dometa , dakle vojne baze oko Rusije dobijaju na važnosti
Su 34 u Beogradu
Su 34 u Beogradu
2014-04-11
...d...ja nisam tvrdio da mogu niti sam to napisao...ti si napisao da bi se po takvim vremenskim prilikama spizdiliGnječ wrote:vuksadinare wrote:znaci tvoji argumenti su 'ja mislim..'...kao sto bi clint estwood rekao..'misljenje je kao supak svatko ga ima i svatko misli da njegov najmanje smrdi'Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pitam te od kad znas da bi se srusili?...znas nesto sto mi drugi ne znamo..prilozi dokaze toj tvojoj teziGnječ wrote:
ma idi bre srči pesak!
tovare ustaški trebao bi baš na taj aerodrom sletit što je za nato i njihove bumbare no fly zone tako da se to nemože nikada dokazati. ali ti znaš da se nato bumbar bumbar ne bi proklizio i spizdio ali ni ti ne daješ dokaze osim idiotskog priglupog etardiranog smješka.
ajd sad u pizdu materinu dok ti nisam krenuo jebat mater.
2015-09-08
nije greska pilota nego mecavapismejker wrote:u biti greska pilota
» Srušio se američki teški bombarder
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se ruski vojni helikopter KA-29:Poginula dva pilota
» Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre
» Srušio se američki teški bombarder
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Srušio se ruski vojni helikopter KA-29:Poginula dva pilota
» Strateški bombarder B-52 u niskom letu iznad Pule i Istre
Page 1 of 3