F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
Amerika je TOTALITARNA tvorevina ...vuksadinare wrote:ma to su gluposti sto ti pricas..stvar ej samo o ideologiji odnosno pogeldima na obnasanje vlasti..rus ne zeli demokraciju i to ej cinjenica...jer ne moze drugacije funkcionirati i zato rusija podrzava autokratske rezime ne iz neke ljubavi prema njiam nego d abi imala opravdanje za svoju autokraciju...amerika sa druge strane treba one koji podrzavaju njen oblik vladavine...eu ima svoje pogled kakve bi vlasti htjela vidjeti u europi i svijetu naravno po svojoj mjeripismejker wrote:nikako,to je Rusko susjedstvo koje mora biti disciplinirano...ameri discipliniraju srednju i juznu Ameriku..to se ne racuna..nitko ne zeli imati na granici vojsku onog drugog..vuksadinare wrote:pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..pismejker wrote:vuksadinare wrote:
imaju amweri ne boj se rjesenje za sve..da niej tako..rujo bi vec udario...ovo u siriji je iskoristio dok se mjenjala vlast u americi..pa su taj luft iskoristili dok trump jos nije ugrijao fotelju..ali nekidan smo na kosovu vidjeli...da je sve kod ruja ostalo na rijecima..previse ti amere podcjenjujes previse
E odma na startu usro...jel,reci mi,kako jos Rusija nije krenula pregaziti Europu...???
Ono Rusija je poznata po sjebavanju drzava diljem svijeta...
A sva palamuđenja o njenoj demokraciji su bajke za idiote
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: F-35 nevidljiv za S-400? Ruski sistem ga primeti tek kada se avion približi na 32 km
Koja Ingušetija jesi li normalan. To je dio Ruske federacije, normalno da ne žele islamistički šljam koji plaća Amerika da im tu radi sranja.vuksadinare wrote:pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..pismejker wrote:vuksadinare wrote:imaju amweri ne boj se rjesenje za sve..da niej tako..rujo bi vec udario...ovo u siriji je iskoristio dok se mjenjala vlast u americi..pa su taj luft iskoristili dok trump jos nije ugrijao fotelju..ali nekidan smo na kosovu vidjeli...da je sve kod ruja ostalo na rijecima..previse ti amere podcjenjujes previsepismejker wrote:f-35 je postao vruci krumpir..nitko ga vani ne zeli kupovati,osim pod ucjenom,cak niti Jusa mornarica rezi na njega...The Republic of Dream wrote:izleda da hoce smanjiti broj aviona,ali da ti avioni budu vrh,postepeno ce izbaciti 16 ice,tj uvaliti ih sudijcima
nedavno sam bas citao clanak negdje po pitanju toga..OVO im je sada najjeftinije rjesenje..nema se novca niti za ofriškivanje njukovog parka i zamjena starih njukovih raketa novima...malo cudi,jerbo Yoda vristi,kako je Jusa ekonomija zviznula o plafon po rastu..
E odma na startu usro...jel,reci mi,kako jos Rusija nije krenula pregaziti Europu...???
Gruzija, Ukrajina
Pa Ukrajinu je najbolje opisao Kolomojski u zadnjoj izjavi
A Gruzija je bila mostobran za ubacivanje na Kavkaz terorista financiranih od Amerike i S. Arabije. Trebala im je Rusija jebat za to mater da zapamte za sva vremena. Neki drugi bi ih za to zbrisali sa mape.
Osetija i Abhazija imaju pravo da se odvoje od Gruzijskih fašista koji su ih tlačili.
2015-09-24
pajdo..rusija ne zeli ipravljacki sistem kakav je na zapadu i to je sve..amen..ad acta...nevazno bila dikatura komunisticka ili carska vazna je samo autokravija a ne demokracija..isto vrijedi i za druge...u tome je sva poanta..Ringo10 wrote:Koja Ingušetija jesi li normalan. To je dio Ruske federacije, normalno da ne žele islamistički šljam koji plaća Amerika da im tu radi sranja.vuksadinare wrote:pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..pismejker wrote:vuksadinare wrote:imaju amweri ne boj se rjesenje za sve..da niej tako..rujo bi vec udario...ovo u siriji je iskoristio dok se mjenjala vlast u americi..pa su taj luft iskoristili dok trump jos nije ugrijao fotelju..ali nekidan smo na kosovu vidjeli...da je sve kod ruja ostalo na rijecima..previse ti amere podcjenjujes previsepismejker wrote:
f-35 je postao vruci krumpir..nitko ga vani ne zeli kupovati,osim pod ucjenom,cak niti Jusa mornarica rezi na njega...
nedavno sam bas citao clanak negdje po pitanju toga..OVO im je sada najjeftinije rjesenje..nema se novca niti za ofriškivanje njukovog parka i zamjena starih njukovih raketa novima...malo cudi,jerbo Yoda vristi,kako je Jusa ekonomija zviznula o plafon po rastu..
Gruzija, Ukrajina
A Gruzija je bila mostobran za ubacivanje na Kavkaz terorista financiranih od Amerike i S. Arabije. Trebala im je Rusija jebat za to mater da zapamte za sva vremena. Neki drugi bi ih za to zbrisali sa mape.
Osetija i Abhazija imaju pravo da se odvoje od Gruzijskih fašista koji su ih tlačili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Rusija je u defanzivi. Globalno gledajući i SSSR je bio uglavnom strateški defanzivan.vuksadinare wrote:pajdo..rusija ne zeli ipravljacki sistem kakav je na zapadu i to je sve..amen..ad acta...nevazno bila dikatura komunisticka ili carska vazna je samo autokravija a ne demokracija..isto vrijedi i za druge...u tome je sva poanta..Ringo10 wrote:Koja Ingušetija jesi li normalan. To je dio Ruske federacije, normalno da ne žele islamistički šljam koji plaća Amerika da im tu radi sranja.vuksadinare wrote:pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..pismejker wrote:vuksadinare wrote:
imaju amweri ne boj se rjesenje za sve..da niej tako..rujo bi vec udario...ovo u siriji je iskoristio dok se mjenjala vlast u americi..pa su taj luft iskoristili dok trump jos nije ugrijao fotelju..ali nekidan smo na kosovu vidjeli...da je sve kod ruja ostalo na rijecima..previse ti amere podcjenjujes previse
Gruzija, Ukrajina
Zapad a posebno Germani i Anglosaxosnci su uvijek vodili agresivnu i ofanzivnu politiku.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Rusija je u defanzivi. Globalno gledajući i SSSR je bio uglavnom strateški defanzivan.vuksadinare wrote:pajdo..rusija ne zeli ipravljacki sistem kakav je na zapadu i to je sve..amen..ad acta...nevazno bila dikatura komunisticka ili carska vazna je samo autokravija a ne demokracija..isto vrijedi i za druge...u tome je sva poanta..Ringo10 wrote:Koja Ingušetija jesi li normalan. To je dio Ruske federacije, normalno da ne žele islamistički šljam koji plaća Amerika da im tu radi sranja.vuksadinare wrote:pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..pismejker wrote:
Gruzija, Ukrajina
Zapad a posebno Germani i Anglosaxosnci su uvijek vodili agresivnu i ofanzivnu politiku.
Rusija bi napala, a oni šapu preko cele evrope imaju, da ne govorim da su bukvalno na svim grancima rusije, osimna samom jugu.
Guest- Guest
pismejker wrote:Eroo wrote:Kao laik pokušavam odgonetnuti u čemu je fora kad se nabavljaju F-15.-ice.
Prije izvjesnog vremena sam pročitao jedno mišljenje-objašnjenje oko
integracije F-35 i F-15 za slučaj borbenog djelovanja. Rečeno je da su F-35
oči za F-15, koji je na pristojnoj udaljenosti od bojišta. Ovo mi zvuči dosta logično,
ako imamo u vidu da nosi rakete "Meteor", koje imaju domet preko 200 km.
Nikakvo cudo,Ero..naime i sami Jemeri su se na svojoj gluposti uvjerili,da je pokusaj stvaranja multirole borbenog avijuna,cist promasaj,najbolji primjer je F-35,koji je trebao objediniti osobine,F-16,F18 i A-10,a to nikako nije uspjelo..narocito otkako su pokrepavali svapski injzenjeri iz WW2..
I nije samo Jemerika,ta koja uvodi ponovno staru generaciju prokusanih borbenih sredstava u uporabu..
F-35 mu dojde samo kao platforma za ispucavanje projektila,i onda moli boze da se u blizini ne nadje koji Sukhoi...
f-15 je dokazani air sjuperijoriti,bar u odnosu na konkurenciju 70tih proslog stoljeca,no u konfliktu sa novijim ruskim slicnim lovcima,ne znam tko bi se iza koga trebao sakrivati,F-35 iza f-15,ili obrnuto..
F-35 ima malo toga za ispucavat. Uglavnom im služi za "nedajbože". Ostalo sam gore objasnio.
F-22 ne spominješ? Namjerno zaobilaziš?
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
vuksadinare wrote:pajdo..rusija ne zeli ipravljacki sistem kakav je na zapadu i to je sve..amen..ad acta...nevazno bila dikatura komunisticka ili carska vazna je samo autokravija a ne demokracija..isto vrijedi i za druge...u tome je sva poanta..Ringo10 wrote:Koja Ingušetija jesi li normalan. To je dio Ruske federacije, normalno da ne žele islamistički šljam koji plaća Amerika da im tu radi sranja.vuksadinare wrote:pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..pismejker wrote:vuksadinare wrote:
Gruzija, Ukrajina
Ali Rusija se ne petlja bas i ne namece drugima sto da rade..Probajte vi(RH) otvoreno reci da odbacujete zapadni(opcenito receno) diktatoršip,i da ce te u buduce politiku voditi po svojem,da vish,Fuk,sto vas bude zadesilo u roku,jebem ti...
Guest- Guest
tja..od velikih planova za masovno stantzanje,ostalo par sto komada koje cuvaju kao obiteljske dragulje...ne do Bog nekakav zesci sukob gdje bi ih morali izloziti vatri..Eroo wrote:pismejker wrote:Eroo wrote:Kao laik pokušavam odgonetnuti u čemu je fora kad se nabavljaju F-15.-ice.
Prije izvjesnog vremena sam pročitao jedno mišljenje-objašnjenje oko
integracije F-35 i F-15 za slučaj borbenog djelovanja. Rečeno je da su F-35
oči za F-15, koji je na pristojnoj udaljenosti od bojišta. Ovo mi zvuči dosta logično,
ako imamo u vidu da nosi rakete "Meteor", koje imaju domet preko 200 km.
Nikakvo cudo,Ero..naime i sami Jemeri su se na svojoj gluposti uvjerili,da je pokusaj stvaranja multirole borbenog avijuna,cist promasaj,najbolji primjer je F-35,koji je trebao objediniti osobine,F-16,F18 i A-10,a to nikako nije uspjelo..narocito otkako su pokrepavali svapski injzenjeri iz WW2..
I nije samo Jemerika,ta koja uvodi ponovno staru generaciju prokusanih borbenih sredstava u uporabu..
F-35 mu dojde samo kao platforma za ispucavanje projektila,i onda moli boze da se u blizini ne nadje koji Sukhoi...
f-15 je dokazani air sjuperijoriti,bar u odnosu na konkurenciju 70tih proslog stoljeca,no u konfliktu sa novijim ruskim slicnim lovcima,ne znam tko bi se iza koga trebao sakrivati,F-35 iza f-15,ili obrnuto..
F-35 ima malo toga za ispucavat. Uglavnom im služi za "nedajbože". Ostalo sam gore objasnio.
F-22 ne spominješ? Namjerno zaobilaziš?
Guest- Guest
licemjerstvo zapada nema granica..no oni su "gud gajsi" pa tako...trpite stoko ispod njihove šape..Serbia Strong wrote:Ringo10 wrote:Rusija je u defanzivi. Globalno gledajući i SSSR je bio uglavnom strateški defanzivan.vuksadinare wrote:pajdo..rusija ne zeli ipravljacki sistem kakav je na zapadu i to je sve..amen..ad acta...nevazno bila dikatura komunisticka ili carska vazna je samo autokravija a ne demokracija..isto vrijedi i za druge...u tome je sva poanta..Ringo10 wrote:Koja Ingušetija jesi li normalan. To je dio Ruske federacije, normalno da ne žele islamistički šljam koji plaća Amerika da im tu radi sranja.vuksadinare wrote:
pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..
Gruzija, Ukrajina
Rusija bi napala, a oni šapu preko cele evrope imaju, da ne govorim da su bukvalno na svim grancima rusije, osimna samom jugu.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Rusija je u defanzivi. Globalno gledajući i SSSR je bio uglavnom strateški defanzivan.vuksadinare wrote:pajdo..rusija ne zeli ipravljacki sistem kakav je na zapadu i to je sve..amen..ad acta...nevazno bila dikatura komunisticka ili carska vazna je samo autokravija a ne demokracija..isto vrijedi i za druge...u tome je sva poanta..Ringo10 wrote:Koja Ingušetija jesi li normalan. To je dio Ruske federacije, normalno da ne žele islamistički šljam koji plaća Amerika da im tu radi sranja.vuksadinare wrote:pa je poznata je..ingušetija,gruzija,ukrajina..non stop nes rovare protiv baltickih drzava..pismejker wrote:
Gruzija, Ukrajina
Nadrkani od pamtivjeka..valjda jerbo im žene komandiraju
Guest- Guest
da li to znaci da moze sa distance
od 40- 100 kim da ga raketira ili sl.
drugo, sa kopna i mora moze da se
razbije. ne znam sta tu ima da se kenja.
Guest- Guest
KAKOGOD...da to mogu,vec bi oni letali u zracnom prostoru Rusije,ali se to IPAK ne dogadja..neka losa sjecanja...
Guest- Guest
Ne znam o čemu pričaš, ali znam da Israelci svakodnevno tuku po Siriji, usprkos S-300 i nekakvim Pantsirima...pizzon wrote:da li to znaci da moze sa distance
2016-07-22
najstarija serija,ona za otpis..a debeli krediti naplatiti.. ..pa sto mislis,da ce Rusi IKOME vani dati svoj najnoviji vojni hajteh??ero,Ero,budi ozbiljan...Eroo wrote:Ne znam o čemu pričaš, ali znam da Israelci svakodnevno tuku po Siriji, usprkos S-300 i nekakvim Pantsirima...pizzon wrote:da li to znaci da moze sa distance
Guest- Guest
Stvari, trenutno tako ne stoje
jer je umece biti van radara
biti nevidljiv ili sl. nema dejstva
na sisteme, nije rat.
u slucaju sukoba,
svi ti sistemi bili bi prva meta.
jer je umece biti van radara
biti nevidljiv ili sl. nema dejstva
na sisteme, nije rat.
u slucaju sukoba,
svi ti sistemi bili bi prva meta.
Guest- Guest
jos pocetkom 60. zadnjeg jarhunderta,Rusi su imali posvuda duz granica gusto posijane prislusne stanice,koje su detektirale niskoletece avijune,odnosno zvuk njihova motora..Sad ce ero reci..kako je onaj lik sa Pajperom sletio na crveni trg..e pa,Pajper u biti nije vojni avijun,a prebjezi su ionako sa zapada ,vrlo rado bili gosti Kađibija..infoja radi..
Idemo dalje,..Ameri su do razvoja ruske protuzracne odbrane i jakih i brzih presretaca cesto nadlijetali Rusiju,sve do rusenja U-2 avijuna..eeeee,otada,Ameri onako,samo izdaleka i iz orbite mogu pomalo škicnuti..nema majci..cuvaj gaće..
Idemo dalje,..Ameri su do razvoja ruske protuzracne odbrane i jakih i brzih presretaca cesto nadlijetali Rusiju,sve do rusenja U-2 avijuna..eeeee,otada,Ameri onako,samo izdaleka i iz orbite mogu pomalo škicnuti..nema majci..cuvaj gaće..
Guest- Guest
S-300, 4000 i 500 nema niti jedan jedini trofej, a toliko priče oko toga.pismejker wrote:jos pocetkom 60. zadnjeg jarhunderta,Rusi su imali posvuda duz granica gusto posijane prislusne stanice,koje su detektirale niskoletece avijune,odnosno zvuk njihova motora..Sad ce ero reci..kako je onaj lik sa Pajperom sletio na crveni trg..e pa,Pajper u biti nije vojni avijun,a prebjezi su ionako sa zapada ,vrlo rado bili gosti Kađibija..infoja radi..
Trofeji američkih aviona, u srazu sa istočnim obranama su poznati.
Da ih sad ne navodim, poznatiji su tebi više nego meni.
2016-07-22
ero,logicno jest da se sa RUSKIM sustavima,barem onima u Rusiji,nitko pametan ne zeli poigravati i provjeravati,jesul ucinkoviti..ovo za eksport..kako rekoh..uz to,Israel je uveo potpuno novu tehnologiju,NE AMERI..ameri daju Israelcima da odrade sve sto oni ne mogu..(multicore procesori,desifriranje podataka,nove generacije oruzja..)Eroo wrote:S-300, 4000 i 500 nema niti jedan jedini trofej, a toliko priče oko toga.pismejker wrote:jos pocetkom 60. zadnjeg jarhunderta,Rusi su imali posvuda duz granica gusto posijane prislusne stanice,koje su detektirale niskoletece avijune,odnosno zvuk njihova motora..Sad ce ero reci..kako je onaj lik sa Pajperom sletio na crveni trg..e pa,Pajper u biti nije vojni avijun,a prebjezi su ionako sa zapada ,vrlo rado bili gosti Kađibija..infoja radi..
Trofeji američkih aviona, u srazu sa istočnim obranama su poznati.
Da ih sad ne navodim, poznatiji su tebi više nego meni.
Guest- Guest
Osim toga,Ameri su dobijali po picki i od raznoraznih plemena,no to su zataskavali kao i sve ostalo...
Guest- Guest
glupa tema i glupe medjske špekulacije jer nitko nezna kako zaista svi ti sustavi funkcioniraju, dok ne dođu u realnu borbu. a čak i u realnoj borbi opet dosta toga se svodi na obuku .
recimo Izraelci koji voze avione koji su praktički proizvedeni prije 30-40godina(naravno nadograđeni) su isprašili Sirijsku protuzračnu obranu koja je naoružana tim super-ruskim oružjem koje je tek friško izašlo iz tvornice, i onda par mjeseci kasnije uništavano po Siriji.. bez gubitaka.
Očito da RU ne posjeduje neku "super-tehnologiju" jer nebi židovi sa 30ak godina starim avionima to uništavali .
recimo Izraelci koji voze avione koji su praktički proizvedeni prije 30-40godina(naravno nadograđeni) su isprašili Sirijsku protuzračnu obranu koja je naoružana tim super-ruskim oružjem koje je tek friško izašlo iz tvornice, i onda par mjeseci kasnije uništavano po Siriji.. bez gubitaka.
Očito da RU ne posjeduje neku "super-tehnologiju" jer nebi židovi sa 30ak godina starim avionima to uništavali .
Pa..nije bas tako...osim toga,ne brkati drljave Amere i israel..nebo i zemlja u tehnologijama..AssadNaPodmornici wrote:glupa tema i glupe medjske špekulacije jer nitko nezna kako zaista svi ti sustavi funkcioniraju, dok ne dođu u realnu borbu. a čak i u realnoj borbi opet dosta toga se svodi na obuku .
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 'PA MI POJMA NISMO IMALI DA JE AVION RUSKI!'
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
» Putin je sam srušio ruski avion u Egiptu!
» Turska oborila ruski borbeni avion
» Ruski špijunski avion preletio iznad Washingtona
» Militanti ISIL-a: 'Ovo je oružje kojim smo srušili ruski avion'
Page 2 of 5