"Ako zatvorimo granicu – rat na Balkanu"
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: "Ako zatvorimo granicu – rat na Balkanu"
Sprem'te se...dzango wrote:Gde u rat bez brade?Ero wrote:Ako netko misli kod nas neka na vrime pušća bradu...Bez toga nema prolaza.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Vi ste već spremni?Ero wrote:Sprem'te se...dzango wrote:Gde u rat bez brade?Ero wrote:Ako netko misli kod nas neka na vrime pušća bradu...Bez toga nema prolaza.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nešto kao u pojasu Gaze?Eva wrote:A uvijek se može organizirati safari kao egzotika u turističkoj ponudi. Divljači ne manjka.
Guest- Guest
ebi ga..divlju zvijer treba povremeno prorijediti..,da ne upada i tamani normalne ljude..
Guest- Guest
Svakako nekih mjerodavnijih,ne Balkanaca naravno...
Guest- Guest
Za što si mjerodavan, za sise i guzice?bogomdani wrote:Pa ja sam Mjerodavan,a ti si Balkanac..
Guest- Guest
ajd ajd,dobro..nis korisno nisi rekao na Mrkelicinu izjavu..zanimljiva je a vi zaspamaste temu..
Guest- Guest
Pa a sto ste,zivite na balkanskom poluotoku,svakih 40 godina napravite polusvjetsko sranje,dignete svijet na noge,od 4-5 godina efektivno ratujete kojih 2-3 mjeseca,uglavnom rostiljate,i na kraju proglesite da ste svi pobijedili...
Guest- Guest
Znao sam da je onaj Hitler Blaknac, majku mu.bogomdani wrote:Svakako nekih mjerodavnijih,ne Balkanaca naravno...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a sto se svi vrijedjaju....cccc...ooo..polako...poluotok je zanimljiva pozicija..Kako se grci ne vbrijedjaju na to kad im kazes da su Balkanci..
Guest- Guest
Ali kad odemo u Njemačku, postanemo Nijemci i onda se rugamo Balkancima što su takvi nikakvi...ima to i svojih dobrih strana.bogomdani wrote:Pa a sto ste,zivite na balkanskom poluotoku,svakih 40 godina napravite polusvjetsko sranje,dignete svijet na noge,od 4-5 godina efektivno ratujete kojih 2-3 mjeseca,uglavnom rostiljate,i na kraju proglesite da ste svi pobijedili...
Guest- Guest
Pa ne rugam se ja..istina..malo bockam,ali to svi radimo..ja ne sa zlocom.. ..Ajd dobro,necu vise to govoriti,kad ste mi tako njezni i osjetljivi...eb se sad,odo si kofi skujati..Starhemberg wrote:Ali kad odemo u Njemačku, postanemo Nijemci i onda se rugamo Balkancima što su takvi nikakvi...ima to i svojih dobrih strana.bogomdani wrote:Pa a sto ste,zivite na balkanskom poluotoku,svakih 40 godina napravite polusvjetsko sranje,dignete svijet na noge,od 4-5 godina efektivno ratujete kojih 2-3 mjeseca,uglavnom rostiljate,i na kraju proglesite da ste svi pobijedili...
Guest- Guest
Ja sam Balkanac i ne vređam se. Samo ne mislim da su Bečlije nešto bolje.bogomdani wrote:a sto se svi vrijedjaju....cccc...ooo..polako...poluotok je zanimljiva pozicija..Kako se grci ne vbrijedjaju na to kad im kazes da su Balkanci..
Meni Beclije nisu pojama za nes pozitivno...jeb u Obitelji i takvo i potomstvo...puj..!!!dzango wrote:Ja sam Balkanac i ne vređam se. Samo ne mislim da su Bečlije nešto bolje.bogomdani wrote:a sto se svi vrijedjaju....cccc...ooo..polako...poluotok je zanimljiva pozicija..Kako se grci ne vbrijedjaju na to kad im kazes da su Balkanci..
Guest- Guest
konstanta je točna, ali ti nisi balkanac isto :face:bogomdani wrote:Pa a sto ste,zivite na balkanskom poluotoku,svakih 40 godina napravite polusvjetsko sranje,dignete svijet na noge,od 4-5 godina efektivno ratujete kojih 2-3 mjeseca,uglavnom rostiljate,i na kraju proglesite da ste svi pobijedili...
Guest- Guest
Pa volio bih se okititit dicnom titulom,ali jednostavno ne mogu..neoliberalni_placenik wrote:konstanta je točna, ali ti nisi balkanac isto :face:bogomdani wrote:Pa a sto ste,zivite na balkanskom poluotoku,svakih 40 godina napravite polusvjetsko sranje,dignete svijet na noge,od 4-5 godina efektivno ratujete kojih 2-3 mjeseca,uglavnom rostiljate,i na kraju proglesite da ste svi pobijedili...
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Zlovenci blokirali granicu
» Bošnjački poljoprivrednici žele blokirati granicu sa HR
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Zlovenci blokirali granicu
» Bošnjački poljoprivrednici žele blokirati granicu sa HR
Page 4 of 7