Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
Čaj sam prolila po stolu
Guest- Guest
Ti ko da opisuješ neku komediju a ne svoj sexualni doživljaj.Eva wrote:Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
aha, i meni je pukla cijevtre911 wrote:Pa proće on u sabor pa ćeš i dalje imati materijala za sprdnju.marcellus wrote:Biće mi dosadno kad krembila više ne bude, a neću imati niti o čemu pisati
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa dobro, kad ćemo onda na kavu da se pošteno ismijemo?Eva wrote:Smijeh je afrodizijak.
2015-10-07
Ne pijem ja kavu, imam visok tlakmarcus-t wrote:Pa dobro, kad ćemo onda na kavu da se pošteno ismijemo?Eva wrote:Smijeh je afrodizijak.
Last edited by Eva on 4/11/2015, 12:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eva wrote:Da, pa viš da ljude zanima. A i ja sam celebrityzgdosada wrote:Eva wrote:Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
I stvarno misliš da to da te netko krknuo treba objaviti na internetu ?
da, ti, Ava Karabatić, i Soraja. Samo što njima bar plate da daju pičke. (i ne zanima ljude nego marcusa)
A večeru uz domaće crno vino? To kažu spušta tlak.Eva wrote:Ne pijem ja kavu, imam visok tlakmarcus-t wrote:Pa dobro, kad ćemo onda na kavu da se pošteno ismijemo?Eva wrote:Smijeh je afrodizijak.
2015-10-07
Crnjo, prošetaj malomarcellus wrote:Eva wrote:Da, pa viš da ljude zanima. A i ja sam celebrityzgdosada wrote:Eva wrote:Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
da, ti, Ava Karabatić, i Soraja. Samo što njima bar plate da daju pičke. (i ne zanima ljude nego marcusa)
Guest- Guest
Ti si ostario a ne znaš prepoznati pravu ženu. Eva je tigrica.marcellus wrote:Eva wrote:Da, pa viš da ljude zanima. A i ja sam celebrityzgdosada wrote:Eva wrote:Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
2015-10-07
Može, dogovoreno.marcus-t wrote:A večeru uz domaće crno vino? To kažu spušta tlak.Eva wrote:Ne pijem ja kavu, imam visok tlakmarcus-t wrote:Pa dobro, kad ćemo onda na kavu da se pošteno ismijemo?Eva wrote:Smijeh je afrodizijak.
Guest- Guest
a ti Indijacmarcus-t wrote:Ti si ostario a ne znaš prepoznati pravu ženu. Eva je tigrica.marcellus wrote:Eva wrote:Da, pa viš da ljude zanima. A i ja sam celebrityzgdosada wrote:Eva wrote:Oprostit ću ti ovaj put. Bilo je urnebesno. (al nek ostane među nama)
Guest- Guest
Dogovoreno? Kak dogovoreno? Ja krenem i pitam sve redom "Ti si Eva?" Ne zajebavaj već trk na pvt i pošalji mi broj moba da te malo i čujem.Eva wrote:Može, dogovoreno.marcus-t wrote:A večeru uz domaće crno vino? To kažu spušta tlak.Eva wrote:Ne pijem ja kavu, imam visok tlakmarcus-t wrote:Pa dobro, kad ćemo onda na kavu da se pošteno ismijemo?Eva wrote:Smijeh je afrodizijak.
2015-10-07
Daj dečec, smiri doživljaj. Mamu ti mogu bit.
Guest- Guest
Ljubav ne zna šta su godine.Eva wrote:Daj dečec, smiri doživljaj. Mamu ti mogu bit.
2015-10-07
Je, da, sam mi fali 4 dijete
Guest- Guest
Pa koliko imaš ljeta?Eva wrote:Je, da, sam mi fali 4 dijete
2015-10-07
sad si već bezobrazan :)marcus-t wrote:Pa koliko imaš ljeta?Eva wrote:Je, da, sam mi fali 4 dijete
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nepristojno je pitati za godine a ne za ljeta.mutava baštarda wrote:sad si već bezobrazan :)marcus-t wrote:Pa koliko imaš ljeta?Eva wrote:Je, da, sam mi fali 4 dijete
2015-10-07
Tek 40 proljeća. Do ljeta još nisam stigla. Pupoljakmarcus-t wrote:Pa koliko imaš ljeta?Eva wrote:Je, da, sam mi fali 4 dijete
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
» Milanović će biti prvi predsjednik u povijesti koji neće doći na konstituirajuću sjednicu Sabora
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Milanović oštro odbrusio bugarskim četnicima nakon šta su pozvali hrvatsku veleposlanicu u Sofiji na razgovor da joj očitaju bukvicu
Page 8 of 10