Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
https://dugopolje.org/ivica-granic-hoce-li-dotepenci-iz-sumadije-preuzeti-hrvatsko-pravosude/?fbclid=IwAR09N6ljxVBGEbGklvYINbN1U_QKWr2kDIKKYN8oKxtcxlbxo4Xkfkkfkkfkqkfkqfkqk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hoce li dotepenci iz Sumadije preuzeti hrvatsko pravosudje?!
Ha ha..zenska ima taman pravi 'pedigre'..tata majorce jna sumadinac..a mamin burke osnivac TO odreda 'republ8ke srpske krajije' u krnjeusi..e moj zokonja..jedan korak naprijed dva nazad
2015-09-08
...pa dobro..ako dokazani kosovci kroje javno i politicko mjenje moze ova biti clan vrhovnog suda...sutra kad izadje mile martic moze biti pocasni ministar mup-a
2015-09-08
dotepenci su samo hercegovci, ali ovakva žgadija prolazi
Članak na razini male djece sa stilom koji podsjeća na Marnkov ST iz 1990-te.
Dotepenec iz Šumadije. Ne navodeći ni selo,ni općinu,ni grad,na kraju će ispasti da je lik iz Bosne.
Ujak je obavljao "važžne funkcije u RSK",ne navodeći koje,a da je isti obavljao toliko važne oposlove,valjda bi se čulo za njega. Ja za tog ujaka nikad nisam čuo.
Obično proseravanje.
Dotepenec iz Šumadije. Ne navodeći ni selo,ni općinu,ni grad,na kraju će ispasti da je lik iz Bosne.
Ujak je obavljao "važžne funkcije u RSK",ne navodeći koje,a da je isti obavljao toliko važne oposlove,valjda bi se čulo za njega. Ja za tog ujaka nikad nisam čuo.
Obično proseravanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jebo te kamen
pa vi ste bolesni u mozak
kakvi god da smo
ali ko vi nismo !
pa vi ste bolesni u mozak
kakvi god da smo
ali ko vi nismo !
2020-04-21
U pravu si pizzon
Hrvati su idioti i politicki imbecili to sam davno rekao
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:U pravu si pizzon
A nazalost je tocno
Imaju los karakter
Tko je rekao cuvaj se tata hrvata ..imao je pprav
Licemjeri
Politicki prevrtljivci I mekusci
Lopovi sitnj I krupni
Bez ponosa i casti
Nai
Vjerojatno će biti manje korumpirani od većine Hrvata
Pa kazem..ako mogu dokazani kosovci krojit javno i politicki zivot u hrvatskoj pa moze i ova..mile martic kad odsluzi kaznu odmah bar za tajnika..jbgRingo10 wrote:U pravu si pizzon
2015-09-08
Naravno...bez casti kad moze se svaki kurac kandidiratiSora wrote:Ringo10 wrote:U pravu si pizzon
A nazalost je tocno
Imaju los karakter
Tko je rekao cuvaj se tata hrvata ..imao je pprav
Licemjeri
Politicki prevrtljivci I mekusci
Lopovi sitnj I krupni
Bez ponosa i casti
Nai
2015-09-08
Seres al okAssadNaPodmornici wrote:Vjerojatno će biti manje korumpirani od većine Hrvata
2015-09-08
Dok hrvate u srbiji prcaju mi agenrturi i onima koji bi opet sutra rovarili djelimo fotelje i guramo ih za kandidste..o a g matos kako si samo u pravu bio..ali nijednom nije dogorjela svijeca
2015-09-08
Ako tko rovari,onda ste to vi iz krovnih udruga i sličnih udruženja i strančica ustaške provijencije.vuksadinare wrote:Dok hrvate u srbiji prcaju mi agenrturi i onima koji bi opet sutra rovarili djelimo fotelje i guramo ih za kandidste..o a g matos kako si samo u pravu bio..ali nijednom nije dogorjela svijeca
2014-04-22
Koje ste vi budale.
neki dan glupi Ibrahimović đuska uz pjesmu svoje muslimanke (Se)Nade Topčagić,a glupi ustašoidi objave naslov kako Ibrahimović pjeva pjesmu četnikuše koja je slavila pad Vukovara.
Treći dan čitam kako bi pjesmuljak "Jutro je" dotične pjevaljke,u Hrvatskoj trebalo zabraniti.
Čuime se vi bavite,majko mila.
I da niste glupi. Vui ste indijoti.
neki dan glupi Ibrahimović đuska uz pjesmu svoje muslimanke (Se)Nade Topčagić,a glupi ustašoidi objave naslov kako Ibrahimović pjeva pjesmu četnikuše koja je slavila pad Vukovara.
Treći dan čitam kako bi pjesmuljak "Jutro je" dotične pjevaljke,u Hrvatskoj trebalo zabraniti.
Čuime se vi bavite,majko mila.
2014-04-22
sa godinama trebala bi dolaziti zrelost i pamet ali ti vučino što dalje to gore.Ne znam sa kim se to družiš i sa kakvim vam tamo sredstvima truju mozak ali ti svakim danom sve više skrećeš.Uspoređuješ sposobne i poštene ljude sa milom martićem...gdje je tome kraj?vuksadinare wrote:Pa kazem..ako mogu dokazani kosovci krojit javno i politicki zivot u hrvatskoj pa moze i ova..mile martic kad odsluzi kaznu odmah bar za tajnika..jbgRingo10 wrote:U pravu si pizzon
vili40-
2015-08-02
Norka jesam bio u pravu...vili40 wrote:sa godinama bi trebali dolaziti zrelost i pamet ali ti vučino što dalje do gore.Ne znam sa kim se to družiš i sa kakvim vam tamo sredstvima truju mozak ali ti svakim danom sve više skrećeš.Uspoređuješ sposobne i poštene ljude sa milom martićem ... gdje je tome kraj?vuksadinare wrote:Pa kazem..ako mogu dokazani kosovci krojit javno i politički život u hrvatskoj pa moze i ova..mile martic kad odsluzi kaznu odmah bar za tajnika..jbgRingo10 wrote:U pravu si pizzon
Hrvati su idioti i politički imbecili to sam davno rekao
2015-09-08
Noor likes this post
Ajd ne kaki..dobro ti je rekao sejker obenavio si od gusala i uvlacenja u dupejastreb wrote:Koje ste vi budale.
neki dan glupi Ibrahimović đuska uz pjesmu svoje muslimanke (Se) Nade Topčagić, glupi ustašoidi objave naslov kako Ibrahimović pjeva pjesmu četnikuše koja je slavila pad Vukovara.
Treći dan čitam kako bi pjesmuljak "Jutro je" dotične pjevaljke, u Hrvatskoj je trebalo zabraniti.
Čuime se vi bavite, majko mila.
2015-09-08
Nit sam u udrugama nit rovarim..ali imam svu potrebitu dokaznu dokumentaciju koja uskoro ide u javnost..i za neke ovdje..pa nek me kic banira za trajno..vrijedit cejastreb wrote:Ako tko rovari, onda ste to vi iz krovnih udruga i sličnih udruženja i strančica ustaške provijencije.vuksadinare wrote:Dok hrvate u srbiji prcaju mi agenrturi i onima koji bi opet sutra rovarili djelimo fotelje i guramo ih za kandidate..oag matos kako si samo u pravu bio..ali nijednom nije dogorjela svijeća
2015-09-08
samo ti nastavi tako,kic će ti onda biti najmanji problem.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» noćas iznad šumadije...
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Kolinda se vraca i zeli preuzeti HDZ?!
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
» 'Iz srca sam Sumadije,radim u Dubrovniku i svi su divni prema meni'
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» Kolinda se vraca i zeli preuzeti HDZ?!
» Gdafijev sin spreman preuzeti Libiju
Page 1 of 2