F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
da,oko 400 flakova je navodno šaralo po nebu.sad neznam koliki su bili gubici koalicije,talijani su imali dosta oborenih aviona ako se ne varam,bili su dosta spori valjdaEroo wrote:Sadam je iznad Bagdada ispucao u prvih pola sata sve što imao...u prazno. Nigdje nije bilo ni jednog aviona iznad.The Republic of Dream wrote:da,ima raznih scenarija,ja sam amater po tom pitanju,bilo bi to dobro pitanje za nekog strucnijeg na tom polju
Tek nakon toga su se Ameri prošetali iznad i gađali ono šta su naumili. Elektronska priprema, jebiga...
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
Svi ti sustavi, bilo američki, bilo ruski su podjednaki. bilo zemaljski, bilo zračni. Prate jedni druge u milimetar. Znaju oni to dobro, jedni i drugi. Presudna može biti samo uvježbanost ljudstva u trenutku realnog sukoba.
U tekstu je više riječ o ekonomskim preferencijama i prodaje tih skupih igrački svjetskoj kukavelji, a navijački pristup forumaša je jadan do bola. najgluplji je Ringo sa svojom antiameričkom logikom. :D
U tekstu je više riječ o ekonomskim preferencijama i prodaje tih skupih igrački svjetskoj kukavelji, a navijački pristup forumaša je jadan do bola. najgluplji je Ringo sa svojom antiameričkom logikom. :D
Guest- Guest
kofein wrote:Svi ti sustavi, bilo američki, bilo ruski su podjednaki. bilo zemaljski, bilo zračni. Prate jedni druge u milimetar. Znaju oni to dobro, jedni i drugi. Presudna može biti samo uvježbanost ljudstva u trenutku realnog sukoba.
rusi na bjelomcrvenkasti wrote:bjelorusi su rusi, ali bijelo
celo Minsk selo smrce belo
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
Page 5 of 5