Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Hrvat sam, a glasao sam za Pupovčevu listu. Evo zašto
marcellus wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Vjerojatno ne baš.
Ali što bi ti?!
Za čim tvoja duša treperi, koje avenije pale tu maštu?
Nekako si mi na liniji ovih zagrepčanki kaj se pale na beograd i srpske frajere...valjda vam je to trend gore u purgerskoj malograđanštini...
Ako već ideš za tim daj nek ti Dzango preporuči nekog a ne da naletiš na neku budalu s Karaburme.
To je više što su cure u sredini gdje ih se ne poznaje, pa kočnice olabave... nešto kao provincijalne studentice u velikom gradu.
To svakako stoji ali nije samo to.
Malo su zagrepčanci ostali smušenjaci na gruntovničanima a zagrepčanke su vrtirepke izrasle na modernoj.
Tako da im treba neki divljak a još uz to ako je inteligentan...eto je na splavovima u Beogradu :D
tststs to vječno potcjenjivanje zagrepčana...
Ove moje replike su kaji a ne tebi, premda jednako griješiš.
Već je kasno za ovakve analize a ja se bavim ponajviše ovim dubinskim.
Srbi respektiraju tu našu zapadnu provenijenciju, red i uljudbu (da se razumijemo koliko god sve to izgledalo kao cirkus kod nas). A mi respektiramo njihovu balkansku direktnost, impulsivnost i jdnostavnost.
I onda meni izgleda smiješno kad se ti trudiš biti Srbin u maniri ili dzango hrvat istotako :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaya wrote:Skuzila sam. Jel bi znao da kaj moze, sve moze, bre moze.. al des ba ne moze!epikur37 wrote:kaya wrote:A ne ne, ti si rekao da su za zagrepcanke neodoljivi bosanciepikur37 wrote:kaya wrote:
Pa jel da, jesi ti isto to primjetio ? :)
Pa jos da je reko da je san svake slovenke pa i nekako al gdje bas purgerice nade :)
Pa govorimo o Hrvatskoj i Zagrebu zaboga....jerbo si se ti eksponirala u diskusiji po ovoj digresiji na temi.
ajme meni..
Kad kazes des ba to je pravi afrodizijak u zagrebu.
Samo djeluje kao suzavac..:)
Nemam pojma, ne živim u zagrebu i ne govorim djes ba.....niti se družim sa zagrepčankama...
mae boli me kiki, tvoja stvar moja dragice....nema pomoći izvan tebe...
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Vjerojatno ne baš.
Ali što bi ti?!
Nekako si mi na liniji ovih zagrepčanki kaj se pale na beograd i srpske frajere...valjda vam je to trend gore u purgerskoj malograđanštini...
Ako već ideš za tim daj nek ti Dzango preporuči nekog a ne da naletiš na neku budalu s Karaburme.
To je više što su cure u sredini gdje ih se ne poznaje, pa kočnice olabave... nešto kao provincijalne studentice u velikom gradu.
Malo su zagrepčanci ostali smušenjaci na gruntovničanima a zagrepčanke su vrtirepke izrasle na modernoj.
Tako da im treba neki divljak a još uz to ako je inteligentan...eto je na splavovima u Beogradu :D
Ove moje replike su kaji a ne tebi, premda jednako griješiš.
Već je kasno za ovakve analize a ja se bavim ponajviše ovim dubinskim.
Srbi respektiraju tu našu zapadnu provenijenciju, red i uljudbu (da se razumijemo koliko god sve to izgledalo kao cirkus kod nas). A mi respektiramo njihovu balkansku direktnost, impulsivnost i jdnostavnost.
I onda meni izgleda smiješno kad se ti trudiš biti Srbin u maniri ili dzango hrvat istotako :D
doduše on se i ne trudi ovo potonje...
2015-08-06
kaya wrote:A ne ne, ti si rekao da su za zagrepcanke neodoljivi bosanci
U životu nisam rekao "des ba"
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:kaya wrote:A ne ne, ti si rekao da su za zagrepcanke neodoljivi bosanci
bosanac je u zg sinonim za bošnjak
epikur37 wrote:A mi respektiramo njihovu balkansku direktnost, impulsivnost i jdnostavnost.
misliš sirovost, primitivizam i balkanštinu
stvar je terminologije
marcellus wrote:Hektorović wrote:kaya wrote:A ne ne, ti si rekao da su za zagrepcanke neodoljivi bosanci
bosanac je u zg sinonim za bošnjak
Pa oni imaju obično tu drugačiju paternu ponašanja, iako ima i nekih naših asimiliranih sa tim manirima... recimo Komšić.
Vidjelo se i po par forumaša.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kayo brate..daj razmisljaj..Tijekom rata su Zegej preplavili bosanci,pa dosli i Hertzegovtzi..pa i nesh Slavonaca,koji su bili izstjerani iz svojih domova..sve zdrava i jaka genetika,koja je promjenila sliku Zagreba..Ljudi odrasli na zdravoj hrani,a ne salamicama i pasteticama,kao Purgeri..kaya wrote:A ti svaki dan tu pa znas.pismejker wrote:Pa..skoro da vise niti ne postoji mladja i srednja generacija Purgera..cijeli Zegej preplavili Hertzegovtzi i Bosanci..
Purgere je trebalo vidjeti prije rata,kad su pohodili Slavoniju..kao da su gladušarili desetljecima..
Purgerke mozda u javno nisu bas smekale dotepence,ali kad im je uzvrilo medj nogicama,itekako su pohodile gorespomenute..zivio sam uzegeju 2000 neke do 2000 i neke..pa eto,znam..
Guest- Guest
Hrvatsku a osobito Zagreb su okupirali hercegbosanci
To se vidi u poitici koja je njihovom zaslugom otiska u desno
U slušanju cajki
U povećanoj kulturnoj deprivaciji ! Zgb vise nije evropsko kulturno središte, banditos gasi kino Europu
U govoru
U povećanim drustvenim napetostima i podjelama u koje soada širenje mrznje prema drugima
U daljnjoj harangi protiv hrvatske proslosti
Itd
Zato ljudi bjeze iz RH
A HERCEGBOSANCI TO I TRAZE
To se vidi u poitici koja je njihovom zaslugom otiska u desno
U slušanju cajki
U povećanoj kulturnoj deprivaciji ! Zgb vise nije evropsko kulturno središte, banditos gasi kino Europu
U govoru
U povećanim drustvenim napetostima i podjelama u koje soada širenje mrznje prema drugima
U daljnjoj harangi protiv hrvatske proslosti
Itd
Zato ljudi bjeze iz RH
A HERCEGBOSANCI TO I TRAZE
Hercegbosanci su hrvatsku opljačkali i pretvorili u zemlju lazi
To je jedna sad utvrda neslobode i kriminalnih tipova
Koja egzistira na prljavim lazima o svemu: o proslosti i sadašnjosti
Zato ljudi koji govore istinu ne mogu naprijed .
Kao najnovije: BELJAK ili PUPOVAC
ZATO SU UGASILI FERAL TRIBUNE
JER HDZ I DOMINANTNOJ HERCEGIVACKOJ STRUJI U HDZEJU NE TREBA ISTINA
HERCEGOVCI SU GENETSKI NAPROSTO TAKVI TIPOVI DA DRUGACIJE NE ZNAJU NEGO LAGATI I KRASTI
I UBIJATI
To je jedna sad utvrda neslobode i kriminalnih tipova
Koja egzistira na prljavim lazima o svemu: o proslosti i sadašnjosti
Zato ljudi koji govore istinu ne mogu naprijed .
Kao najnovije: BELJAK ili PUPOVAC
ZATO SU UGASILI FERAL TRIBUNE
JER HDZ I DOMINANTNOJ HERCEGIVACKOJ STRUJI U HDZEJU NE TREBA ISTINA
HERCEGOVCI SU GENETSKI NAPROSTO TAKVI TIPOVI DA DRUGACIJE NE ZNAJU NEGO LAGATI I KRASTI
I UBIJATI
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
to je ljubomora i duboki jal, valjda ti je jasno :)marcellus wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Vjerojatno ne baš.
Ali što bi ti?!
sve režu vene za Mujom i Hasom, jašta :)epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Ne bih znao kako su te to vodile. Mene su samo pijanog vodali inače sam svugde išao sam. Pozvan ili nepozvan.
Vodile brte....pozvale...povukle u postelju. Igra..
Vi Srbi nemate tu nijansu pa se kao kontrapunkt gradite na ruralnom mačizmu.
I onda mi ispadamo rezervirani i sofisticirani :D
Dobro, purgeri jesu femkasti i pegle ali većina je ženskima ok a da ne govorim o bosancima i dalmatincima...jednostavno sline za nama :)
Jok brate, urbano samo urbano. Misliš "privodile"? Vođenje je nešto drugo, naročito za ove metuzaleme koje ste uvalili Kaji.epikur37 wrote:dzango wrote:Ne bih znao kako su te to vodile. Mene su samo pijanog vodali inače sam svugde išao sam. Pozvan ili nepozvan.epikur37 wrote:dzango wrote:Slaba joj vajda od ijednog ako ona mora da ih vodi.marcellus wrote:
ajde ajde priznaj kojeg bi radije odvela u krevet kuščevića ili njonju? :D
Samo malo, i mene su žene vodile u krevet, pa i po dvije...štra to sad znači ? Da sam njonjo? ili ne daj bože kuščević...
Vodile brte....pozvale...povukle u postelju. Igra..
Vi Srbi nemate tu nijansu pa se kao kontrapunkt gradite na ruralnom mačizmu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
debotoijusto wrote:ali sam prvenstveno odlučio glasati za profesora Dejana Jovića jer me se dojmio njegov dosadašnji životopis.
catabbath-
2015-08-21
legendacatabbath wrote:debotoijusto wrote:ali sam prvenstveno odlučio glasati za profesora Dejana Jovića jer me se dojmio njegov dosadašnji životopis.
ni slučajno ne trebamo više likova poput dotičnog s obzirom da isti zaziva jači politički utjecaj sdss koja je samo i jedino i isključivo kompromisno legalna politička stranka u hrvatskoj. sdss nije politička stranka kojoj je cilj opstanak i prosperitet republike hrvatske niti ona činjenicu postojanja hrvatske države podržava i priznaje, njeno poslanje je da koliko je najviše moguće sudjeluje u kreiranju političkog života u hrvatskoj na štetu iste i prosljeđivanje svih mogućih informacija i podataka svojoj matici koje ista koristi ili bude koristila na štetu i protiv hrvatske... u svakom slučaju dobro je da se javno odredio po tom pitanju... jer dobro je znati koji ste vi ološari imenom i prezimenom...debotoijusto wrote:marcellus wrote:debo, koja je poanta tog sranja i koja je poanta da ga ovdje lijepiš?
trebamo vise likova kao neven , ne vidim sto je tu nejasno ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mislim koja je poanta ovog članka, kao neki anonimni tip se odluči glasati za SDSS jer je tamo taj Jović u kojeg je naš anonimni junak doslovno zaljubljen i za njegov životopis na pamet. Ovo mi više izgleda kao plaćeni oglas.
poanta je kmecanje, nista novogcatabbath wrote:Mislim koja je poanta ovog članka, kao neki anonimni tip se odluči glasati za SDSS jer je tamo taj Jović u kojeg je naš anonimni junak doslovno zaljubljen i za njegov životopis na pamet. Ovo mi više izgleda kao plaćeni oglas.
dijagram-
2015-08-09
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Osmica se u upisnom listu izjasnio kao Hrvat
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» TKO bi glasao za IKNARA ako se politicki aktivram,molim zasto i objasnjenje?
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
Page 8 of 8