Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
Dok su debili čatali ja pobra tonu maslina.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Regoč wrote:Granica prema Bosheru može se nadzirati.
Teško...Dinara, Kamešnica i dalje planine na jug... Ja uvik se ekipom prelazim bez dokumenata i bez da ikada vidimo policiju
Ne, Evice, nikad nije objasnio.
Ne tvrdim da je Marcel hadezenjara, no dosad je pisao prohadezeovski.
Ne tvrdim da je Marcel hadezenjara, no dosad je pisao prohadezeovski.
Nisam rekao da je lako, već da je moguće. Naveo sam i što sve možemo kombinirati da budemo uspješni u tome.Riplex wrote:Regoč wrote:Granica prema Bosheru može se nadzirati.
Teško...Dinara, Kamešnica i dalje planine na jug... Ja uvik se ekipom prelazim bez dokumenata i bez da ikada vidimo policiju
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
Page 10 of 10