noćas iznad šumadije...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: noćas iznad šumadije...
nemoj bre da bušim gume autobusu srbskog prevoznika Lasta ovde u Pula koji dolazi i odlazi bit će opet tko to tamo peva.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Serbinho-3 wrote:Gnječ wrote:Serbinho-3 wrote:Gnječ wrote:
da znam. taj njihova fiksacija sa misterijama i nadnaravnim mi je išla nakurac još u bivšoj SFRJ. SRBIN VIDI SVOJU SJENU I OD TOGA NAPRAVI HORROR SF FILM U SVOJOJ BOLESNOJ GLAVI I JOŠ MENE UBJEĐUJE DA GA PRATI NEKI ALIEN IZ DRUGE GALAKSIJE KOJEG SE NIKAKO NEMOŽE OTARASITI. a ustvari to je njegova sjena. ja mu objašnjavam da to što vidi je sjena njegova tijela ali jok! ja sam lud i nemam pojma jer sam iz neke talijanske vukojebine koja se zove Istra a on je iz Niš Srbija. on zna.
becco cornuto sei tu serbo ignorante mangamerda.
pa šta bre radiš u Italiju jebo ti bog mater srpsku odi bre u Srbija na Šumadija jebote Milano Italia i cila Lombardija. ajd begaj u svoju prepametnu otadžbinu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
tješi se vaše srpsko pleme kodnog naziva hrvati isto su paranormalni ko i svi srbi jer hrvati su isto srbi. paranormalni znači da parite normalni ali ste u stvari ludi.
tu ste negdje na u zoni gdje nestaju granice normalnog i počinju se pojavljivat paranormalni simptomi.
It is a dimension as vast as space and as timeless as infinity. It is the middle ground between light and shadow, between science and superstition, and it lies between the pit of man's fears and the summit of his knowledge. This is the dimension of imagination. It is an area which we call the Twilight Zone or Yugosfera.
tu ste negdje na u zoni gdje nestaju granice normalnog i počinju se pojavljivat paranormalni simptomi.
It is a dimension as vast as space and as timeless as infinity. It is the middle ground between light and shadow, between science and superstition, and it lies between the pit of man's fears and the summit of his knowledge. This is the dimension of imagination. It is an area which we call the Twilight Zone or Yugosfera.
Guest- Guest
Kaj se upucavas gnjecu?..to radi onda malo diskretnije...pismejker wrote:..nish, cekamo veleumnog Šejkera ... mi smo amateri ...Gnječ wrote:pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3261361/potpuna-misterija-cudna-svetlost-nocas-iznad-sumadije-pogledajte-fotografije-iz-predgradja-kragujevca-a-nijednog-pozara-sinoc-nije-bilo-iz-planine-rudnik-isijava-neobicna-crvena-svetlost-foto
kakva jebena crna misterija? pa čak i šejker koji je totalni srbski debil vašarski filozof zna što se tamo dešava.
znate da je na to mjesto tektonski nestabilna zona, ima tu stalno znano zašto se planina zove RUDNIK A NE PAŠNJAK? za to jer je ta planina i sve ispod nje krčato rudačom, odnosno rudačama olovom, cinkom, bakrom i srebrom u enormnim količinama. malo dalje vam je flotacijsko jezero gdje se odlaže otpad pun mulja koji je saturiran metalima od čišćenja rudače i rudarenja. i sad ajd spojite 2 plus dva --- olovo, cink, bakar, srebro su metali i vodiči električne energije. što se dešava ako se u podzemlju na 20-50 km dubine dogodi tektonski poremećaj potres a iznad metala?
ajmo lumeni odgovorite prednost ima šejker vašarski filozof na sve zna.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
UČINILA GA NEVIDLJIVIM ZA SRBE
Američki pilot čiji su avion Srbi srušili u blizini Međugorja: ‘Osjetio sam kako me prekriva svojim plaštom!’
https://www.dnevno.hr/vjera/svjedocanstva/americki-pilot-ciji-su-avion-srbi-srusili-u-blizini-medugorja-osjetio-sam-kako-me-prekriva-svojim-plastom-956738/
Američki pilot čiji su avion Srbi srušili u blizini Međugorja: ‘Osjetio sam kako me prekriva svojim plaštom!’
https://www.dnevno.hr/vjera/svjedocanstva/americki-pilot-ciji-su-avion-srbi-srusili-u-blizini-medugorja-osjetio-sam-kako-me-prekriva-svojim-plastom-956738/
Guest- Guest
ahhh..kao i uvijek,vrlo veleumni argumenti..vuksadinare wrote:Kaj se upucavas gnjecu?..to radi onda malo diskretnije...pismejker wrote:..nish, cekamo veleumnog Šejkera ... mi smo amateri ...Gnječ wrote:pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3261361/potpuna-misterija-cudna-svetlost-nocas-iznad-sumadije-pogledajte-fotografije-iz-predgradja-kragujevca-a-nijednog-pozara-sinoc-nije-bilo-iz-planine-rudnik-isijava-neobicna-crvena-svetlost-foto
kakva jebena crna misterija? pa čak i šejker koji je totalni srbski debil vašarski filozof zna što se tamo dešava.
znate da je na to mjesto tektonski nestabilna zona, ima tu stalno znano zašto se planina zove RUDNIK A NE PAŠNJAK? za to jer je ta planina i sve ispod nje krčato rudačom, odnosno rudačama olovom, cinkom, bakrom i srebrom u enormnim količinama. malo dalje vam je flotacijsko jezero gdje se odlaže otpad pun mulja koji je saturiran metalima od čišćenja rudače i rudarenja. i sad ajd spojite 2 plus dva --- olovo, cink, bakar, srebro su metali i vodiči električne energije. što se dešava ako se u podzemlju na 20-50 km dubine dogodi tektonski poremećaj potres a iznad metala?
ajmo lumeni odgovorite prednost ima šejker vašarski filozof na sve zna.
Guest- Guest
mortal wrote:ne može biti posljedica natoaYehudim wrote:Da nije to posljedica NATO - osiromašenog Uranija
ali možda netko od vaših političara ubrao lovu i pustio da se nuklearni otpad odbacuje u blizini
ako se svjetlost ne nastavi nije ni to u pitanju
Kojih vaših majku ti jebem krepanu u usta
I onda se čudiš zašto te nitko ne želi zaposliti krmačo usraška
Kopaj po kontejnerima ili krepaj sjeme ti jebem prokleto
evo dokle paranormalni srbi idu
BOMBA NA BALKANU
Srbi svarijo: Če se v Sloveniji zgodi to, bo umrlo milijon ljudi
Objavljeno 02. junij 2019 08.06 | Posodobljeno 02. junij 2019 09.57 |
Bojijo se eksplozije nuklearke Krško.
»Nuklearna bomba na Balkanu!« se glasi naslov članka v srbskem časniku. Kurir piše, da je Slobodan Milošević v besu leta 1991 ukazal miniranje nuklearne elektrarne Krško, kjer naj bi bil nameščen tudi eksploziv, ki pa (očitno) ni bil sprožen. Načrt nameščenega eksploziva naj bi končal v Moskvi, v rokah odposlanca ruskega predsednika Vladimirja Putina.
Obveščevalne službe naj bi se na vse pretege trudile priti do tega načrta, saj bi aktivacija eksploziva uničila vso regijo okoli Slovenije in ubila najmanj milijon ljudi, še piše Kurir. Po njihovih navedbah naj bi bila usoda slovenske elektrarne v rokah Putina in ekipe.
https://www.slovenskenovice.si/bizarno/clanek/srbi-svarijo-ce-se-v-sloveniji-zgodi-to-bo-umrlo-milijon-ljudi-190978
BOMBA NA BALKANU
Srbi svarijo: Če se v Sloveniji zgodi to, bo umrlo milijon ljudi
Objavljeno 02. junij 2019 08.06 | Posodobljeno 02. junij 2019 09.57 |
Bojijo se eksplozije nuklearke Krško.
»Nuklearna bomba na Balkanu!« se glasi naslov članka v srbskem časniku. Kurir piše, da je Slobodan Milošević v besu leta 1991 ukazal miniranje nuklearne elektrarne Krško, kjer naj bi bil nameščen tudi eksploziv, ki pa (očitno) ni bil sprožen. Načrt nameščenega eksploziva naj bi končal v Moskvi, v rokah odposlanca ruskega predsednika Vladimirja Putina.
Obveščevalne službe naj bi se na vse pretege trudile priti do tega načrta, saj bi aktivacija eksploziva uničila vso regijo okoli Slovenije in ubila najmanj milijon ljudi, še piše Kurir. Po njihovih navedbah naj bi bila usoda slovenske elektrarne v rokah Putina in ekipe.
https://www.slovenskenovice.si/bizarno/clanek/srbi-svarijo-ce-se-v-sloveniji-zgodi-to-bo-umrlo-milijon-ljudi-190978
Guest- Guest
ma to necija keva glanca mermer pa se uzario od trenja
2014-04-19
evo I debe masala
2014-04-19
e ovo je hardcore ludilo:
AVE SERBIUS: Nećete verovati koliko je rimskih imperatora rodom iz Srbije! (FOTO)
Zavirite u paklenu prošlost našeg poluostrva i čitave Evrope u kojoj su prosti balkanski pastiri postajali gospodari sveta, a zemlje iz kojih su dolazili bile rezervoar najžilavijeg ljudstva koje je produžilo život Rimskom carstvu nekoliko vekova.
Ako ste spremni da zaronite u ovaj svet spletki, dinastičkih borbi, građanskih i spoljnih ratova, i paklene ambicije koja je omogućila prostim pastirima da postanu gospodari svet, idemo!
popis i fotografije SRBSKIH IMPERATORA
https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/967293-ave-serbius-necete-verovati-koliko-je-rimskih-imperatora-rodom-iz-srbije-foto
AVE SERBIUS: Nećete verovati koliko je rimskih imperatora rodom iz Srbije! (FOTO)
Zavirite u paklenu prošlost našeg poluostrva i čitave Evrope u kojoj su prosti balkanski pastiri postajali gospodari sveta, a zemlje iz kojih su dolazili bile rezervoar najžilavijeg ljudstva koje je produžilo život Rimskom carstvu nekoliko vekova.
Ako ste spremni da zaronite u ovaj svet spletki, dinastičkih borbi, građanskih i spoljnih ratova, i paklene ambicije koja je omogućila prostim pastirima da postanu gospodari svet, idemo!
popis i fotografije SRBSKIH IMPERATORA
https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/967293-ave-serbius-necete-verovati-koliko-je-rimskih-imperatora-rodom-iz-srbije-foto
Guest- Guest
komentari su nemampojma:
evo dva
Ej 03.03.2014 - 12:20
Jučer smo utvrdili da su indijanci iz Šumadije otišli u ameriku danas da su skoro svi rimski carevi bili srbi pa još samo čekamo kontakt sa izvanzemaljcima da utvrdimo kako su to pradavni srbi koji su otišli na drugu planetu a tek onda sam Bog zna šta ćemo još otkriti...
(29)/
(109) -80
Odgovori
Ssbc 03.03.2014 - 18:46
@Ej
ko je tebe hrvaticu sto pitao? od koga ste vi nastali?
(84)/
(4) +80
Odgovori
evo dva
Ej 03.03.2014 - 12:20
Jučer smo utvrdili da su indijanci iz Šumadije otišli u ameriku danas da su skoro svi rimski carevi bili srbi pa još samo čekamo kontakt sa izvanzemaljcima da utvrdimo kako su to pradavni srbi koji su otišli na drugu planetu a tek onda sam Bog zna šta ćemo još otkriti...
(29)/
(109) -80
Odgovori
Ssbc 03.03.2014 - 18:46
@Ej
ko je tebe hrvaticu sto pitao? od koga ste vi nastali?
(84)/
(4) +80
Odgovori
Guest- Guest
kako komentari napreduju razvija se bratsvo i jedinstvo
Miki 03.03.2014 - 18:00
@Ej
Vidis sta tvoja ustaska glava razmislja ? zar ti vec do sada nije jasno koliko ste jadni ? pa ko je spominjao da su oni bili srbi ? cak se na par mesta spominje i ta austrijska provincija koju vi nazivate svojom drzavom
neko 03.03.2014 - 11:51
Mozda je tacno a mozda i nije, vidim samo da se dosta "nalozilo" da su ovi ljudi ustvari bili Srbi i mislim da je to trebalo malo bolje pojasnit u tekstu da nebi neko pomislio da poticemo od Rimljana.
A šta fali 01.02.2015 - 23:34
@neko
Kad sabereš dva i dva možda ti carevi i jesu bili Srbi.A sa druge stane možda i Srbi potiču od Rimljana,a možda su Rimljani ustvari prvobitni Srbi. Kako god okreneš ništa ne fali nijednoj kombinaciji.
Savetodavac 03.03.2014 - 14:17
@neko
Šta ima da se pojašnjava, pa nisu samo Rimljani (stanovnici grada Rima) živeli u Rimskom carstvu. Oni su porobili sve nacije toga vremena koje su mogli i organizovali centralizovanu državu. U Rimskom carstvu je bilo svih nacija moderne Evrope, Bliskog istoka i mediterana. Oni su precizno vodili knjige o porezima i ojnim regrutacijama pa je samo pitanje vremena kada će se ti spiskovi biti prezentovani javnosti. Naravno, većina ih se nalazi u Vatikanskim bibliotekama gde malo ko ima pristup.
Jova 03.03.2014 - 10:42
Ali je Konstantin sadio kupus, bolelo ga je uvo za sve!:-) Otud seze Srpski Melez, Futoski i to..
Nina 03.03.2014 - 09:14
Srbin do srbina, do Darvinovog majmuna.
Maja 03.03.2014 - 08:34
Za one koji ne veriju,nek citaju zabranjenu istoriju Srba.Nismo se mi ovde doselili,nego smo starosedeoci.Imate knjige Jovana Deretica,pa citajte.Ako to ne umete,onda slusajte na youTube.
Matija 02.03.2014 - 23:29
Objavite jos i tekst o tome kako su srbi sagradili keopsovu piramidu ...
White widow 02.03.2014 - 19:25
Adam i Eva su Srbi!i svi ljudi na svijetu samo se ne zele suociti a istinom
Miki 03.03.2014 - 18:00
@Ej
Vidis sta tvoja ustaska glava razmislja ? zar ti vec do sada nije jasno koliko ste jadni ? pa ko je spominjao da su oni bili srbi ? cak se na par mesta spominje i ta austrijska provincija koju vi nazivate svojom drzavom
neko 03.03.2014 - 11:51
Mozda je tacno a mozda i nije, vidim samo da se dosta "nalozilo" da su ovi ljudi ustvari bili Srbi i mislim da je to trebalo malo bolje pojasnit u tekstu da nebi neko pomislio da poticemo od Rimljana.
A šta fali 01.02.2015 - 23:34
@neko
Kad sabereš dva i dva možda ti carevi i jesu bili Srbi.A sa druge stane možda i Srbi potiču od Rimljana,a možda su Rimljani ustvari prvobitni Srbi. Kako god okreneš ništa ne fali nijednoj kombinaciji.
Savetodavac 03.03.2014 - 14:17
@neko
Šta ima da se pojašnjava, pa nisu samo Rimljani (stanovnici grada Rima) živeli u Rimskom carstvu. Oni su porobili sve nacije toga vremena koje su mogli i organizovali centralizovanu državu. U Rimskom carstvu je bilo svih nacija moderne Evrope, Bliskog istoka i mediterana. Oni su precizno vodili knjige o porezima i ojnim regrutacijama pa je samo pitanje vremena kada će se ti spiskovi biti prezentovani javnosti. Naravno, većina ih se nalazi u Vatikanskim bibliotekama gde malo ko ima pristup.
Jova 03.03.2014 - 10:42
Ali je Konstantin sadio kupus, bolelo ga je uvo za sve!:-) Otud seze Srpski Melez, Futoski i to..
Nina 03.03.2014 - 09:14
Srbin do srbina, do Darvinovog majmuna.
Maja 03.03.2014 - 08:34
Za one koji ne veriju,nek citaju zabranjenu istoriju Srba.Nismo se mi ovde doselili,nego smo starosedeoci.Imate knjige Jovana Deretica,pa citajte.Ako to ne umete,onda slusajte na youTube.
Matija 02.03.2014 - 23:29
Objavite jos i tekst o tome kako su srbi sagradili keopsovu piramidu ...
White widow 02.03.2014 - 19:25
Adam i Eva su Srbi!i svi ljudi na svijetu samo se ne zele suociti a istinom
Guest- Guest
ej srbo jel ti negdje zapela pošiljka vruće robe pa si tako nervozan a glup si standardno pa se nemoj sekirati barem oko togaYehudim wrote:mortal wrote:ne može biti posljedica natoaYehudim wrote:Da nije to posljedica NATO - osiromašenog Uranija
ali možda netko od vaših političara ubrao lovu i pustio da se nuklearni otpad odbacuje u blizini
jes ti vidio u srbudima rijecnikatre wrote:ej srbo jel ti negdje zapela pošiljka vruće robe pa si tako nervozan a glup si standardno pa se nemoj sekirati barem oko togaYehudim wrote:mortal wrote:ne može biti posljedica natoaYehudim wrote:Da nije to posljedica NATO - osiromašenog Uranija
hrabro neko smece
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Podguznu muhu je netko napokon citirao
i to nitko drugi nego jebač ovaca.....krasno
" Od svih Srba, najgori su hrvati "......reče netko nedavno
--------------------
Moje ime i prezime nema niti jedan Srbin
A tvoje i vaše zasigurno ima...............zar ne.
--------------------
jel majmuneYehudim wrote:Podguznu muhu je netko napokon citirao
--------------------
jel te to keva naucila kako da istvaras govna iz tih tvojih smrdljivih zvalja
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Gnječ wrote:nemoj bre da bušim gume autobusu srbskog prevoznika Lasta ovde u Pula koji dolazi i odlazi bit će opet tko to tamo peva.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Brat Grobar.debotoijusto wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Brat Grobar.debotoijusto wrote:
stomatolozi trljaju ruke kad dodje navijac partizana
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» A IZNAD NEW YORKA? Šefik tvrdi da njegovi vojnici nikad nisu bili iznad Beograda
» Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» '' Golemi asteroid proći će noćas pored Zemlje ''
» Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» NOĆAS MORA DA UMRE NJIH 18, NAŠTELAJTE RESPIRATORE
» '' Golemi asteroid proći će noćas pored Zemlje ''
Page 2 of 4