'PA MI POJMA NISMO IMALI DA JE AVION RUSKI!'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
'PA MI POJMA NISMO IMALI DA JE AVION RUSKI!'
Turci tvrde da su prilikom obaranja aviona samo automatski slijedili pravila
Screenshot
Autor: Hina, Portal Jutarnji.hr
Objavljeno: prije 1 h i 4 min
Turska vojska izdala je u srijedu priopćenje u kojem tvrdi da nisu znali da je zrakoplov kojeg su srušili na granici sa Sirijom ruski i da su spremni na "sve vrste suradnje" s ruskom vojskom u vezi incidenta, piše AFP .
U izjavi koja odaje dojam da se žele spustiti tenzije, turska vojska ističe da su uložili veliki napor kako bi spasili pilote srušenog zrakoplova Su-24.
"Nije nam bila poznata kojoj državi pripada zrakoplov i automatski su implementirana pravila za takve situacije", stoji u izjavi. Nakon incidenta, u Ankaru je pozvan ruski vojni ataše kako bi se objasnio incident, a istovremeno je informiran i vojni vrh o tome da je turska vojska spremna na suradnju, dodaje se.
Osim toga, turska vojska je u srijedu objavila audiosnimku za koju tvrdi da je snimka upozorenja upućenih pilotu ruskog borbenog zrakoplova prije nego ga je srušila blizu sirijske granice.
"Ovdje tursko ratno zrakoplovstvo. Približavate se turskom zračnom prostoru. Odmah skrenite na jug", može se čuti na engleskom na jednoj od snimki. Poruka je ponovljena više puta.
Osoba koju su ruske televizijske mreže predstavile kao pilota koji je preživio rušenje Su-24 rekao je da nije primio "nikakvo upozorenje" i da nije imao "nikakav kontakt" s turskom vojskom. Turska pak tvrdi da je u pet minuta izdala deset upozorenja.
Ruski lovac-bombarder srušili su u utorak turski lovci F-16. Ankara tvrdi da je bio u turskom zračnom prostoru a Moskva pak, nazivajući taj čin "smišljenom provokacijom", da je srušen na sirijskom nebu.
http://www.jutarnji.hr/turska-nastoji-ublaziti-veliki-incident--nije-nam-bila-poznata-drzavna-pripadnost-zrakoplova-kojeg-smo-srusili/1465247/
Je, ono SU24 nije nimalo prepoznatljiv. Moš ga zamijeniti s bilo kojim zrakoplovom. I nije li govno Erdogan se hvalio kako je on osobno izdao naredbu da se sruši ruski zrakoplov? Al ga Turci jedu vlastita govna. A sasrali su se do brade.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: 'PA MI POJMA NISMO IMALI DA JE AVION RUSKI!'
Putin im nabacio na volej a oni nisu mogli odoliti da ne raspale iako su bili pred vlastitim golom. Sad im golman jebe mater a oni viču nismo znali da je gol naš.
2015-10-07
njih sad jebe što ne znaju kakva ih kazna sljeduje... valjda bi rado da im rus odamah odvali dvje tri iza ušiju i da su mirni.... samo što rus izgleda smišlja malo žešću porciju....
2015-08-08
Vidjeli smo dosad da Putin igra na duge staze. Nije pritisnut, poput Zapadnjakah, javnim mnienjem (sam ga stvara) i medijima (sam ih kontrolira) pa može reagirati staloženo.
To je i meni kao klincu bilo najgore, kad kažu "smislit ću kaznu". Daj me namlati pa idemo dalje, iščekivanje je najgori dio svega. Kao Barney kad je čekao pet Marshalovih pljuskih.michaellcmacha wrote:valjda bi rado da im rus odamah odvali dvje tri iza ušiju i da su mirni
Predsjednik turske Vlade Ahmet Davutoglu rekao je pred članovima svoje partije AKP da je lično naredio obaranje ruskog aviona iznad Sirije. Link:
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1067356
I sve to u 17 sec.
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1067356
I sve to u 17 sec.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Regoč wrote:Kao Barney kad je čekao pet Marshalovih pljuskih.michaellcmacha wrote:valjda bi rado da im rus odamah odvali dvje tri iza ušiju i da su mirni
Brain32-
2014-04-15
Эрдоган: Обломки Су-24 ранили двух граждан Турции
Два турецких гражданина получили ранения при падении обломков сбитого турецкими ВВС российского военного самолета Су-24, заявил президент Турции Тайип Эрдоган на международном исламском экономическим конгрессе в Стамбуле.
http://vz.ru/news/2015/11/25/780141.html
Kaže Redžo da su i dva Turčina ranjena ostacima ruskog aviona. Sad nek ih smakne, pa predloži Putinu neriješeno, nitko nikome.
Два турецких гражданина получили ранения при падении обломков сбитого турецкими ВВС российского военного самолета Су-24, заявил президент Турции Тайип Эрдоган на международном исламском экономическим конгрессе в Стамбуле.
http://vz.ru/news/2015/11/25/780141.html
Kaže Redžo da su i dva Turčina ranjena ostacima ruskog aviona. Sad nek ih smakne, pa predloži Putinu neriješeno, nitko nikome.
Guest- Guest
Gradjani Turske............šta su bili turisti u Siriji?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Meni se cini da se turska tj njihova vlast ponasa ko nekad generali jna...imamo oruzje pa mozemo sta hocemo i koga hocemo...zaboravljajuci trulez unutar te vojske
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A u ruskim novinama se igraju s Redžinim slikama, a i sa Turcijom.
Guest- Guest
Чем ответит Турция
Андрей Епифанцев, политолог
Наш ответ должен быть очень выверенным, точным, не чрезмерным, и он не должен привести к длительной и тотальной заморозке отношений. Очень точно, на мой взгляд, эту позицию выразил публицист Михаил Ростовский: «Мы должны умудриться не разругаться с Турцией так, как мы разругались с Украиной – вдрызг».
Jedno razmišljanje, kak odgovoriti Turskoj. Veli lik, odgovor mora biti siguran, precizan, ne pretjerano, i to ne bi trebalo prouzročit zamrznute odnose. Hahahaha, ne precizan
Андрей Епифанцев, политолог
Наш ответ должен быть очень выверенным, точным, не чрезмерным, и он не должен привести к длительной и тотальной заморозке отношений. Очень точно, на мой взгляд, эту позицию выразил публицист Михаил Ростовский: «Мы должны умудриться не разругаться с Турцией так, как мы разругались с Украиной – вдрызг».
Jedno razmišljanje, kak odgovoriti Turskoj. Veli lik, odgovor mora biti siguran, precizan, ne pretjerano, i to ne bi trebalo prouzročit zamrznute odnose. Hahahaha, ne precizan
Guest- Guest
Kako ono kaže mladi kolega Longi, samo trpaj!
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ne vjerujem baš da su im amerikanci čestitali na toj gluposti.Sad se nek vade kako znaju,rusi im nisu kurdi i ovo im neće proći samo tako.
vili40-
2015-08-02
Osim toga lazu..ako imaju integriran NATO standard radarskih sustava,a imaju,onda sam sustav prepoznaje do u detalj,ne samo ciji je avion,nego i koji je model..
Guest- Guest
Ma ne lažu. Lijepo su rekli kako su ga 10 puta upozorili u periodu od 5 minuta kako je u turskom zračnom prostoru čitavih 17 sekundi.bogomdani wrote:Osim toga lazu..ako imaju integriran NATO standard radarskih sustava,a imaju,onda sam sustav prepoznaje do u detalj,ne samo ciji je avion,nego i koji je model..
2015-10-07
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nikad nismo imali seks, a u braku smo već 5 godina
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
Page 1 of 3