Zlovenci blokirali granicu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Zlovenci blokirali granicu
REDAKCIJI Indexa javio se čitatelj, Paul Verde, koji je na granici sa Slovenijom čekao sat vremena.
"Prešao sam hrvatsku granicu za 10 minuta, ali sam na prelazak slovenske granice čekao više od sat vremena", poručio je i dodao kako to nije ono najgore.
Naime, kako je javio Paul, kolona na granici je duža od 10 kilometara te će neki morati čekati i preko tri sata kako bi prešli granicu.
"Zašto slovenska granica usporava automobile", zapitao se Paul i poslao nam nekoliko fotografija u kojima se vidi kolika je gužva na granici.
U fotografijama je priložio i obavijest HAK-a koji je obavijestio putnike kako je vrijeme čekanja samo 10 do 15 minuta.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-foto-javio-nam-se-strani-turist-cekao-sam-sat-vremena-na-granici-sa-slovenijom-zasto-to-rade/980172.aspx
"Prešao sam hrvatsku granicu za 10 minuta, ali sam na prelazak slovenske granice čekao više od sat vremena", poručio je i dodao kako to nije ono najgore.
Naime, kako je javio Paul, kolona na granici je duža od 10 kilometara te će neki morati čekati i preko tri sata kako bi prešli granicu.
"Zašto slovenska granica usporava automobile", zapitao se Paul i poslao nam nekoliko fotografija u kojima se vidi kolika je gužva na granici.
U fotografijama je priložio i obavijest HAK-a koji je obavijestio putnike kako je vrijeme čekanja samo 10 do 15 minuta.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-foto-javio-nam-se-strani-turist-cekao-sam-sat-vremena-na-granici-sa-slovenijom-zasto-to-rade/980172.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zlovenci blokirali granicu
Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
2015-08-09
Naguzio vas Era. Nosićete vi njemu more u kantama u Ljubljanu pod noge. Nema prolaza dok niste zadnju ukradenu srdelicu vratili.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Vrijeme je za uništenje slovenske države, okupaciju i stvaranje Velike Hrvatske s parkiralištem uz granicu s Austrijom.melkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
2015-08-09
Turistička čardak državica na aparatima.
Hvala Zlovenija.
Hvala Zlovenija.
2014-04-11
Merkel i Tramp su rekli da vojsku šaljete u Poljsku i Rusiju. To je baš zato da ne bi opet počimali balkanske ratove. Ako vam se bije ajte tamo na Staljingrad.melkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
2015-08-20
I uostalom, boli nas kurac, Slovenci sigurno ne izdvajaju 2% BDP-a za vojsku. S onom sićom koju Hrvatska izdvaja, Amerika ne bi ni mrdnula prstom, a Hrvatskoj dovoljno da zbriše Sloveniju s karte svijeta.melkior wrote:Vrijeme je za uništenje slovenske države, okupaciju i stvaranje Velike Hrvatske s parkiralištem uz granicu s Austrijom.melkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
2015-08-09
Ne, ljepše nam je međusobno...a i mislim da je vrijeme da počnemo voditi ratove koje možemo dobitibora-corba wrote:Merkel i Tramp su rekli da vojsku šaljete u Poljsku i Rusiju. To je baš zato da ne bi opet počimali balkanske ratove. Ako vam se bije ajte tamo na Staljingrad.melkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
2015-08-09
prvo morate opkoliti Staljingrad takvo je naređenjemelkior wrote:Ne, ljepše nam je međusobno...a i mislim da je vrijeme da počnemo voditi ratove koje možemo dobitibora-corba wrote:Merkel i Tramp su rekli da vojsku šaljete u Poljsku i Rusiju. To je baš zato da ne bi opet počimali balkanske ratove. Ako vam se bije ajte tamo na Staljingrad.melkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumuAlfaOmega wrote:Možda da ih anektiramo? Nema granice, nema gužve.
bolje vam je ne dirat slovence ostat ćete i bez karinskog zaliva
2015-08-20
bora-corba wrote:Naguzio vas Era. Nosićete vi njemu more u kantama u Ljubljanu pod noge. Nema prolaza dok niste zadnju ukradenu srdelicu vratili.
ima li netko erinu adresu ? ja bih mu rado poslao nekoliko plutajućih morskih mina iz 2. svj. rata. ispravne su još pale detonatori sve ispravno.
Guest- Guest
Mislim da je nemoguće izbjeći rat sa Slovenijom. Staljingrad prepuštamo Švabama, oni imaju iskustvabora-corba wrote:prvo morate opkoliti Staljingrad takvo je naređenjemelkior wrote:Ne, ljepše nam je međusobno...a i mislim da je vrijeme da počnemo voditi ratove koje možemo dobitibora-corba wrote:Merkel i Tramp su rekli da vojsku šaljete u Poljsku i Rusiju. To je baš zato da ne bi opet počimali balkanske ratove. Ako vam se bije ajte tamo na Staljingrad.melkior wrote:Mislim da je vrijeme za vojnu invaziju na Sloveniju. Pomorska blokada Kopra i osvajanje Svete gere, par preleta MIG-om preko Ljubljane i bombardiranje slovenske vlade.melkior wrote:
Prva pametna i konstruktivna izjava u posljednja 24 sata na ovom forumu
bolje vam je ne dirat slovence ostat ćete i bez karinskog zaliva
2015-08-09
Plenković ako je pametan, pokrenuo bi opću mobilizaciju, digao sve penzionere, branitelje i poslao u invaziju na Sloveniju, Ljubu Ćesića Rojsa prvog
2015-08-09
hahahaha jedna turistička sezona ako ode biće crkavanja od gladimelkior wrote:Mislim da je nemoguće izbjeći rat sa Slovenijom.
2015-08-20
šta ne zajebete slovence i ne preimenujete neki trg ili ulicu, ima kakva ljubljanska ili slovenačka ulica kod vas?
2015-08-20
Nadam se tom scenariju.bora-corba wrote:hahahaha jedna turistička sezona ako ode biće crkavanja od gladimelkior wrote:Mislim da je nemoguće izbjeći rat sa Slovenijom.
2014-04-11
Ma kakvo crkavanje od gladi, zaplijenit ćemo Gorenje i Mercator. Uostalom, i neka crkenmo od gladi, rekao bi najveći drug naših naroda i narodnosti, Mao Tse Tung: i noga u guzicu je korak naprijed.bora-corba wrote:hahahaha jedna turistička sezona ako ode biće crkavanja od gladimelkior wrote:Mislim da je nemoguće izbjeći rat sa Slovenijom.
2015-08-09
ima da Hasa za odmazdu odma preimenuje neki slovenački bulevar i tamo sagradi džamijuRayMabus wrote:Nadam se tom scenariju.bora-corba wrote:hahahaha jedna turistička sezona ako ode biće crkavanja od gladimelkior wrote:Mislim da je nemoguće izbjeći rat sa Slovenijom.
2015-08-20
Pa kud ćeš boljeg scenarija od rata Hrvatske i Slovenije?RayMabus wrote:Nadam se tom scenariju.bora-corba wrote:hahahaha jedna turistička sezona ako ode biće crkavanja od gladimelkior wrote:Mislim da je nemoguće izbjeći rat sa Slovenijom.
2015-08-09
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» Hrvati blokirali institucije BiH
» Poljaci blokirali Split
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» woke sekularisti mi blokirali mobitel
» Hrvati blokirali institucije BiH
» Poljaci blokirali Split
» Amerikanci blokirali Perzijski zaljev
» woke sekularisti mi blokirali mobitel
Page 1 of 4