'' Golemi asteroid proći će noćas pored Zemlje ''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'' Golemi asteroid proći će noćas pored Zemlje ''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/golemi-asteroid-proci-ce-nocas-pored-zemlje/852871.aspx
Ovo će biti blizu...Imamo sreće...No, zanimljivo je kako znanstvenici iz NASA-e kažu kako do 2027. godine neće biti asteroida koji će ovako blizu proći pokraj zemlje, a ovog su otkrili tek nedavno...
Ovo će biti blizu...Imamo sreće...No, zanimljivo je kako znanstvenici iz NASA-e kažu kako do 2027. godine neće biti asteroida koji će ovako blizu proći pokraj zemlje, a ovog su otkrili tek nedavno...
Guest- Guest
Re: '' Golemi asteroid proći će noćas pored Zemlje ''
poanta?...Ezeku,samo brojis to nesretno kamenje..
Guest- Guest
Jubilarni 50-ti asteroid koji je "tik" pored Zemlje proša u zadnjih 12 god. Valjda su ispucali svoje, i zato ih više nema u narednih 12 god.
Poanta?...Buuuummmmmmbogomdani wrote:poanta?...Ezeku,samo brojis to nesretno kamenje..
Guest- Guest
pričekajmo...bogomdani wrote:nema bummm..to Ruje rade u Siriji..
Guest- Guest
Pa riječ je o ciklusu od 3600 godina ( nekih stotinjak godina plus minus... )bogomdani wrote:cekamo vec poduze...
Guest- Guest
O ebote Irud....tko ce to cekati??'..Ezeku,zaebaes me..vracam se ja duhovno i tjelesno golim zenskim guzicama...
Guest- Guest
A ne...Sad smo na kraju tog ciklusa...Sad slijedi vatromet...bogomdani wrote:O ebote Irud....tko ce to cekati??'..Ezeku,zaebaes me..vracam se ja duhovno i tjelesno golim zenskim guzicama...
Guest- Guest
dobro..budem ja uz gole zenske guzice,pa kad zaprasi,zaprasi...
Guest- Guest
Barem će ti biti toplo...Ako ništa drugo...bogomdani wrote:dobro..budem ja uz gole zenske guzice,pa kad zaprasi,zaprasi...
Guest- Guest
Toplo & Ugodno...amisli kao da naslanjas glavu na one fine kvalitetne cvrste jastuke na kutnim garniturama..a gdje god krenes rukom,fina svilenkasta zenska koža...neprocijenjivo..!!!red wolf wrote:Barem će ti biti toplo...Ako ništa drugo...bogomdani wrote:dobro..budem ja uz gole zenske guzice,pa kad zaprasi,zaprasi...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Toplo & Ugodno...amisli kao da naslanjas glavu na one fine kvalitetne cvrste jastuke na kutnim garniturama..a gdje god krenes rukom,fina svilenkasta zenska koža...neprocijenjivo..!!!red wolf wrote:Barem će ti biti toplo...Ako ništa drugo...bogomdani wrote:dobro..budem ja uz gole zenske guzice,pa kad zaprasi,zaprasi...
Guest- Guest
red wolf wrote:bogomdani wrote:Toplo & Ugodno...amisli kao da naslanjas glavu na one fine kvalitetne cvrste jastuke na kutnim garniturama..a gdje god krenes rukom,fina svilenkasta zenska koža...neprocijenjivo..!!!red wolf wrote:Barem će ti biti toplo...Ako ništa drugo...bogomdani wrote:dobro..budem ja uz gole zenske guzice,pa kad zaprasi,zaprasi...
Guest- Guest
red wolf wrote:A ne...Sad smo na kraju tog ciklusa...Sad slijedi vatromet...bogomdani wrote:O ebote Irud....tko ce to cekati??'..Ezeku,zaebaes me..vracam se ja duhovno i tjelesno golim zenskim guzicama...
Po Bhagavad Giti smo tek prošli sredinu ciklusa
Guest- Guest
dobro,mogu jos uzivati 1800 godina...
Guest- Guest
Nisi me razumio...Sad smo na kraju ciklusa...bogomdani wrote:dobro,mogu jos uzivati 1800 godina...
Guest- Guest
ne ja...ja uzivam i dalje ,i posmatram..
Guest- Guest
a nista do kraja godine daklered wolf wrote:Pa riječ je o ciklusu od 3600 godina ( nekih stotinjak godina plus minus... )bogomdani wrote:cekamo vec poduze...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Macronov dokument na šest stranica: Zemlje Zapadnog Balkana moći će postati članice EU, ali moraju proći sedam koraka
» asteroid u prolazu
» First Interstellar Asteroid Wows Scientists
» Biden: Infrastrukturni paket je golemi korak, jedan u generaciji
» Golemi kineski špijunski balon lebdi iznad Amerike
» asteroid u prolazu
» First Interstellar Asteroid Wows Scientists
» Biden: Infrastrukturni paket je golemi korak, jedan u generaciji
» Golemi kineski špijunski balon lebdi iznad Amerike
Page 1 of 2