Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
i dilat halal steroidetre911 wrote:Oš ti odma tamo teretanu otvorit za bildanje budućih vehabija?marcus-t wrote:Pa eto dobre ideje. Treba naseliti ta prazna sela da to više ne propada. To sve treba dati imigrantima.melkior wrote:Sela prazna, mladi otišli u Zagreb, ostalo svega par bakica u selu. Rock ´n rollmelkior wrote:Ako netko misli da će im zima i planine biti neriješiv problem, grdo se vara. Najebat će lokalni seljani kojima će upadati u dvorišta i kuće nepozvani gosti.neoliberalni_placenik wrote:melkior wrote:Zoka je car, i što je najbolje, u pravu je. Jer realno, što možeš s izbjeglicama? Ili ćeš minirati granicu sa Srbijom pa će ti ulaziti preko Bosne (pa ćeš morati pokrenuti invaziju na BiH da smanjihš 1000 km granice s BiH, uglavnom, preskupo i riskantno) ili ćeš sve proslijediti do Njemačke koja ih zove, hoće i traži. Pa sretno im s Njemačkom i Njemačkoj s njimaneoliberalni_placenik wrote:Zoki opet zajeba Merkelicu, Orbana, Srbe, Slovence, sve
Ona budaletina Karamarko bi od Hrvatske napravio konclogor za imigrante koje Zapad ne želi. Jebi se Zapad, zašto bi mi njima uvijek držali štangu dok nam isti uvale sranje s leđa? Nismo Zapadu, pa ni Njemačkoj baš ništa dužni. A izigravati antemuralis christianitatis u interesu Europe i tog istog Zapada koji kršćanstvo prezire kao što prezire i slavenske nacije - nema smisla. Zašo bi smo mi bili zadnje budale u selu? Kad pukne ljubav između imigranata i Nijemaca na ulicama njemačkih gradova, lijepo ćemo kulturno pozivati na razum, slati pomoć preko Crvenog križa i govoriti da nećemo sa njemačkim barbarima i švajnima imati posla
Nije u pravu od Hrvatske će zoki napraviti konclogor za imigrante. Granicu sa Bosnom netreba čuvati, sa jedne strane je sava, a sa druge strane su planine od 2000metara gdje ih čeka -30c , na arape koji žive u pustinji.. u takvim uvjetima se umire u roku par sati na otvorenom.. sretno im
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
Ako hrvatski narod odluči birati jednog od te dvojice pokazat će jasno da su društvo debila. Bilo koja druga opcija samo neka to budu novi ljudi ne zaljubljenici u vlast, već ljudi koji cijene i vole Hrvatsku i to srcem a ne džepom. Po mom skromnom sudu, to su MOST.
Guest- Guest
Njegovi zaključci su razina ST i Marinka Božića. Dno dna.Regoč wrote:Marcel ima dobre tekstove, samo da malo izbaci srbizme, na što ga upozoravam već nekoliko puta. Valjda će mu novi srbsko-hrvatski rječnik pomoći. Druga je stvar što se tebi ne sviđaju zaključci.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.
Ako hrvatski narod odluči birati jednog od te dvojice pokazat će jasno da su društvo debila. Bilo koja druga opcija samo neka to budu novi ljudi ne zaljubljenici u vlast, već ljudi koji cijene i vole Hrvatsku i to srcem a ne džepom. Po mom skromnom sudu, to su MOST.
Guest- Guest
Nisam pitao jesi gledala već jesi li šta radila? Vrdaš i izvrdavaš ko prava Židovka.Eva wrote:Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Dobromarcus-t wrote:Nisam pitao jesi gledala već jesi li šta radila? Vrdaš i izvrdavaš ko prava Židovka.Eva wrote:Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
Guest- Guest
Znači bilo dobro? Hm, to je nekako pomirljiva konstatacija, kao ono "A nije bilo nešto al ok, bilo je dobro".Eva wrote:Dobromarcus-t wrote:Nisam pitao jesi gledala već jesi li šta radila? Vrdaš i izvrdavaš ko prava Židovka.Eva wrote:Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
2015-10-07
neka pokaze sto 'ko ima,pa kom'opanci,kom'obojci.. :PEva wrote:Imaš priliku to ispravit. 25 godina vas jebu svi, red je pokazat im zube.maggie13 wrote:mene boli sto se na nas racun vjezbao cijeli mandat..:Dtre911 wrote:Je tada no od tog trenutka jedino sa enicom kako reče kolega regoč, gdje god se okrenio popio je batine bilo u EU bilo kod kuće, 4 izborna ciklusa, dva za eu parlament, lokalni izbori, izbori za predsjednika, ustavni sud(desetak srušenih zakona), slučaj lex perković.....maggie13 wrote:je,njemu se posrecilo s nama ..i to 4 godine..:Stre911 wrote:Njima se i posrećilo ponekad, ovom našem dvojcu čisto sumnjam.maggie13 wrote:Hahahaha,ovo je stvarno vrh..delboy i rodney..:D
2014-04-12
Kako je pokvaren ako otvoreno prijeti ? Pokvereni ljudi nikada ne prijete otvoreno nego pokvareno iza leđa. Daj se dogovorite bolje u komesarijatu. Vidiš da vam mišteljnje nije izdefinirano do kraja i onda morati improvizirati pa se ovakve nubuloze dogode. Nije dobro kada partija daje drugovima da misle. Nemaju drugovi s čime misliti zato i slušaju partiju slijepo.Sora wrote:Milanović nije imao štap nikada , čak je bio naivan puno puta . Za razliku od pokvarenog Karamarka koji prijeti otvorenozgdosada wrote:Sora wrote:Milanović je sposoban i karizmatičan voda kojeg se boje .
Adzenjare . Njima je uzeo mjeru i pokazao kako se vodi drzava a ne doumovna ko vlastita prcija. UOČITE RAZLIKU .
Lako biti karizmatičan među ovcama. Ovcama je svako sa šatpom u ruci karizmatičan neizmjerno.
Guest- Guest
I svatko tko vjeruje političaru bio taj lijevi ili desni. Karamarko ili Milanović obična je budaletina koja troši zrak bezveze i najbolje bi bilo da svi takvi crknu do izbora pa da se normalno da izborima bira bez partijskih poslušnika.
Guest- Guest
Prepuštam to tvojoj maštimarcus-t wrote:Znači bilo dobro? Hm, to je nekako pomirljiva konstatacija, kao ono "A nije bilo nešto al ok, bilo je dobro".Eva wrote:Dobromarcus-t wrote:Nisam pitao jesi gledala već jesi li šta radila? Vrdaš i izvrdavaš ko prava Židovka.Eva wrote:Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
Guest- Guest
Njegovi zaključci bole dio političkoga spektra. Ti, očito, pripadaš tom dielu.Eva wrote:Njegovi zaključci su razina ST i Marinka Božića. Dno dna.Regoč wrote:Marcel ima dobre tekstove, samo da malo izbaci srbizme, na što ga upozoravam već nekoliko puta. Valjda će mu novi srbsko-hrvatski rječnik pomoći. Druga je stvar što se tebi ne sviđaju zaključci.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.
Baš si zla. I što se odmah smrtno uozbiljiš na ovu temu?Eva wrote:Prepuštam to tvojoj maštimarcus-t wrote:Znači bilo dobro? Hm, to je nekako pomirljiva konstatacija, kao ono "A nije bilo nešto al ok, bilo je dobro".Eva wrote:Dobromarcus-t wrote:Nisam pitao jesi gledala već jesi li šta radila? Vrdaš i izvrdavaš ko prava Židovka.Eva wrote:Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
2015-10-07
Kaj god! Takvi pamfleti i takvi zaključci samo su u službi porobljavanja i pljačke ove države. Jebeš nounare koji hvalospjeve pišu partiji HDZ/SDP. Neš ti zanata. najstariji zanat je pošteniji od toga.Regoč wrote:Njegovi zaključci bole dio političkoga spektra. Ti, očito, pripadaš tom dielu.Eva wrote:Njegovi zaključci su razina ST i Marinka Božića. Dno dna.Regoč wrote:Marcel ima dobre tekstove, samo da malo izbaci srbizme, na što ga upozoravam već nekoliko puta. Valjda će mu novi srbsko-hrvatski rječnik pomoći. Druga je stvar što se tebi ne sviđaju zaključci.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.
Guest- Guest
Jesam , ja sam zla a ti si nemaran. Jer, da si imalo pratio moj sexualni život onda bi znal da se akcija odvija uglavnom jutrima. To me pogodilo da se to ne prati pozorno.marcus-t wrote:Baš si zla. I što se odmah smrtno uozbiljiš na ovu temu?Eva wrote:Prepuštam to tvojoj maštimarcus-t wrote:Znači bilo dobro? Hm, to je nekako pomirljiva konstatacija, kao ono "A nije bilo nešto al ok, bilo je dobro".Eva wrote:Dobromarcus-t wrote:Nisam pitao jesi gledala već jesi li šta radila? Vrdaš i izvrdavaš ko prava Židovka.Eva wrote:Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
Guest- Guest
A dobro, ne stignem ni ja sve konce pohvatat. I jel bilo šta jutros?Eva wrote:Jesam , ja sam zla a ti si nemaran. Jer, da si imalo pratio moj sexualni život onda bi znal da se akcija odvija uglavnom jutrima. To me pogodilo da se to ne prati pozorno.marcus-t wrote:Baš si zla. I što se odmah smrtno uozbiljiš na ovu temu?Eva wrote:Prepuštam to tvojoj maštimarcus-t wrote:Znači bilo dobro? Hm, to je nekako pomirljiva konstatacija, kao ono "A nije bilo nešto al ok, bilo je dobro".Eva wrote:Dobromarcus-t wrote:Nisam pitao jesi gledala već jesi li šta radila? Vrdaš i izvrdavaš ko prava Židovka.Eva wrote:Ne gledam ti ja takve programe. To moraš pitat Svecamarcus-t wrote:Dobro, nego reci jel bilo kakvog sexa sinoć?Eva wrote:To se tak veli, kad si u diplomaciji.marcus-t wrote:E da, ti si baš poznata po skromnosti.Eva wrote:Marčelu kak ide pisanje, bolje da se primi lopate. Kurca ne kuži, a i ono kaj skuži ne vidi ak mu se dobro plati. HR ne trebaju takva piskarala, kao ni premijeri kakvi su Zoki i Turčin.Regoč wrote:Bit će posla Marcele, samo ako ga želiš.marcus-t wrote:Ma hoćeš, šta si se prepao. Pisat ćeš hvalospjeve novoj 'ADZ vladi. Praviti spinove kao i do sada i od teških promašaja praviti "neviđene uspjehe". Ma sve je isto, samo ćeš se zarotirati za 180 stupnjeva.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
2015-10-07
Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
Guest- Guest
Tak i kod nas. Navečer ne ide bez tabletica.
crvenkasti-
2014-04-17
Eva wrote:Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
I stvarno misliš da to da te netko krknuo treba objaviti na internetu ?
Guest- Guest
Da, pa viš da ljude zanima. A i ja sam celebrityzgdosada wrote:Eva wrote:Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
I stvarno misliš da to da te netko krknuo treba objaviti na internetu ?
Guest- Guest
Odi u kuraccrvenkasti wrote:Tak i kod nas. Navečer ne ide bez tabletica.
Guest- Guest
Čaj sam prolila po stolu
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
Page 7 of 10