ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto - Page 8 Empty Re: Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto

Post by epikur37 Mon 27 May - 23:18

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:Vjerojatno ne baš.

Ali što bi ti?!

Za čim tvoja duša treperi, koje avenije pale tu maštu?

Nekako si mi na liniji ovih zagrepčanki kaj se pale na beograd i srpske frajere...valjda vam je to trend gore u purgerskoj malograđanštini...

Ako već ideš za tim daj nek ti Dzango preporuči nekog a ne da naletiš na neku budalu s Karaburme.

To je više što su cure u sredini gdje ih se ne poznaje, pa kočnice olabave... nešto kao provincijalne studentice u velikom gradu.

To svakako stoji ali nije samo to.

Malo su zagrepčanci ostali smušenjaci  na gruntovničanima a zagrepčanke su vrtirepke izrasle na modernoj.

Tako da im treba neki divljak a još uz to ako je inteligentan...eto je na splavovima u Beogradu :D

tststs to vječno potcjenjivanje zagrepčana...

Ove moje replike su kaji a ne tebi, premda jednako griješiš.

Već je kasno za ovakve analize a ja se bavim ponajviše ovim dubinskim.

Srbi respektiraju tu našu zapadnu provenijenciju, red i uljudbu (da se razumijemo koliko god sve to izgledalo kao cirkus kod nas). A mi respektiramo njihovu balkansku direktnost, impulsivnost i jdnostavnost.

I onda meni izgleda smiješno kad se ti trudiš biti Srbin u maniri ili dzango hrvat istotako :D

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto - Page 8 Empty Re: Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto

Post by epikur37 Mon 27 May - 23:19

kaya wrote:
epikur37 wrote:
kaya wrote:
epikur37 wrote:
kaya wrote:
Pa jel da, jesi ti isto to primjetio ? :)
Pa jos da je reko da je san svake slovenke pa i nekako al gdje bas purgerice nade :)

Pa govorimo o Hrvatskoj i Zagrebu zaboga....jerbo si se ti eksponirala u diskusiji po ovoj digresiji na temi.

ajme meni..

A ne ne, ti si rekao da su za zagrepcanke  neodoljivi bosanci  :D 
Kad kazes des ba to je pravi afrodizijak u zagrebu.
Samo djeluje kao suzavac..:)

Nemam pojma, ne živim u zagrebu i ne govorim djes ba.....niti se družim sa zagrepčankama...
Skuzila sam. Jel bi znao da kaj moze, sve moze, bre moze.. al des ba ne moze!

mae boli me kiki, tvoja stvar moja dragice....nema pomoći izvan tebe...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Mon 27 May - 23:21

epikur37 wrote:
marcellus wrote:
epikur37 wrote:
Hektorović wrote:

Ali što bi ti?!

Nekako si mi na liniji ovih zagrepčanki kaj se pale na beograd i srpske frajere...valjda vam je to trend gore u purgerskoj malograđanštini...

Ako već ideš za tim daj nek ti Dzango preporuči nekog a ne da naletiš na neku budalu s Karaburme.

To je više što su cure u sredini gdje ih se ne poznaje, pa kočnice olabave... nešto kao provincijalne studentice u velikom gradu.

Malo su zagrepčanci ostali smušenjaci  na gruntovničanima a zagrepčanke su vrtirepke izrasle na modernoj.

Tako da im treba neki divljak a još uz to ako je inteligentan...eto je na splavovima u Beogradu :D

Ove moje replike su kaji a ne tebi, premda jednako griješiš.

Već je kasno za ovakve analize a ja se bavim ponajviše ovim dubinskim.

Srbi respektiraju tu našu zapadnu provenijenciju, red i uljudbu (da se razumijemo koliko god sve to izgledalo kao cirkus kod nas). A mi respektiramo njihovu balkansku direktnost, impulsivnost i jdnostavnost.

I onda meni izgleda smiješno kad se ti trudiš biti Srbin u maniri ili dzango hrvat istotako   :D

doduše on se i ne trudi ovo potonje...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 27 May - 23:21

kaya wrote:A ne ne, ti si rekao da su za zagrepcanke  neodoljivi bosanci  :D 

U životu nisam rekao "des ba"
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 27 May - 23:24

Hektorović wrote:

bosanac je u zg sinonim za bošnjak

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 27 May - 23:26

epikur37 wrote:A mi respektiramo njihovu balkansku direktnost, impulsivnost i jdnostavnost.

misliš sirovost, primitivizam i balkanštinu

stvar je terminologije

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 27 May - 23:30

marcellus wrote:
Hektorović wrote:

bosanac je u zg sinonim za bošnjak

Pa oni imaju obično tu drugačiju paternu ponašanja, iako ima i nekih naših asimiliranih sa tim manirima... recimo Komšić.

Vidjelo se i po par forumaša.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Mon 27 May - 23:39

kaya wrote:
pismejker wrote:Pa..skoro da vise niti ne postoji mladja i srednja generacija Purgera..cijeli Zegej preplavili Hertzegovtzi i Bosanci..
A ti svaki dan tu pa znas.
Kayo brate..daj razmisljaj..Tijekom rata su Zegej preplavili bosanci,pa dosli i Hertzegovtzi..pa i nesh Slavonaca,koji su bili izstjerani iz svojih domova..sve zdrava i jaka genetika,koja je promjenila sliku Zagreba..Ljudi odrasli na zdravoj hrani,a ne salamicama i pasteticama,kao Purgeri..
Purgere je trebalo vidjeti prije rata,kad su pohodili Slavoniju..kao da su gladušarili desetljecima..
Purgerke mozda u javno nisu bas smekale dotepence,ali kad im je uzvrilo medj nogicama,itekako su pohodile gorespomenute..zivio sam uzegeju 2000 neke do 2000 i neke..pa eto,znam.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora Tue 28 May - 5:20

Hrvatsku a osobito Zagreb su okupirali hercegbosanci 
To se vidi u poitici koja je njihovom zaslugom otiska u desno 
U slušanju cajki 
U povećanoj kulturnoj deprivaciji ! Zgb vise nije evropsko kulturno središte, banditos gasi kino Europu 
U govoru 
U povećanim drustvenim napetostima i podjelama u koje soada širenje mrznje prema drugima 
U daljnjoj harangi protiv hrvatske proslosti 
Itd 
Zato ljudi bjeze iz RH 
A HERCEGBOSANCI TO I TRAZE

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Tue 28 May - 5:25

Hercegbosanci su hrvatsku opljačkali i pretvorili u zemlju lazi 
To je jedna sad utvrda neslobode i kriminalnih tipova 
Koja egzistira na prljavim lazima o svemu: o proslosti i sadašnjosti 
Zato ljudi koji govore istinu ne mogu naprijed . 
Kao najnovije: BELJAK ili PUPOVAC 

ZATO SU UGASILI FERAL TRIBUNE 
JER HDZ I DOMINANTNOJ HERCEGIVACKOJ STRUJI U HDZEJU NE TREBA ISTINA 

HERCEGOVCI SU GENETSKI NAPROSTO TAKVI TIPOVI DA DRUGACIJE NE ZNAJU NEGO LAGATI I KRASTI 
I UBIJATI

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Tue 28 May - 5:27

Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto - Page 8 Img_5112
Nista novo u ovoj situaciji 
Vec je DRZIC VIDIO DA ZSJEDNICE PROPADAJU ZBOG DIVLJIH LJUDI 
KOJI OTJERAJU PITOME

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Noor Tue 28 May - 6:17

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
Hektorović wrote:

Ali što bi ti?!

to je ljubomora i duboki jal, valjda ti je jasno :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor Tue 28 May - 6:20

epikur37 wrote:
Hektorović wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:Ne bih znao kako su te to vodile. Mene su samo pijanog vodali inače sam svugde išao sam. Pozvan ili nepozvan.

Vodile brte....pozvale...povukle u postelju. Igra..

Vi Srbi nemate tu nijansu pa se kao kontrapunkt gradite na ruralnom mačizmu.

I onda mi ispadamo rezervirani i sofisticirani :D

Dobro, purgeri jesu femkasti i pegle ali većina je ženskima ok a da ne govorim o bosancima i dalmatincima...jednostavno sline  za nama :)
sve režu vene za Mujom i Hasom, jašta :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by dzango Tue 28 May - 6:41

epikur37 wrote:
dzango wrote:
epikur37 wrote:
dzango wrote:
marcellus wrote:

ajde ajde priznaj kojeg bi radije odvela u krevet kuščevića ili njonju? :D
Slaba joj vajda od ijednog ako ona mora da ih vodi.

Samo malo, i mene su žene vodile u krevet, pa i po dvije...štra to sad znači ? Da sam njonjo? ili ne daj bože kuščević...
Ne bih znao kako su te to vodile. Mene su samo pijanog vodali inače sam svugde išao sam. Pozvan ili nepozvan.

Vodile brte....pozvale...povukle u postelju. Igra..

Vi Srbi nemate tu nijansu pa se kao kontrapunkt gradite na ruralnom mačizmu.
Jok brate, urbano samo urbano. Misliš "privodile"? Vođenje je nešto drugo, naročito za ove metuzaleme koje ste uvalili Kaji.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 28 May - 6:48

debotoijusto wrote:ali sam prvenstveno odlučio glasati za profesora Dejana Jovića jer me se dojmio njegov dosadašnji životopis.

:aw Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto - Page 8 Unhappy-man-shooting-gun-head-depressed-young-31654681
catabbath
catabbath

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Maggie19 Tue 28 May - 7:11

catabbath wrote:
debotoijusto wrote:ali sam prvenstveno odlučio glasati za profesora Dejana Jovića jer me se dojmio njegov dosadašnji životopis.

:aw Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto - Page 8 Unhappy-man-shooting-gun-head-depressed-young-31654681
legenda

2019-01-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 28 May - 9:42

debotoijusto wrote:
marcellus wrote:debo, koja je poanta tog sranja i koja je poanta da ga ovdje lijepiš?

trebamo vise likova kao neven , ne vidim sto je tu nejasno ?
ni slučajno ne trebamo više likova poput dotičnog s obzirom da isti zaziva jači politički utjecaj sdss koja je samo i jedino i isključivo kompromisno legalna politička stranka u hrvatskoj. sdss nije politička stranka kojoj je cilj opstanak i prosperitet republike hrvatske niti ona činjenicu postojanja hrvatske države podržava i priznaje, njeno poslanje je da koliko je najviše moguće sudjeluje u kreiranju političkog života u hrvatskoj na štetu iste i prosljeđivanje svih mogućih informacija i podataka svojoj matici koje ista koristi ili bude koristila na štetu i protiv hrvatske... u svakom slučaju dobro je da se javno odredio po tom pitanju... jer dobro je znati koji ste vi ološari imenom i prezimenom...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by catabbath Tue 28 May - 9:49

Mislim koja je poanta ovog članka, kao neki anonimni tip se odluči glasati za SDSS jer je tamo taj Jović u kojeg je naš anonimni junak doslovno zaljubljen i za njegov životopis na pamet. Ovo mi više izgleda kao plaćeni oglas.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by dijagram Tue 28 May - 9:51

catabbath wrote:Mislim koja je poanta ovog članka, kao neki anonimni tip se odluči glasati za SDSS jer je tamo taj Jović u kojeg je naš anonimni junak doslovno zaljubljen i za njegov životopis na pamet. Ovo mi više izgleda kao plaćeni oglas.
poanta je kmecanje, nista novog
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Back to top

- Similar topics