''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-ce-biti-kandidat-sdp-a-za-predsjednika-republike-iz-vrha-stranke-jutarnjem-potvrdili-da-bi-sve-trebalo-biti-formalizirano-do-kraja-mjeseca/9007154/
Sretno Zoki! Budi baš onakav kakav jesi! To si ti! I sretno ti!
Sretno Zoki! Budi baš onakav kakav jesi! To si ti! I sretno ti!
red wolf-
2016-02-10
Re: ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
Previše je vlasti u rukama HDZa tako da ne bi bilo loše da ovaj i pobjedi triatelaru Kolindu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
Mislim da on nije sposoban jako,ali glasal bum za njega jer će potkresati krila agresivnom klerikalizmu i nacionalizmu,da ne upotrijebim teže riječi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kolinda je više bila kao nekakav ukras,nego ozbiljni lider.RayMabus wrote:Previše je vlasti u rukama HDZa tako da ne bi bilo loše da ovaj i pobjedi triatelaru Kolindu.
2014-04-22
Postala je Plenkovicev pijun i zato baš razmišljam o tome da ako ovaj uđe u drugi krug da po prvi put glasan u životu za SDP negdje tj ovdje jer je Milanoviceva pobjeda i poruka Plenkovicu da mora otići.jastreb wrote:Kolinda je više bila kao nekakav ukras,nego ozbiljni lider.RayMabus wrote:Previše je vlasti u rukama HDZa tako da ne bi bilo loše da ovaj i pobjedi triatelaru Kolindu.
2014-04-11
Nemoj glasat za njega. Već glasaj kao pravi Srbin za HDZ-ovog kandidata...jastreb wrote:Mislim da on nije sposoban jako,ali glasal bum za njega jer će potkresati krila agresivnom klerikalizmu i nacionalizmu,da ne upotrijebim teže riječi.
red wolf-
2016-02-10
Milanović je ostavio SDP gotovo u rasulu. Sjajan vođa
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Baš suprotno. SDP nije bio nikad jači nego kad je on bio predsjednik. No, vi volite tako HDZ i nema baš previše mjesta za ostale...melkior wrote:Milanović je ostavio SDP gotovo u rasulu. Sjajan vođa
red wolf-
2016-02-10
auuu..pokvario te ovaj forum, ezek..meni bas slatko, al'nekima nece lijepo sjesti ;-@red wolf wrote:Nemoj glasat za njega. Već glasaj kao pravi Srbin za HDZ-ovog kandidata...jastreb wrote:Mislim da on nije sposoban jako,ali glasal bum za njega jer će potkresati krila agresivnom klerikalizmu i nacionalizmu,da ne upotrijebim teže riječi.
Ne...Otvorio sam Vam oči...Maggie19 wrote:auuu..pokvario te ovaj forum, ezek..meni bas slatko, al'nekima nece lijepo sjesti ;-@red wolf wrote:Nemoj glasat za njega. Već glasaj kao pravi Srbin za HDZ-ovog kandidata...jastreb wrote:Mislim da on nije sposoban jako,ali glasal bum za njega jer će potkresati krila agresivnom klerikalizmu i nacionalizmu,da ne upotrijebim teže riječi.
red wolf-
2016-02-10
Pa kad malo bolje razmislim,poimam da si ti Srbin i da se zoveš Vuk. Vuk Žarković.red wolf wrote:Nemoj glasat za njega. Već glasaj kao pravi Srbin za HDZ-ovog kandidata...jastreb wrote:Mislim da on nije sposoban jako,ali glasal bum za njega jer će potkresati krila agresivnom klerikalizmu i nacionalizmu,da ne upotrijebim teže riječi.
2014-04-22
Po čemu je Milanović zaslužio predsjednički mandat ili po čemu je to zaslužila Kolinda? I ne, ne mislim da je za Kolindu bolja zamjena Miroslav Škoro. Jer ako ćemo tako, radije ću onda glasati za Kolindu. Em je ljepša, em ima veze i poznaje diplomaciju. I pokušava brendirati Hrvatsku. Ok, sad se uozbiljimo: uz ono malo ustavne ovlasti koje predsjednik RH ima, uglavnom u vanjskoj politici i nadzoru nad tajnim službama te zapovjedništvo nad vojskom u ratu, očekivati od predsjednika da bude nekakva protuteža izvršnoj vlasti je smiješno i nerealno. Očekujete od predsjednika republike da radi posao opozicije i da istodobno osigura stabilnost institucija i vlasti? Zbog osobnih animoziteta Mesića prema Tuđmanu i Šeksa prema Kolindi realni pravno-politički doseg utjecaja Pantovčaka na kreiranje ili kontrolu unutarnje političke situacije u zemlji kao nekog korektiva vlasti ili preuzimanje uloge stvarnog lidera je praktički nemoguć. S ovakvim funkcijama i ustavnim položajem kakvog ima, predsjednika RH je jednako tako moguće birati i u Saboru. Ali ako se već bira na neposrednim izborima, i ako on ima politički legitimitet koji je jači ili jednak pobjedniku parlamentarnih izbora, dakle predsjedniku vlade, onda je potrebno vratiti polupredsjednički sustav kakav je postojao u vrijeme Tuđmana ili možda čak štoviše, uvesti čisti predsjednički sustav u kojem predsjednik RH imenuje predsjednika vlade, ministre i u koji će za svoj rad odgovarati predsjedniku republike, i koje predsjednik republike može smijeniti odnosno predsjednik republike treba biti realna protuteža parlamentu.
2015-08-09
S Vama Srbima nemam ništa...jastreb wrote:Pa kad malo bolje razmislim,poimam da si ti Srbin i da se zoveš Vuk. Vuk Žarković.red wolf wrote:Nemoj glasat za njega. Već glasaj kao pravi Srbin za HDZ-ovog kandidata...jastreb wrote:Mislim da on nije sposoban jako,ali glasal bum za njega jer će potkresati krila agresivnom klerikalizmu i nacionalizmu,da ne upotrijebim teže riječi.
Last edited by red wolf on 13/6/2019, 23:45; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Kolinda bi mogla lako ispušit izbore jer je onu lignju od Josipovića jedva pobjedila s 50,74% a Milanović je ipak puno jači kandidat.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2014–15_Croatian_presidential_election
Ja mislin da ću ja Milanoviću dat glas budu li njih dvoje u drugom krugu , Plenkovic mi se toliko zgadio da je to u osnovi glas protiv Plenkovica.
Ja mislin da ću ja Milanoviću dat glas budu li njih dvoje u drugom krugu , Plenkovic mi se toliko zgadio da je to u osnovi glas protiv Plenkovica.
2014-04-11
Daj ne seri, postavio je sebi odane nesposobne poltrone koji kad je otišao s mjesta premijera i predsjednika SDP-a, su bili potpuno pogubljeni na čelu sa Bernardićem kojeg je trebalo držati za rukicu i voditired wolf wrote:Baš suprotno. SDP nije bio nikad jači nego kad je on bio predsjednik. No, vi volite tako HDZ i nema baš previše mjesta za ostale...melkior wrote:Milanović je ostavio SDP gotovo u rasulu. Sjajan vođa
Ali jedno mu priznajem: protjerao je Linića i za to mu skidam kapu i nije se dao zajebavati od one bulumente šatoraša, zapravo je bio čak i preblag prema njima, SDP vječito u strahu od domoljubne opcije s plinskim bocama
2015-08-09
Ti ne razumiješ što je politički lider...Bernardić je to nedavno naučio...I uspio na europskim izborima...melkior wrote:Daj ne seri, postavio je sebi odane nesposobne poltrone koji kad je otišao s mjesta premijera i predsjednika SDP-a, su bili potpuno pogubljeni na čelu sa Bernardićem kojeg je trebalo držati za rukicu i voditired wolf wrote:Baš suprotno. SDP nije bio nikad jači nego kad je on bio predsjednik. No, vi volite tako HDZ i nema baš previše mjesta za ostale...melkior wrote:Milanović je ostavio SDP gotovo u rasulu. Sjajan vođa
Ali jedno mu priznajem: protjerao je Linića i za to mu skidam kapu i nije se dao zajebavati od one bulumente šatoraša, zapravo je bio čak i preblag prema njima, SDP vječito u strahu od domoljubne opcije s plinskim bocama
red wolf-
2016-02-10
Iskreno, jebeš predsjednika republike ako ne može pokrenut reforme u zemlji jer ih blokira partitokratska kleptrokracija ili ako ne može organizirati neku vojnu akciju, čiji je najveći domet imenovanje veleposlanika.RayMabus wrote:Kolinda bi mogla lako ispušit izbore jer je onu lignju od Josipovića jedva pobjedila s 50,74% a Milanović je ipak puno jači kandidat.
2015-08-09
Gledaj Kolinda je Plenkovicev špijun koji se žvali s četnicima a Milanović in jebe majku tako da je on veći desničar od Plenkovica i Kolinde.melkior wrote:Iskreno, jebeš predsjednika republike ako ne može pokrenut reforme u zemlji jer ih blokira partitokratska kleptrokracija ili ako ne može organizirati neku vojnu akciju, čiji je najveći domet imenovanje veleposlanika.RayMabus wrote:Kolinda bi mogla lako ispušit izbore jer je onu lignju od Josipovića jedva pobjedila s 50,74% a Milanović je ipak puno jači kandidat.
Da definitivno za Milanovića ako uđe u drugi krug. Želin ga vidit kako jebe Dačiču i Vučiču mater a ne in pruža ruku pomirenja.
2014-04-11
Niti je organizator niti je vizionar, niti ima muda niti političkog instinkta. Pogubljen u vremenu i prostoru, vlast mu slučajno može pasti u ruke i to isključivo kad se HDZ sam previše sjebe.red wolf wrote:Ti ne razumiješ što je politički lider...Bernardić je to nedavno naučio...I uspio na europskim izborima...melkior wrote:Daj ne seri, postavio je sebi odane nesposobne poltrone koji kad je otišao s mjesta premijera i predsjednika SDP-a, su bili potpuno pogubljeni na čelu sa Bernardićem kojeg je trebalo držati za rukicu i voditired wolf wrote:Baš suprotno. SDP nije bio nikad jači nego kad je on bio predsjednik. No, vi volite tako HDZ i nema baš previše mjesta za ostale...melkior wrote:Milanović je ostavio SDP gotovo u rasulu. Sjajan vođa
2015-08-09
HDZ se već sam sjebao kad su prekinili suradnju s Most i ušli u koaliciju s Pupovcem i HNSom.
Oni su se već sjebali. Njih na idućim parlamentarnim izborima čeka desnica.
Oni su se već sjebali. Njih na idućim parlamentarnim izborima čeka desnica.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Milanović pokazao diktatorske sklonosti:'Iskreno govoreći,ne vidim smisao funkcije predsjednika Republike.Trebalo bi ga birati u Saboru.'
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Tko će biti sljedeći predsjednik Republike Hrvatske?
» Džaferović: Neću biti kandidat 2022. godine, član Predsjedništva BiH će biti Bakir Izetbegović
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Tko će biti sljedeći predsjednik Republike Hrvatske?
Page 1 of 3