U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
Samo Zovko me može nazvat i nitko više od HDZ , možda Šuica jer mi je rodica
Taki san ti ja
Sad mi se mlađa rodica udaje ( to je ta šta joj je mater iz Viteza ) . Danas momak pribacija frižider. Mene vidija u prolazu. Nikad pričali. Zašto ?
Pa.pričat ću s rodicom. Tebi ne dajem moć.
Ja san joj rođak. Nemaš taj stan tako jeftino radi sebe nego radi nje. S njom ću pričat.
Točno tako.
Taki san ti ja
Sad mi se mlađa rodica udaje ( to je ta šta joj je mater iz Viteza ) . Danas momak pribacija frižider. Mene vidija u prolazu. Nikad pričali. Zašto ?
Pa.pričat ću s rodicom. Tebi ne dajem moć.
Ja san joj rođak. Nemaš taj stan tako jeftino radi sebe nego radi nje. S njom ću pričat.
Točno tako.
Last edited by RayMabus on 26/5/2019, 23:23; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:ahhahahahahahahHektorović wrote:Opa najnovije HDZ pada na 4
4 SDP
bog te jebo, ja kao mrzitelj HDZa, ovo mi je isto debilizam.. SDP je gomila debila i štetočina.. i takvi rasturaju HDZ?
Meni je iskreno drago, jer maloprije je onaj ljigavac Kušćevič srao o velikom uspijehu HDZa...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dakle klinički mrtvi SDP uspjeva doći do 4 ko i Plenkijev pobjednički HDZ...
2018-04-10
Haha Bernardić, ali bernardić likuje :d
DA TAJ NESPOSOBNJAKOVIĆ
DA TAJ NESPOSOBNJAKOVIĆ
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Haha Bernardić, ali bernardić likuje :d
DA TAJ NESPOSOBNJAKOVIĆ
2018-04-10
Hektorović wrote:Dakle klinički mrtvi SDP uspjeva doći do 4 ko i Plenkijev pobjednički HDZ...
sjaši kurta da uzjaši murta - isti shit
Guest- Guest
Drago mi je da si to reka.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:ahhahahahahahahHektorović wrote:Opa najnovije HDZ pada na 4
4 SDP
bog te jebo, ja kao mrzitelj HDZa, ovo mi je isto debilizam.. SDP je gomila debila i štetočina.. i takvi rasturaju HDZ?
Meni je iskreno drago, jer maloprije je onaj ljigavac Kušćevič srao o velikom uspijehu HDZa...
Moj čovik.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
metilda wrote:Hektorović wrote:Dakle klinički mrtvi SDP uspjeva doći do 4 ko i Plenkijev pobjednički HDZ...
Po meni je jako dobro da se ovako šamara Plenkijev režim.
Jer ovo je žestoka šamarčina.
2018-04-10
pa da se ova desnica ujedini, petir, konzervativci, neovisni, most, pa deložirali bi HDZ odmah..Hektorović wrote:metilda wrote:Hektorović wrote:Dakle klinički mrtvi SDP uspjeva doći do 4 ko i Plenkijev pobjednički HDZ...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
23:22 HDZ-ovci su šokirani, ponavljaju kako ovakav rezultat ne može biti realan. Neposredno prije objave novih rezultata vitez Željko Reiner je rekao da su zabili duplo više golova od SDP-a i da se računaju samo mandati, a ne postoci.
2018-04-10
ali jak mi je index kako se otvoreno ruga i trolaHektorović wrote:23:22 HDZ-ovci su šokirani, ponavljaju kako ovakav rezultat ne može biti realan. Neposredno prije objave novih rezultata vitez Željko Reiner je rekao da su zabili duplo više golova od SDP-a i da se računaju samo mandati, a ne postoci.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa daepikur37 wrote:Haha Bernardić, ali bernardić likuje :d
DA TAJ NESPOSOBNJAKOVIĆ
Nije osvojio 12 mandata
Jesi ti konj
Bernardic se digao iz mrtvih .on a i sdp
Bravo za njega
Hektorović wrote:metilda wrote:Hektorović wrote:Dakle klinički mrtvi SDP uspjeva doći do 4 ko i Plenkijev pobjednički HDZ...
dobro je, ali imamo dvije anacionalne ili protunacionalne stranke na vlasti.. dok ne koaliraju suverenisti i neovisni za hrvatsku nema puta na bolje
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:pa da se ova desnica ujedini, petir, konzervativci, neovisni, most, pa deložirali bi HDZ odmah..
SDP nije opasan kao HDZ, jesu nesposobni ali nisu takva mreža klijentelizma i korupcije.
Ovakav današnji HDZ je kancer na tkivu države.
2018-04-10
metilda wrote:Hektorović wrote:Dakle klinički mrtvi SDP uspjeva doći do 4 ko i Plenkijev pobjednički HDZ...
a baš, to su jedine dvije stranke koje imaju kapacitet da vode državu, premda je hdz jači...
a u konačnici sve isto.
2015-08-06
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa da se ova desnica ujedini, petir, konzervativci, neovisni, most, pa deložirali bi HDZ odmah..
SDP nije opasan kao HDZ, jesu nesposobni ali nisu takva mreža klijentelizma i korupcije.
ti si zaboravio očito klijentelizam u sdp-u.. ja nisam i ne mogu smisliti ni sdp ni hdz
Guest- Guest
iskreno mislim da bi SDP bio i gori..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa da se ova desnica ujedini, petir, konzervativci, neovisni, most, pa deložirali bi HDZ odmah..
jer ovi HDZovci barem ne dozvoljavaju trpčainu RH, osim ono što im EU i globalisti naređuju(pa moraju malo popustiti).. a SDP bi od RH pravio Londonistan, samo za razliku od londona gdje je prosječna plaća 3500€ , ovdje u Hrvatistanu bi bila sa trpačinom 400-500€
Za bosancemetilda wrote:Hektorović wrote:metilda wrote:Hektorović wrote:Dakle klinički mrtvi SDP uspjeva doći do 4 ko i Plenkijev pobjednički HDZ...
dobro je, ali imamo dvije anacionalne ili protunacionalne stranke na vlasti.. dok ne koaliraju suverenisti i neovisni za hrvatsku nema puta na bolje
Kušćević najavljuje ozbiljnu analizu i promjene na lokalnim razinama :D
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:iskreno mislim da bi SDP bio i gori..Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa da se ova desnica ujedini, petir, konzervativci, neovisni, most, pa deložirali bi HDZ odmah..
jer ovi HDZovci barem ne dozvoljavaju trpčainu RH, osim ono što im EU i globalisti naređuju(pa moraju malo popustiti).. a SDP bi od RH pravio Londonistan, samo za razliku od londona gdje je prosječna plaća 3500€ , ovdje u Hrvatistanu bi bila sa trpačinom 400-500€
bolje hdz nego sdp u svakom slučaju
2015-08-06
Sora wrote:Pa daepikur37 wrote:Haha Bernardić, ali bernardić likuje :d
DA TAJ NESPOSOBNJAKOVIĆ
Nije osvojio 12 mandata
Jesi ti konj
Bernardic se digao iz mrtvih .on a i sdp
Bravo za njega
totalno razočaranje, mi smo po društvenim mrežama mjesecima radili na rušenju HDZa, nadali se da će narod glasati za tvrđu desnicu
kad ono šok, oni koji su razočarani HDZom glasaju za SDP...
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Cipras raspisao izbore nakon loših rezultata na eu izborima
» Katolibanski ekstremizam zavladao Hrvatskom
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» juesej izbori - praćenje rezultata
» Katolibanski ekstremizam zavladao Hrvatskom
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» juesej izbori - praćenje rezultata