"Ako zatvorimo granicu – rat na Balkanu"
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: "Ako zatvorimo granicu – rat na Balkanu"
a nis Kayo,samo stavih sliku gole Merkelicekaja_333 wrote:A sto ovaj balkanjeros svetac trkelja kad ga briše, opet valjda sere nesto..
Guest- Guest
bogomdani wrote:ebi ga..moras i ti nes raditi ovdje..Trinity wrote:bogomdani wrote:Kugo jedna..na spoiler se moze staviti nackte slika..edukuj se malo...bogomdani wrote:i opet...
- gola Mrkelica:
I opet...DELETE...
Trinity
Trinity-
2014-04-17
ajd,ajd znam da si vrijedna pčelica...Trinity wrote:bogomdani wrote:ebi ga..moras i ti nes raditi ovdje..Trinity wrote:bogomdani wrote:Kugo jedna..na spoiler se moze staviti nackte slika..edukuj se malo...bogomdani wrote:i opet...
- gola Mrkelica:
I opet...DELETE...
Trinity
Guest- Guest
Jesi i ti oženila Židovku?Eva wrote:Nije, imaš sreću pa si muško. Tvoja deca buju Židovi ak oženiš Židovku.Starhemberg wrote:Ma goj, džabe ...Eva wrote:A nije, ti si bistar dečecStarhemberg wrote:Pa kao i svaki goj, jelte...Eva wrote:Di je Marčelo od mene, u svemu, 18 štengi ispod.Starhemberg wrote:Kajkaš bolje od Marcela, kad se koncentriraš, to ti se mora priznati...Eva wrote:Da. Nekaj si nafčil
Guest- Guest
Koje, daj primjer?bogomdani wrote:Mene Starhi podsjeca na one engleske suhonjave aristokrate....Eva wrote:Nije, imaš sreću pa si muško. Tvoja deca buju Židovi ak oženiš Židovku.Starhemberg wrote:Ma goj, džabe ...Eva wrote:A nije, ti si bistar dečecStarhemberg wrote:Pa kao i svaki goj, jelte...Eva wrote:Di je Marčelo od mene, u svemu, 18 štengi ispod.Starhemberg wrote:Kajkaš bolje od Marcela, kad se koncentriraš, to ti se mora priznati...Eva wrote:Da. Nekaj si nafčil
Guest- Guest
Vjerojatno, ni to sam tak izgovoreno. Trla baba Anđa lan, moš mislit. Da, bure baruta, btw, dobar film. A ni Bosna ni pošteđena. Lijepo će HR okružit s mujama koje im budu višak. Ma ni Austrijanci ti ne kuže tko je tko i sve južno od Graca njima ti je unten.omni wrote:Nazalost taj scenario je jako tesko ostvariv. Sposobni su ovi satrapi da izvuku sve najgore iz ljudi, znaju oni kako zakuhati a na Balkanu je to lako. Poslije ce nakon stotina tisuca zrtava velikodusno ponudit popunu. Mada smatram da tu nisu u planu sukobi izmedju Hrvatske i Srbije jer clanstvo Hrvatske u NATO tu poteze odredjene komplikacije. Prije ce oni skuhat nesto sa Kosovom, Makedonijom i Srbijom, tu je jos lakse upalit. Ove poruke pripremaju teren i medijski obuhvataju opcenito "Balkan" posto jedan prosjecni Nijemac, Holandjanin, Svedjanin i ostali u principu ni ne znaju koje drzave tu spadaju, zamo znaju da tu zive ljudi koji se vole tuci i slicno.Eva wrote:Sve političare ukrcat, skup s mujama u avione i iskrcat nasred Atlantika.omni wrote:Potplacena baba i klika ce sve uciniti da ostvare plan naredbodavaca, cak i da iskoriste uvijek krhke odnose na Balkanu i izazovu sukobe. Europi je zadnji cas da se probudi i stane toj kamarili na glavu, Balkanu je prvenstveno zadnji cas jer je u toku uvlacenje u krvave sukobe. Ta banda bi sad rado da se ubijamo izmedju sebe umjesto da im priredimo red bandera sa dodatnom opremom sto ih po svim prirodnim zakonima treba da slijedi.
Guest- Guest
Nisam, ali jesu moj otac i moj deda.Starhemberg wrote:Jesi i ti oženila Židovku?Eva wrote:Nije, imaš sreću pa si muško. Tvoja deca buju Židovi ak oženiš Židovku.Starhemberg wrote:Ma goj, džabe ...Eva wrote:A nije, ti si bistar dečecStarhemberg wrote:Pa kao i svaki goj, jelte...Eva wrote:Di je Marčelo od mene, u svemu, 18 štengi ispod.Starhemberg wrote:Kajkaš bolje od Marcela, kad se koncentriraš, to ti se mora priznati...Eva wrote:Da. Nekaj si nafčil
Guest- Guest
a sto ja znam..one Plemenitase stisnute u ustirkane kosulje i prsluke dva broja manje..koji vjecito nosaju casu skoča i kradu uglavnom bogu dana..Starhemberg wrote:Koje, daj primjer?bogomdani wrote:Mene Starhi podsjeca na one engleske suhonjave aristokrate....Eva wrote:Nije, imaš sreću pa si muško. Tvoja deca buju Židovi ak oženiš Židovku.Starhemberg wrote:Ma goj, džabe ...Eva wrote:A nije, ti si bistar dečecStarhemberg wrote:Pa kao i svaki goj, jelte...Eva wrote:Di je Marčelo od mene, u svemu, 18 štengi ispod.Starhemberg wrote:Kajkaš bolje od Marcela, kad se koncentriraš, to ti se mora priznati...Eva wrote:Da. Nekaj si nafčil
Guest- Guest
Jbg, onda se ne pika.bogomdani wrote:
a sto ja znam..
Guest- Guest
Vratim se iz maslina , dan sunćan , odličan , priroda i šta saznam kad upalim kompjuter : počet će rat na Balkanu radi imigranata .....evo samo šta nije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne moze bez Balkanaca... ..inace decki genijalni...
Guest- Guest
A šta ga ova Merkelica može shrat pa to je čudo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Frontex stiže na granicu Hrvatske i Srbije. Juncker: u Grčkoj i zapadnom Balkanu povećati kapacitet za 100.000 migranata
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Zlovenci blokirali granicu
» Bošnjački poljoprivrednici žele blokirati granicu sa HR
» Zoki izravno u glavu:'Cim da cuvamo granicu?Lepezama.Ako ne smijemo cuvati svoju granicu sto radimo uopce u EU'
» RH zatvara granicu ka Srbiji
» Zlovenci blokirali granicu
» Bošnjački poljoprivrednici žele blokirati granicu sa HR
Page 7 of 7