Ruža ustaška
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ruža ustaška
nisam, imam jezični šum u vugla.michaellcmacha wrote:jes ti pjan, prijatelju... :))))veber wrote:izgleda.michaellcmacha wrote:koji likovi začkomili svi do jednog, eto samo se sokrat javio da pljucne kako bi malo zamutio vodu... izgeda da je večeras popio redovnu terapiju.... :)))
a i subota je.
ja se polahke ali žmehke sigurno spremam vun.
čekam da deca odeju doma.
znači da na standardnom jeziku pojasnim;
-djeca su došla kod mene, pa nemrem van dok su kod mene. mada bi mogao. sin drka po PS, a kći je otkrila sve čari smart TV, tako da bio, ne bio ne bi skužili razliku.
-petak je, nije subota. imam pomak vremenske zone. no kada odem van bit će subota.
-sada je kći izjavila da će prespavati kod mene "jer ionako sutra ideš kod mame (bivše) na ručak"
pošemerile mi se vremenske zone.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ps. jesi sredio ono s bravom? sjetio se kasnije kaj bi moglo biti i kako srediti ali sam otišao u drugu vremensku zonu.
2014-12-30
ma jesam, odvezo majstoru i riješio... :)veber wrote:ps. jesi sredio ono s bravom? sjetio se kasnije kaj bi moglo biti i kako srediti ali sam otišao u drugu vremensku zonu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma i ja isto tako, ne da mi se zajebavat. tip mi uzme sto kuna i svi sretni i zadovoljni.michaellcmacha wrote:ma jesam, odvezo majstoru i riješio... :)veber wrote:ps. jesi sredio ono s bravom? sjetio se kasnije kaj bi moglo biti i kako srediti ali sam otišao u drugu vremensku zonu.
a, dobio sam službeni auto. astru karavan, jedini uvjet koji je gazda postavio; "da za 6 mjeseci ne izgleda kao tvoj"
2014-12-30
A kako možete bit sigurni da je Ruža pjevala ?
Jeli ima negdje audio zapis ?
Možda su neki drugi pjevali a ona je samo otvarala usta,tak da drugi ne skuže kako ne pjeva.
Osim toga,koga briga što je neka budala radila u mladosti prije 40 god.
Mladenačko glupiranje ne treba bit breme za cijeli život,osim ako u svom tom glupiranju nisi nekog ubio,opljačkao,ozljedio ili šta ja znam,međutim,ono što je problem ako te takvo glupiranje drži i dan danas.
Mislim kako je puno veći problem ako Ruža te stavove zastupa i dan danas ili ne daj bože još uz to i dalje pjeva iste pjesmice,a nekako sve mi se čini da i danas puše u isti rog.
Možda su neki drugi pjevali a ona je samo otvarala usta,tak da drugi ne skuže kako ne pjeva.
Mladenačko glupiranje ne treba bit breme za cijeli život,osim ako u svom tom glupiranju nisi nekog ubio,opljačkao,ozljedio ili šta ja znam,međutim,ono što je problem ako te takvo glupiranje drži i dan danas.
Mislim kako je puno veći problem ako Ruža te stavove zastupa i dan danas ili ne daj bože još uz to i dalje pjeva iste pjesmice,a nekako sve mi se čini da i danas puše u isti rog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ovo je kažu najgledaniji video u Melbournu...jel se i ti naježiš kao ja?Ringo10 wrote:A je lijastreb wrote:A i daleko si,pa ne znaš pravo stanje.Ringo10 wrote:Možda ... ali ne bih rekao ... previše iskustva imam.jastreb wrote:
Mislim da si preveliki pesimist.
https://www.youtube.com/watch?v=QL4du3XRil0
Cijeli stadion ... ali da to su ljubitelji opere
2014-04-15
a bogati ti ne poznaješ našeg Dinga ustašu koji trola za djaba? čekaj malo kasniju uru kad potegne nešto pa će se ispraviti...jasambrend wrote:Ringo10 wrote:A je li majke ti ...jasambrend wrote:Nema trenutne potrebe za radikalizacijom, zato i nema Ustaša. .
Dobro
Hajmo ovako
Sve takozvane navijacke udruge su proustaske ... opovrgni ako možeč
Sve braniteljske udruge su proustaske .. opovrgni ako možeš
Crkveni kler je 99% proustaski ... opovrgni ako možeš
Sve značajne političke stranke osim SDP i IDS su proustaške ... opovrgni ako možeš
udžbenici povijesti su promocija povijesnog revizionizma ... opovrgni ako možeš
mladež vam u ustaštvu vidi uzor ... opovrgni ako možeš
Sve što podsjeća na NOP ste porušili, ukaljali i popljuvali ... opovrgni ako možeš ... ali ah da... to je zato što ste antitotalitaristi i demokrati rodila vas majka ...
Hrvatska je društvo koje gaji proustaške sentimente ... i šta da mu radim ... to je tako i jebi ga
Idi se liječi. Ili baci sa zgrade. Svejedno mi je. Jel imaš i glasove u glavi ili samo viđaš posvuda Ustaše? I još si se iz Australije naša docirati, a Hrvatsku u životu u tranzitu vidija... aj vataj krokodile ili nešto, sikter lagani...
2014-04-15
iš'o na centriranje trapa, od ustašovanja ga poremetilomichaellcmacha wrote:đe je dingo ringo nestao.... a ustaše sve spomenike porušile.... :)))
2014-04-15
ne vjerujem, kod nje je dosta prešlo ljudi koji su sve samo nisu nikakve ustaše, i upravo su prešli k njoj jer je ta spika o ustašama i ndh, jednostavno izvan današnjeg konteksta... što se mene tiče političku stranku koja nije u stanju skupiti barem 10 000 potpisa od čega bar pola članova a pola simpatizera ne treba dozvoliti upis u registar stranaka... koji će kurac trošiti papir i tonere... tu prvenstveno mislim na pun kurac i osamsto pravaških i ljevičarskih isprdaka...סמאל wrote:A kako možete bit sigurni da je Ruža pjevala ?
2015-08-08
pa da danas je pisao i da hrvati nisu ustaše ali i da jesu ustaše, pa onda da su lideri ustaše a boranija (čitaj on) zavedena.... uglavnom sfurilo ga skroz....n_razbojnik wrote:iš'o na centriranje trapa, od ustašovanja ga poremetilomichaellcmacha wrote:đe je dingo ringo nestao.... a ustaše sve spomenike porušile.... :)))
2015-08-08
jadni je oksimoroničan unutar proste rečenice, kada ode u proširenu postane paradoksalan.michaellcmacha wrote:pa da danas je pisao i da hrvati nisu ustaše ali i da jesu ustaše, pa onda da su lideri ustaše a boranija (čitaj on) zavedena.... uglavnom sfurilo ga skroz....n_razbojnik wrote:iš'o na centriranje trapa, od ustašovanja ga poremetilomichaellcmacha wrote:đe je dingo ringo nestao.... a ustaše sve spomenike porušile.... :)))
2014-12-30
Teško prati svoj tijek misli, a kamoli tuđi, pa onda bubne i sakrije semichaellcmacha wrote:pa da danas je pisao i da hrvati nisu ustaše ali i da jesu ustaše, pa onda da su lideri ustaše a boranija (čitaj on) zavedena.... uglavnom sfurilo ga skroz....n_razbojnik wrote:iš'o na centriranje trapa, od ustašovanja ga poremetilomichaellcmacha wrote:đe je dingo ringo nestao.... a ustaše sve spomenike porušile.... :)))
2014-04-15
evo sad si na svom... :))))veber wrote:nisam, imam jezični šum u vugla.michaellcmacha wrote:jes ti pjan, prijatelju... :))))veber wrote:izgleda.michaellcmacha wrote:koji likovi začkomili svi do jednog, eto samo se sokrat javio da pljucne kako bi malo zamutio vodu... izgeda da je večeras popio redovnu terapiju.... :)))
a i subota je.
-djeca su došla kod mene, pa nemrem van dok su kod mene. mada bi mogao. sin drka po PS, a kći je otkrila sve čari smart TV, tako da bio, ne bio ne bi skužili razliku.
-petak je, nije subota. imam pomak vremenske zone. no kada odem van bit će subota.
-sada je kći izjavila da će prespavati kod mene "jer ionako sutra ideš kod mame (bivše) na ručak"
2015-08-08
evo, odoh vun, mislim da bum sa službenim autom jer ima njemačke tablice pa mi murja može popušiti kitu. ajd bok.michaellcmacha wrote:evo sad si na svom... :))))veber wrote:nisam, imam jezični šum u vugla.michaellcmacha wrote:jes ti pjan, prijatelju... :))))veber wrote:izgleda.michaellcmacha wrote:koji likovi začkomili svi do jednog, eto samo se sokrat javio da pljucne kako bi malo zamutio vodu... izgeda da je večeras popio redovnu terapiju.... :)))
a i subota je.
2014-12-30
ja sam "opovrgo" samo ovo u vezi spomenika NOB-u, ali sve redom što je nadrobio se bez problema opovrgne...n_razbojnik wrote:Teško prati svoj tijek misli, a kamoli tuđi, pa onda bubne i sakrije semichaellcmacha wrote:pa da danas je pisao i da hrvati nisu ustaše ali i da jesu ustaše, pa onda da su lideri ustaše a boranija (čitaj on) zavedena.... uglavnom sfurilo ga skroz....n_razbojnik wrote:iš'o na centriranje trapa, od ustašovanja ga poremetilomichaellcmacha wrote:đe je dingo ringo nestao.... a ustaše sve spomenike porušile.... :)))
navijačka skupina demoni ne koketiraju sa ustaštvom, čak štoviše uzoru su im mate parlov, nadahnjuje ih prolterska borba i tako to... eto jedino što nekad nose i hrvatsku zastavu ali sa krunom i crvenim bijelim poljem...
braniteljska udruga VEDRA je udruga branitelja iz DR i antifašista i ima 100% otklon od bilo kakvih ustaških natruha, čak i ne dozvoljava prijem u svoje članstvo onima koji su tijekom DR koketirali sa ustaštvom na bilo koji način... u članstvu navedene braniteljske udruge je i jedan general inače ratni brigadir čija brigada je izgubila u rati 113 pripadnika...
crkveni kler u istri, primorje, zagorje, međimurje i koprivničko križevački kraj su vrlo odmjereni i umjereni dio hrvatskog katoličkog svećenstva a to je skoro pola klera...
niti jedna značajna stranka u hrvatskoj nije proustaška a sa hsp-om je koalirao i hdz i sdp i interesno su povezani na lokalnim razinama jedni drugi i treći...
partizanski pokret nije interpretiran u potpunosti negativno, ali je broj stranica posvećenih ratnim operacijama i partizanskim pobjedama snažno reduciran, što je i razumljivo s obzirom na ratni rasplet u kojem je znašajnu ulogu imala tzv jna koja je sljednica partizana, a naglasak je stavljen na političke aspekte i stvaranje hrvatske države u okviru stvaranja jugoslavenske federacije (ZAVNOH, AVNOJ). Partizanski pokret u Hrvatskoj izdvojen je iz šireg jugoslavenskog konteksta, što je našlo odraza i u terminologiji: termini NOB i NOP zamijenjeni su u udžbenicima devedesetih izrazom “hrvatski antifašistički pokret”
mladež boli kurac i za ustaše i za partizane, njima je u fokusu fortnite, jeftina cuga, dobra mjuza, lagana treba, da nije obvezno po programu da svi osnovno školci odu u vukovar, pola ih ne bi ni znalo da smo bili izloženi agresiji bratske nam srbije...
hrvatskim društvom drmaju retro socijalisti i retro komunisti kojima je ustaštvo ideološki doručak ručak i večera a bogami i čik i kafe pauza bez kojeg oni jednostavno ne bi imali o čemu pričati....
jebeš dingaringa i njegovo" opovrgni ako možeš"
2015-08-08
sused, samo da ti se javim. došao doma. i parkam auto ispred kuće i vidim plave odbljeske TVa u dnevnoj sobi, pa si pomislih mala opet zaspala ispred tva. kurčina, mala cijelu noć igra PS. i najnevinijim pogledom, okicama kao u krave zaželjela je tati dobro jutro uz konstantaciju; pa i ti si bio dijete. stoga ostavljam ovaj upis i odoh spat, tužit ću ju majci koja ne pada na okice i teleći pogled.michaellcmacha wrote:evo sad si na svom... :))))veber wrote:nisam, imam jezični šum u vugla.michaellcmacha wrote:jes ti pjan, prijatelju... :))))veber wrote:izgleda.michaellcmacha wrote:koji likovi začkomili svi do jednog, eto samo se sokrat javio da pljucne kako bi malo zamutio vodu... izgeda da je večeras popio redovnu terapiju.... :)))
a i subota je.
ali nikaj ni od toga, jer je već sklopila savez s dedom. idu na dolac.
2014-12-30
JA mnogo više cijenim Ružu i njoj slične nego recimo Hodaka i njemu slične.
Ona ne krije šta je i ko je i to je pošten i legitiman politički stav, a ne kao onaj šupak Hodak i takvi kao on koji svoje opredjeljenje kriju iza šupljih frazetina o tobožnjem humanizmu, antitotalitarizmu, demokratskim motivima i sličnim sranjima.
Ona ne krije šta je i ko je i to je pošten i legitiman politički stav, a ne kao onaj šupak Hodak i takvi kao on koji svoje opredjeljenje kriju iza šupljih frazetina o tobožnjem humanizmu, antitotalitarizmu, demokratskim motivima i sličnim sranjima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jel tebi dobro, izgleda da te jebeno prebrikalo... koji hodak kurac palac, gore si nadrobio sepet nebuloza i niđe hodaka sunce mu i hodaku.... jel vas u hvo-u nisu učili da se ne svađate sami sa sobom neg da budete koncizni... i šojka kad je trijezna bolje prati a onda ti je valjda jasno koliko si se srozao... ili tko zna možda i nije... ;)Ringo10 wrote:JA mnogo više cijenim Ružu i njoj slične nego recimo Hodaka i njemu slične.
2015-08-08
Eto sad i ustaše cijeni...koliko je vas tamo?
2014-04-15
gužva u melburnu kod psihoterapeuta, a lijekovi ne pomažu....očiton_razbojnik wrote:Eto sad i ustaše cijeni...koliko je vas tamo?
2015-08-08
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ruža Tomašić će za Kolindu
» Tako je govorila Ruža
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Suverena Jadranska Država Otok Ruža
» Ruža ko nekad Šešelj huška druge na rat
» Tako je govorila Ruža
» Ruža Tomašić i srpsko pitanje u Hrvatskoj
» Suverena Jadranska Država Otok Ruža