Ruža ustaška
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruža ustaška
Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:Eroo wrote:I AV se promenio. Ako može on zašto ne bi mogla i Ruža hrvatska?Serbia Strong wrote:Ringo10 wrote:A sad ona kao nije ustaša. Ma nemojmarcellus wrote:
realno nije, odlično radi u europarlamentu, a sad grijesi iz kanadske mladosti, jebiga... sedamdesetih su hrvati u kanadi bili ustaše, to je tako
Ma jok nije, promenila se...
Srbi su nam glavni uzor i mjerilo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ringo10 wrote:Ruža je samo paradigma današnje žalosne Hrvatske. Tvorevine sa jakim neoustaškim sentimentom.
Ukratko - neoustaška vukojebina, eto to je današnja Hrvatska. Civilizacijska sramota.
Ti sa svojim upisima variraš šizofreno, a k tome još i netočno. jedna Ruža ne predstavlja većinu. Stoga odjebi s ovim ocjenama.
Svak pametan, distancira se od povijesne ustaške izdaje pa tako i većina Hrvata. Ti i tvoja jugo-paradigma ste mentalna vukojebina i
generacijsko zlo koje u Hrvatskoj vidi samo smetnju.
Stipe Mesić "crven fesić" je ustaški kantautor i poeta, ali više nije.....kao ni baba Ruža.
Guest- Guest
Eroo wrote:Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:Eroo wrote:I AV se promenio. Ako može on zašto ne bi mogla i Ruža hrvatska?Serbia Strong wrote:Ringo10 wrote:
A sad ona kao nije ustaša. Ma nemoj
A Hrvati Srbima?
crvenkasti-
2014-04-17
Već sam objasnio.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:Eroo wrote:I AV se promenio. Ako može on zašto ne bi mogla i Ruža hrvatska?Serbia Strong wrote:
A Hrvati Srbima?
2016-07-22
Eroo wrote:Već sam objasnio.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:Eroo wrote:
I AV se promenio. Ako može on zašto ne bi mogla i Ruža hrvatska?
A Hrvati Srbima?
Čuvajmo se. Previše ljubavi može škoditi.
But let there be spaces in your togetherness and let the winds of the heavens dance between you. Love one another but make not a bond of love: let it rather be a moving sea between the shores of your souls.
crvenkasti-
2014-04-17
Love one another, but make not a bond
of love:
Let it rather be a moving sea between
the shores of your souls.
Fill each other’s cup but drink not from
one cup.
Give one another of your bread but eat
not from the same loaf.
Sing and dance together and be joyous,
but let each one of you be alone,
Even as the strings of a lute are alone
though they quiver with the same music.
Give your hearts, but not into each
other’s keeping.
For only the hand of Life can contain
your hearts.
And stand together yet not too near
together:
For the pillars of the temple stand apart,
And the oak tree and the cypress grow
not in each other’s shadow.
of love:
Let it rather be a moving sea between
the shores of your souls.
Fill each other’s cup but drink not from
one cup.
Give one another of your bread but eat
not from the same loaf.
Sing and dance together and be joyous,
but let each one of you be alone,
Even as the strings of a lute are alone
though they quiver with the same music.
Give your hearts, but not into each
other’s keeping.
For only the hand of Life can contain
your hearts.
And stand together yet not too near
together:
For the pillars of the temple stand apart,
And the oak tree and the cypress grow
not in each other’s shadow.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako voliš nekoga, pusti ga da ide, jer ako se vrati, zauvijek će biti tvoj.
Ako se ne vrati, onda nije nikad ni bio.
Ako se ne vrati, onda nije nikad ni bio.
crvenkasti-
2014-04-17
kofein wrote:Ringo10 wrote:Ruža je samo paradigma današnje žalosne Hrvatske. Tvorevine sa jakim neoustaškim sentimentom.
Ukratko - neoustaška vukojebina, eto to je današnja Hrvatska. Civilizacijska sramota.
Ti sa svojim upisima variraš šizofreno, a k tome još i netočno. jedna Ruža ne predstavlja većinu. Stoga odjebi s ovim ocjenama.
Svak pametan, distancira se od povijesne ustaške izdaje pa tako i većina Hrvata. Ti i tvoja jugo-paradigma ste mentalna vukojebina i
generacijsko zlo koje u Hrvatskoj vidi samo smetnju.
Stipe Mesić "crven fesić" je ustaški kantautor i poeta, ali više nije.....kao ni baba Ruža.
Posve ispravno kolega, no pak većina radikalne desnice posve suprotno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ta ruža tomašić je hdz-ov produkt. Isto kao što sns sada okuplja i pravi te ,,desne” debile poput nacionalne analgarde, srpske desnice, zavetnika i smradikala...
Guest- Guest
Ja koliko sam razumeo, Ruža se meri Vučićijem. Nije ni čudo onda. Niti valja merilo, niti izmereno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:Eroo wrote:I AV se promenio. Ako može on zašto ne bi mogla i Ruža hrvatska?Serbia Strong wrote:
A Hrvati Srbima?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ja koliko sam razumeo, Ruža se meri Vučićijem. Nije ni čudo onda. Niti valja merilo, niti izmereno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:Eroo wrote:
I AV se promenio. Ako može on zašto ne bi mogla i Ruža hrvatska?
A Hrvati Srbima?
Metnite već jednom nekog pametnog. Propadosmo i mi zbog vas.
crvenkasti-
2014-04-17
Rassemblement National.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Već sam objasnio.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:
A Hrvati Srbima?
Čuvajmo se. Previše ljubavi može škoditi.
But let there be spaces in your togetherness and let the winds of the heavens dance between you. Love one another but make not a bond of love: let it rather be a moving sea between the shores of your souls.
2016-07-22
Jebiga, barem neka korist.crvenkasti wrote:dzango wrote:Ja koliko sam razumeo, Ruža se meri Vučićijem. Nije ni čudo onda. Niti valja merilo, niti izmereno.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Kruške se kruškama mjere, jabuke jabukama...crvenkasti wrote:
A Hrvati Srbima?
Metnite već jednom nekog pametnog. Propadosmo i mi zbog vas.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kic wrote:
Ruža je sramota realno-
Aj se samopobaniraj na koji dan...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:kic wrote:
Ruža je sramota realno-
realno nije, odlično radi u europarlamentu, a sad grijesi iz kanadske mladosti, jebiga... sedamdesetih su hrvati u kanadi bili ustaše, to je tako
Kakvi grijesi, ba? Jedina osoba s kakvim takvim integritetom u politici. Sve ostalo je šljam teški...
darth_vader-
2014-04-17
Serbia Strong wrote:Ta ruža tomašić je hdz-ov produkt. Isto kao što sns sada okuplja i pravi te ,,desne” debile poput nacionalne analgarde, srpske desnice, zavetnika i smradikala...
Ne baš... Hasan, Bruna...svi ostali pravaši su HDZ-ova mladunčad... Ruža nikad nije kičmu savijala ako je smatrala da se radi o izdaji nacionalnih interesa, poput ovih...Znam da vama nije simpatična, ali jebi ga, žena ne da na svoje pa kakve god stavove zastupala, uvijek je bila dosljedna.
darth_vader-
2014-04-17
Točno. Pa Hase je bija ministar u HDZ vladi a na izbore izlaze s HSP koji koalira u Lici sa tin istin HDZom.jasambrend wrote:Serbia Strong wrote:Ta ruža tomašić je hdz-ov produkt. Isto kao što sns sada okuplja i pravi te ,,desne” debile poput nacionalne analgarde, srpske desnice, zavetnika i smradikala...
Ne baš... Hasan, Bruna...svi ostali pravaši su HDZ-ova mladunčad... Ruža nikad nije kičmu savijala ako je smatrala da se radi o izdaji nacionalnih interesa, poput ovih...Znam da vama nije simpatična, ali jebi ga, žena ne da na svoje pa kakve god stavove zastupala, uvijek je bila dosljedna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neovisni za Hrvatsku = desni isprdak HdZ koji glumi suvereniste.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» Tako je govorila Ruža
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Suverena Jadranska Država Otok Ruža
» Ruža ko nekad Šešelj huška druge na rat
» Tako je govorila Ruža
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Suverena Jadranska Država Otok Ruža