Ruža ustaška
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruža ustaška
Tuđman je kriv,možda ne direktno,ali je kriv.Ringo10 wrote:Ne znam ko je kriv ali izgleda da je to u stvari pravo lice većine Hrvata kao naroda.jastreb wrote:Hrvatskoj nema pomoći i zato sam ja izgubio volju za bilo kakvu politiku.
Ustaše su postale hrvatska vojska i naši ,a partizani "bad guys" i zločinci.
Hrvatska je u potpunosti amnestirala ustaštvo i ti danas ako pisneš nešto protiv ustaša,ti si neprijatelj,ti si Srbin,jugoslaven i sl.
Za sve to je kriv Tuđman.
U stvari nije Tuđman kriv.
Hrvati su ustaše u većini i jebi ga.
Umjesto da se oslanjao na svoje partizanske kadrove s kojima je HDZ izvojevao pobjedu na prvim izborima,on se okrenuo australskim i kanadskim ustašama.
Ne,Hrvati u većini nisu ustaše. Nisu to bili ni 1941-45.
Ali ovo što danas rade popovi,Kolinda,HDZ,razni kvaziznanstvenici,krovne udruge...to je užas.
I to će nam se kad-tad obiti o glavu.
Samo se pitam tko će nas spasiti,jer više nema ni Tita,ni Supila,ni Trumbića,ni Staljina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tko traži stalno Ustaše, nakraju će ih i naći. Da ne bi kasnije bilo nismo znali...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Tko traži stalno Ustaše, nakraju će ih i naći. Da ne bi kasnije bilo nismo znali...
Jbt, vi ste ko pederi čoveče. Samo trebate izaći iz ormana...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:jasambrend wrote:Tko traži stalno Ustaše, nakraju će ih i naći. Da ne bi kasnije bilo nismo znali...
Jbt, vi ste ko pederi čoveče. Samo trebate izaći iz ormana...
ajd ukuratz...
Guest- Guest
Ti Isus mater
Onda za obranu svojih lazi ti hrvatski junose, golaci, oralni ejskulatori. Povjesničarski samoubojice uzimaju redovito KRIMINALCE I TO REDOVITO NEHRVATE
Neku fake historiju HRBATIMA pisu : Hercegovci. Slovenci. Rusko Grofovi iz zadnje klupe..
Jbt
Niti SVOJE POVJESNICARE NEMATE , DI CETE IMATI SVOJU POVIJEST
sram vas bilo
A ti Marcelko. Matere ti, zacepi.
Tebe ce SMILJKO SAGOLJ ZADAVITI RADI KONKURENCIJE
Onda za obranu svojih lazi ti hrvatski junose, golaci, oralni ejskulatori. Povjesničarski samoubojice uzimaju redovito KRIMINALCE I TO REDOVITO NEHRVATE
Neku fake historiju HRBATIMA pisu : Hercegovci. Slovenci. Rusko Grofovi iz zadnje klupe..
Jbt
Niti SVOJE POVJESNICARE NEMATE , DI CETE IMATI SVOJU POVIJEST
sram vas bilo
A ti Marcelko. Matere ti, zacepi.
Tebe ce SMILJKO SAGOLJ ZADAVITI RADI KONKURENCIJE
Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaskijastreb wrote:Ne,Hrvati u većini nisu ustaše.Ringo10 wrote:Ne znam ko je kriv ali izgleda da je to u stvari pravo lice većine Hrvata kao naroda.jastreb wrote:Hrvatskoj nema pomoći i zato sam ja izgubio volju za bilo kakvu politiku.
Hrvatska je u potpunosti amnestirala ustaštvo i ti danas ako pisneš nešto protiv ustaša,ti si neprijatelj,ti si Srbin,jugoslaven i sl.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Najbolja frendica mi je doli u RH,slavonka,sa jakiim hrvatskim identitetom..odlicno kuffa,i kad hocu nesh dolje dobro pojisti,samo kazem,kako sam za odlican SRPSKI recept cuo i dao da mi to naprave..JEBATe..!! kao da je strsljen u guzicu uboo..eeee,kuratz srbi,sve srbi..!!! i onda slijedi kujna od koje oblizem prste....
Guest- Guest
bitniji svakko ne,mozda eksponiraniji kroz politiku..vecina je full normala..Ringo10 wrote:Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaskijastreb wrote:Ne,Hrvati u većini nisu ustaše.Ringo10 wrote:Ne znam ko je kriv ali izgleda da je to u stvari pravo lice većine Hrvata kao naroda.jastreb wrote:Hrvatskoj nema pomoći i zato sam ja izgubio volju za bilo kakvu politiku.
Guest- Guest
Nema trenutno potrebe za radikalizacijom, zato i nema Ustaša. Međutim svaka zemlja ima ološ koji radi za svjetske jebivjetre, a na račun vlastitog naroda. Ustaše su naravno, babaroga kojima se plaše debili poput Ringa i sličnih, ali ljudi sve manje puše te priče, a istovremeno su sve nabrijaniji na one koji ih tim pričama jebu u mozak...Nije ni kod vas bolje, samo mi smo barem svoj remetilački faktor riješili...
darth_vader-
2014-04-17
DaRingo10 wrote:Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaskijastreb wrote:Ne,Hrvati u većini nisu ustaše.Ringo10 wrote:Ne znam ko je kriv ali izgleda da je to u stvari pravo lice većine Hrvata kao naroda.jastreb wrote:Hrvatskoj nema pomoći i zato sam ja izgubio volju za bilo kakvu politiku.
SLUZBeno je Hrvatska sljednica NDH
pocev od ustaskog novca
Do cinjenice da se ZATAJIO PARTIZANSKI POKRET I TITO SE BLATI
TO ne mozes drugacije vidjeti nego kao S,UZBRNU USTASKU DRZAVU S USTASKIM SIMBOLIMS, VRIJEDNKSTIMA, CILJRVIMA POLITICKIKA ITD
POVRATAK HERCEGBOSANACA U RH JE TAKODE USTASKI PLAN
KUNA
AMBICIJE PREMA HERCEGOVNI
OZIVLJAVSNJR USTASKIH NAZIVA ZA ULICE, ČINOVE I POZDRAV ZDS
KAKO SU USTASE JEFNOM PROSLE NIKOGA NE ZSNIMA U OVOJ GLUPOJ ZRMLJI
Pa oni eksponiraniji su u Crkvi,tzv krovnim udrugama i dijelu vladajuće stranke.Ringo10 wrote:Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaskijastreb wrote:Ne,Hrvati u većini nisu ustaše.Ringo10 wrote:Ne znam ko je kriv ali izgleda da je to u stvari pravo lice većine Hrvata kao naroda.jastreb wrote:Hrvatskoj nema pomoći i zato sam ja izgubio volju za bilo kakvu politiku.
Kad HDZ padne situacija se mijenja,a onda taj glasni dio izlazi na ulice i razapinje šatore. Biskupi i popi drže prodike,a HDZ u oporbi kuka nad propašću hrvatske države i naroda.
2014-04-22
pa to vam a govorim cijelo vrijeme a vi se pogubili, eno ringo stalno viče kako hvo nisu ustaše i kako domovinski rat nisu vodile ustaše, a svi govore da su ga vodile ustaše, i srbi, eno i hafiz, koji od ustaških stvari najviše obožava ustaške kune i ustašku putovnicu... i jastreb je isto od 1993 bio ustaša i to taman kad su ustaše počinile jedan od većih pokolja u kojem je dotični sudjelovao....Sora wrote:DaRingo10 wrote:Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaskijastreb wrote:Ne,Hrvati u većini nisu ustaše.Ringo10 wrote:Ne znam ko je kriv ali izgleda da je to u stvari pravo lice većine Hrvata kao naroda.jastreb wrote:Hrvatskoj nema pomoći i zato sam ja izgubio volju za bilo kakvu politiku.
pocev od ustaskog novca
TO ne mozes drugacije vidjeti nego kao S,UZBRNU USTASKU DRZAVU S USTASKIM SIMBOLIMS, VRIJEDNKSTIMA, CILJRVIMA POLITICKIKA ITD
KUNA
2015-08-08
A je li majke ti ...jasambrend wrote:Nema trenutne potrebe za radikalizacijom, zato i nema Ustaša. .
Dobro
Hajmo ovako
Sve takozvane navijacke udruge su proustaske ... opovrgni ako možeč
Sve braniteljske udruge su proustaske .. opovrgni ako možeš
Crkveni kler je 99% proustaski ... opovrgni ako možeš
Sve značajne političke stranke osim SDP i IDS su proustaške ... opovrgni ako možeš
udžbenici povijesti su promocija povijesnog revizionizma ... opovrgni ako možeš
mladež vam u ustaštvu vidi uzor ... opovrgni ako možeš
Sve što podsjeća na NOP ste porušili, ukaljali i popljuvali ... opovrgni ako možeš ... ali ah da... to je zato što ste antitotalitaristi i demokrati rodila vas majka ...
Hrvatska je društvo koje gaji proustaške sentimente ... i šta da mu radim ... to je tako i jebi ga
2015-09-24
A ne znam kako se tko Pojedinačno osjećao
Znam međutim da se HV itekako oslanjao na ustaski duh i simbole
A u državnoj politici su se vidjele očite ustaske odlike
E sad
Vi decki imate problem
Ustase su gubitnici 2. Rata i nece vam proci to u međunarodnim okvirima
A drugo, Hrbatska je ipak u SHIZOFRENOJ SITUACIJI JER SE mora. Hoce nece , pozivati i na antifašističku proslost kpja zivi u mnogim obiteljima
Hrbatsku ce to UNISTITI doslovce.
Znam međutim da se HV itekako oslanjao na ustaski duh i simbole
A u državnoj politici su se vidjele očite ustaske odlike
E sad
Vi decki imate problem
Ustase su gubitnici 2. Rata i nece vam proci to u međunarodnim okvirima
A drugo, Hrbatska je ipak u SHIZOFRENOJ SITUACIJI JER SE mora. Hoce nece , pozivati i na antifašističku proslost kpja zivi u mnogim obiteljima
Hrbatsku ce to UNISTITI doslovce.
Ja kažem da je HVO bio obrambena vojna formacija hrvatskog naroda u BiH ... a o ideološkim afinitetima HVO vodjstva ne bih raspravljao...michaellcmacha wrote:pa to vam a govorim cijelo vrijeme a vi se pogubili, eno ringo stalno viče kako hvo nisu ustaše i kako domovinski rat nisu vodile ustaše, a svi govore da su ga vodile ustaše, i srbi, eno i hafiz, koji od ustaških stvari najviše obožava ustaške kune i ustašku putovnicu... i jastreb je isto od 1993 bio ustaša i to taman kad su ustaše počinile jedan od većih pokolja u kojem je dotični sudjelovao....Sora wrote:DaRingo10 wrote:Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaskijastreb wrote:Ne,Hrvati u većini nisu ustaše.Ringo10 wrote:
Ne znam ko je kriv ali izgleda da je to u stvari pravo lice većine Hrvata kao naroda.
pocev od ustaskog novca
KUNA
2015-09-24
pa rekoh ja da ti nisi normalan... ustaše u ndh vodile državu i vojska bila ustaška, ustaše vodile ka stvaranju moderne ndh ali u tom slučaju vojska nije bila ustaška... aj dobro znači nisam bio ustaša... reci šojki, da me ne napada...Ringo10 wrote:Ja kažem da je HVO bio obrambena vojna formacija hrvatskog naroda u BiH ... a o ideološkim afinitetima HVO vodjstva ne bih raspravljao...michaellcmacha wrote:pa to vam a govorim cijelo vrijeme a vi se pogubili, eno ringo stalno viče kako hvo nisu ustaše i kako domovinski rat nisu vodile ustaše, a svi govore da su ga vodile ustaše, i srbi, eno i hafiz, koji od ustaških stvari najviše obožava ustaške kune i ustašku putovnicu... i jastreb je isto od 1993 bio ustaša i to taman kad su ustaše počinile jedan od većih pokolja u kojem je dotični sudjelovao....Sora wrote:DaRingo10 wrote:Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaskijastreb wrote:
Ne,Hrvati u većini nisu ustaše.
pocev od ustaskog novca
KUNA
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ti se ne bi štel miješat... jebote pa jesi ti bosanac ili prigorac...:)))
2015-08-08
Nisam ja rekao ni da jeste ni da nije ustaškamichaellcmacha wrote:pa rekoh ja da ti nisi normalan... ustaše u ndh vodile državu i vojska bila ustaška, ustaše vodile ka stvaranju moderne ndh ali u tom slučaju vojska nije bila ustaška... aj dobro znači nisam bio ustaša... reci šojki, da me ne napada...Ringo10 wrote:Ja kažem da je HVO bio obrambena vojna formacija hrvatskog naroda u BiH ... a o ideološkim afinitetima HVO vodjstva ne bih raspravljao...michaellcmacha wrote:pa to vam a govorim cijelo vrijeme a vi se pogubili, eno ringo stalno viče kako hvo nisu ustaše i kako domovinski rat nisu vodile ustaše, a svi govore da su ga vodile ustaše, i srbi, eno i hafiz, koji od ustaških stvari najviše obožava ustaške kune i ustašku putovnicu... i jastreb je isto od 1993 bio ustaša i to taman kad su ustaše počinile jedan od većih pokolja u kojem je dotični sudjelovao....Sora wrote:DaRingo10 wrote:
Jesu, jesu ... svi bitniji segmenti drustva su proustaski
pocev od ustaskog novca
KUNA
U suštini po ponašanju HV nije bila ustaška kao ni HVO ali je u ustaštvu nalazila nadahnuće i uzor.
Kao i većina Hrvata danas.
jebi ga ... shizofrenija
2015-09-24
Navijačke skupine su u biti skupine niškoristi i obično nemaju pojma ni o nogometu,a kamo li o bilo čemu drugom. I te skupine stvorene su uglavnom na nacionalističkim ,a ne sportskim pobudama. I nisu sve skupuine proustaške. Recimo navijači Zagreba,Slavena,ili Pule su antifašisti. Dobar dio navijača Rijeke ne spada u proustaške zomboide.Ringo10 wrote:A je li majke ti ...jasambrend wrote:Nema trenutne potrebe za radikalizacijom, zato i nema Ustaša. .
Dobro
Hajmo ovako
Sve takozvane navijacke udruge su proustaske ... opovrgni ako možeč
Sve braniteljske udruge su proustaske .. opovrgni ako možeš
Crkveni kler je 99% proustaski ... opovrgni ako možeš
Sve značajne političke stranke osim SDP i IDS su proustaške ... opovrgni ako možeš
udžbenici povijesti su promocija povijesnog revizionizma ... opovrgni ako možeš
mladež vam u ustaštvu vidi uzor ... opovrgni ako možeš
Sve što podsjeća na NOP ste porušili, ukaljali i popljuvali ... opovrgni ako možeš ... ali ah da... to je zato što ste antitotalitaristi i demokrati rodila vas majka ...
Hrvatska je društvo koje gaji proustaške sentimente ... i šta da mu radim ... to je tako i jebi ga
Branitelji,u to sam se osobno uvjerio,prilikom dizanja šatora,nisu u velikom dijelu podržavale šatoraše,a protiv njih su ustale i izjasnile se i neke kompletne veteranske općinske i gradske organizacije (primjerice u Rijeci i okolici).
Za Crkvu si u pravu. Njima je svaki ubijeni pop mučenik,pa čak i ratni zločinci poput Ilije Tomasa ili one časne koja je u Otočcu ustašama prokazivala partizanske ranjenike. Oni su zaluđeni Stepincem,koji im je veći autoritet od sv Petra i Pavla,a nazivaju se čak i Stepinčeva crkva. Stara priča poznata još od vremena Josipa Franka i Pavelića. Pa i Vatikan je skontao s kime ima posla i ne zarezuju ih 2%.
Proustaške stranke su HDZ i čitav dijapazon malih strančica koje se pozivaju na pravaštvo,a veći dio stranačkog tijela u potpunosti odbacuje ustaštvo (SDP, HNS,HSS, SDSS,IDS, PGS, Živi zid, Orah...)
Da ne govorimo da su naši najveći književnici žestoki antifašisti,a uz to i znanstvenici.
Udžbenici povijesti su trenutno u rukama HDZ-a i Crkve i nije čudo što nam djeca uče. I nije samo povijest u pitanju. Pogledaj književnost. Izbacili su sve srspke književnike iz lektira,osim Meše i Andrića,a i njih drže samo jer ih ne smatraju srpskim književnicima. U SRbiji je u lektiri masa hrvatskih pisaca (Krleža, Ujević, Cesarić, Tadijanović, itd itd)
Dio mladeži vidi uzor u ustaštvu,ali ne svi. Pogledaj koncerte srpskih izvođača i sl. Tu se okuplja gro hrvatske mladeži. Mile Kitić je u Hrvatskoj popularniji i izvođeniji od recimo Houdeka ili Stavrosa,a da o Đoletu i Bajagi ne govorimo.
Dosta je toga (NOB) srušeno,ali se dosta i obnavlja i održava. U Istri i Rijeci(što najbolje poznam) nije se rušilo ništa.
Mislim da si preveliki pesimist.
2014-04-22
ajmo ponovo jesi lli ti normalan... ako smo u ustaštvu nalazili nadahnuće i uzor, onda smo bili koljači i bezobzirne masovne ubojice jer smo u svojoj vlasti na slobodnom teritoriju imali oko 200 000 srba, u bljesku oko 35000 civila i preko 3000 zarobljenih srpskih vojnika, u oluji preko 90 000 civila i skoro 20 000 srpskih vojnika... pa koje ustaško nadahnuće i uzor ako smo u borbi ubili samo 8000 srpskih vojnika i oko 5000 civila, a mogli smo bar 100 000 ucmekati... u zbroju jeli... eto bar da smo srpske vojnike pobili kad smo ih već zarobili...Ringo10 wrote:Nisam ja rekao ni da jeste ni da nije ustaškamichaellcmacha wrote:pa rekoh ja da ti nisi normalan... ustaše u ndh vodile državu i vojska bila ustaška, ustaše vodile ka stvaranju moderne ndh ali u tom slučaju vojska nije bila ustaška... aj dobro znači nisam bio ustaša... reci šojki, da me ne napada...Ringo10 wrote:Ja kažem da je HVO bio obrambena vojna formacija hrvatskog naroda u BiH ... a o ideološkim afinitetima HVO vodjstva ne bih raspravljao...michaellcmacha wrote:pa to vam a govorim cijelo vrijeme a vi se pogubili, eno ringo stalno viče kako hvo nisu ustaše i kako domovinski rat nisu vodile ustaše, a svi govore da su ga vodile ustaše, i srbi, eno i hafiz, koji od ustaških stvari najviše obožava ustaške kune i ustašku putovnicu... i jastreb je isto od 1993 bio ustaša i to taman kad su ustaše počinile jedan od većih pokolja u kojem je dotični sudjelovao....Sora wrote:
Da
pocev od ustaskog novca
KUNA
U suštini po ponašanju HV nije bila ustaška kao ni HVO ali je u ustaštvu nalazila nadahnuće i uzor.
jebi ga ... shizofrenija
2015-08-08
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» Tako je govorila Ruža
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Suverena Jadranska Država Otok Ruža
» Ruža ko nekad Šešelj huška druge na rat
» Tako je govorila Ruža
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Suverena Jadranska Država Otok Ruža