Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto
inače ne radi se o promjeni čitaj malo što sam ja i prije ovog pisao o ruži. Ona mi je uvijek bila bliža kao politička opcija od hase.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
epikur37 wrote:
evo ga, marc je uskočio u novi vlak :)
prije izbora ti je hasanče bio top i trendi, sad su rezultati tu i evo te ...
Pa ovo je definitivno rađanje jedne nove desne opcije, manje vrtlarske :) Što je u biti bila naša glavna zamjerka Karamarku i Hasi.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A ja mislio samo kod nas frik šou.marcellus wrote:epikur37 wrote:A i ne vjerujem da je marc glasao tako nego mu je u raspravi bilo zgodno.
zašto ne?
Meni je ruža puno bliža po političkom habitusu nego petirka (previše crkve) ili hase (previše ideologije, previše povijesti, premalo ekonomije).
pragmatična, realna, ima iza sebe uspjehe, među najboljim europarlamentarcima, štiti hrvatske interese.
umalo su dobili i drugi mandat, manje je ruži falilo do drugog mandata nego hasi do prvog.
očekivao sam razložnije glasovanje od tebe a ono pravaško nadjebavanje sa srbima...da , ti si hasančetov, u zbjegu kod ruže
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa nije marc nikada zbilja rekao da je za hasanbegovica..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kod vas je jace, tuku se palicom i vele da ovaj koji je dobio po glavi radi frku, podmece glavu..dzango wrote:A ja mislio samo kod nas frik šou.marcellus wrote:epikur37 wrote:A i ne vjerujem da je marc glasao tako nego mu je u raspravi bilo zgodno.
zašto ne?
Meni je ruža puno bliža po političkom habitusu nego petirka (previše crkve) ili hase (previše ideologije, previše povijesti, premalo ekonomije).
pragmatična, realna, ima iza sebe uspjehe, među najboljim europarlamentarcima, štiti hrvatske interese.
umalo su dobili i drugi mandat, manje je ruži falilo do drugog mandata nego hasi do prvog.
2015-08-15
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Pa ovo je definitivno rađanje jedne nove desne opcije, manje vrtlarske :) Što je u biti bila naša glavna zamjerka Karamarku i Hasi.
čuj meni je bilo jasno kad HDZ istjera Karamarka da će doć neki antifa na čelo partije, po direktivi buzina ili brisela... karamarku ako se kad vrati u politiku podrška, makar ne vjerujem. Usput, on nije imao problema stavit ružu na listu HDZ-a za euro izbore. I dobro je napravio.
A za koga si ti glasao?epikur37 wrote:očekivao sam razložnije glasovanje od tebe a ono pravaško nadjebavanje sa srbima...da , ti si hasančetov, u zbjegu kod ruže
2015-08-15
dapače, ne vidim velike razlike između karamarka i ruže u političkom i ideološkom pogledu
Za kojeg si ti Srbina glasala?kaya wrote:Kod vas je jace, tuku se palicom i vele da ovaj koji je dobio po glavi radi frku, podmece glavu..dzango wrote:A ja mislio samo kod nas frik šou.marcellus wrote:epikur37 wrote:A i ne vjerujem da je marc glasao tako nego mu je u raspravi bilo zgodno.
zašto ne?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
pa recimo, ovo je bolja opcija, evo sad se tu prebacuju i ovi hasančetovi :D
Lipo, Zekanovića sam par puta dobio na chat i dobro smo ga upilali za Treći i situaciju a imam i vezu s Ladislavom.
Daleko je to sve od neke konzistentne i racionalne desnice ali je iskorak da je pobijedila ova struja....
2015-08-06
Nisam za ni jednog, osim ako kolakusic to nije jer je na ic :)dzango wrote:Za kojeg si ti Srbina glasala?kaya wrote:Kod vas je jace, tuku se palicom i vele da ovaj koji je dobio po glavi radi frku, podmece glavu..dzango wrote:A ja mislio samo kod nas frik šou.marcellus wrote:epikur37 wrote:A i ne vjerujem da je marc glasao tako nego mu je u raspravi bilo zgodno.
zašto ne?
2015-08-15
Sama krema.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Lipo, Zekanovića sam par puta dobio na chat i dobro smo ga upilali za Treći i situaciju a imam i vezu s Ladislavom.
2015-08-15
epikur37 wrote:očekivao sam razložnije glasovanje od tebe a ono pravaško nadjebavanje sa srbima...da , ti si hasančetov, u zbjegu kod ruže
ay ne seri... a što se nadjebavanja sa srbima tiče, to isto nema veze s mozgom... mišić je kajla sistemu veća nego bilo tko. Ne mogu probavit Srbina koji je politički Hrvat. Mišić je kao takav vrlo jaka poruka na Ružinoj listi. Ne mora svaki srbin u hrvatskoj bit četnik, postoji alternativa. Može bit i ujkan.
kaya wrote:A za koga si ti glasao?epikur37 wrote:očekivao sam razložnije glasovanje od tebe a ono pravaško nadjebavanje sa srbima...da , ti si hasančetov, u zbjegu kod ruže
hdz,
Hrvati su narod umjerene desnice, konzervativnog svjketonazora i socijalne politike.
Ovi izbori su korektiv u smislu vraćanaj u maticu...
2015-08-06
marcellus wrote: Ne mora svaki srbin u hrvatskoj bit četnik, postoji alternativa. Može bit i ujkan.
sjajna alternativa, nema što....njah
2015-08-06
Super.epikur37 wrote:kaya wrote:A za koga si ti glasao?epikur37 wrote:očekivao sam razložnije glasovanje od tebe a ono pravaško nadjebavanje sa srbima...da , ti si hasančetov, u zbjegu kod ruže
hdz,
2015-08-15
kaya wrote:Sama krema.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
recimo da osluškujem tu uneređenu desnicu
2015-08-06
marcellus wrote:čuj meni je bilo jasno kad HDZ istjera Karamarka da će doć neki antifa na čelo partije, po direktivi buzina ili brisela... karamarku ako se kad vrati u politiku podrška, makar ne vjerujem. Usput, on nije imao problema stavit ružu na listu HDZ-a za euro izbore. I dobro je napravio.
Karamarko je bio vrhunski pozadinac i operativac, ali kao nositelj nije se znalazio.
Za Plenkija smo već davno dijagnozu postavili kako se radi o kolonijalnom upravitelju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:kaya wrote:A za koga si ti glasao?epikur37 wrote:očekivao sam razložnije glasovanje od tebe a ono pravaško nadjebavanje sa srbima...da , ti si hasančetov, u zbjegu kod ruže
hdz,
tri očenaša i pet zdravomarija da si izmolio odmah i da se iskreno pokaješ
Hektorović wrote:marcellus wrote:čuj meni je bilo jasno kad HDZ istjera Karamarka da će doć neki antifa na čelo partije, po direktivi buzina ili brisela... karamarku ako se kad vrati u politiku podrška, makar ne vjerujem. Usput, on nije imao problema stavit ružu na listu HDZ-a za euro izbore. I dobro je napravio.
Karamarko je bio vrhunski pozadinac i operativac, ali kao nositelj nije se znalazio.
Za Plenkija smo već davno dijagnozu postavili kako se radi o kolonijalnom upravitelju.
ne, karamarko nije frontman, ali je odličan za vuć poteze iz pozadine. Nije tip šarmera, to ga jebe. Inače je ok radio i znao je što radi.
Similar topics
» Osmica se u upisnom listu izjasnio kao Hrvat
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
Page 3 of 8