noćas iznad šumadije...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: noćas iznad šumadije...
dzango wrote:Brat Grobar.debotoijusto wrote:
stomatolozi trljaju ruke kad dodje navijac partizana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A tek psihijatri...debotoijusto wrote:dzango wrote:Brat Grobar.debotoijusto wrote:
stomatolozi trljaju ruke kad dodje navijac partizana
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
prckov wrote:jel majmuneYehudim wrote:Podguznu muhu je netko napokon citirao
i to nitko drugi nego jebač ovaca.....krasno
" Od svih Srba, najgori su hrvati "......reče netko nedavno
--------------------
Moje ime i prezime nema niti jedan Srbin
A tvoje i vaše zasigurno ima...............zar ne.
jel te to keva naucila kako da istvaras govna iz tih tvojih smrdljivih zvalja
Ne, tvoja keva me naučila.
Šta očekuješ brabonjče kad brabonjaš, da ću ti lilihip kupiti.......
Ne ne, samo ti se mogu posrati u usta žvalava.
Slika i prilika umno osakaćenog debila, takvi debili su u svim ratovima pravili sranja neovisno o strani za koju ratuju. Za njihove sadističke sklonosti je rat kao za pedofila da ga samog pustiš u dječiji vrtićprckov wrote:jes ti vidio u srbudima rijecnikatre wrote:ej srbo jel ti negdje zapela pošiljka vruće robe pa si tako nervozan a glup si standardno pa se nemoj sekirati barem oko togaYehudim wrote:mortal wrote:ne može biti posljedica natoaYehudim wrote:Da nije to posljedica NATO - osiromašenog Uranija
ali možda netko od vaših političara ubrao lovu i pustio da se nuklearni otpad odbacuje u blizini
ako se svjetlost ne nastavi nije ni to u pitanju
Kojih vaših majku ti jebem krepanu u usta
I onda se čudiš zašto te nitko ne želi zaposliti krmačo usraška
Kopaj po kontejnerima ili krepaj sjeme ti jebem prokleto
hrabro neko smece
ti se srbudime samom sebi jedino možeš posrati u usta a kako se vidi to uredno i uspješno i radiš. Vjerojatno je to jedino što uspješno i radiš u životu.Yehudim wrote:prckov wrote:jel majmuneYehudim wrote:Podguznu muhu je netko napokon citirao
--------------------
Moje ime i prezime nema niti jedan Srbin
A tvoje i vaše zasigurno ima...............zar ne.
jel te to keva naucila kako da istvaras govna iz tih tvojih smrdljivih zvalja
Ne, tvoja keva me naučila.
Šta očekuješ brabonjče kad brabonjaš, da ću ti lilihip kupiti.......
Ne ne, samo ti se mogu posrati u usta žvalava.
ta zuji oko tvojih usta iz kojih stalno izlaze govna smeće jedno sadističko
a bogami ni židovYehudim wrote:Podguznu muhu je netko napokon citirao
--------------------
Moje ime i prezime nema niti jedan Srbin.
Gnječ wrote:zamjeram srbima što su glupi ko kurac ali doslovno su glupi. koji kurac im je trebalo da spašavaju nekoliko puta guzice hrvatima i slovencima? nisu slušali onog svog pametnog Đenerala Živojuna Mišića valjda jedinog pametnog srbina koji je ikad postojao. jebote moraš biti teški mentalni invalid za živjet u bedi a sediš doslovno sediš ili hodaš po zlatu koji je par metara ispod srbskog dupeta, srbskog šupka kakogod oni zvali tu rupu kenjaru.
ali neeee glupi srbi se žele širit po površini umjesto da su bili pametni i odjebali svu debilnu ekipu oko sebe i krenu se širiti u dubinu. trebali su se ŠIRITI U DUBINU!!! danas bi oni bili najbogatija zemlja Evrope. i sad su najbogatija zemlja Evrope ali zakurac kad zemlja više nije njihova.
ali idi ti to objasnit glupim srbima.
je baš su nas spašavali mogli smo ostat u austro ugarskoj i postat češka, slovačka, mađarska, tako nešto
a oni nas spasili od divljih germana, eh ti divni slaveni
marcellus wrote:Gnječ wrote:zamjeram srbima što su glupi ko kurac ali doslovno su glupi. koji kurac im je trebalo da spašavaju nekoliko puta guzice hrvatima i slovencima? nisu slušali onog svog pametnog Đenerala Živojuna Mišića valjda jedinog pametnog srbina koji je ikad postojao. jebote moraš biti teški mentalni invalid za živjet u bedi a sediš doslovno sediš ili hodaš po zlatu koji je par metara ispod srbskog dupeta, srbskog šupka kakogod oni zvali tu rupu kenjaru.
ali neeee glupi srbi se žele širit po površini umjesto da su bili pametni i odjebali svu debilnu ekipu oko sebe i krenu se širiti u dubinu. trebali su se ŠIRITI U DUBINU!!! danas bi oni bili najbogatija zemlja Evrope. i sad su najbogatija zemlja Evrope ali zakurac kad zemlja više nije njihova.
je baš su nas spašavali mogli smo ostat u austro ugarskoj i postat češka, slovačka, mađarska, tako nešto
Da, oni su bas slatki.
Bio skoro u Becu, sve one zgrade u Innestadt su izgradjene od cijih para?
Bili i Italijani pod njima, uzimali im porez da nisu imali za hleba i oterali u pet Dana iz Italije.
Otuda Trg u Milanu, Piazza Cinque Giornate, gde se sve desilo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus wrote:Gnječ wrote:zamjeram srbima što su glupi ko kurac ali doslovno su glupi. koji kurac im je trebalo da spašavaju nekoliko puta guzice hrvatima i slovencima? nisu slušali onog svog pametnog Đenerala Živojuna Mišića valjda jedinog pametnog srbina koji je ikad postojao. jebote moraš biti teški mentalni invalid za živjet u bedi a sediš doslovno sediš ili hodaš po zlatu koji je par metara ispod srbskog dupeta, srbskog šupka kakogod oni zvali tu rupu kenjaru.
jebotebog rvatino glupa što si došao? morat ću se srbima izvinjavat što sam im rekao da su glupi jer sad kad si ti dopalio srbi uopće ne izgledaju toliko glupi.
izvinjavam se svim srbima. hrvati su pun kurac gluplji od vas ustvari hrvati su glupi u tri pičke materine.
Guest- Guest
ovome podsjeća na pjesmu o buni na dahije,kad su se po vedrom nebu iznad Srbije "razne prilike počele metati".
Uglavnom se takvim "prilikama" predviđa neko zlo.
Uglavnom se takvim "prilikama" predviđa neko zlo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra..Himalaji i josh par mjesta na kugli zemaljskoj Chitao davno neshto o tome ....neda mi se guglati..
Guest- Guest
Ne sva Istra,već samo jedan lokalitet. Ne da mi se sad googlati.frka wrote:Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I nemoj. Sve su to gluposti.frka wrote:Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra..Himalaji i josh par mjesta na kugli zemaljskoj Chitao davno neshto o tome ....neda mi se guglati..
by jastreb Today at 15:44
@frka wrote:
Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra.
Ne sva Istra,već samo jedan lokalitet. Ne da mi se sad googlati.
=================================================================
Ja sam u to nekada vjerovao...te pozitivne energije..negativne ...pa nije sluchajno shto se na nekim prostorima deshavaju sranja a na drugima sve cvjeta...raj na zemlji .Bio proshle godine u Istri...Vodnjan..Mislio kupiti neku staru kamenu kucu ..pa renovirati..vratiti joj predjashnji izgled..vlastitim rukama...volim restaurirati stare stvari..vratiti im prvobitni sjaj..
Elem ...bash bila tekma Engleska _Hrvaska..Vidim na glavnom trgu dva kafica shljakaju,..u jednom zastava ko govana...dodjem o drugog kafica par digica vani spika izmedju sebe talijanski....nidje ni jedne zastave...Gazda nosi majcu prvi navijach ili tako neshto,,,reklamna od ozujskog..Pa jebo te koja razlika izmedju tih dotepenaca i pravih istriana...Pitomi...smireni..nasmijesheni..Kazem vlasniku (kasnije sluchajno doznao da je vlasnik kafica) da sam u Vodnjanu zbog toga i toga...odma vadi ...daje telefone...od ljudi iz gradske uprave...upucuje me na nekakav program do 40 godina ako imash i ako nastavish zivjeti u Vodnjanu da mozesh dobiti staru kamenu kucu od grada za neku simbolichnu sumu..
Prichao mi je o cigicima kako su opustoshili gradsku blagajnu...a kako je jedan od njih skupljao sekundarne sirovine i od toga zivio...Bio je preponosan da zivi na socijali..Veli kad je taj cigo umro a mu je cijeli Vodnjan doshao na sprovod..da mu odaju pochast shto je bio takav ..Meni je Istra...ljudi tamo...neshto posebno od prvog susreta ..tamo sam nekada zaradjivao dobru lovu..baveci se slikarstvom..Mislio sam kada dodjem u mirovinu laganini da se vratim staroj ljubavi...ali kada vidim sistem pod kojim je Istra i kakvoj je drzavi...Odustao sam,,,a vec sam bio zainteresirao par ljudi iz inozemstva..Milsim da Istri ne moze vishe pomoci ni to pozitivno zrachenje jer su je okupirali divljaci..
@frka wrote:
Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra.
Ne sva Istra,već samo jedan lokalitet. Ne da mi se sad googlati.
=================================================================
Ja sam u to nekada vjerovao...te pozitivne energije..negativne ...pa nije sluchajno shto se na nekim prostorima deshavaju sranja a na drugima sve cvjeta...raj na zemlji .Bio proshle godine u Istri...Vodnjan..Mislio kupiti neku staru kamenu kucu ..pa renovirati..vratiti joj predjashnji izgled..vlastitim rukama...volim restaurirati stare stvari..vratiti im prvobitni sjaj..
Elem ...bash bila tekma Engleska _Hrvaska..Vidim na glavnom trgu dva kafica shljakaju,..u jednom zastava ko govana...dodjem o drugog kafica par digica vani spika izmedju sebe talijanski....nidje ni jedne zastave...Gazda nosi majcu prvi navijach ili tako neshto,,,reklamna od ozujskog..Pa jebo te koja razlika izmedju tih dotepenaca i pravih istriana...Pitomi...smireni..nasmijesheni..Kazem vlasniku (kasnije sluchajno doznao da je vlasnik kafica) da sam u Vodnjanu zbog toga i toga...odma vadi ...daje telefone...od ljudi iz gradske uprave...upucuje me na nekakav program do 40 godina ako imash i ako nastavish zivjeti u Vodnjanu da mozesh dobiti staru kamenu kucu od grada za neku simbolichnu sumu..
Prichao mi je o cigicima kako su opustoshili gradsku blagajnu...a kako je jedan od njih skupljao sekundarne sirovine i od toga zivio...Bio je preponosan da zivi na socijali..Veli kad je taj cigo umro a mu je cijeli Vodnjan doshao na sprovod..da mu odaju pochast shto je bio takav ..Meni je Istra...ljudi tamo...neshto posebno od prvog susreta ..tamo sam nekada zaradjivao dobru lovu..baveci se slikarstvom..Mislio sam kada dodjem u mirovinu laganini da se vratim staroj ljubavi...ali kada vidim sistem pod kojim je Istra i kakvoj je drzavi...Odustao sam,,,a vec sam bio zainteresirao par ljudi iz inozemstva..Milsim da Istri ne moze vishe pomoci ni to pozitivno zrachenje jer su je okupirali divljaci..
Guest- Guest
frka wrote:Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra..Himalaji i josh par mjesta na kugli zemaljskoj Chitao davno neshto o tome ....neda mi se guglati..
Pa ako ima necega, lako se moze otkriti preko instrumenata, da li beleze nesto.
Nema tu neke filozofije, dok meni licno izgleda na crne oblake i Zalazak Sunca, znaci nista cudno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
@frka wrote:
Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra..Himalaji i josh par mjesta na kugli zemaljskoj Chitao davno neshto o tome ....neda mi se guglati..
by danni1 Today at 15:51
I nemoj. Sve su to gluposti.
============================================
Moguce...ali Tesla je sasvim drugachije mislio o energijama..je u principu sve je energija shto vidimo ili dotaknemo...samo shto su na razlichitim frekvencijama...kao i nash mozak koji radi na nekoj pedesetki..Meni je recimo bilo chdno na pochetku 90_tih kako ljudi mogu preko noci poluditi..Palo mi je tada na pamet da nas netko preko satelita ciljano maltretira sa odredjenom frekvencijom pa ljudi slabijeg mozga polude...malo zajbancije ali ima istine u tome::))Kazu da su srbi stavili neke antene blizu hrvatske grance pa uperili ih i utjecali na ludilo kod 'rvata jer znaju na kojoj frekvenciji im shljaka mozak::))
by danni1 Today at 15:51
I nemoj. Sve su to gluposti.
============================================
Moguce...ali Tesla je sasvim drugachije mislio o energijama..je u principu sve je energija shto vidimo ili dotaknemo...samo shto su na razlichitim frekvencijama...kao i nash mozak koji radi na nekoj pedesetki..Meni je recimo bilo chdno na pochetku 90_tih kako ljudi mogu preko noci poluditi..Palo mi je tada na pamet da nas netko preko satelita ciljano maltretira sa odredjenom frekvencijom pa ljudi slabijeg mozga polude...malo zajbancije ali ima istine u tome::))Kazu da su srbi stavili neke antene blizu hrvatske grance pa uperili ih i utjecali na ludilo kod 'rvata jer znaju na kojoj frekvenciji im shljaka mozak::))
Guest- Guest
jastreb wrote:Ne sva Istra,već samo jedan lokalitet. Ne da mi se sad googlati.frka wrote:Taj Rudnik planina...davno chitao ima pozitivno kosmichko zrachenje kao i Istra.
sva Istra ali ne da mi se tipkati.
Guest- Guest
Ono jest, nismo trebali da vas izvodimo iz konjušnica.marcellus wrote:Gnječ wrote:zamjeram srbima što su glupi ko kurac ali doslovno su glupi. koji kurac im je trebalo da spašavaju nekoliko puta guzice hrvatima i slovencima? nisu slušali onog svog pametnog Đenerala Živojuna Mišića valjda jedinog pametnog srbina koji je ikad postojao. jebote moraš biti teški mentalni invalid za živjet u bedi a sediš doslovno sediš ili hodaš po zlatu koji je par metara ispod srbskog dupeta, srbskog šupka kakogod oni zvali tu rupu kenjaru.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
by dzango Today at 16:11
Ono jest, nismo trebali da vas izvodimo iz konjušnica.
============================================================
Dobro je reko Gnjech da ste malo poglupi..Konji se ne izvode iz konjushnice dok ih ne potkujesh:::))
Ono jest, nismo trebali da vas izvodimo iz konjušnica.
============================================================
Dobro je reko Gnjech da ste malo poglupi..Konji se ne izvode iz konjushnice dok ih ne potkujesh:::))
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» A IZNAD NEW YORKA? Šefik tvrdi da njegovi vojnici nikad nisu bili iznad Beograda
» Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» '' Golemi asteroid proći će noćas pored Zemlje ''
» Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» '' Golemi asteroid proći će noćas pored Zemlje ''
Page 3 of 4